|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
to z czym przybyłeś do nas, towarzyszu niedoli?
spowiedź poprosimy! - waga, wzrost, cel, kobiety.....
|
#4442 | |
|
Zadomowienie
|
Aa no i jeszcze spróbuję odtworzyć menu. Słabo dziś, ale nie było czasu...
I: tortilla pełnoziarnista z sałatą, wędliną, serem żółtym i sosem jogurtowo-czosnkowym II: pół banana, nektarynka III: lasagne z cukinii IV: kubek pomidorowej z mięsem, kukurydza na gorąco Gdzieś po drodze kilka migdałów, jeszcze jedna nektarynka, tylko nie pamiętam kiedy Kawa z mlekiem bez cukru i duużo herbaty.Znów dziś miałam powtórkę z Kinect Party i znów wyszło coś koło 4h (jak się gra w kilka osób, to nie jest tak, że się rusza non stop, także żadne to ćwiczenie, ale lepiej tak niż pić piwo na ławce ^^ ). ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
Ale racja, o kobietach nic nie było ^^
Edytowane przez agila negra Czas edycji: 2013-09-03 o 23:48 |
|
|
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
uuupsss, umknęło mi
wybacz Cytat:
![]() ćwiczysz tylko na siłowni czy oprócz tego uprawiasz jakiś sport?
|
|
#4444 |
|
Przyczajenie
|
Co do sportów to oprócz siłowni gram w tenisa i strzelam zawodniczo do rzutków .
A co do kobiet to od 2 lat z jedną i tą samą
|
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Silenced,
za dotychczasowy spadek jesteś z Kato/mieszkasz tam na czas studiów?U mnie dzisiaj znowu misz masz, szczególnie III ![]() I owsianka na mleku z owocami, wiejskim i orzeszkami II zupa krem z dyni z grzanka pelnz III 2 jajka sadzone na warzywach z ryżem (1/4 woreczka) tunczykiem WSW (1/2 puszki) i kawałkiem fety IV 2 kawałki arbuza V serek (mieszanka wiejskiego, twarogu del. i jogurtu nat) z owocami, zurawina i orzeszkami Fitness+siatkówka 160 min VI twarog z kakao i syropem z agawy Przypomnijcie mi, żebym sobie to jutro do Klubu wrzuciła ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#4446 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Studiuje w kato ale jestem z okolic pyrzowic . Co rano kurs autem na uczelnie w roku akademickim .
Dziś z ćwiczeń 200 brzuszków , 600 skręty tułowia i 600 skakanka . Dziekuje za miłe przyjęcie Ja kończę na dziś do usłyszenia .
|
|
|
|
#4447 | ||
|
Zakorzenienie
|
ileż na tym wizażu Ślązaczek/Ślązaków
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za ćwiczenia ![]() obejrzałam film, (padło na "Gorzkie gody" z Hugh Grantem ![]() dobranoc |
||
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia ja Ci przypomnę!
![]() blaszok Hugh Grant... no no no
|
#4449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4450 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja jak nabiłam sobie siniaka na kajakach to do tej pory go mam.auć![]() ja też wczoraj 2 krówki i 2 kawałki ciasta-jogurtowego i tego drożdżowego ![]() Cytat:
za dotychczasowy spadek!Cytat:
za kinectaCytat:
![]() Cytat:
za dzisiejsze ćwiczeniaCytat:
dzień dobry! ja już w pracy...miłego dnia do mnie zbliża się @,bo brzuch coraz bardziej boli
|
|||||||
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
[B] Michał [B] Witaj
![]() Ja już czekam na zastrzyk...noc raczej nie należała do przespanych... Ide też do lekarza po zaświadczenie do wypadku przy pracy...niewiem czy robię dobrze bo straszą że mogę zdolności potem nie dostać. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4452 | |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Chyba dopadło mnie PMS bo prze ryczałam cały wieczór. Tż dał mi coś na uspokojenie i było to tak mocne, że padłam jak zabita na łóżko. Nie mogłam nawet ręki podnieść. Dobrze mi się spało nawet, tylko znowu trzeba było wstać i znowu jestem sama i tak w kółko, ale może już nie długo... ![]() Za wasze ćwiczenia ![]() Cytat:
Jeszcze w dodatku okazał się palantem, mówiąc co to ze mną nie robił po Hejka, witamy
Edytowane przez 57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 Czas edycji: 2013-09-04 o 08:32 |
|
|
|
|
#4453 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42621736]Hej
![]() Chyba dopadło mnie PMS bo prze ryczałam cały wieczór. Tż dał mi coś na uspokojenie i było to tak mocne, że padłam jak zabita na łóżko. Nie mogłam nawet ręki podnieść. Dobrze mi się spało nawet, tylko znowu trzeba było wstać i znowu jestem sama i tak w kółko, ale może już nie długo... ![]() Za wasze ćwiczenia ![]() Ja żałuję, że nie poszłam sama. Byłoby dużo lepiej, a tak to przesiedziałam kilka godzin z tym mrukiem za stołem Jeszcze w dodatku okazał się palantem, mówiąc co to ze mną nie robił po [/QUOTE] cześć! ![]() ojej,ale teraz już dobrze jest?trzymaj się tam |
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
![]() Chyba dopadło mnie PMS bo prze ryczałam cały wieczór. Tż dał mi coś na uspokojenie i było to tak mocne, że padłam jak zabita na łóżko. Nie mogłam nawet ręki podnieść. Dobrze mi się spało nawet, tylko znowu trzeba było wstać i znowu jestem sama i tak w kółko, ale może już nie długo... [/QUOTE]Współczuję... U mnie pełne rozdraznienie ale z powodu nie wyspania... Podobno 4-6 zastrzyki powinno puścić ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4455 | |
|
Konto usunięte
|
Właśnie nie do końca, czuję się jakby mi przybyło kilka kilogramów, taka delikatnie ospała jeszcze, narazie nie odczuwam nic więcej, ale do końca dnia różnie może być. Wczoraj mnie tak wzięło chwilkę przed tym jak przyjechał Tż. Uczucie, że życie jest bez sensu, jak to siebie nienawidzę i jestem dla innych ciężarem. To normalne nie jest, a miałam ochotę coś sobie zrobić nawet
![]() Staram się nie dawać tym emocjom, ale czasami po prostu się nie da. Jest jeden czy dwa dni jak tak bardziej mnie weźmie i cóż... muszę wytrzymać. Najlepiej zasnąć wtedy. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Miałam nie pić kawy, ale nie mogę. Ten zapach i smak mnie uspokaja ![]() Więc sobie teraz piję zanim zjem jakieś śniadanie. |
|
|
|
|
#4456 |
|
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim
![]() Traxx69 może powinnaś się umówić z jakąś dawną koleżanką i powspominać dawne głupoty Mi to zawsze pomaga na doła .
|
|
|
|
#4457 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4458 |
|
Przyczajenie
|
Ten smutek to z powodu tęsknoty za krajem ?
|
|
|
|
#4459 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie słońce za oknem, ale nie znając życie ciepło nie jest ale wiatr jakiś mniejszy trochę. Wstałam dzisiaj po 7, wypiłam kawkę, zjadłam śniadanko. Zaraz będę chałupę ogarniać, tylko Was troszkę nadrobię Brzuch mi dokucza dalej... no i jakoś nie umiem trzymać diety u rodziców ![]() traxx, głowa do góry Kochana tulę mocno ![]() Mi też kawa poprawia nastrój kocham ją
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4461 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Nie miejcie mi za złe, że się słabo odzywam, ale niestety mam kampanię wrześniową ) nauka jest priorytetem W wolnych chwilach będę podczytywać na pewno Ale coś mi się wydaje, że udzielać to ja się zacznę w nowym wątku, bo widzę, że to już tuż-tuż spamerki ![]() Wczoraj z dietą zgrzeszyłam Najadłąm się na noc, w ogóle dzień na wariackich papierach, nie zjadłam żadnego porządnego posiłku i tylko ciągle podjadałam :/Ale dziś już będzie ok- zjadłam właśnie banana i zaraz śmignę biegać pół godzinki, potem siądę do nauki i w wolnym momencie może do Was wpadnę
|
|
#4462 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
, I gdy ktoś cały czas kupuje do smaczne ( grzeszne) rzeczy do lodówki
|
|
|
|
|
#4463 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Siły do ćwiczeń nie miałam, a i tak ćwiczyłam. I to wieczorne załamanie, które dobrze że przerwał mi sen bo wyglądałam okropnie. Dzisiaj będzie lepiej |
|
|
|
|
#4464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle, że mięty nie miałam ale ja oczywiście nie byłabym sobą gdybym nie zmodyfikowała nie dawałam ani jogurtu ani mąki, za to dorzuciłam połowę serka topionego wyszła aksamitnie kremowa Cieszę się, że dyniowa smakowała z tym pieprzem to nie wiem Ani Mat Bomer Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4465 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja to jestem zła bo mój facet to typowy chuderlak, który mimo że je naprawdę dużo i tak nie przytyje. On nie liczy się z tym, ze to co je szkodzi mi Powiedziałam mu, że brakuje mi np kurczaka. W domu jadłam mięsko z kury bardzo często, a tutaj od czasu do czasu tylko. I jeszcze mi mówi, że trzeba pasa zacisnąć z wydawaniem pieniędzy To co ja mam jeść? Konserwy czy zupki chińskie? JA nie jem takich rzeczy, a on sobie zapasy zrobił |
|
|
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Chyba dopadło mnie PMS bo prze ryczałam cały wieczór. Tż dał mi coś na uspokojenie i było to tak mocne, że padłam jak zabita na łóżko. Nie mogłam nawet ręki podnieść. Dobrze mi się spało nawet, tylko znowu trzeba było wstać i znowu jestem sama i tak w kółko, ale może już nie długo... ![]() Za wasze ćwiczenia ![]() Ja żałuję, że nie poszłam sama. Byłoby dużo lepiej, a tak to przesiedziałam kilka godzin z tym mrukiem za stołem Jeszcze w dodatku okazał się palantem, mówiąc co to ze mną nie robił po Hejka, witamy [/QUOTE]Trzymaj się |
|
|
|
#4467 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dam radę, to takie głupie babskie myślenie tylko, które zdarza się od czasu do czasu
|
|
|
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
I ja Oooo, nie jadłam dobre to to? Wrzuć przepisa ![]() Cytat:
(żeby nie powiedzieć Dżoaną no może oprócz cycków )Śliczności szkoda tylko, że producent po fakcie takie rzeczy oznajmia
|
|
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć dzisiaj już zaczyna dawać czadu ![]() Krem z cukinii pychotka a robi się go minuta osiem serio ![]() Za skakankę a 5 godzin w kuchni to też nie lada wyczyn ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42610670]Tak piszecie o tej studniówcei na szczęście ja na swoją zdążyłam się odlaszczyć Tylko partnera miałam do dupy [/QUOTE]
|
|
|
|
|
#4470 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
muszę wypróbować! ![]() Ja mogłabym być na takiej diecie całe życie ![]() Cytat:
a miałam się pytać gdzieś Ty wsiąkła ![]() Za to jakie zakończenie faceta Ci trza było! [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42612267]Melduję Shreda, 30 min hula hop i 20 min ćwiczeń na nogi i tyłek. [/QUOTE] ![]() Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

wybacz 
, No ale staram się osiągnąć 75 kg w ciągu następnych 9 miesięcy , dostęp do siłowni mam na miejscu i tym bardziej mi wstyd z powodu lenistwa 

tulę mocno 
) nauka jest priorytetem 
tyle, że mięty nie miałam 
dobre to to? Wrzuć przepisa 
a chudnę wtedy jak nie ćwiczę