Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy 1 1,72%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 0 0%
Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! 12 20,69%
Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować 0 0%
Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? 0 0%
W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! 3 5,17%
Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! 1 1,72%
Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! 3 5,17%
Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie 15 25,86%
Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? 2 3,45%
Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! 2 3,45%
XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła 1 1,72%
pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą 2 3,45%
PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY 9 15,52%
PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? 7 12,07%
Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka 0 0%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-04, 18:10   #211
kyte
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Niestety muszę to dzisiaj sobie posegregować, a jeszcze wywaliłam wszystko co zostało do wyprania i leży na środku pokoju
Mi się udało na szczęście posegregować papiery, dokumenty,listy reorganizacja w jednej szafie przeprowadzona.
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 18:14   #212
Olenka_24
Zadomowienie

Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie.
Wszystko ok, serducho bije jak trzeba, Miki ułożone pośladkowo, a właściwie to tak trochę po skosie ale bardziej pośladkami w doł. Co wizyta to inaczej, kolejne USG mam za 3 tygodnie, mam nadzieję, że już się idealnie do porodu ułoży. Ginka oczywiście go nie mierzyła, powiedziała, że będzie mierzyć po 30 tyg....ehhhh
Ważne że Miki zdrowy Jeszcze ma dużo czasu żeby się obrócić
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 18:14   #213
89Beatka
Wtajemniczenie

Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c

Ja tez bym chciałabym segregować, i układać i wogóle, aaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeee eeeee:
1. Pokój nie jest wymalowany( nie wiem na co czekamy, a nie umiem podjąc decyzji jaki kolor, a mąż w tej kwestii mi nie pomaga)
2. Muszę zkaupić komodę i tez nie wiem na co czekamy.

jakbym miała komodę to układałabym dniami i nocami

Edytowane przez 89Beatka
Czas edycji: 2013-09-04 o 18:17
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 18:16   #214
issia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
Wszyscy wrzucają brzuszki, to i ja swój pokażę!
Ana i Leo w 33 tygodniu!

słabiutka jakość zdjęcia, ale lustrzanka za ciężka na samo☠☠☠ki i ja taka niepomalowana...
Bardzo ładny brzusio

A ja prasuje i wieszam firanki i zasłony u małej w pokoju i już mam dość czuje, że będę stękać z bólu wieczorem jak się legnę na sofę

Trzymajcie kciuki, bo licytuje bujaczek-leżaczek z FP i zaraz kończy się aukcja :P
issia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 18:21   #215
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już po wizycie.
Wszystko ok, serducho bije jak trzeba, Miki ułożone pośladkowo, a właściwie to tak trochę po skosie ale bardziej pośladkami w doł. Co wizyta to inaczej, kolejne USG mam za 3 tygodnie, mam nadzieję, że już się idealnie do porodu ułoży. Ginka oczywiście go nie mierzyła, powiedziała, że będzie mierzyć po 30 tyg....ehhhh

Anoula wpisz mi proszę wizytę z USG na 2.10.2013 godz. 15.30

Rybko tutaj ostatnia waga, co prawda stara jak świat ale niech będzie
ktosiula (21t6d) - 369g

Rybko tak jak dziewczyny pisały ja się zgłaszałam do "dyżurowania" Na koniec listopada mam termin to ta do połowy myślę, że mogę dyżurować

Bardzo ładny! A jaka boska łazienka w tle!!!! Ciuszki też slodkie, śliczny kocyk!

Nooo nieźle... ale nic dziwnego skoro już jesteś na wylocie. Nie umiem ocenić czy masz nisko brzuszek czy nie, nie znam się.

To już 3 raz nie będziesz strzelać w dziewczynkę? Śliczne te rzeczy....

Śliczny brzuszek! A jaka Ty ładna

Luuuubię takie sojowe Ostatnio zrobiłam i tż jadł pierwszy raz, nie wiedział nawet co to i nie spytał. No to jak zjadł to się go pytam czy smakowało, a on, że bardzo Myślał, że to jakieś mięsko zrobiłam

Pędze odkurzać po mam 1 godz i 20 min do wyjścia na SR. Trzeba się sprężać.
za wizyté

ok to ustalone. KOCIAK I KTOSIULA BEDA DYZUROWAØY. JUTRO WPISZE BO DZIS JAKOS NIE MAM WENY?
wybaczcie
Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
TŻ zjadł i stwierdził, że dobre. Zrobiłam je na ostro, bo on lubi wszystko co ostre Nawet sałatkę z kiełkami wciągnął Chyba mu się moja ciąża udziela

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Dziewczyny, czy któraś się może orientuje, czy zaświadczenie o dochodach to muszę odebrać z US w miejscu zameldowania, czy mogę w dowolnym?
tylko i wylacznie tam gdzie mieszkasz czyli tez tam gdzie skladalas ten swistek zeby Ci wydali zaswiadczenie
Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
rozterki ciążowe, jak to będzie czy sobie poradzimy i że za dużo słodyczy jem a właśnie jem gumy rozpuszczalne
ja tez jem za duz slodyczy a jutro na wizycie na pewno mi gin powie ze 'znow przytylam'

Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość
No i sie wscieklam....tz wrocil z pracy smierdzacy papierochami,oczywiscie powiedzial,ze byl u klienta u ktorego pala i jest siekiera (oboje palilismy przed ciaza i myslalam,ze oboje teraz nie palimy)...tylko prawie na 100% mysle,ze palil,bo mialam wraznie,ze nie smierdza mu wlosy czy koszula,tylko oddech.nawet sam papieros mnie nie wkurzyl co klamanie mi prosto w twarz!!!! Tylko to jest taka sytuacja,ze moze sie wypierac,a ja i tak mu nieudowodnie.
Grrrr...a taki mialam humor dzis dobry

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moze go tak delikatnie podejdz i sam sie przyzna? bo moze fatycznie nie palil... moj tez tak robil ze mowil np. ze czegos nie zrobil ale jak go tak kilka razy podeszlam to przestal klamac i jak juz cos zrobi to sie pd razu przyznaje.
a jak zapalil a nie mial to mu
choc pewnie mu trudno z nalogiem tak zerwac, bo on co jakis czas sie odzywa. Ja w ciazy mialam juz 2 chwile zawahania oczywiscie wybralam dobro dziecka no ale jednak jakbym miala tego papierosa to nie wiem czy bym nie odpalila, a potem wyrzucila klnác na siebie .... ale akurat to inna sytuacja..

Eh wiecie co ? zlapal mnie dól... siedze i placze ;( znaczy sie juz nie, ale siedzialam i plakalam. Jutro mam wizyte i pewnie znow sie bede tak wkurzac na tego gina!!!! dlaczego on nie moze byc dla mnie mily??? a tylko na 1wszzej wizycie byl taki super??? KURDE, moze mu zona dzisiaj dogodzi i bedzie mial dobry humor, nie powie nic na temat mojej wagi, nie bedzie sie wyßmiewal tylko powie co jest , czy szyjka ok, czy moge juz spokojnie spac.. niech on bedzie mial dobry humor...
nie mam sil, zlapal mnie znow potezny dol.. a jescze wszyscy mi robiá na zlosc.. nic nie idzie po mojej mysli . NIC. oby sie to skonczylo !

dzidzia- odezwij sié!!!!
Stary 2013-09-04, 18:21   #216
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz

Pozdrawiam z placu budowy Leo biedny sie boi odglosu pily elektrycznej i jak tylko obcinamy panel, to robi mi impreze w brzuchu
Mialam ochote na zelki,a kupilam loda zjadlam, ale wciaz nie zaspokoilam pragnienia :banghead:
Stary 2013-09-04, 18:21   #217
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Ale się zdziwiłam-ginka do mnie zadzwoniła z pytaniem jak się czuję i czy żyję, jak było w szpitalu itd. szoook pierwszy raz się z takim czymś spotkałam zrobiło mi się bardzo miło.
To miłe Fajna lekarka. Moja taka jakaś dziwna jest, ale niech już będzie. Dzisiaj i tak miała dobry humor i mnie pochwaliła za wagę i w ogóle.
Ja mam kardiologa fajnego, też do mnie dzwonił zapytać jak się tam czuję. A chodzę do niego normalnie do poradni w szpitalu, tylko na pierwszej wizycie byłam prywatnie, później mi kazał przychodzić do poradni i to zawsze się ze mną umawia na konkretną godzinę także bez czekania w kolejce ze wszystkimi dziadkami :P

Cytat:
No wlasnie nie mam pewnosci,bo nie sprawdze tego...tylko to raczej kwestia klamstwa mnie wkurza.dam spokoj,bo i tak nie dojde,ale swoje gdzies w srodku wiem...

A nerwowa dzis moze troche bardziej jestem,bo maluch sie tak rozpycha,ze mam wraznie,ze zaraz przez pepek wyjdzie...a z tego co piszecie to maly mam brzuch,bo na 33tc mam 90 w pepku,wiec dzieciak nie ma gdzie sie gdzie podziac.ciasno nam :/
No ciekawe czy kłamie w żywe oczy czy faktycznie tak prześmierdł u klienta... nawet jeśli zapalił to myślę, że okłamał bo nie chce Ci robić przykrości i mu wstyd, że nie dał rady...
Mały masz brzusio! Wrzucałaś kiedyś zdjęcie? Bo jakoś nie kojarzę...hm...
U mnie 29 tydz się zaczął a mam 88 cm.

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 18:22   #218
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tez bym chciałabym segregować, i układać i wogóle, aaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeee eeeee:
1. Pokój nie jest wymalowany( nie wiem na co czekamy, a nie umiem podjąc decyzji jaki kolor, a mąż w tej kwestii mi nie pomaga)
2. Muszę zkaupić komodę i tez nie wiem na co czekamy.

jakbym miała komodę to układałabym dniami i nocami
W pokoju gdzie będą rzeczy małej też nie mam ani listew przyczepionych ani nie pomalowany pokoj też nie możemy się zdecydować, szafa chyba stara zostanie ale decyzja nie do końca podjęta.
Może pooglądaj na necie jakieś aranżacje i wtedy może się zdecydujecie na kolor i komode?
Stary 2013-09-04, 18:25   #219
89Beatka
Wtajemniczenie

Ryba idz jutro w bojowym nastroju z listą pytan i zadawaj. Masz prawo wszystkiego się dowiedzieć, nie masz bezproblemowej ciąży, a nawet jakbys miała to twoja pierwsza ciąza i się po prostu nie znasz. Jak on będzie nie miły ty też bądź. Jakby nie patzreć za miesiąc możesz już rodzić i masz prawo wiedzieć wszystko i byc doinformowana.
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 18:26   #220
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość

Eh wiecie co ? zlapal mnie dól... siedze i placze ;( znaczy sie juz nie, ale siedzialam i plakalam. Jutro mam wizyte i pewnie znow sie bede tak wkurzac na tego gina!!!! dlaczego on nie moze byc dla mnie mily??? a tylko na 1wszzej wizycie byl taki super??? KURDE, moze mu zona dzisiaj dogodzi i bedzie mial dobry humor, nie powie nic na temat mojej wagi, nie bedzie sie wyßmiewal tylko powie co jest , czy szyjka ok, czy moge juz spokojnie spac.. niech on bedzie mial dobry humor...
nie mam sil, zlapal mnie znow potezny dol.. a jescze wszyscy mi robiá na zlosc.. nic nie idzie po mojej mysli . NIC. oby sie to skonczylo !
Cholera nie lubię tego Twojego gina! S☠☠☠☠ *** mam nadzieję, że Ci nie zrobi przykrości... trzymam bardzo mocno kciuki, żeby miał dobry dzień... musisz się przez tego gnojka stresować i smucić...eh....

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 18:26   #221
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
za wizyté

ok to ustalone. KOCIAK I KTOSIULA BEDA DYZUROWAØY. JUTRO WPISZE BO DZIS JAKOS NIE MAM WENY?
wybaczcie

tylko i wylacznie tam gdzie mieszkasz czyli tez tam gdzie skladalas ten swistek zeby Ci wydali zaswiadczenie

ja tez jem za duz slodyczy a jutro na wizycie na pewno mi gin powie ze 'znow przytylam'

moze go tak delikatnie podejdz i sam sie przyzna? bo moze fatycznie nie palil... moj tez tak robil ze mowil np. ze czegos nie zrobil ale jak go tak kilka razy podeszlam to przestal klamac i jak juz cos zrobi to sie pd razu przyznaje.
a jak zapalil a nie mial to mu
choc pewnie mu trudno z nalogiem tak zerwac, bo on co jakis czas sie odzywa. Ja w ciazy mialam juz 2 chwile zawahania oczywiscie wybralam dobro dziecka no ale jednak jakbym miala tego papierosa to nie wiem czy bym nie odpalila, a potem wyrzucila klnác na siebie .... ale akurat to inna sytuacja..

