|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
|
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
Ale niska też nie jesteś
![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Idę na łóżko Może jak poleżę to będzie lepiej..
|
|
|
|
#4293 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
A z nikim sie nie widzimy bo to taki spontan był Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4295 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
|
|
|
|
#4296 | |||
|
Zakorzenienie
|
masz Ci los, co się stało?
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dzieć śpi (nie będę mówić ile ale napiszę tak cichutko , że ponad 2 h, trochę się z Bąkiem zdrzemnęłam, bo cały czas jestem zmęczona ale niedawno wstałam, zrobiłam obiad, puplety z ziemniaczkami i sosem a na pierwsze będzie wczorajsza zupka pieczarkowa a na deser "piszinger", który nie przypomina piszingera ![]() chyba nawijka nie pisała jak po ważeniu... Illusion to na którą Ty chodzisz do pracy?
|
|||
|
|
|
#4297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Blogerko, myślę, ze możesz się przejść do jubilera i zapytać o bransoletke do jakieś kwoty czy np kolczyki które mała mogłaby nosić jak jej uszy przekłują, ja też nie jestem zwolennikiem dawania kasy na taka okazję bo dziecko nie będzie pewnie miało pamiątki potem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
173 i waze 65kg a cycki też rodzynki
i też mi źle z moja wagą... Wazylam 59...Ellmi smok pozdrowiony, tak sie ucieszył ze aż ogniem zaziajal ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do szczepienia, to w ramię Cytat:
gołębie Cię dopadły i tak gacie rozdziobały? aleeeee Wam fajnie ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------
|
|
#4300 |
|
Zadomowienie
|
.
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
A jakie ryby dawalas?
Robilas w ten sam sposob, co z miesem? Co to jest piszinger? ![]() Nawijka byla i sie wkurzyla ![]() Stalam 15 min przy rejestracji dla dzieci (nie bylo nikogo, kto obsluguje). Kobieta z ogolnej rejestracji widziala, ze jestem, ale byla tak wielce zajeta, ze nie podeszla :/:/ Wkurzylam sie, zawinelam tylek i pojde jutro :/ ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- bokeh, zazdroszcze ![]() Daleko macie do Krk? |
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.gotujmy.pl/piszinger-z-ma...sy,178190.html coś takiego chociaż to jest właśnie ten piszinger co nie przypomina piszingera
![]() pewno była zajęta piciem kawy
Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2013-09-04 o 16:57 |
|
|
|
#4303 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczęta
![]() Evel Tort bajka Co Karince na 18 urodziny wymyślisz?![]() ![]() Co do KP-Dziewczyny nie chcę Was straszyć, ot taka anegdotka Moja kuzynka karmi nadal swojego ponad 3 letniego syna Co mnie rozwaliło, jak byłam u nich na obiedzie: Młody zajada schaboszczaka, pije cole z butelki (pozazdrościł Julianie butelki i kuzynka musiała mu dać picia z jego starej) a po obiedzie hop do mamy na kolana, wyciąga pierśkę i ssie Także czasem dzieci się po prostu nie odstawiają![]() Też chciałabym przygotować Małej danie z rybą ale nie mam pomyślunku. Może łosoś i ziemniaczki? Zaraz oblukam słoiczkowe obiadki z rybą i zerżnę pomysła Zazdroszczę Wam ochoty i motywacji do ćwiczeń... U mnie pod tym względem ![]() Blogerko Dot. prezentów. Ja uważałam kiedyś, że tylko kasa jest pożyteczna i fajna na prezent. Ale guzik. Na swoją 18 dostałam kasę i ją roztrwoniłam . A mogłam kupić chociaż głupi pierścionek-miałabym do dziś. Oczywiście zależy jak kto zarządza pieniędzmi ale uważam, że kupując biżuterię (najprostszą, żeby zawsze się podobała) masz pewność, że zostanie u niej na długo (może nawet do końca życia). Hje, Fewciu, Bokeh Pięknie spacerujecie a Tobie Bokeh zazdroszczę wycieczki i wózka ![]() Ja z przedszkola też mam traumy, 2. Jedna to kawa zbożowa czarna, bez mleka-brrrrrrrrrr. Druga to makaron z serem (takie kwaśne to było, makaron rozgotowany, ohydztwo). Zawsze jak na tej tabliczce z menu wywieszone było, że dziś makaron z serem to płakałam mamie, że ja nie dzisiaj tam nie wchodzę ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Olaboga trzymajta mnie, zapomniałam o najważniejszym: Gratuluję Nawijce obrony Chociaż w sumie.... Żaden news dla nas ![]() Pola, Pola, Pola ![]() Ranyyy muszę iść do Biedronki a takmisieniece.... |
|
|
|
#4304 |
|
Zadomowienie
|
Kurde, komp mi się zawiesił i szlag trafił cytaty
Dziękujemy za życzenia zdrowia dla Ewuni Kija oby ta alergia minęła, trzymajcie się! Nancy rozwalił mnie tekst o zaspanym księdzu Ewik Dominisia chce tańczyć na Waszym weselu za czworakowanie Sylwia Ellmi co zrobiłaś z tą ćmą? ![]() Silver dużo zdrowia dla Mamy, nie martw się tą gorączką, zdarza się po operacjach a codo spania to chyba większość dzieci śpi krótko w dzień jednak. Moja najczęściej dwie drzemki po 10-15 minut i to przy cycku, na moim brzuchu ![]() E_vel piękny tort a mam pytanie, dodajesz żelatynę do śmietany jak dajesz do tortu? Bo ja nigdy nie dawałam, ale teraz muszę tort przetransportować na ślub i musi być mocny. Lady macie bd fun&fit? Bo myśmy je ostatnio kupili i nie wiem czy jakaś partia felerna, ale musiałam co 40 minut przebierać, bo nic nie wsiąkało, cała mokra była od razu ![]() Meneq dziękuję, że pytasz Marsi witaj współczuję z tym karmieniem, ale musisz o siebie też dbać Nawijko brawo za 5! ![]() Mika, ale u Was się dzieje! Cieszę się ogromnie, że wyniki dobre, czekamy na dalsze, oby też były ok Co do karmienia nocnego u mnie też dużo. Ewcia zasypia ok. 23, pierwsza pobudka najczęściej po 40 minutach, to ja w tym czasie próbuję coś zjeść i się umyć. Czasem mojemu mężowi udaje się ją utulić i śpi znowu ok. godziny i potem już stały rytm, pobudki na tulenie i ciumka co ok. godzinkę, czasem udaje się, że śpi ciągiem dwie godziny, więcej rzadko. I mimo dostawki łóżeczkowej oczywiście śpi ze mną
|
|
|
|
#4305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszinger ![]() Bardzo lubi wystawiać, szczególnie jak zaczyna się ją rozśmieszać. Cytat:
![]() I za cmoka ---------------- Pola spała 2 godziny, w tym czasie prasowanie, a potem już musiałam na łóżku leżeć, a zasnąć nie mogłam, bo na plecach, a nie lubię tak
|
||
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
ukatrupiłam i utopiłam dla pewności w kibelku
|
#4307 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba przychylam się do zakupu jakieś bransoletki, tylko teraz pytanie jakiej
Może macie coś na oku?
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie odnośnie księdza, Ewik gdzieś przepadła
może ją od rana trzyma
|
|
|
|
#4309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno :/ Cytat:
|
||
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
blogerko ja już pisałam, że mi się Blankowa bransoletka chrzcielna bardzo podobała
|
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Ewadylewska chyba Cię ściągnęłam....długo nie musiałam namawiać
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
scotasia
|
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
A może lilou?
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Pola mi buta rozsznurowała |
|
|
|
#4315 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a co do karmienia 3-latka to dla mnie patologia już jest, bo dziecko z normalnego jedzenia dostarcza wszystkie składniki potrzebne do prawidłowego rozwoju i dla mnie po prostu jest to nieestetyczne i niesmaczne Cytat:
|
|||
|
|
|
#4316 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
Cytat:
![]() Cytat:
ta babeczka od reh kazala kupic ![]() mamy takie http://dawid.net.pl/ortopedyczne/454-1041-rc.html [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42617387] Jestem w trójce klasowej [/QUOTE]![]() Cytat:
ta babka mowila ze miala tez takiego pacjenta, tez Kubusia, ktory zaczal pelzac stawac a dopiero potem czworakowac wiec jeszcze jest szansa [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42617709]Evel szczerze? zwyczajnie mi się tych pań tam żal zrobiło. One muszą miec trójkę, NIKT się nie zgłaszał, a ja to z drugiej strony znam. Ja wrednie pokazywałam palcem jak nikt nie chciał, one grzeczniejsze [/QUOTE]hah, skad ja to znam. nikt nie chce byc w trojce a przeciez to nic strasznego. u nas zebranie z dyrekcja raz w semestrze i finito. a wszyscy boja sie tego jak ognia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Gratulacje!!!!!!!!!!!! |
|||||
|
|
|
#4317 | ||
|
Zadomowienie
|
Ekhm...i tak właśnie powstają utopcowe ćmy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez szklanka19 Czas edycji: 2013-09-04 o 18:40 |
||
|
|
|
#4318 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie. a kupilam lososia i tak lezy w zamrazarce i czeka i tez nie wiem jak sie zabrac do tego ![]() Cytat:
Cytat:
heh... przypomnialo mi sie cos ![]() wczoraj zauwazylam pajaka w lazience, od razu alarm. malz go musial w tempie mega expresowym "załatwic" no i po calej robocie kazalam go wrzucic do kibelka i podwojnie spuscic wode ![]() a malz do mnie - a jak ozyje, wyjdzie z kibelka i ugryzie cie w dupke? |
|||
|
|
|
#4319 |
|
Zadomowienie
|
moja nati jojczy dzis caly dzien na rekach tez tylko chodzic z nia i juz
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Kochani, Potrzebujemy Waszej pomocy! Wspólnie ze sklepami Tesco organizujemy akcje rejestracji potencjalnych dawców szpiku dla 2-letniego Bartusia, który potrzebuje przeszczepienia szpiku od dawcy niespokrewnionego. Akcja będzie miała miejsce w 41 sklepach Tesco w całej Polsce i będzie trwała 3 dni – 20, 21 i 22 września. Potrzebujemy rąk do pracy w: Bielsku-Białej, Częstochowie, Gliwicach, Gorzowie Wielkopolskim, Jeleniej Górze, Katowicach, Kielcach, Krakowie, Lublinie, Łodzi, Olsztynie, Poznaniu, Rudzie Śląskiej, Rybniku, Rzeszowie, Skierniewicach, Świdnicy, Tarnowskich Górach, Tarnowie, Tychach, Warszawie Piastów i Warszawie Mory, Wrocławiu, Zielonej Górze, Międzyrzeczu, Gubinie, Żarach, Kościanie, Kaliszu. Jesteś gotowy pomóc? Napisz maila: joanna.mejner@dkms.pl |
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, w ogóle, to żem dołka złapała.
Ze zmiany odżywiania na razie nici, bo się w ogóle nie przygotowałam i skoczyłam na głęboką wodę, bez niczego. Ćwiczenia przerwałam na razie, bo też nie umiem sobie wygospodarować konkretnego czasu ani nawet miejsca. No i przede wszystkim plecy Wrócił cholerny ból i najpierw muszę się z nimi uporać. Więc w tym momencie nici ze zmiany Mam nadzieję, że mimo wszystko wyrobię się do urodzin Poli
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-09-04 o 19:23 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.

Może jak poleżę to będzie lepiej..
tzn, wyglądam na mniej kg niż mam... tyle, że ja siebie w lustrze widzę i trochę chcę zmienić...

byliśmy też zrobić małemu zdjęcia do dowodu, może zaraz wrzucę do klubu. no to chyba tyle 

za czworakowanie 

klask i:
i tez nie wiem jak sie zabrac do tego