|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
[1=10d3114ef3d862beaa91202 3ff1278e051468e2e_611d910 7d3b9e;42598360]Podobny styl w tym najnowszym ałtficie
Ale według mnie lepiej jej jednak z małym biustem... [/QUOTE]Też tak uważam, fajnie wygląda tak smukło, mniejszy bo mniejszy, ale taki też ma urok, tymbardziej, że ma męża, któemu to łotewa. Jakoś tak Kreta ma chyba tak jak ja, że jak jej przybywa lekko, to zaraz robi sie taka matrona. ![]() Ja zawsze jak wyglądałam na 20 lat, to po przytyciu nagle same dziadki po 40 się za mną oglądają ![]() Cytat:
![]() Zresztą ŁOTEWA ![]() Cytat:
![]() Łiii tam ![]() Ja po prostu pamiętam com widziała , ona sama coś się ze dwa razy krzywiła, że ma małe cycki, a tu bang Jestem wyczulona ![]() Cytat:
|
|
#4832 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
https://www.facebook.com/photo.php?f...levant_count=1
|
|
#4833 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
Cytat:
oja szusz!!! mlodo, naturalnie, promiennie! bosko ![]() moze mi ktos powiedziec czemu karolina zawsze do zdjec schyla glowe ku dołowi ? ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
(chodzi o szerokie biodra i posladki wezsze troche jakby )---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- kobitki, obijacie sie ostatnio - wstaje rano i praktycznie zero nadrabiania ale pogoda jak znam zycie w listopadzie zacznie sie zima, a skonczy w kwietniu , juz mam depresje na sama mysl
|
|||
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
jua w listopadzie uciekam w cieple kraje
|
|
|
|
#4835 |
|
Zadomowienie
|
już wiemy czemu nie ma glossyboxa u stylizacje, shiny lepiej placi!
![]() znowu mowi jak to nie lubi myc włosów codziennie, jakbyśmy nie widzieli ![]() http://www.youtube.com/watch?v=qFCSSBnMTl8 Edytowane przez poprostuewelinka Czas edycji: 2013-09-03 o 10:16 |
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
A ja liczę na piękną jesień
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
to jak karolina sie sprzedala po prostu mnie przeraza- usunelam ja wszedzie coby mnie nie draznila
|
|
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
|
|
|
|
#4839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No sory... PS. Ciekawe kiedy ślub, czy patrząc na dzisiejsze zwyczaje młodzieży za 10 lat??? ![]() zazdrosna jestem ![]() Ja że zaraz zamknę oczy, a jak otworzę to będzie już wiosna
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-09-03 o 10:30 |
||
|
|
|
#4840 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie sądzę też że powiekszyła biust bo nie była w pl ,a z tego co wspominała to chyba zabiegi jej robi głównie zaprzyjaźniony lekarz z byłej pracy . |
|
|
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie nie ma co rozkminiać. O tej tarczycy nie pomyślałam, chyba nawet nie pamiętałam, żeby mówiła o tym.
|
|
#4842 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4843 |
|
Wtajemniczenie
|
Na YT ją jeszcze zostawiłam, bo jednak czasem coś ciekawego wypatrzę i mimo wszystko lubię ją oglądać, ale z fejsa, insta, twittera poleciała, bo spamuje wszędzie to samo...
|
|
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plus u mnie to tez troche inna sprawa, bo pierwszym kompromisem, o ktorym musimy myslec, jest to JAKI slub wezmiemy ale 10 lat to troche przeginka w sumie ;d//oby byla wgl wiosna, a nie tak jak w tym roku zima/lato
|
|
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle w tym roku zima skończyła się dopiero 2 miesiące temu, a teraz znów
![]() Lubię każdą porę roku, ale po kolei, a nie tak jak piszesz zima - lato
|
#4846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i mój tż skłania się ku temu drugiemu ale nam to do ślubu jeszcze daleko na szczęście.
|
|
|
|
|
#4847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak juz leca takie prywaty, to wspomne, ze mnie nie chodzilo o slub na plazy, czy w kosciolku w gorach, tylko ogolnie -koscielny/cywliny. ![]() moje zdanie na temat slubu jest generalnie dosyc kontrowersyjne dla wiekszosci spoleczenstwa polskiego, dlatego na tym zakoncze, aby nie narazic sie na hejcik ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
no tak, z czego lato 40 stopni praktycznie przez 2 miesiace lubie ciepelko, ale no - ciezko zyc w miescie w skawarze ![]() ja nie lubie zimy, najbardziej lubie ciepla wiosne, ale no mozna sobie pogadac..
|
||
|
|
|
#4848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja ogólnie nie chcę ślubu w kościele, mój tż też nie. ja niby jestem "wierząca" ( rodzina mi narzuciła- chrzest, komunia, bierzmowanie ale to mnie tak czyni wierzącą jak stanie w garażu czyni mnie autem ) wiem, że nie ma we mnie wiary, a raczej obchodzę święta itd. ze względu na mamę więc się do kościoła ze ślubem pchać nie będę, bo dla mnie to strasznie głupie. |
|
|
|
|
#4849 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
W sumie muszę powiedzieć że podobał mi się vlog Karoliny z Bieszczad, chyba z 10 lat nie byłam w górach
|
|
#4850 |
|
Konto usunięte
|
"Moja opinia jest taka, że tusz jest naprawdę bardzo fajny...., ale strasznie skleja rzęsy. " |
|
|
|
#4851 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a u Nissiax ulubieńcy sierpnia http://www.youtube.com/watch?v=f95ixoK5lbo |
|
|
|
|
#4852 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Munkaa;42604846]jak juz leca takie prywaty, to wspomne, ze mnie nie chodzilo o slub na plazy, czy w kosciolku w gorach, tylko ogolnie -koscielny/cywliny.
![]() moje zdanie na temat slubu jest generalnie dosyc kontrowersyjne dla wiekszosci spoleczenstwa polskiego, dlatego na tym zakoncze, aby nie narazic sie na hejcik pisz bom ciekawa czy podobnie jak u mnie ![]() Cytat:
Mój tż od bierzmowania nie chodzi do kościoła, z jego rodziny też nikt nie chodzi, nawet dziadkowie a uparł się na kościelny nie wiadomo dlaczego |
|
|
|
|
#4853 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kaludia91;42606681]
Cytat:
ja mieszkam z obecnym narzeczonym od 2,5 roku i uwazam, ze mieszkanie przed slubem to calkiem fajna sprawa, bo lepiej sie poznalismy, wiemy czy ze soba wytrzymamy dalej itd. Aczkolwiek wiem, ze dla wielu osob mieszkanie przed slubem jest rzeczą niemoralna - ja po prostu tak nie uwazam i tyle - nie czuje sie zdemoralizowana (ale szanuje ludzi, ktorzy tak mysla) a co do slubu - no trzeba wziac pod uwage te druga strone - to jasne, dlatego tez przyjelam oswiadczyny i mysle, ze keidys pewnie sie pobierzemy. ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
jak sie jezdzi 30 razy szczoteczka po rzesach - to kazdy tusz sklei. Widzialam juz dawno temu test tego tuszu u Marty z millionail i supr wygladal
|
||
|
|
|
#4854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie nie jesteś zdemoralizowana ![]() ja z moim też już długo jestem, nie śpieszy się nam do ślubu ale każde z nas chce żeby to w końcu nastąpiło. Tylko na ile jest to faktycznie chęć, a na ile społeczny konwenans- nie wiem. Trudne sprawy ![]() |
|
|
|
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokladnie - moim zdaniem to powinna byc dezycja niezalezna od ludzkich opinii i chorej presji
|
|
|
|
|
#4856 |
|
Karo
|
to ja dam swoje 3 grosze i powiem, że fajnie wydłuża, jednakże skleja niemiłosiernie. Nie wiem może jak poleży trochę i uschnie to będzie lepszy
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oglądałam ich wspólne filmiki i bodajże w boyfriend tagu mówił, że ona ma tylu kolegów, a tak być nie powinno! no i tu ewidentnie widać, że nie podoba mu się kolega, aż wycięli fragment: http://youtu.be/FfYOr05LWVI
|
|
#4858 |
|
Konto usunięte
|
W ☠☠☠☠ z tą jesienią, jestem chora przeziębiona i mam @
Kto mnie przytuli?? |
|
|
|
#4859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kto takie rzeczy ogląda?
|
|
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
pohejtuję
![]() chyba niedlugo zostane z 5 subami: w niedziele wyleciala nieeesia i LGS - za nude i zatrzymanie się w miejscu a teraz oglądam KasięD i juz jest na wylocie - jej nadmierna mimika, gestykulacja i tlumacznie wszystkiego jak jakims debilom, ufff czy tylko mi to przeszkadza a i mowi w filmie, ze ma bardzo rozdwojone koncowki a w komentarzu, ze "Niezupełnie - nie podcinałam ich od grudnia 2011 - włosy rosną mi baaaaardzo wolno ... ale też nie muszę ich więc często podcinać "przeciez podcięcie wlasnie by im pomoglo kiedys ją lubilam, a teraz mnie jakos strasznie irytuje :/ niedlugo nie bede miala nikogo w subach
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

Ale według mnie lepiej jej jednak z małym biustem...
[/QUOTE]
[COLOR=Silver]

- 95 - 90 - 85 - 80

W sumie nie ma co rozkminiać. O tej tarczycy nie pomyślałam, chyba nawet nie pamiętałam, żeby mówiła o tym.