dzidzia- odezwij sié!!!!
A jeszcze się zdziwisz jaki będzie dla Ciebie miły Nie nastawiaj się negatywnie już od początku, może jutro będzie miał lepszy dzien. A jeśli będzie niemiły to podaj nam jego numer już my sobie z nim porozmawiamy
Stary 2013-09-04, 18:28   #222
Madzik 89
Zadomowienie

Witam mamusie w 31 tygodniu
Przepraszam, że się długo nie odzywałam ale starałam się nadrobić, a tak poza tym to sie jakies wstrętne przeziębienie do mnie przyczepiło: ból gardła, głowy, chcęć wymiotów, oczy mnie pieką itd.. masakra. Na szczęście gorączki nie mam więc lecze się miodem, cytryną i czosnkiem. Dobrze że chociaż młody wierzga nóżkami i czym popadnie to spokojna jestem
12.09 o godz 9:15 mam wizytę u gin
Podaję wagę młodego:
23 tc - 530 g
28 tc - 900 g

Będę się starała być na bierząco, żeby wiedzieć co u Was i nie przegapićporodziku Trele
20.08.2016

Edytowane przez Madzik 89
Czas edycji: 2013-09-04 o 18:34
Madzik 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 18:32   #223
Antibia86
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-

Cytat:
No najbardziej kłamstwo boli, ale pewności nie ma że to zrobił. Teraz dobrze że wie że wyczujesz to może jeśli to zrobił to więcej tego nie zrobi.
A w ogóle to koleżanka z mojej miejscowości ma taki mały brzuszek, a jesteśmy w takim samym tc. Zwyczajnie tak ma.
Sama byłam palaca więc wiem co czujesz....ale dobrze Ci poradzę nie zabraniaj mu żeby włąsnie nie było takich sytuacji, powiedz że Ci przykro jak bedzie palił....nie krzycz bardziej zagraj na emocjach...bo sama wiesz jak to z nałogiem...im bardziej zakazany tym bardziej ciągnie...a jak dostanie zakaz przytulania Ciebie lub Dzidziusia bo śmierdzi to zoabczysz jak szybko zrezygnuje
Antibia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 18:33   #224
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzik 89 Pokaż wiadomość
Przepraszam, że się długo nie odzywałam ale starałam się nadrobić, a tak poza tym to sie jakies wstrętne przeziębienie do mnie przyczepiło: ból gardła, głowy, chcęć wymiotów, oczy mnie pieką itd.. masakra. Na szczęście gorączki nie mam więc lecze się miodem, cytryną i czosnkiem. Dobrze że chociaż młody wierzga nóżkami i czym popadnie to spokojna jestem
[B]12.09 o godz 9:15 mam wizytę u gin[
Podaję wagę młodego:
23 tc - 530 g
28 tc - 900 g/B]
Będę się starała być na bierząco, żeby wiedzieć co u Was i nie przegapićporodziku Trele
Madzik dawno Cię nie było Lecz się lecz i jeszcze mleko z czosnkiem pij i miodem też pomaga...ale z samym miodem mi też pomagało.

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
Sama byłam palaca więc wiem co czujesz....ale dobrze Ci poradzę nie zabraniaj mu żeby włąsnie nie było takich sytuacji, powiedz że Ci przykro jak bedzie palił....nie krzycz bardziej zagraj na emocjach...bo sama wiesz jak to z nałogiem...im bardziej zakazany tym bardziej ciągnie...a jak dostanie zakaz przytulania Ciebie lub Dzidziusia bo śmierdzi to zoabczysz jak szybko zrezygnuje
I to było do pepery
Stary 2013-09-04, 18:34   #225
lubieolowki
Raczkowanie

Już nowy wątek? ale jak to?!

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
I ja się witam w nowym wątku

Poniżej wklejam fotki brzusia w 26t5d

I jeszcze wkleje ciuszki wybrane przez męża na targach
Super brzuś i jakie fajne ciuszki!!

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
A teraz uwaga , uwaga - Ja !
Szkoda ze zdjecia nie da sie na bialo Załącznik 5392777

Ho ho! No to już jest konkret Tylko się wypakować teraz!

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
Wszyscy wrzucają brzuszki, to i ja swój pokażę!
Ana i Leo w 33 tygodniu!

słabiutka jakość zdjęcia, ale lustrzanka za ciężka na samo☠☠☠ki i ja taka niepomalowana...
Super, jaki fajny okrąglinek

A my się witamy (już prawie;P) w 28 tyg Jesteśmy po wizycie - Kubuś waży 1019g (więc od razu Rybka - lubieolowki - 27t0d - 1019g). Wszystko fajno tylko znowu mi się jakieś paskudztwo przypałętało i bakterie w moczu :/:/:/

Anoula - następna wizyta u nas to 02.10 g.16:00 - wizyta + USG

Kompletnie mi się dzisiaj nie chce nic robić. Czy wam też się ciężej oddycha?

Kubusiek rośnie!

25/08 - go! 2/7
01/09
08/09
15/09
22/09
29/09

lubieolowki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 18:42   #226
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Ryba idz jutro w bojowym nastroju z listą pytan i zadawaj. Masz prawo wszystkiego się dowiedzieć, nie masz bezproblemowej ciąży, a nawet jakbys miała to twoja pierwsza ciąza i się po prostu nie znasz. Jak on będzie nie miły ty też bądź. Jakby nie patzreć za miesiąc możesz już rodzić i masz prawo wiedzieć wszystko i byc doinformowana.
Cytat:
Cholera nie lubię tego Twojego gina! S☠☠☠☠ *** mam nadzieję, że Ci nie zrobi przykrości... trzymam bardzo mocno kciuki, żeby miał dobry dzień... musisz się przez tego gnojka stresować i smucić...eh....
Cytat:
A jeszcze się zdziwisz jaki będzie dla Ciebie miły Nie nastawiaj się negatywnie już od początku, może jutro będzie miał lepszy dzien. A jeśli będzie niemiły to podaj nam jego numer już my sobie z nim porozmawiamy
mam nadzieje ze sie zdziwie, ale wole isc z tym moim sceptycznym nastawieniem na tá wizyté i milo sie rozczarowac niz po raz kolejny nie milo. Mam nadzieje po pierwsze ze sie choc raz nie spózni bo ostatnio to godzine czekalam,
Máz nawet chcial zebym zmienila godzine na pozniejsza to on pojdzie ze mná, ale gin przyjmuje tylko do 10:30 .. czasem mam wrazenie ze ja mam po prostu pecha zyciowego. Jak cos jest dobrze to i tak sie musi spier.dolic.

Cytat:
[B]12.09 o godz 9:15 mam wizytę u gin[
Podaję wagę młodego:
23 tc - 530 g
28 tc - 900 g/B]
no to szybkiego powrotu do zdrowia

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez lubieolowki Pokaż wiadomość
Już nowy wątek? ale jak to?!

Super brzuś i jakie fajne ciuszki!!

Ho ho! No to już jest konkret Tylko się wypakować teraz!

Super, jaki fajny okrąglinek

A my się witamy (już prawie;P) w 28 tyg Jesteśmy po wizycie - Kubuś waży 1019g (więc od razu Rybka - lubieolowki - 27t0d - 1019g). Wszystko fajno tylko znowu mi się jakieś paskudztwo przypałętało i bakterie w moczu :/:/:/

Anoula - następna wizyta u nas to 02.10 g.16:00 - wizyta + USG

hahaha, czemu akurat wybralas taki kolor zaznaczenia? no OLIWKI mi sie ciágle pokazuja przed oczami jak czytam Twe posty wybacz
za wizyté! Duzy chlop

ajeszcze mnie dopadla ta okropna zgaga i biegaczka dzisiaj ... a jutro jak sie lekarz bedzie spóznial to mysle nad KTG bo ono ze 40 minut wczesniej trwa wiec moze sie wybiore? przynajmniej bede wiedziala jak sie te moje skurcze (ostatnio az tak nie bola) sie piszá..
Stary 2013-09-04, 18:43   #227
Antibia86
Rozeznanie

Cytat:
Madzik dawno Cię nie było Lecz się lecz i jeszcze mleko z czosnkiem pij i miodem też pomaga...ale z samym miodem mi też pomagało.

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

I to było do pepery
Tak tak ja mam dzisija żelka zamiast mózgu..naprawde
Antibia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 18:50   #228
lubieolowki
Raczkowanie

Cytat:
mam nadzieje ze sie zdziwie, ale wole isc z tym moim sceptycznym nastawieniem na tá wizyté i milo sie rozczarowac niz po raz kolejny nie milo. Mam nadzieje po pierwsze ze sie choc raz nie spózni bo ostatnio to godzine czekalam,
Máz nawet chcial zebym zmienila godzine na pozniejsza to on pojdzie ze mná, ale gin przyjmuje tylko do 10:30 .. czasem mam wrazenie ze ja mam po prostu pecha zyciowego. Jak cos jest dobrze to i tak sie musi spier.dolic.

no to szybkiego powrotu do zdrowia

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

hahaha, czemu akurat wybralas taki kolor zaznaczenia? no OLIWKI mi sie ciágle pokazuja przed oczami jak czytam Twe posty wybacz
za wizyté! Duzy chlop

ajeszcze mnie dopadla ta okropna zgaga i biegaczka dzisiaj ... a jutro jak sie lekarz bedzie spóznial to mysle nad KTG bo ono ze 40 minut wczesniej trwa wiec moze sie wybiore? przynajmniej bede wiedziala jak sie te moje skurcze (ostatnio az tak nie bola) sie piszá..

Taki mój kolor Wiadomo, że to ja piszę xD Ja już mam dosyć, bo też co chwilę mam zgagę. Zazwyczaj przechodzi jak wypiję sobie szklankę mleka, ale najgorzej jest wieczorem jak już się kładę spać :/

Kubusiek rośnie!

25/08 - go! 2/7
01/09
08/09
15/09
22/09
29/09

Stary 2013-09-04, 18:54   #229
Mya1989
Zakorzenienie

Bożencja, 20 stron, litości nie macie akurat jak wyszłam! A jak mam wolne to piszecie

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 18:54   #230
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Taki mój kolor Wiadomo, że to ja piszę xD Ja już mam dosyć, bo też co chwilę mam zgagę. Zazwyczaj przechodzi jak wypiję sobie szklankę mleka, ale najgorzej jest wieczorem jak już się kładę spać :/
no ja teæ czzesto mam jak leze, ale to tak ze mam ochote zwymiotowac. tylko ze mi juz wszystkie sposoby odpadajá... stosowalam mleko,jogurty, bulke tarta, sode .. i najakis czas pomagaly a potem przestaly. nawet rennie dziala na mnie 10 miniut.
Stary 2013-09-04, 19:01   #231
Mya1989
Zakorzenienie

Też mam ciągle zgagę, nic nie pomaga na nią a już wieczorem to maniana W życiu zgagi nie miałam, a teraz non stop

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-09-04, 19:08   #232
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Też mam ciągle zgagę, nic nie pomaga na nią a już wieczorem to maniana W życiu zgagi nie miałam, a teraz non stop
nie marrtw sié bedziemy mialy kudlate dzieciaczki ;p
Stary 2013-09-04, 19:15   #233
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
nie marrtw sié bedziemy mialy kudlate dzieciaczki ;p
Mam nadzieję, marzy mi się taki mały kudłaczuś

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-09-04, 19:19   #234
paulinaizabela
Zakorzenienie

Poprasowałam jedną turę ubranek i ułożyłam Niby głębokie ma szuflady ta komoda, ale dość wąskie i kiepko mi w nich posegregować ciuszki, tak żeby ją maksymalnie wykorzystać

Cytat:
Ja już po wizycie.
udanej wizyty, jeszcze się synuś obróci

Cytat:
Coś mnie marny humor łapie płakac mi sie chceeeeeeeeeeeee, zaczynam za dużo mysleć

mąż właśnie pojechał do swojej mamy coś z domu zabrać i sama jestem.
nie smutaj się

Cytat:
No i sie wscieklam....tz wrocil z pracy smierdzacy papierochami,oczywiscie powiedzial,ze byl u klienta u ktorego pala i jest siekiera (oboje palilismy przed ciaza i myslalam,ze oboje teraz nie palimy)...tylko prawie na 100% mysle,ze palil,bo mialam wraznie,ze nie smierdza mu wlosy czy koszula,tylko oddech.nawet sam papieros mnie nie wkurzyl co klamanie mi prosto w twarz!!!! Tylko to jest taka sytuacja,ze moze sie wypierac,a ja i tak mu nieudowodnie.
Grrrr...a taki mialam humor dzis dobry

dla Tż-ta

Cytat:
Ale się zdziwiłam-ginka do mnie zadzwoniła z pytaniem jak się czuję i czy żyję, jak było w szpitalu itd. szoook pierwszy raz się z takim czymś spotkałam zrobiło mi się bardzo miło.
Bardzo miło z jej strony

Cytat:
Trzymajcie kciuki, bo licytuje bujaczek-leżaczek z FP i zaraz kończy się aukcja :P
i co wygrałaś??

Cytat:
Rybko nie nastawiaj się tak źle, może akurat będzie ok a Ty będziesz miała humor kiepski aż do wizyty Chociaż ostatnio doktorek się nie popisał

Cytat:
12.09 o godz 9:15 mam wizytę u gin
Podaję wagę młodego:
23 tc - 530 g
28 tc - 900 g

kuruj sie bidulko

Cytat:

udanej wizyty, duży juz Kubuś
niech te paskudztwa sobie idą precz

Też niestety jakoś tak ciężko oddycham
Stary 2013-09-04, 19:23   #235
issia88
Zakorzenienie

wygrałam
Wiktoria będzie miała prezencik od dziadków
http://allegro.pl/fisher-price-lezac...516431553.html
issia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 19:27   #236
domii29
Zakorzenienie

Dziewczyny litości !!
Zostawiłam Was tylko na jeden dzień a tu już kilka stron do nadrobienia na starym wątku i 8 nowego
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 19:29   #237
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
wygrałam
bardzo fajny i z sówką
Stary 2013-09-04, 19:31   #238
Mya1989
Zakorzenienie

Issia, ale słodki ten leżaczek i nawet cena fajna

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-09-04, 19:31   #239
lubieolowki
Raczkowanie

Cytat:
no ja teæ czzesto mam jak leze, ale to tak ze mam ochote zwymiotowac. tylko ze mi juz wszystkie sposoby odpadajá... stosowalam mleko,jogurty, bulke tarta, sode .. i najakis czas pomagaly a potem przestaly. nawet rennie dziala na mnie 10 miniut.
Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Ja tak samo! Nie miałam pojęcia co to zgaga, a teraz mam ochotę wskoczyć do wanny z zimną wodą (jakby to coś dało....)

Cytat:
wygrałam
http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-x3845-tree-party-melo-wibrac-i3516431553.html
Jejku! Piękny!! Naprawdę! Zazwyczaj mnie odrzucają te leżaczki, bo są takie oczo☠☠☠ne-kolorowe, a ten jest naprawdę piękny

W ogóle zapomniałam się jeszcze pochwalić, że Mały cały czas ułożony główką w dół! Jak miesiąc wytrzymał w takiej pozycji to niech już sobie tak zostanie do końca...

Kubusiek rośnie!

25/08 - go! 2/7
01/09
08/09
15/09
22/09
29/09

Stary 2013-09-04, 19:36   #240
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
wygrałam
gratuluje!!

miaøam Wam pokaza© mojá siostrzenice - blondyna o duzych oczach i kreconych wlosach. Co prawda zdjecie malutkie bo sciagniete z nk a nie wiem jak sciagnac duze, ale moze cos zobaczycie,

Edytowane przez ryba91
Czas edycji: 2014-03-19 o 20:00
ryba91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości