|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
|
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Charliz, chyba po brzoskwince
|
|
|
|
#4324 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Zrobiłam dziś leczo ale takie bez mięsa
Wiecie co ja kurde nie wiedziałam, ze to aż tak się kocha dziecko! Mała zasnęła mi dziś w południe a ja po dziesięciu minutach pomyślałam, ze mogłaby wstać, bo pusto i smutno bez niej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
Na ten czas znikam, może wpadnę całkiem póóóźniej.
|
|
|
|
#4326 |
|
Zadomowienie
|
Hje, ja tam mam cytrynkę
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
busem takim z kato do krk 1h20min Cytat:
My już wracamy. Hanusia śpi ![]() Aha Ems co do moich spodni to uwielbiam spodnie z dziurami! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4328 |
|
Zadomowienie
|
Bokeh zazdroszcze wycieczki
![]() dziewczyny bedziecie klikac??? http://www.karmimypsiaki.pl/ |
|
|
|
#4329 |
|
Zadomowienie
|
do mnie tez powrocila, juz mam ja za soba, ale trwala ponad tydzien, ale nie bolalo wcale, oby,tak zostalo ![]() Neti no widzisz jaki masz dar przekonywania
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Reeeeety, czy Prodigy kiedyś jeszcze przyjadą do PL? MUSZĘ iść na ich koncert!!
|
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
ja pitole. Musze pilnie jutro z samego raniuska jechac do dentysty aaaaaaaaaaaaaaa plomba mi wypadla
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
Deli, o, ja też w temacie, bo ukruszyła mi się prawa 6 na stycznej z 7, muszę też się wybrać, bo nie mogę jeść prawą stroną twardych rzeczy.
|
|
|
|
#4333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Odnośnie nic nie robienia w domu, wiesz ja to Cię podziwiam kiedy Ty masz na to czas !!!!! I że w ogóle masz energię na to wszystko. Zapraszam Twoją mamę do mnie, u mnie dziś zlew i blat zawalone brudnymi naczyniami, umyte ok godz 15 dopiero. Wolę spędzić czas z dzieckiem, iść na spacer, niektóre sprawy naprawdę nie uciekną. A swoją drogą to nie miałam dziś też powera na to. A Ciebie podziwiam (powtarzam się) , że Ci się tak chce codziennie ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuu nieciekawie brzmi, nie wiem co to znaczy, ale wiem ze ból po wyrwaniu ósemki jest straszny ;( ;/;/ jak sobie pomyśle, ze musialam wyrwać w 3 tyg ciąży to aż mną telepie.
|
|
|
#4335 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałam Wam powiedzieć, ze Ola sama siedzi, w spacerowce jak się trzyma tego czegoś na co dziecko do tej pory jedynie nogi zarzucało to siedzi i siedzi i leżeć nie chcę
W ogóle to faktycznie kolejne zęby nam idą. Takie ma już kurde te dziąsła i dzisiaj jeczała i jęczała aż w końcu dentinoxem posmarowałam i zasnęła chwila moment! I bidulka jak w nocy poplakuje przez sen to na bank przez to! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Deli, a wiesz, ze ja lubię po dentystach chodzić? mogę iść za Ciebie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
no tos uper ze siedzi ![]() ![]() kurde, cos mnie korci zeby marite sprzedac i kupic jakas fajna spacerówke;p a co do dentystów, ja to moze nie to ze lubie ale nie boje się, jedynie po tym usunięciu ósemki troszke się dygam, ze mam jeszcze 3 do usuniecia;p
|
|
|
#4337 |
|
Lurker ;)
|
Charlizz skok zaliczyla
U nas tylko podnoszenie dupki ostatnio :P Biedny Olczis, niech juz te zabki wyjda, dzieciaki tak sie mecza ;/
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Deli ja też muszę usunąć ósemki. Boję się strasznie! Ale u mnie to cztery na raz,więc pewnie pod narkozą.
|
|
|
#4339 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas jest muszelka ![]() a w zimie Ci nie wieje? ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
uroczo wyglądałam![]() Cytat:
![]() Cytat:
już mam ciary
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Wy też macie wrażenie, że ceny w sklepach poszły w górę
wydatków przybywa a pensja stoi w miejscu ?????????Jakoś ostatnio doła złapałam i sobie rozmyślam....... |
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje dzieciaczkom za skończone miesiące i nowe umiejętności!
Pamiętacie jak pisałam ostatnio, że się Amelka rozpłakała mamie na spacerze? rozkrzyczała się? To dziś nawet na spacer nie wyszły - rozpłakała się tuż za bramą. Albo nie chce być w wózku albo nie wiem, lęki jakieś? Ubrałam się i poszłam z nimi, z Małą w Tuli i zaraz zasnęła. Kurczaczki, mama się dyga co będzie jak będzie miała zostać z A. sama, jak np na uczelnię pójde, że się Mała będzie bała bo ją tylko do siebie przyzwyczaiłam..;/ Jak Amelcia cudownie zapiernicza przez cały pokój pełzając I wiecie co? Dzisiaj przekręciła się w wanioence na brzuch i próbowała z niej wyjść, łapiąc rączkami za brzegi ![]() Aha - i dziś obniżyliśmy z Tż łóżeczko na niższy poziom, mam duże dziecko ![]() Ale nawet daję radę ją sama odłożyć, a bałam się bardzo, że ją będę budzić przy odkładaniu. Chyba jestem uzależniona od słodkości ;/ naczytałam się, torty, piszingery... i co? wpierniczam dziecku chrupki kukurydziane ;/ ale nie jestem usatysfakcjonowana.. |
|
|
|
#4342 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Zostałam nakryta na podglądaniu ale miło, że mnie wywołałaśZa każdym razem sobie obiecuję, że jak już się odezwę, to będę już na bieżąco i zostanę z Wami. Ale jakoś mi to nie wychodzi Skrobnę parę słów co u nas. Zaczęliśmy dodawać biszkopciki do deserku i kurcze małemu jakieś czerwone plamy na buzi wyskoczyły nie wiem,czy to uczulenie czy coA u mnie ani widu ani słychu, a piersią już malutko karmię ![]() I ja mam jedną ósemkę, ale przeraża mnie wizja wyrywania. Wasze dzieciaczki tak śmigają, siedzą, raczkują, a moj leniuszek się z tym nie spieszy i gadać nie chce chociaz ostatnio jakieś "bababa" się pojawia, to może się wkrótce rozkręci. I ma taki etap, że otwiera i zamyka buzię bez wydawania dzwięków, jak rybka. Słodziak moj. W załączniku nasze tulenie
|
|
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4344 |
|
Zadomowienie
|
Deli, a propos marity. Ja dziś na chwilke jak Ola siedziała, to podniosłam to oparcie i doszłam do wniosku, ze ten czołg lepiej się prowadzi. Ale ja i tak jeszcze max dwa miesiące i zmieniam
|
|
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
rozumiem dwie na raz ale cztery? aaaaaaaaaaaaaaaaaaami sie ogólnie ją dobrze prowadzi, ale chyba bym wolała mniejsza spacerówke, ale ta gondola aaaaaaaaaaaaa <3 dla Frania przyszłego bym zostawila;p
|
|
|
#4346 | ||
|
Zakorzenienie
|
byłam pół dnia u znajomej a teraz nadrabiam bo Daria wreszcie śpi.Dziękuję ![]() Jeszcze w szpitalu. Już dziś gorączki nie miała, ale jutro dopiero się dowie czy wychodzi czy nie. Kraków Cytat:
![]() Cytat:
Muszę przemyśleć co zacząć ćwiczyć i od poniedziałku zaczynam na maxa Pozjadało mi cytaty Dziękuję za wszystkie odpowiedzi w sprawie ćwiczeń
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-04 o 21:15 |
||
|
|
|
#4347 | ||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Aaa co do wozkow! Mam tak samo zbudowany jak Marita i na pewno zime nim jeszcze przejezdze. Spacerowke zmienie na wiosne, teraz bez sensu, duze kola dadza rade w zaspach.
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-09-04 o 21:17 |
||
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane, rozlozylam sie :'( mam ponad 38st goraczki, wszystko mnie lupie i....nic poza tym, ze czuje sie jak kupa kupy :'( mam nadzieje, ze przez noc przejdzie bo nie wiem jak dam rade za moim szkrabkiem zapierniczajacym :'(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4349 |
|
Raczkowanie
|
Hej mamuśki
Wpadłam się do Was przywitać, bo ostatnio tylko Was podczytuje a na pisanie już albo brak czasu albo ochoty. Widziałam, ze niektóre z Was pisały o starszych dzieciaczkach w przedszkolu. Moja Michasia też od poniedziałku maszeruje do przedszkola i wraca zachwycona ![]() Wiciu sam siedzi, turla sie ale raczkowanie w ogóle mu nie w głowie. Ostatnio tż chciał mu podnieść dupcie do góry jak leżał na brzuszku, żeby stał na czworakach to On myk nogi na prosto i wstał szok normalnie.Dziewczyny oglądałyście może wczoraj Expres Reporterów?? Jeśli nie to obejrzyjcie ten kawałek. Kobitkę lekarze tak zlewali że zmarła i zostało dziecko z tatusiem ![]() http://www.infostrow.pl/index.php/wi...ref_map=%5B%5D Ja przed chwilą obejrzałam. Masakra jak ja się wzruszyłam. Poryczałam się jak nie wiem ![]() . w ogóle to niedawno się dowiedziałam, że lekarka co odbierała mi teraz poród też ma sprawę założoną bo w tamtym roku zmarło dziecko zaraz po porodzie z jej winy i pół roku temu sytuacja się powtórzyła i ją wyrzucili ze szpitala dobrze ze jak rodziłam to o tym nie wiedziałam bo bym tam na zawał zeszła ze strachu o siebie i kruszynkę
Edytowane przez karusia_2007 Czas edycji: 2013-09-04 o 21:58 |
|
|
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

klask i:
uroczo wyglądałam
wydatków przybywa a pensja stoi w miejscu ?????????
i gadać nie chce
Wrócił cholerny ból i najpierw muszę się z nimi uporać. Więc w tym momencie nici ze zmiany