|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
w zeszłorocznej pizzy robiłam fotę każdej warstwy tak mi się podobała ![]()
|
|
|
|
|
#4442 |
|
na przekór do celu
|
Dzień doberek i ja
![]() Młody pierwszy dzień w nowej szkole, praktyki skończone, będę mieć teraz więcej czasu na Wizaż ![]() A właśnie, miałam napisać: gdy byłam na praktykach panie z którymi siedziałam w pokoju wróciły akurat z urlopu, były zasypane papierzyskami, więc wszystkie miałyśmy bardzo intensywną pracę. W ostatni mój dzień tam, jedna z nich przyniosła ciasto (jabłecznik z cynamonem Niby nic, ale miło mi się zrobiło, ogólnie podsumowuję praktyki na plus
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja pamiętam jak na wolontariat chodziłam w każde wakacje przez 3 lata do świetlicy koło mojej parafii to tyle pyszności tam się zawsze najadłam zazwyczaj jak czekałyśmy aż dzieci przyjdą ze szkoły to się siedziało, gadało, piło herbatę i wpierniczało słodycze
|
|
|
|
|
#4445 | ||||
|
Zakorzenienie
|
pauleta89 To życzę wam powodzenia żeby wszystko się udawało i żebyście już nie mieli takich problemów!
p.s. my też poznaliśmy się przez internet :P Cytat:
Cytat:
to opowiadaj :PA komu najbardziej kibicujesz? Cytat:
super hehe wczoraj TŻ wrócił i zamówił pizzę (19 minut i była już w mieszkaniu :Poczywićie maxipizza- bo lubię sprawdzać w jakiej fazieprzygotowaniaj jest pizza )Kurde.. ja w domu też domagam się zmiany kuchenki na taką z piekarnikiem z dobrą funkcją pizzy.. chociaż zbyt wiele w domu nie bywam.. To czekamy na zdjęcia Twej pizzy Cytat:
I cieszę się że jesteś zadowolona z praktyk !
|
||||
|
|
|
#4446 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Teraz muszę naskrobać moją opinie o praktykach, dorysować parę rysunków, doczytać kilka kwestii, żeby płynnie odpowiadać i zaliczyć praktyki na 4,5 ![]() I ruszyć coś z inżynierką, bo po wakacjach muszę coś pokazać promotorce, a nie mam nic
|
|
|
#4447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo lubię od nich tej Twojej nie znam my przez pyszne.pl to jest zazwyczaj w ciągu godziny ale warto czekać no i płacimy zazwyczaj przelewem bo jakoś nam tak wygodniej a u nas w domu szarlotka zawsze była tylko z jabłkami więc nie wiem jak to jest, tż np. nie lubi cynamonu i on by już nie zjadł takiego a "zwykłą" szarlotkę lubi pewnie zależy od przepisu mam fotografować znów pizzę? ![]() Cytat:
mam 2 strony ![]() ale zrobiłam sobie "zarys" podrozdziału jednego na 6 stron, tylko muszę to przełożyć na swój język, trochę zacytować to może dojdę z całością do 10 stron a to już zawsze lepiej mieć niż nie mieć pocieszam się, że "jest czas"
|
||
|
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
mój też !!! musze takie mieć
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- jakiej drużynie kibicujesz ;>
|
|
|
|
|
#4449 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() najbardziej mnie denerwuje, że dokument planistyczny, który byłby mi baaaaardzo przydatny w pisaniu jest w opracowaniu, pewnie skończą go wtedy, gdy będę już po obronie
|
|
|
#4450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale u mnie szarlotka to na spodzie ciasto kruche, później zazwyczaj smarujemy spód marmoladką, później starte jabłka (uwielbiam pić sok ze świeżo startych jabłek Cytat:
na wprost Kaufla koło Shella :P my ją też uwielbiamy :P O szarlotce pisałam wyżej :P A pizzę oczywiście że fotografuj! :P |
||
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Wesele było w Tarnobrzegu, sala weselna bardzo ładna (pokoje dla gości przytulne i nowocześnie urządzone).
No to tak: ślubu udzielał proboszcz (tak monotonnego i bez wyrazu głosu nigdy nie słyszałam) - wszyscy zasypialiśmy Sukienka Młodej bardzo ładna, taka delikatna - w ogóle Młoda ładnie wyglądała, makijaż, fryzurka - naturalne, delikatnie podkreślające urodę. Zespół niestety straszny - dziewczyna śpiewała bardzo ładnie, ale na zasadzie 2-3 piosenki i przerwa (nie dało się pobawić)-zaczęli śpiewać jak już połowa gości się zmyła. Kurcze nie idzie mi pisanie bo spać mi się chce ![]() Było bardzo sympatycznie, podobało mi się, że Młodzi ciągle byli z gośćmi-podchodzili ciągle, pytali jak się bawimy, brali do tańca (byłam na weselach gdzie Młodzi praktycznie nie wstawali od swojego stołu). Z TŻ mieliśmy zaprawę przed naszym świadkowaniem (o esu to już za 2 tygodnie)
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
Z Torunia jestem to nie inaczej jak Apator
![]() Jednym z pomysłów na motyw przewodni był żużel ![]() I TŻ mówił, że miał dwa pomysły na oświadczyny, ten który zrealizował, a drugi to na stadionie podczas meczu. Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2013-09-02 o 10:49 |
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwne, dziwne ![]() o świadkujecie razem? fajnie ![]() jeju ja nic nie mam do tego jak ktoś się oświadcza w miejscu publicznym ale jak mnie by tak zrobił tż to ja chyba bym uciekła
|
|
|
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
JudytaKas no to udane
A to oboje z TŻtem będziecie świadkami? Najlepiej będzie jak się teraz wyśpisz widzę tak wgl haha A co do zachowania młodych to u nas to jest jak najbardziej normalne A co do makijażu.. ostatnio ciągle oglądam teledyski ślubne.. i nie wiem czemu.. ale na 80% makijaż slubny to w odcieniach fioletu :P Cytat:
A spoko z motywem żużla tylko z dodatkami byłoby gorzej chyba ale super pomysł ![]() A co do oświadczyn na żużlu to naprawdę spoko.. samej mi się jakiś czas o tym marzyło
|
|
|
|
|
#4455 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomysłów mamy mnóstwo, a że jesteśmy razem to wiadomo łatwiej wszystko przygotować i ogarnąć.Cytat:
właśnie zamawiam lampiony![]() Oj chciałabym się wyspać, ale cóż dopiero po pracy ziewanie mnie już męczy![]() Dokładnie, Młodzi powinni być z gośćmi. Kurcze już dokładnie nie pamiętam, chyba z 4 lata temu byłam na weselu - Młodzi ciągle za stołem siedzieli - bardzo dziwnie to wyglądało. Cytat:
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z racji tego, że mieszkamy w Toruniu to myśleliśmy też o piernikach jako motywie. Trochę marzy mi się książka, zaproszenia stylizowane na kartę z starodruku, menu też w tym stylu, ale podejrzewam, że ciężko byłoby ze znalezieniem takich... Pierniki pewnie i tak damy gościom w podziękowaniu. Na sesje też mam kilka pomysłów i ciężko mi się zdecydować. Może np z motywem nie będziemy szaleć, a sesje zrobimy sobie w bibliotece. Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2013-09-02 o 11:12 |
|
|
|
|
#4457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no.. siedzenie za stołem naprawdę bez sensu.. to już sam obiad moglisobie młodzi zrobić :P A co do makijazu czekam na relację :P w sumie to mnie to zastanawia czemu ten fiolet :P Cytat:
typowo po toruńsku a co do takich kart.. to możecie sami popróbować.. może są jakieś poradniki z internecie.. i np jakoś próbować ładnie podpalać fajną kartkę.. ![]() ja bym sesje mogła mieć na stadionie :P ale trzeba by było mieć wtyki :P A w bibliotece też raczej oryginalnie!
|
||
|
|
|
#4458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4459 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
![]() joanno nie kradnij pomysłu hehe. ja będę mieć na 100% na stadionie włókniarza sesje! już gadalam na ten temat z pewną osoba i nam to załatwi.nie trzeba mieć wtykow . idZiesz do klubu prosisz i powinni pozwolić Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2013-09-02 o 11:34 |
|
|
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej tak mi się wydaje Oboje z wykształcenia jesteśmy bibliotekarzami, pochodzimy z różnych miast, ale poznaliśmy się w Toruniu i tu razem mieszkami więc chcielibyśmy to zaakcentować. Myślę, że najprawdopodobniej skończy się na kolorze, a podziękowania w postaci pierników i sesja w bibliotece Przynajmniej widzę to tak na chwilę obecną, a wiadomo że może się zmienić jeszcze.Ja też chciałabym sesje z końmi, ale myślę, że TŻ niechętnie do tego podejdzie Ale myślę, że najwyżej zrobię sobie taką amatorską sesję w sukni ślubnej. Sporo dziewczyn, które jeździ konno również fotografują więc nie powinno być problemu.
|
|
|
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
kochana Torunianko !!
to zapomnij o zwycięstwie w częstochowie ! my jesteśmy bardzo mocni u siebie i to nawet bez emila chyba że będziemy mieć pecha jakiegośps. macie piękna ta motoarenę więc sesja tam byłaby cudowną też Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2013-09-02 o 11:36 |
|
|
|
#4462 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja będę mieć duużo wody :P nie mogę latających lampionów ani np fajerwerków.. ale ponoć pływające lampiony mogę i bardzo bym chciała
![]() Cytat:
No a o pozwolenie to mi tak chodziło żeby np z ich sprzętami czy coś.. coś w parku maszyn bo stadion jako tako jest dostęny bez problemu ![]() Cytat:
A to fajnie połączyć motyw piernika toruńskiego i biblioteki ![]() Mi się w"podobnym" stylu dzisiaj sniła sesja w naszym liceum ^^ w podobnym w sensie to dzięki liceum i pewnemu portalowi się znamy i jak sobie przypomne te nasze posiadówy na przerwach na parapecie w szkole Szkoda że szkołe wyremontowali tak że w środku wygląda jak muzeum.. Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2013-09-02 o 11:40 |
||
|
|
|
#4463 |
|
na przekór do celu
|
TŻ niedawno pokazał mi pewna karteczkę z numerami pierścionków, nad którymi się zastanawiał na zaręczyny. Karteczkę szybko schował, ale i tak ją znalazłam
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No zobaczymy 4 śliczny |
|
|
|
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż wolałabym chyba w złocie ![]() A.. zauważyłam też na teledyskach ślubnych że wiele makijażystek używa utrwalacza w sprayu do makijażu..używała któraś ;> Podobno z firmy Kryolan czyni cuda ;> Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2013-09-02 o 11:51 |
|
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
fajne pomysły na sesje dziewuszki
ja póki co dopieszczam gadżety do narzeczeńskiej, jeszcze nie wiem co ze ślubną Cytat:
|
|
|
|
|
#4467 |
|
na przekór do celu
|
Bardzo się zdziwiłam, jak zobaczyłam, że rozważał tanzanit. Bardzo mi się podobają
No proszę ![]() Ja lubię takie bardziej "płaskie" oczka, żeby nie odstawało ono od obręczy pierścionka za mocno. Suma summarum wybrał całkiem inny z tych wszystkich
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem chora na "kolorowe" oczka szmaragdy i szafiry bardzo niby kilka razy specjalnie o tym mówiłam TŻtowi.. nawet mówiłam w jakim salonie jubilerskim widziałam piękne.. ale czy coś mu to dało to może kiedy czas pokaże I też nie chcę żeby oczko bardzo wystawało, ale to on sam mówił że takiego raczej by mi nie kupił Ale ta 2 to naprawdę prześliczna i w tej wersji to nawet i z białego złota bardzo bym się cieszyła |
|
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mój uwielbiam bo jest klasyczny i nie wali mi po oczach tą straszną żółcią! (bez urazy ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- spadam pizzować, papa |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

pejlin coś to robiła, że tak kiepsko jest? 

dziwne, dziwne