Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-02, 21:56   #4261
exist_
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość

bardzo ladnie, tylko plenery sztywne

chcialam dodac ze "na Maryjke" to jest tak https://www.google.be/search?q=lace+...02%3B540%3B650

Jak to 10 min? Moze maja jakies inne pakiety jeszcze?
Ja się tak smieję z tej Maryjki, w moim przypadku to są 2 rodzaje: albo welon z koronką na całej długości, albo właśnie zarzucony na ramiona. Połączenie obu tych wersji daje już katastrofę. Ale dużo zależy od urody i co jednemu nie pasuje na drugim może wyglądać przepięknie
Stary 2013-09-02, 21:58   #4262
wenedka
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Wenedka ja piszę ze swojej perspektywy, gdyż moje wesele odbędzie się w UK, co prawda w Szkocji, ale tradycje weselne są bardzo podobne my będziemy zapewniać alkohol dla gości, fakt, że impreza skończy się o 24.00 mnie nie przeszkadza, wręcz mówiąc szczerze cieszy, bo wydaje mi się, że ciężko było by mi wytrzymać do białego rana (wynika z mojego weselnego doświadczenia) a gości wypraszać nie będę, gdyż o tym, że impreza się kończy o tej porze będą poinformowani na zaproszeniu
Wierzę, że u Was będzie wszystko jak należy Pisałam ogólnie o angielskich weselach, a zapewne wesele wyprawiane przez Polkę nie będzie identycznie jak organizowane przez dwojga Anglików
No i wiadomo- każdy ma inną wizję wesela, dlatego my od razu zdecydowaliśmy się na Polskę
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 22:09   #4263
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Jak to 10 min? Moze maja jakies inne pakiety jeszcze?
No mają - od przygotowań do pierwszego tańca - 5 minut :conf used:
Stary 2013-09-02, 22:19   #4264
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
a no tak, zabudowana, sorki:P ja bym nie zakladala bo nie lubie. ale skoro Ty lubisz i to zaloz. dla mnie same kolczyki to za malo tylko juz bez broszki na wlosy:P
wiem wiem, że wtedy bez broszki, z resztą nie znalazłam jeszcze takiej jak bym chciała
Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Ja bym miała bransoletkę gdyby nie fakt, że mam bardzo zdobiony gorset i już te kolczyki to może być dużo, postanowiłam zaryzykować, najwyżej kupię jakieś skromne a te będą na poprawiny. Ale ja mam cały gorset wysadzany kamieniami i perłami Więc jest prawdopodobieństwo, że to będzie zbyt wiele
no to fakt może być za dużo, ja nie mam żadnych ozdób na sukni więc chyba chociaż lekka biżuteria by się przydała
Cytat:
o tiul na sto procent bedzie zahaczac, mimo, ze myslalam o czyms wiekszym to chyba zrezygnuje...
mysle, ze o satyne nie bedzie, ale to zalezy jaka kiecka.

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

taka na 100% by zahaczala http://www.etsy.com/listing/15800115...conia+bracelet
ja mam tiul tak, w tym stylu co wstawiłaś to będzie zahaczać
Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Ja raczej będę mieć tylko kolczyki - owszem podobają mi się długie, ale raczej postawię na srebrne wkrętki, bo chcę, że mimo wszystko suknia grała pierwsze skrzypce Także bransoletka na pewno nie, welon bez ozdób, jednolite (kolorowe?) buty
ja welon mam bez ozdób, buty będę miała białe pomyślę nad wkrętkami też, ale chyba poszukam stacjonarnie, będę musiała zobaczyć na żywo i przymierzyć

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 22:22   #4265
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
bardzo ladnie, tylko plenery sztywne
dziekuje za odp tez mi sie tak wydawalo..
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 22:25   #4266
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
to jakos tak dziwinie, ja tez chce krotki film, no ale chociaz 30-45 minut
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 22:30   #4267
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
bo to pewnie taki teledysk?

Dexter w spódnicy
Stary 2013-09-02, 22:55   #4268
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
bo to pewnie taki teledysk?
No właśnie nie
Też mi było ciężko w to uwierzyć, ale jednak - wrzucam Wam screeny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (59,1 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (52,9 KB, 38 załadowań)
Stary 2013-09-02, 23:00   #4269
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie nie
Też mi było ciężko w to uwierzyć, ale jednak - wrzucam Wam screeny
A z ciekawości, ile sobie wołają za takie coś?

Ja wsiąkłam w etsy i przeglądam różne "stroiki" do włosów... jakie cuda tam mają to czasami głowa mała... szkoda tylko, że te najładniejsze to ok. 250-300zł
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 23:03   #4270
enzunio
BAN stały

Dziewczyny co na ramiona do typowej princessy ale bardzo zdobionej na gorsecie? Dół tiulowy, gładki. Muszę się zdecydować do 10 września...
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 23:07   #4271
czekooczekolada
Zakorzenienie

hej,
ja :

welon chcę mieć do łopatek mniej więcej (w zależności jaka będę mieć suknie welon będzie z kryształkami lub bez)

obrączki noto jak już kiedys mówiłam, klasyk bo TŻ pracuje fizycznie, ( ew. on typowy klasyk, a ja z jakims dodatkiem,oczkiem czy czyms tam)

bizuteria - chcę mieć wszystko : naszyjnik, kolczyki i bransoletke. Kolczyki długie, wiszące, muszą być piękne, bo uwielbiam kolczyki

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-09-02, 23:09   #4272
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny co na ramiona do typowej princessy ale bardzo zdobionej na gorsecie? Dół tiulowy, gładki. Muszę się zdecydować do 10 września...
może kawałek tiulu na ramiona?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 23:12   #4273
Verunka
Zadomowienie

Cytat:

Patrzcie dla wielbicielek Very Wang http://rutkoblog.pl/wedding-session-...e-charleneroy/
łoo matko aż 3 miała?? mnie tam nawet na pół jednej nie stać

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
A ja bym sie chciala Was poradzic co sadzicie o takich bardzo dlugich, ciagnacych sie welonach? Mi sie takie podobaja, ale nie wiem czy pasuja i ile mniej wiecej kosztuja. Sa tez piekne na sesje, takze juz sama nie wiem....
Jakie Wy bedziecie miec? I jaki na Weselu? czy juz w ogole sciagacie?
ja jestem antywelonowa, bede miala opaske do włosów. Ale u kogos taki dobrze dobrany welon musi ślicznie wyglądac

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Hej, Dziewczyny

Meduję się po weekeendzie weselnym (1 w sobotę, a kolejne w niedzielę).

Ogólnie, to utwierdzam się w przekonaniu, że angielskie wesela są po prostu kiepskie... Mało jedzenia, trzeba płacić za swój alkohol.
Poza tym, wczoraj już o 23:30 obsłluga wyprosiła gości z lokalu. W Polsce by coś takiego nie przeszło, a tu jest to normą.

W ogóle nie jestem pewna, czy w sobotę byłam na weselu Strasznie dziwnie było ono zorganizowane, a raczej zdezorganizowane. No i jakiekolwiek jedzenie pojawiło się dopiero po 20:00

W niedzielę byliśmy na ślubie i weselu dobrego kolegi Tż. Ślub, jak i wesele, odbywały się w jednym miejscu, w hotelu. Sama ceremonia zaślubin trwała może 10 min., a młoda para wychodziła przy muzyce Stone Roses. Samo miejsce było ładne. Po zaślubinach staliśmy na dworze chyba z godzinę na zdjęciach U nas na pewno nie będzie ustawianych zdjęć na dworze!
Potem był obiad, przemowy, po czym stoły zostały wyniesione i pojawili się goście zaproszeni tylko na wieczorne przyjęcie. Bufet był baaardzo skromny. Rozumiem, że ludzie chcą przyoszczędzić, ale zimna pizza i frytki? Serio?
PM-ka wyglądała ładnie, ale miała sztuczne kwiaty. Dziwny obyczaj jak dla mnie
Nie chcę za bardzo marudzić, ale po prostu jestem chyba zbyt polska, żeby się przyzwyczaić do tutejszych zwyczajów weselnych

Ja chciałabym mieć długi welon, ale wydaje mi się trochę niepraktyczny. Może kupię drugi, krótszy na wesele.
toś miała atrakcji co niemiara

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ja sama nie jestem zachwycona obrączkami łączonymi, ale z drugiej strony nie podoba mi się, gdy pierścionek jest z białego, a obrączka z żółtego złota... z kolei białe obrączki jednak też mi jakoś nie grają, wolałabym bardziej klasyczne... mam totalny mętlik w głowie, ale chyba ostatecznie po prostu zdecydujemy, jak przyjdzie czas chodzić i wybierać wzór, mierzyć itp.

Co do welonu, to jak pisałam już kiedyś, ja w ogóle nie planowałam... ale TŻ jakoś napomknął, że wg niego welon powinien być... no ale też nie wiem, zobaczę przy mierzeniu. Mnie jednak się najbardziej widzi jakiś ładny stroik we włosach do tej sukni...
Twój TZ widze ma bardzo konkretne zdanie co do Twojego looku weslenego

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Hej
W dodatku u mnie zmiany - zmienilam pracę (zawód ten sam, ale inna placówka), także sporo sie u mnie działo.
.
noo super panstwówka czy prywata?? jak warunki, lepiej cos? i jak to sie stało, ze tak szybko cos znalazłas?

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!!! Melduje ze zyje, urlop w Bulgarii byl cudowny!!! Duzo odpoczynku, chor otrzymal tytul the best on the best, tylko nie bylismy w Wiedniu a dwa razy w Budapeszcie, bo granica Serbska byla tragiczna i kierowcy nie mieli juz czasu. jestemy wypoczeci, choc roznica temperatur robi swoje i jestem meeega zmarznieta :P
W piatek mamy rok do slubu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
gratuluje i zazdroszcze takiego fajnego wypoczynku

Cytat:
Te kolczyki są cudne. Według mnie takie kolczyki wystarczą, choć ja sama stawiam na duże kolczyki i bransoletkę Na co dzień zdarza mi się nosić ciężkie kolczyki, więc uszy nie powinny cierpieć.
A swoją drogą, jak któraś z Was natknie się gdzieś w internecie na kolczyki z cyrkonii/kryształków, długie, wiszące, które tworzą tak jakby rządek listków to podeślijcie mi je koniecznie! To jest mój wymarzony typ, sama przeszukałam internet i nigdzie na nie nie trafiłam...
ja bede kupowac w jakiejs sieciówce typu rossman six czy cos tam, duzy wybór jest i ceny rozsądne, tez sie moze rozejrzyj

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
to super, że urlop się udał gratulacje dla chóru
Ja wczoraj wróciłam było REWELACYJNIE!!! Nigdy nie zrobiłam tak dużo w Tatrach, miałam super pogodę, towarzystwo świetne, nikt nie marudził na wstawanie o 6 rano Wlazłam na Gęsią szyję, Szpiglasowy Wierch, Zawrat, Kopę Kondracką, Beskid , Małołączniak, Krzesanicę, Ciemniak, Grzesia, Rakoń, Wołowiec a na koniec na Kościelec plus zaliczone jaskinie w Kościeliskiej, wszystkie tatrzańskie doliny i schroniska (ale nie wszędzie grzane wino, bo tłumy ), Moko, Czarny Staw Gąsienicowy i pod Rysami, widziałam trzy świstaki, no mega
A jak wracaliśmy to babcia mojego dzwoniła, że zaczęły się nauki i że mamy iść no super, tylko jak byłam przed urlopem w kościele to nie było żadnego info
aaaaale zazdroszcze!!! jak to czytam to normalnie jakbym tam byla! Jak pogoda? nie dolało Wam, zmarzliscie??
my za dwa tygodnie mielismy sie na zagle wybierac, a tu taka zima... grrr

nie ogarniam na razie slubnych tematów, mam taki zapiernicz z zakupami z dotacji ze nie wyrabiam, ale powolutku, powolutku i bedzie dobrze
poza tym tesciowie pojechali na wakacje i mamy z TZtem wolną chate, ale na razie nie korzystamy z przywilejów

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 23:15   #4274
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
może kawałek tiulu na ramiona?
Taki? http://i652.photobucket.com/albums/u.../stroiki38.jpg
Stary 2013-09-02, 23:18   #4275
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
hahahha nie
bardziej o czymś takim myślałam jak ta PMka http://www.kacperolejnik.com/2012/11...sko-belgijski/ . Opium ostatnio wysłała mi ten link i mnie zainspirowała
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 23:20   #4276
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
hahahha nie
bardziej o czymś takim myślałam jak ta PMka http://www.kacperolejnik.com/2012/11...sko-belgijski/ . Opium ostatnio wysłała mi ten link i mnie zainspirowała
ładne tylko ja będę miała cyc na wierzchu i nie wiem czy ksiądz mnie nie pogoni
Stary 2013-09-02, 23:20   #4277
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
A z ciekawości, ile sobie wołają za takie coś?

Ja wsiąkłam w etsy i przeglądam różne "stroiki" do włosów... jakie cuda tam mają to czasami głowa mała... szkoda tylko, że te najładniejsze to ok. 250-300zł
wlasnie???

ETSY to zlo
Stary 2013-09-02, 23:21   #4278
martucha0205
Rozeznanie

ja nie wyobrazam sobie kupowac sukni taki czas przed slubem przeciez mozna schudnac czy przytyc i wtedy co do krawcowej? ja mam zamiar kupic suknie tak okolo czerwca ok bede miala przymiarki do tego czasu ale to tylko po to by poszukac tej jedynej MOJEJ

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014

Edytowane przez martucha0205
Czas edycji: 2013-09-02 o 23:23
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 23:26   #4279
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
jakieś mega dziwne
a w ogóle film 10 minut a potem jeszcze skrót wydarzenia. a niby te 10 minut to nie skrót ?! i 14h reportażu a tu 10 minut ?!

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość
ja nie wyobrazam sobie kupowac sukni taki czas przed slubem przeciez mozna schudnac czy przytyc i wtedy co do krawcowej? ja mam zamiar kupic suknie tak okolo czerwca ok bede miala przymiarki do tego czasu ale to tylko po to by poszukac tej jedynej MOJEJ
ja od lat ważę tyle samo więc o wagę się nie martwię a że znalazłam TĄ jedyną w świetnej cenie to kupiłam
dla mnie na przykład w czerwcu to za późno
z resztą maj/czerwiec będę broniła pracę magisterską więc starczy mi stresu, a tak to bym jeszcze myślała, że sukni nie mam

Dexter w spódnicy
Stary 2013-09-02, 23:29   #4280
martucha0205
Rozeznanie

no niby tak ja mam nadzieje ze przez ten stres przedslubny troche schudne chociaz jeden rozmiar chyba ze trafi mi sie cos fajnego do czerwca to wtedy pomysle

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-09-02, 23:38   #4281
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
ładne tylko ja będę miała cyc na wierzchu i nie wiem czy ksiądz mnie nie pogoni
nie, no co Ty, najwyżej monstrancję zrzuci z wrażenia

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 23:41   #4282
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
przeciez jak kupujesz suknie w salonie to oni Ci ja beda dopasowywac dopiero tuz przed slubem!
chyba, ze masz zamiar przytyc albo schudnac ze 4 rozmiary
Stary 2013-09-02, 23:51   #4283
martucha0205
Rozeznanie

no jeden rozmiar napewno mam zamiar zgubic a ja chcialam kupic suknie w polsce a nie ma mnie tam przez caly czas

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-09-02, 23:54   #4284
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
nie, no co Ty, najwyżej monstrancję zrzuci z wrażenia
we mnie rzuci monstrancją

Na 90% olewam też temat księgi gości na weselu. Chciałam takie drzewo do zbierania podpisów na liściach (bez odbijania palca) ale nie wiem czy to najlepszy pomysł, więc chyba odpuszczę.

Poduszkę na obrączki też odpuszczam.

I malowanie paznokci na fiolet też. To ładnie wygląda ale nie do mojej sukni...

Tylko teraz co oprócz butów fioletowego? Bo bukiet odłożę i wypadałoby coś mieć chyba... Pomyślę o tym.

Ja mam wiązaną suknię, nie jest to najpiękniejsze rozwiązanie ale praktyczne.
Stary 2013-09-03, 00:02   #4285
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
no jeden rozmiar napewno mam zamiar zgubic a ja chcialam kupic suknie w polsce a nie ma mnie tam przez caly czas
ja tez nie mieszkam w PL, suknie kupilam w Madonnie w kwietniu i ona sobie tam wisi i czeka na dopasowanie, pewnie kolo maja...(slub w pod koniec czerwca).
Stary 2013-09-03, 06:52   #4286
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Hej

Verunka, państwowka warunki lepsze, kasa podobna, ale umowa o pracę, a tam miałam zlecenie. Także jestem szczęśliwa

Co do biżuterii to jeśli kupię ta suknię w której sie zakochałam to będę mieć tylko kolczyki, ewentualnie bransoletke, bo do niej naszyjnik nie pasuje.

Alloffkowa, cieszę sie, że wyjazd sie udał

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 06:55   #4287
velika
Winter is coming

Cytat:
ja mam ostatnie przymiarki kiecki tydzień przed ślubem i dopiero wtedy ją odbieram, więc nawet jak schudnę, to mi ją dopasują...To nie jest tak, że się zamawia teraz kieckę i ona wisi przez rok w szafie
A i zapomniałam pogratulować poznaniance pracy cieszę się razem z tobą

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 07:06   #4288
madzixx88
Zakorzenienie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Dzien dobry
W koncu slonce! I dzis jest rowno 8 miesiecy do slubu, aaaaa

Wenedka- ale sie usmialam z tego wesela kosmos normalnie!
My idziemy w polowie pazdziernika do znajomych

Poznanianka- gratuluje pracy

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2013-09-03 o 07:13
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 07:39   #4289
aniuska18032
Zakorzenienie

Hej

Nie było mnie 4 dni, byliśmy na ślubie i weselichu już się nie mogę doczekać swojego! Dodatkowo zostałam też ciocią po raz piąty, szybciej niż miałam bo maluszek zechciał przyjść troszkę wcześniej na świat
Nie nadrobię Was zbyt dokładnie bo za dużo pisałyście ale pobieżnie się postaram

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

Cytat:

Ja byłam w ten weekend na weselu i nie było winietek (pierwsze wesele bez winietek od ostatnich pięciu) i tragedia... Siedzieliśmy przy geriatrii i ludziach których nie znaliśmy... Po prostu nie przypuszczaliśmy, że nie ma winietek i nie rzuciliśmy się dość wcześnie na miejsca. Za tydzień też idę na wesele i teraz się stresuję
gratuluję tytułu
Też teraz byłam na weselu i nie było winietek - pierwsze moje wesele bez winietek dzień wcześniej spotkaliśmy PM więc wiedzieliśmy gdzie jest stół dla znajomych ale i tak przy stole dla znajomych siedziały ciotki, kuzynostwo i my plus jeszcze jedna para znajomych, akurat trafili nam się super ludzie ale i tak było zamieszanie bez winietek.. zamiast z szampanem stanąć na parkiecie, ludzie biegali szukając miejsca

Cytat:
Kolczyki już zamówione https://www.etsy.com/transaction/147...=fb2_tnx_image, dostanę dopiero na urodziny jeśli dojdą
Też myślałam nad tymi kolczykami

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Hej
Nie było mnie tyle czasu, bo pies nam przegryzl kabel od neta. Jak naprawilismy to znów przegryzl... Jeszcze neta nie mam, jutro będzie jak dobrze pójdzie...
W dodatku u mnie zmiany - zmienilam pracę (zawód ten sam, ale inna placówka), także sporo sie u mnie działo.

Welon chciałabym z krysztalkami u dołu, długość za łopatki.
Gratki
A taki welon jak piszesz miała teraz Pm-ka na weselichu właśnie z kryształkami i chyba nawet długość do łopatek

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 07:42   #4290
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Kolczyki już zamówione https://www.etsy.com/transaction/147...=fb2_tnx_image, dostanę dopiero na urodziny jeśli dojdą
Śliczne!!!!! a jaką będziesz miała sukienkę?
Cytat:
bede zamawiac podobne kolczyki, ciut inne http://www.etsy.com/listing/12448723...s?ref=col_view bo maja oprawe wokol tej ostatniej cyrkonii
Och i te też śliczne!
Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
W każdym salonie w którym byłam mówiono mi że w grudniu ma być już nowa kolekcja i nikt nie wspomniał o wyprzedażach. Ale może to zależy od regionu?
Dziewczyny czy u Was też się tak dramatycznie ochłodziło??
Jakbym miała dziś brać ślub to bym chyba zamarzła...
W salonach, w których byłam pod koniec listopada/na początku grudnia wchodzi już kolekcja na 2014r, wyprzedaże są już teraz.
U mnie też się ochłodziło ;/ właśnie mówiłam TŻ rano, że mam nadzieję że za rok i 10 dni będzie słonko
Cytat:
Też będę miała księżniczkę i będę chciała coś takiego http://whiteday.pl/pin/7f7c351ee977c765aa8cd5c7020bc38f
lub takiego http://lovemydress.pl/bolerko-slubne...a-bolerko-fae/
Planujesz jakiś naszyjnik? Bo ja właśnie szukam inspiracji

A poza tym chciałam powiedzieć, że podpisaliśmy wczoraj umowę z zespołem teraz zastanawiamy się nad kamerzystą - brać czy nie, bo nie możemy się zdecydować..

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2013-09-03 o 07:57
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości