Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, cz. XIX - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na tytuł XX części wątku wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku 0 0%
Wrzesień się rozpakowuje, a październik wyczekuje 8 15,69%
Czop i skurczyk nas nękają, dzieci na świat przybywają 0 0%
Jęczące ciężarówki wyczekują ciąż końcówki 1 1,96%
Jedne męczą bułę stale, inne liczą dni wytrwale 7 13,73%
Każda już by rodzić chciała, taka cała obolała 0 0%
Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy 29 56,86%
Ciężko dychać, leżeć, chodzić, już tak bardzo chcę urodzić 6 11,76%
Każda już się rozsypuje, niech ten maluch się wykluje 0 0%
Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-04, 08:24   #2311
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, c

Samba, Wiktom gratuluje tygodni!

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
15to niedziela wiec cc planowanej raczej nie bedzie
chyba ze.ktos z zaskoczenia

ja juz chce aie rozpakowac, juz mam dosc. jest mi tak ciezkoooo jestem mega klockiem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Hehe też fakt, nie pomyślałam,że to niedziela
A ty już znasz datę?

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Dobrze, że napisałaś, ja też muszę.

A ja?

Mnie wieczorami ciągle twardnieje.

Nie wiem czy może ale też tak miewam.

Ja Cię doskonale rozumiem. Jak rodziłam Zuzię to mama była ponad 500km ode mnie i na dodatek wylądowała w szpitalu (miała zator). Dla mnie to był podwójny stres. W szpitalu był ze mną mąż a tak to odwiedzili mnie raz teściowie. Ją miałam tylko przez tel na odległość.

Diorisha trzymam mocno

Myślałam, że dziś mi się w nocy zaczęło Ale to był stres. Już wstawałam torbę pakować. Dziś muszę to zrobić bo już w każdej chwili może się zacząć. Nie chcę wtedy tracić czasu i w razie czego od razu jechać do szpitala. Brzuch zaczął boleć okropnie i się spinać. Pobiegłam po nospę i czekałam. Na szczęście się rozeszło. Ja chcę dotrwać do planowanego terminu
Miałam w planach dokończyć dziś generalne porządki ale odpuszczam. Zrobię pranie i pazurki tylko.
Wiem,że masz planowaną cc, ale jakoś tak w tp lub tuż po nim?Bo lekarz uważa,że tak lepiej?
A ja właśnie myślę,żeby pojechać do mamy do pracy, wydrukować coś (nasza drukarka się zepsuła) i skserować kartę ciąży (jeden raz dla siebie na pamiątkę, a drugi raz dla gin do zaświadczenia na becikowe, bo podobno w szpitalu biorą kartę) ale jej gabinet jest na 3 piętrze po stromych schodach (dokładnie 186 schodów ) i nie chcę sobie nic pogorszyć

Ech no, mama jest najbliższą mi osobą Ale ją pocieszyłam,że w takim razie przyjedzie po nas z mężem do szpitala

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Juz od jakis 2 tygodni odchodzi fragmentami. To na pewno to bo nigdy nic takiego nie mialam, no i zgadza sie z waszymi opisami. Ale czytalam ze moze zaczac odchodzic nawet na kilka tyg przed porodem. Moj do tej pory nie byl podbarwiony, za wyjatkiem poniedzialku. Moze rozwarcie troche sie powiekszylo?
Myślę,że u Ciebie zacznie się na dniach, urodzisz przed moją cc

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
dziewczyny przygotowane do porodu na dniach: czy was też po badania tak strasznie wszystko boli??? Po mnie w kroku to masakra i krzyże też ...chodze jak kaczka. Tydzień temu jak mi sprawdzał rozwarcie to tak samo miałam ż emnie bolało....
Ja mam tp za 2,5 tygodnia wprawdzie,ale od tygodnia wszystko mnie boli. Też chodzę jak kaczka, strasznie boli mnie w pachwinach,widać coś się tam naciąga

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 08:25   #2312
logoasia
Zakorzenienie

Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, c

hejka
jestem padnięta po nocy
jeszcze mnie tak brzuszek nie bolał jak dziś, zobaczymy co gin powie na wizycie i co z tym fenkiem
dziś zaczynamy 35 tc

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Nie wiem sama co myslec Logoasiu..Zobaczymy co powie stomatolog.Osobiscie wolalabym aby ten zabek został usunięty.Z reguly sa one bardzo chwiejne i jest sznasa ze wypadajac Lilka moglaby sie nim zakrztusic..
myślę, że stomatolog będzie wiedział co robić nie martw się
Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
fu.k dostałam pierwszy w życiu mandat. Prawko od 15 lat i musiało się to stać teraz Wracałam z synem z Krakowa i na fajnej prostej coś mi się przycisnęło... wyszło przekroczenie o 36 km/h na szczęście dostałam tylko 100 zł i chyba 3pkt. No mogłam inaczej wydać te 100 zł, a szkoda mi było dziś dać 85 zł za materac do łóżeczka
Syn strasznie to przeżywa, ale mnie pociesza, kochany jest. Od razu powiedział, że nie powiemy tacie, bo będzie zły
Twój syn jest kochany

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Info do Diorishy:

Wczoraj i dziś dali jej zastrzyki na rozwój płuc maleńkiej i niestety po tych zastrzykach Ewa ma wahania tętna. Diorisha leżała dziś 3h pod ktg. Jutro ma być na czczo i zdecydują o ewentualnym cc, jeśli sytuacja się nie zmieni. Jutro o 6:15 ją podłączają.D. boi się cc i prosi o kciuki btw Ewunia waży już ponad 3kg i wykluczyli IUGH.

Poza tym napisała, że często o nas myśli i pytała, czy któraś urodziła, więc jej sprzedałam info o Larysie
uf ulżyło mi
Diorisha trzymaj się !
Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Czy skurcz może trwać dwie minuty???????
Wczoraj mnie złapał zupełnie nagle niesamowity ból w dole brzucha w towarzystwie z bólem krzyża Mogłam tylko oddychać (a bardziej dyszeć....), brzuch był twardy... Tż się wystraszył...
może moze
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 08:25   #2313
aagula
Raczkowanie

Dot.: Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Gratuluje kolejnych tygodni :thumbup:
U mnie powoli konczy sie 40 tc a tu cisza qurde. Tylko przepowiadacze dokuczaja, ale te w sumie mam od polowy ciazy. Teraz tylko mocniejsze i troche bola, ale bez przesady

Może znienacka złapie !!! czasami też tak bywa nic aż tu nagle... u mnie dużo babeczek tak miało
zmykam ... mąż maluje pokój małego idę podglądnąć
aagula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 08:26   #2314
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, cz

Inwersja, dobrze ze sie odezwalas wspolczuje skopanych flaczkow.
Moj juz tak nie kopie bolesnie, chyba mu miejsca brakuje - wiec moglby w koncu wyjsc

Stary 2013-09-04, 08:28   #2315
t_89
Zakorzenienie

heej nareszcie ma troche czasu. Ogarnelam wczoraj pokoj bo bylo pobojowisko wszystko porozwalane. Wczoraj goscie byli mala dostala pamietnik i dresy ale chyba zaloze ja za dobrych kilka miesiecy bo za duze .

Nie zdjeli mi szwow powiedzieli ze za wczesnie, moze jutro albo w pt boje sie ;(

Czekam na srodowiskowa nie wiem o ktorej ma przyjsc..... mowila ze po 8 a juz wpol. Ide szukac co moge jesc jak karmie
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 08:28   #2316
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, cz

Logoasia - kciuki za wizyte.

Stary 2013-09-04, 08:30   #2317
butterfly20
Zakorzenienie

Asia gratuluję 35 tc!

Właśnie się zmierzyłam... biust urósł mi o następne 3 cm, co oznacza,że mam 8 cm więcej niż w brzuchu
Kiedy to się skończy?
Ostatnio mnie piersi bolą,może coś tam się dzieje, chociaż nic nie leci...:confuse d:

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
heej nareszcie ma troche czasu. Ogarnelam wczoraj pokoj bo bylo pobojowisko wszystko porozwalane. Wczoraj goscie byli mala dostala pamietnik i dresy ale chyba zaloze ja za dobrych kilka miesiecy bo za duze .

Nie zdjeli mi szwow powiedzieli ze za wczesnie, moze jutro albo w pt boje sie ;(

Czekam na srodowiskowa nie wiem o ktorej ma przyjsc..... mowila ze po 8 a juz wpol. Ide szukac co moge jesc jak karmie

Zdradzisz nam w końcu imię córy?

Stary 2013-09-04, 08:34   #2318
teacherka
Zakorzenienie

t_89 widzę podpis:p Czyli Wiktoria ...

Logoasia kciukiiii

Wszystkie chcące rodzić - kciukiiii
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 08:34   #2319
t_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Asia gratuluję 35 tc!

Właśnie się zmierzyłam... biust urósł mi o następne 3 cm, co oznacza,że mam 8 cm więcej niż w brzuchu
Kiedy to się skończy?
Ostatnio mnie piersi bolą,może coś tam się dzieje, chociaż nic nie leci...:confuse d:

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Zdradzisz nam w końcu imię córy?
Wiktoria
Stary 2013-09-04, 08:38   #2320
logoasia
Zakorzenienie

t_89 śliczne imię
Stary 2013-09-04, 08:38   #2321
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
t_89 widzę podpis:p Czyli Wiktoria ...

Logoasia kciukiiii

Wszystkie chcące rodzić - kciukiiii
Cytat:
Wiktoria
Ach, nie zauważyłam podpisu

Stary 2013-09-04, 08:40   #2322
logoasia
Zakorzenienie

teacherka a jak ty liczysz tygodnie ?
Między nami jest dzień różnicy, wydaje mi się, że ty wczoraj zaczęłaś 35 tc
u mnie OM 9.01 w środe i od środy liczę kolejny tydzień
Stary 2013-09-04, 08:42   #2323
jo_asiek
Zadomowienie

Hello! Ale dziś pospałam - tylko raz w nocy wstawałam na siusiu Pranie już wstawiłam, wykąpałam się, męża wyprawiłam do pracy. Teraz czas na śniadanie i ogarnięcie siebie Póki co mam tyle mocy, że planuje poza obiadem jakieś ciacho zrobić... Ciekawe czy mi nie przejdzie :P

za kolejne tygodnie, za Diorishe i za rozwój kolejnych akcji porodowych

jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 08:44   #2324
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem,że masz planowaną cc, ale jakoś tak w tp lub tuż po nim?Bo lekarz uważa,że tak lepiej?
A ja właśnie myślę,żeby pojechać do mamy do pracy, wydrukować coś (nasza drukarka się zepsuła) i skserować kartę ciąży (jeden raz dla siebie na pamiątkę, a drugi raz dla gin do zaświadczenia na becikowe, bo podobno w szpitalu biorą kartę) ale jej gabinet jest na 3 piętrze po stromych schodach (dokładnie 186 schodów ) i nie chcę sobie nic pogorszyć

Ech no, mama jest najbliższą mi osobą Ale ją pocieszyłam,że w takim razie przyjedzie po nas z mężem do szpitala
Ja myślę, że on mnie kierował w 40tc bo nie ma medycznych wskazań do cc Czekam na wiadomość od mojego drugiego gina, zobaczymy co on mi zaproponuje.

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
hejka
jestem padnięta po nocy
jeszcze mnie tak brzuszek nie bolał jak dziś, zobaczymy co gin powie na wizycie i co z tym fenkiem
dziś zaczynamy 35 tc

I za wizytę
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 08:44   #2325
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość

Nie zamledowałam sie wczoraj po ktg bo nie było kiedy
Nic specjalnego nie wyszło a rozwarcie na luźny palec...czyli dalej kiszka Termin z usg mam na sobote a z OM na niedziele i mogę wtedy rodzić bo w sobote ma dniówke położna przy której rodziłam Adriana nawet śmialam do niej że wtedy pzrychodzę bo ona jest
Teraz mam kryzys przedszkolaka i wyje jak bóbr Dziadki wzieły dzieci do przedszkola bo Adi strasznie płacze że się boi a ze mną to by dopiero było
kciuki by w weekend najpóźniej się zaczęło

też by mi ten termin odpowiadał;p

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 08:44   #2326
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20

LADAN ja apropos podgrzewania mleka w mikrofali
osobiscie jestem mega przeciwniczka
ale mam info:
wczoraj bylam u kolezanki ktora kupila w medeli woreczek do sterylizacji butelek w mikrofali i taki kubeczek do ktorego wsadza sie butelke z mlekiem na 30sekund i podgrzane

Cytat:
http://www.pudelek.pl/artykul/58554/...osicielka_hiv/ porzygam się...

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Moja droga, ostatnio doszłam do TYCH SAMYCH wniosków

Będziemy miały podobne opisy
ja juz zamiescilam swoj opis wiecchyba po cc drugiego nie bede zamieszczac
i byl bardziej fantazyjny niz wasze przewidywania:p

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 08:45   #2327
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Została mi jednocyfrowa liczba dni:brz ydal:

Ech muszę się zbierać po wyniki badań
fajnie ci;p

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Napisane przez aagula Pokaż wiadomość
Witam się z samego rana i trzymam kciuki za mamy poczekalniowe!!
Wczoraj was długo podczytywałam... chciałam się pochwalić , że dzisiaj zaczynamy 36 tydz czyli witam się w 9 miesiącu. Staram się was często czytać ... mniej piszę ale to dlatego, że wypadłam swego czasu z obiegu i ciężko się do was teraz wbić więc jestem z wami ale bardziej duchem!!

Aleksander
Stary 2013-09-04, 08:46   #2328
teacherka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20

Logoasia, dlatego napisałam, że wg babystrology A tam dopiero dziś jest 34+1...... Oszukaństwo.

Tym bardziej, że dopóki dzidziuś w suwaczku zmieniał swój wygląd co tydzień,, to zmieniał w 0 dniach..... mniejsza z tym - i tak te dni orientacyjne są

Edytowane przez teacherka
Czas edycji: 2013-09-04 o 08:47
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 08:46   #2329
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Powodzenia na wizycie. No i może się rozkręci na dniach

No Miki sie wyraźnie zasiedział. Mam nadzieje, że Pola zechce opuścić swój pałac tuż przed/w terminie bo nie chce wywoływania

Ja wreszcie dotarłam do domu po całym dniu. W życiu nie byłam na żadnych zajęciach z jogi, ale dziś ta joga dla ciężarnych całkiem fajna. Relaksujące ćwiczenia, odciążające kręgosłup głównie no i chwila zapomnienia od wszystkiego
I zamówiłam dziś jeszcze łóżeczko i materac i naklejki na ściane. Mam nadzieję, że przyjdzie wszystko przed weekendem to już przygotuje kącik Poli..
ale bym poszła na taką jogę...
chcoiaż moglabym mieć straszne trudności bo jestem wielorbem

jak przygotujesz kącik pokaż!

Aleksander
Stary 2013-09-04, 08:47   #2330
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
My dzis zaczynamy 40 tc...do terminu 7 dni....
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez aagula Pokaż wiadomość
Witam się z samego rana i trzymam kciuki za mamy poczekalniowe!!
Wczoraj was długo podczytywałam... chciałam się pochwalić , że dzisiaj zaczynamy 36 tydz czyli witam się w 9 miesiącu. Staram się was często czytać ... mniej piszę ale to dlatego, że wypadłam swego czasu z obiegu i ciężko się do was teraz wbić więc jestem z wami ale bardziej duchem!!
za kolejne tygodnie. Odzywaj się choć czasem jak się czujecie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
U mnie NIC, dosłownie.

Po KTG nie miałam czasu się odezwać. A potem miałam jeszcze USG i młody tak mnie napierdzielal, że ledwo żyłam. Jak wracaliśmy to już płakałam z bólu. Dostałam aż zwrotów głowy. Ciśnienie to 160/114, już miałam jechać na IP, ale zdecydowałam, że najpierw zjem. Bo nie miałam cały dzień czasu na konkretny posiłek. Zanim tz zrobił położyłam się to już spadło do 134/74, a jak zaczęłam jeść, to po jednej kanapce zlecialo dalej. A pod koniec posiłku, to już było 111/59, więc to on tym swoim nawalaniem tak mi ciśnienie napompowal chyba.
Potem całą noc się wiecił. Już nie tak mocno, ale miałam tak obite flaczki, że dla mnie wszystko było mocno odczuwalne. Teraz spokój, moje siniaki mogą odpocząć.

Później się odezwę, chcę trochę odpocząć i już zjeść normalnie żeby takich jazd więcej nie było.

Później też napiszę o KTG i USG.
Dzięki za troskę

To strasznie wysokie to ciśnienie miałaś! Uważaj na siebie, jedz jak należy i odpoczywaj

Cytat:
Wiktoria
Czyli zwycięstwo Bardzo ładne imię
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 08:48   #2331
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
LADAN ja apropos podgrzewania mleka w mikrofali
osobiscie jestem mega przeciwniczka
ale mam info:
wczoraj bylam u kolezanki ktora kupila w medeli woreczek do sterylizacji butelek w mikrofali i taki kubeczek do ktorego wsadza sie butelke z mlekiem na 30sekund i podgrzane

ja juz zamiescilam swoj opis wiecchyba po cc drugiego nie bede zamieszczac
i byl bardziej fantazyjny niz wasze przewidywania:p

Heheh tyż fakt, niech Matal wrzuci na 1 stronę

Ja sama rzadko używam mikrofalówki, bo nie jestem jakąś hurra zwolenniczką, więc tym bardziej nie wyobrażam sobie grzać w tym jedzenia dziecka. No ale to tylko moja opinia. Wszak od dziesięcioleci mikrofalówki są w użyciu i jeszcze nie udowodniono,żeby ktoś przez nie umarł (chyba,że wybuchła)

Stary 2013-09-04, 08:50   #2332
t_89
Zakorzenienie

macie moze taka liste co mozna jesc jak sie karmi? bo na necie sa na kazdym portalu inne wersje ta mniej wiecej np jakie owoce mozna itp
Stary 2013-09-04, 08:51   #2333
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
ale bym poszła na taką jogę...
chcoiaż moglabym mieć straszne trudności bo jestem wielorbem

jak przygotujesz kącik pokaż!
Pokażę na pewno
A co do jogi to była dziewczyna w 39 tyg ciąży i miała naprawdę duuuuży brzuch i dała radę. To takie wolniutkie ćwiczenia.
A i fajny trik na plecy - stanąć tyłem do ściany i w odcinku krzyżowym między plecami a ściną położyć piłkę do tenisa i schodzić na nogach lekko w dół i na boki. Masujemy plecy piłką i prznosimy ciężar ciała na nogi co odciąża plecki - instruktorka powiedziała, że to dobre ćwiczenie na bóle krzyżowe w trakcie porodu. A jak nie mamy sił żeby cudować ze ścianą to TZ niech masuje mocno właśnie piłką do tenisa.
Stary 2013-09-04, 08:51   #2334
logoasia
Zakorzenienie

aaa i wiecie co.. dziś jest nasza 3 rocznica ślubu
i co ja mam wymyślić...
Stary 2013-09-04, 08:52   #2335
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20

Cytat:
macie moze taka liste co mozna jesc jak sie karmi? bo na necie sa na kazdym portalu inne wersje ta mniej wiecej np jakie owoce mozna itp
na pierwszej stronie jest link do posta jednej z nas z info po szkole rodzenia
doscprzystepnie napisany

[/RIGHT]
Stary 2013-09-04, 08:52   #2336
Madzia000
Zadomowienie

Kurde dalej mnie te zeby bola cala ciaze bylo ok, wczoraj wzielam apap i ten mega bol przeszedl, ale dalej czuje taki lekki bol, az sie boje cos zjesc
Zastanawiam sie czy to przez dziecia kgiry wyciaga ode mnie wszysto, czy przez te paski wybielajace na zeby, tyle ze boli mnie z tylu bardziej, a tam paski nie siegaja...
W poniedzialek cc i jak bol nie ustapi to chcialabym przed porodem isc do dentysty (tak kolo piatku popoludnia), tylko sie zastanawiam czy nic sie nie stanie jak da mi znieczulenie tak zazraz przed porodem? Czy przelozyc to na po cc? Tylko wtedy czy bede miala sile na wizyty u dentysty juz nie wiem co robic...

Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 08:54   #2337
tassia
Zakorzenienie

tz mnie rozwalil

do niedzieli w panice ze zaraz sie dzidzius moze urodzic, ze to juz na dniach, plaplapla
we wszystkim.pomagal
odkad wyznaczyli mi termin cc to wyluzowal, nie mamy kolyski gotowej ale.co tam, przeciez jest czas
juz nie raz pisalyscie o takich akcjach z tz
nie wiem.co oni w tych mozgach maja, przeciez to nie termin meczu

[/RIGHT]
Stary 2013-09-04, 08:54   #2338
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Logoasia, dlatego napisałam, że wg babystrology A tam dopiero dziś jest 34+1...... Oszukaństwo.

Tym bardziej, że dopóki dzidziuś w suwaczku zmieniał swój wygląd co tydzień,, to zmieniał w 0 dniach..... mniejsza z tym - i tak te dni orientacyjne są
aa widzisz, wiec babystrology oszukuje
Cytat:
na pierwszej stronie są diety
Stary 2013-09-04, 08:55   #2339
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
aaa i wiecie co.. dziś jest nasza 3 rocznica ślubu
i co ja mam wymyślić...
Gratulacje w takim razie

Ja tymczasem lece w kime bo się nagle północ zrobiła. Miłego dnia i mam nadzieję, że jak się obudzę to będzie na wątku już jakaś akcja
Stary 2013-09-04, 08:56   #2340
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Kurde dalej mnie te zeby bola cala ciaze bylo ok, wczoraj wzielam apap i ten mega bol przeszedl, ale dalej czuje taki lekki bol, az sie boje cos zjesc
Zastanawiam sie czy to przez dziecia kgiry wyciaga ode mnie wszysto, czy przez te paski wybielajace na zeby, tyle ze boli mnie z tylu bardziej, a tam paski nie siegaja...
W poniedzialek cc i jak bol nie ustapi to chcialabym przed porodem isc do dentysty (tak kolo piatku popoludnia), tylko sie zastanawiam czy nic sie nie stanie jak da mi znieczulenie tak zazraz przed porodem? Czy przelozyc to na po cc? Tylko wtedy czy bede miala sile na wizyty u dentysty juz nie wiem co robic...

a moze to dziasla?

jak tam to polecam alu dril plyb albo masc elugel
pomaga na wszystko co zwiazane z dziaslami
tylko nie wiem co z ciaza, ale mozna w aptece zapytac

[/RIGHT]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości