Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, cz. XIX - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na tytuł XX części wątku wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku 0 0%
Wrzesień się rozpakowuje, a październik wyczekuje 8 15,69%
Czop i skurczyk nas nękają, dzieci na świat przybywają 0 0%
Jęczące ciężarówki wyczekują ciąż końcówki 1 1,96%
Jedne męczą bułę stale, inne liczą dni wytrwale 7 13,73%
Każda już by rodzić chciała, taka cała obolała 0 0%
Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy 29 56,86%
Ciężko dychać, leżeć, chodzić, już tak bardzo chcę urodzić 6 11,76%
Każda już się rozsypuje, niech ten maluch się wykluje 0 0%
Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-04, 10:17   #2401
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, c

Hej
Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Asiulko gratuluję wspólnych 3 latek

Był kurier Zuzia ma łóziooooo aż się podjarała kruszynka i jak kurier zadzwonił to zaczęła wygibasy Ledwo się podpisałam, tak mnie skręcało od kopniaków :P
super że łóżeczko już jest, u nas od niedzieli jest ustawione i sprawiło nam to dużo radochy, już tak blisko
Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
cześć Chciałam zameldować, że skończyli remont łazienki Dlatego teraz pochłania mnie sprzątanie mieszkania.

Poza tym wczoraj uprzytomniłam sobie, że jeszcze 10 dni do ślubu, a ja nie wiem co z kiecką. Podeszłam więc do Babci wczoraj na 1szą przymiarkę i efekt poniżej. Chcę raczej taką ze zdjęcia obok, wiadomo nie za krótką, ale ten dekolt Trzeba jeszcze trochę poprzerabiać, skrócić. A dopasowywać w brzuszku ostatecznie będziemy w przyszłym tygodniu. Tak się cieszę, że starczyło materiału na całość, bo nie mili w hurtowni więcej.
podoba mi się sukienka ! bardzo ładny materiał , malutko już zostało, 10 dni i będziesz żonką, trochę wiecej i mamą, oj zmiany zmiany
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Najlepszości!!! Kolejnych szczęśliwych lat razem

A kiedy w końcu masz to cc?

Nie wiem jak to jest...
Ale pytałam gin o zaświadczenie do becikowego to mówiła,żeby mąż przyjechał ze skserowaną kartą, bo w szpitalu zabierają, a ona musi to widzieć do tego zaświadczenia

Zapewne ostatnie zdjęcie brzucha z dzisiaj Nie opadł...
Matal jak będziesz to zmień mi proszę 37t3d
bardzo ładny brzuszek, taki gładziutki
Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Hej

Witam się w 35 tygodniu
Laryska maleńka piękna I ten języczek...

Gratuluję wszystkim nowo zaczętych tygodni, i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Lecę poczytać co tam wczoraj popisałyście

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Dzisiaj jest dzień zakupowy - siadamy wieczorem z Bartkiem nad listą wyprawkową i wieeelkie zamawianie
Żeby tylko coś w pogodzie się zmieniło, bo wybitnie paskudnie jest
ale super ja dziś czekam na kuriera od rodzyneczek a jutro z apteki
Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
dziś zaczynamy 35 tc
i najlepszego z okazji rocznicy

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 10:18   #2402
papuga_69
Zakorzenienie

Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
No dwie damy mamy w poczekalni Daohar odezwij sie jak bedziesz - cos czuje ze jest juz po akcji no i papuga nie ociagaj sie bo jutro kolejne dolacza czekamy czekamy
Dzieć mi się przeterminuje

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 10:18   #2403
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Madziuchna no na wniosku, który składasz do pracodawcy jest podpis starego, że on nie będzie korzystał z urlopu rodzicielskiego jeden podpis tylko
Dzięki Kasiu za info dla budyńka

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Idę zrobić ciasto i pranie powiesić.
Dziecko mi się wbija pod żebra.
Mógłby już być piątek
U mnie podobne plany na dziś, tylko zamiast ciacha będą amerykańskie ciasteczka z czekoladą i cynamonkiem

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 10:19   #2404
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Czy skurcz może trwać dwie minuty???????
Wczoraj mnie złapał zupełnie nagle niesamowity ból w dole brzucha w towarzystwie z bólem krzyża Mogłam tylko oddychać (a bardziej dyszeć....), brzuch był twardy... Tż się wystraszył...

wydaje mi się że to mógł być jak najbardziej skurcz

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez aagula Pokaż wiadomość
Witam się z samego rana i trzymam kciuki za mamy poczekalniowe!!
Wczoraj was długo podczytywałam... chciałam się pochwalić , że dzisiaj zaczynamy 36 tydz czyli witam się w 9 miesiącu. Staram się was często czytać ... mniej piszę ale to dlatego, że wypadłam swego czasu z obiegu i ciężko się do was teraz wbić więc jestem z wami ale bardziej duchem!!

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
U mnie NIC, dosłownie.

Po KTG nie miałam czasu się odezwać. A potem miałam jeszcze USG i młody tak mnie napierdzielal, że ledwo żyłam. Jak wracaliśmy to już płakałam z bólu. Dostałam aż zwrotów głowy. Ciśnienie to 160/114, już miałam jechać na IP, ale zdecydowałam, że najpierw zjem. Bo nie miałam cały dzień czasu na konkretny posiłek. Zanim tz zrobił położyłam się to już spadło do 134/74, a jak zaczęłam jeść, to po jednej kanapce zlecialo dalej. A pod koniec posiłku, to już było 111/59, więc to on tym swoim nawalaniem tak mi ciśnienie napompowal chyba.
Potem całą noc się wiecił. Już nie tak mocno, ale miałam tak obite flaczki, że dla mnie wszystko było mocno odczuwalne. Teraz spokój, moje siniaki mogą odpocząć.

Później się odezwę, chcę trochę odpocząć i już zjeść normalnie żeby takich jazd więcej nie było.

Później też napiszę o KTG i USG.
Dzięki za troskę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

a już myślałyśmy że rodzisz

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
aaa i wiecie co.. dziś jest nasza 3 rocznica ślubu
i co ja mam wymyślić...
Gratuluję Może wyjdźcie gdzieś razem ?

Stary 2013-09-04, 10:20   #2405
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Mam dziwne i nieprzyzwoite pytanie
W jakiej pozycji się bzykać w tak zaawansowanej ciąży?Wczoraj o tym myśleliśmy, ale nic z tego nie wyszło.Bo jedyna pozycja jaką uznaliśmy za stosowne, to żebym ja leżała na plecach, a Tż stał i robił swoje.Ale na łóżku za nisko, a nasz stół by nie wytrzymał.
My lubimy też na łyżeczkę. Do tego czytałam, że dobra w ciąży jest na jeźdźca i od tyłu. Więcej pomysłów nie mam Tylko musimy poczekać tak do weekendu, bo jeszcze troszkę za wcześnie, niech mały przypakuje
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Główka może balotować nad wchodem nawet w czasie, ale to raczej patologiczna sytuacja. Zazwyczaj główka wstawia się w kanał rodny na kilka godzin przed wystapieniem akcji skurczowej.
Dzięki Ci dobra kobieto, czyli w sumie nic nie jest powiedziane...
Stary 2013-09-04, 10:20   #2406
rubinka25
Rozeznanie

Cytat:
I teraz pytanie, co bardziej mi się przyda - opuszczany bok czy szuflada?
Ewentualnie czy kojarzycie, czy można kupić osobno pojemnik na wymiar łóżeczka, który będzie szufladę imitował?
Ja myślę, że bardziej przydatna jest ta szuflada. Zawsze tam możesz zapasy pampersów wrzucić czy pościel.
No chyba, że masz dużo miejsca w innych szafach.
Moim zdaniem jednak dodatkowa szuflada nie zaszkodzi.

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Spokojnie, prawie każdy leżaczek ma wibrację
To nic zdrożnego, po prostu leżaczek tak sobie drga i dzieci się od tego uspokajają

Ja się obawiam tych wszystkich wibracji i bujaków do łóżeczka. Jakoś mi się kojarzy, że zaczniesz w czymś takim dziecko kołysać, to potem spać bez kołysania nie będzie chciało. Dlatego ja w takie akcesoria się nie zaopatrzam, żeby mnie nie kusiły.

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 10:23   #2407
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
No własnie nie lubię.
Jeszcze na pieska ujdzie, ale moje nogi, kolana i inne gnaty bolą. Nawet do bzykania się nie nadaję

Łyżeczka to chyba najwygodniejsza pozycja teraz

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 10:25   #2408
tassia
Zakorzenienie

Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, cz

vea jak kupisz lozeczko ktore ma dosc wysokie nogi to pod lozeczko napewno kupisz pojemniki na kolkach, albo pudelka albo cos
ja mam mega male mieszkanie i w sumie bylam nastawiona na ta szuflade, ale zmienilam zdanie ze MUSI, jak jest to super jak nie to trudno

a ja na jezdzca

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 10:26   #2409
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:

Tylko przytyłam już 22 kilo Ale to na pewno przez te hobbicie stopy.Badania ok, więc nie mam żadnego zatrucia ciążowego

Następna wizyta we wtorek 10.09 o 6 rano
A ja chudnę

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 10:29   #2410
papuga_69
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
vea jak kupisz lozeczko ktore ma dosc wysokie nogi to pod lozeczko napewno kupisz pojemniki na kolkach, albo pudelka albo cos
ja mam mega male mieszkanie i w sumie bylam nastawiona na ta szuflade, ale zmienilam zdanie ze MUSI, jak jest to super jak nie to trudno

a ja na jezdzca

I Wygodnie na jeźdźca ?? tż próbował mnie namówić ale nie chciałam bo nie wiem czy podołam

Stary 2013-09-04, 10:29   #2411
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

w ogóle to chyba dam sobie spokój z wizażem bo się tylko nakręcam, chcę już urodzić

nie nakręcaj się, Mikołajowi wygodnie u Ciebie , niedługo się zacznie
pamiętaj że wyznaczone TP nie koniecznie muszą być prawdziwe, czasem natura płąta figle i może zapłodnienie było później i TP też powinien być później, nie dojdziemy do tego , także luz, wysypiaj się, wypoczywaj i zbieraj siły kobieto na akcje

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-09-04, 10:30   #2412
vea7
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20

Cytat:
No tak właśnie kombinuję z tym pojemnikiem, szczególnie, że i tak chcę kółka montować, więc siłą rzeczy łóżeczko będzie wyższe.

Zastanawiam się jeszcze, czy upierać się na ten opuszczany bok i ten model -jest śliczne i b.stabilne - czy szukać takiego dwa w jednym - i szczebelki i opuszczany bok i dokupić pojemnik - czy nie kombinować i wziąć szczebelki z wbudowaną już szufladą

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 10:31   #2413
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
znalalzlam fajny lezaczek tylko ze z jakas wibracja?!?!
nie przemawiaja do mnie takie rzeczy, ale w sumie to nie wiem co to jest
wie ktoras z was?

Większość bujaczków czy tam leżaczków ma wibre,
To nie włączaj jej i tyle

Ja mojemu włączałam, delikatne to, usypiał a jak zasnął to wyłączałam i heja

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 10:31   #2414
papalinka83
Zakorzenienie

Witam się w donoszonej ciąży w 38tc Mój organizm manifestuje ten radosny fakt nieustającym bólem brzucha jak przy okresie. Pół nocyt nie spałam. Mam nadzieję, że tak nie będzie teraz ciągle do TP

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
A czemu jej zastrzyki dają, jak mała donoszona już? Ona ponad tydzień przede mną ma tp
Miejmy nadzieję, ze będzie z nimi dobrze, wystarczajaco już Diorisha z Natalka przeszła...

Dobranoc

Nie znali jeszcze wyników badań i wyszli z założenia, że skoro na tym etapie ciąży nie ma żadnych oznak porodu: szyjka długa, żadnych skurczy, przepowiadaczy ani nic, tzn, że malutka nie jest jeszcze gotowa do porodu

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 10:32   #2415
marysia_258
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
I Wygodnie na jeźdźca ?? tż próbował mnie namówić ale nie chciałam bo nie wiem czy podołam
Ja też bym tak nie mogła Wiem,że nie dam razy
http://ciaza-i-porod.wieszjak.pl/zdr...z-galerie.html
Ta jest też fajna i się sprawdza

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 10:32   #2416
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość

nie nakręcaj się, Mikołajowi wygodnie u Ciebie , niedługo się zacznie
pamiętaj że wyznaczone TP nie koniecznie muszą być prawdziwe, czasem natura płąta figle i może zapłodnienie było później i TP też powinien być później, nie dojdziemy do tego , także luz, wysypiaj się, wypoczywaj i zbieraj siły kobieto na akcje
Kaska nie świruj nawet trzeba się uzbroić w cierpliwość cóż pozostało..

Stary 2013-09-04, 10:33   #2417
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Witam się w donoszonej ciąży w 38tc

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-09-04, 10:34   #2418
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Logoasia, a miałam pytać - położna na SR wczoraj wspomniala coś, że czapeczki zawiązywane pod bródką są lepsze z logopedycznego punktu widzenia - kiedyś jakaś dziewczyna przyniosła takie info, położna nei wie czemu, ale "może na wszelki wypadek lepiej takie wiązane" (super wytłumaczenie, nie będę nawet mówić jaka jestem zawiedziona sr - był jeden dość fajny wykład o kp i zwiedzanie porodówki a reszta o kant d***...). Potrafisz coś na ten temat powiedzieć bardziej sensownego, bo mnie to zaintrygowało
hehe prawdę mówiąc nic mi nie wiadomo o stosowaniu czapki w celu logopedycznym
co dla mnie jest istotne to to, ze staw żuchwowy (zaraz przy uchu) u maleństwa jest płaski, bez zawiasów, dlatego żuchwa pracuje głównie poziomo ssąco. Dopiero gdy dzidzia zaczyna zuć (ok. 6mc życia) staw zaczyna się pionizować i tworzą się zawiasy
U niemowlęcia raczej nie ma niebezpieczeństwa że przy szeroko otwartej buźce stawy mogłyby się poluzować, więc nie wiem skąd twierdzenie o wiązanej czapce
Jest jeszcze kwestia sposobu połykania, do 6mc życia dzidzia może jednocześnie pić mleko i oddychać ze względu wysokie umiejscowienie krtani, ale nijak nie da się tego procesu uzależnić od noszenia wiązanej czapeczki
I ostatnia kwestia, ochrona uszu
no ale co ludzie to opinia
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 10:35   #2419
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też bym tak nie mogła Wiem,że nie dam razy
http://ciaza-i-porod.wieszjak.pl/zdr...z-galerie.html
Ta jest też fajna i się sprawdza
ta a według tż najlepiej sprawdza się lodzik

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Witam się w donoszonej ciąży w 38tc Mój organizm manifestuje ten radosny fakt nieustającym bólem brzucha jak przy okresie. Pół nocyt nie spałam. Mam nadzieję, że tak nie będzie teraz ciągle do TP

Nie znali jeszcze wyników badań i wyszli z założenia, że skoro na tym etapie ciąży nie ma żadnych oznak porodu: szyjka długa, żadnych skurczy, przepowiadaczy ani nic, tzn, że malutka nie jest jeszcze gotowa do porodu

Stary 2013-09-04, 10:36   #2420
logoasia
Zakorzenienie

dziękuję wszystkim za życzenia
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 10:36   #2421
marysia_258
Zadomowienie

U nas hitem była taka huśtawka
http://www.youkids.pl/fisher-price-h...rem-k7924.html
Wiem cena powala, ja kupiłam używkę z all
Mega wygoda

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
Stary 2013-09-04, 10:37   #2422
aagula
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Najlepszości!!! Kolejnych szczęśliwych lat razem

A kiedy w końcu masz to cc?

Nie wiem jak to jest...
Ale pytałam gin o zaświadczenie do becikowego to mówiła,żeby mąż przyjechał ze skserowaną kartą, bo w szpitalu zabierają, a ona musi to widzieć do tego zaświadczenia

Zapewne ostatnie zdjęcie brzucha z dzisiaj Nie opadł...
Matal jak będziesz to zmień mi proszę 37t3d
ale ładny brzusio taki zgrabny nie malutki ale nie duży ale cyc za to ...!!!
aagula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 10:38   #2423
marysia_258
Zadomowienie

Cytat:
ta a według tż najlepiej sprawdza się lodzik
taaaaaaaaa wiem coś o tym

Właśnie Asieńko zapomniałam Wybacz
Wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy
100 lat w miłości i spełnienia wszystkich wspólnych marzeń

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013

Edytowane przez marysia_258
Czas edycji: 2013-09-04 o 10:40
Stary 2013-09-04, 10:39   #2424
Madziuchna27
Zakorzenienie

Dziewczyny pomęczę chwilę bułę z urlopem, ok? Czy jest tak, że urlop wypoczynkowy z tego roku można wykorzystać dopiero na końcu, prawda? Tzn. po macierzyńskim, dodatkowym macierzyńskim i ew. rodzicielskim?

Stary 2013-09-04, 10:40   #2425
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
U nas hitem była taka huśtawka
http://www.youkids.pl/fisher-price-h...rem-k7924.html
Wiem cena powala, ja kupiłam używkę z all
Mega wygoda
świetna, ale pogieło ich z ta cena
my dostaliśmy taki bujaczek, mam nadzieje ze się spisze http://image.ceneo.pl/data/products/...czek-h4789.jpg

Stary 2013-09-04, 10:40   #2426
aagula
Raczkowanie

Cytat:
agniecha_17 miałam wcześniej napisać, ale jakoś uciekło... witamy serdecznie

papuga, bosz... ale na babę trafiłaś

bajko, komplementy zgarniasz, bo pokoik na prawdę śliczny, ale żeby Ci pomóc, troszkę wymiarów by było potrzebnych Chociaż to co Monia proponuje to bardzo fajne wyjście
I świetne podpowiedzi Moni - pierwsza i czwarta - chociaż czwarta nawet lepsza, bo najswobodniejszy dostęp do łóżek przy jednoczesnym zostawianiu duuużo miejsca na środku do zabawy

cotka, może do gina na NFZ? Jak kijowy by nie był, pobranie, to żadna filozofia, więc nie spieprzą, a należy Ci się

rusałko, wczorajszy obiad brzmi super Może zgapię
A co do męża, jejku, te chłopy są na prawdę inne - mój też tak robi i potem zamiast trzy dni, to tydzień dochodzi do siebie Spróbuj go wygonić z hasłem, że jak się mocniej rozchoruje to może zarazić Ciebie i dziecia

badzia wózek i miesiąc

m.a.r.t.a. na której krzyżowce? I jaki stanik kupiłaś?

witkom, gratuluję 40

Larysko (jeśli to czytasz) OLA JEST PRZEŚLICZNA

ladan, niee... na wszystkich warsztatach mówili, żeby absolutnie w mikrofali mleka nie podgrzewać

LaLoca, świetny wózek

O kurcze, Diorisha mocne kciuki za Was obie

agula, gratuluję 9

logoasia

No dobra, po wczorajszej wizycie melduję, że Jasiek ostatecznie i nieodwołalnie pozostaje Jaśkiem
Wreszcie raczył pokazać wszystko "jak na dłoni" i rzeczywiście żadnych wątpliwości nie ma chłop "pełną gęba" I twarz po raz pierwszy raczył pokazać - fajny jest
Waży 3014 w 37 tc więc całkiem ładnie - Matal, proszę o dopisanie
I gin powiedziała, że ma długie nogi. Łożysko I st, AFI dobre.

Na świat się szybciej nie wybiera (a szkoda), wszystko pozamykane, ale ładnie leży główką w dół - kolejna wizyta 19.09 godz. 8.00 i na wtedy mam morfo zrobić

Aha, pytanie do dziewczyn, które do LuxMed chodzą - czy gin mówił Wam o ktg? Bo moja powiedziała, że nie ma po co

Dzisiaj jest dzień zakupowy - siadamy wieczorem z Bartkiem nad listą wyprawkową i wieeelkie zamawianie
Żeby tylko coś w pogodzie się zmieniło, bo wybitnie paskudnie jest
Gratuluję wizyty. Waga małego fajna... ja do męża mówię, że modlę się żeby nasz synek ważył tak 3-3,5 kg przy porodzie... !!
aagula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 10:41   #2427
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX

Cytat:
z mala pomoca tz bardzo wyyygodnie

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 10:42   #2428
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
taaaaaaaaa wiem coś o tym

Stary 2013-09-04, 10:42   #2429
marysia_258
Zadomowienie

Cytat:
świetna, ale pogieło ich z ta cena
my dostaliśmy taki bujaczek, mam nadzieje ze się spisze http://image.ceneo.pl/data/products/...czek-h4789.jpg
Też go mam I byłam z niego mega zadowolona.
Mam nadzieję ze teraz też się sprawdzi

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
Stary 2013-09-04, 10:43   #2430
Madziuchna27
Zakorzenienie

ja w ostatnich miesiącach to boję się seksu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości