Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, cz. XIX - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na tytuł XX części wątku wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku 0 0%
Wrzesień się rozpakowuje, a październik wyczekuje 8 15,69%
Czop i skurczyk nas nękają, dzieci na świat przybywają 0 0%
Jęczące ciężarówki wyczekują ciąż końcówki 1 1,96%
Jedne męczą bułę stale, inne liczą dni wytrwale 7 13,73%
Każda już by rodzić chciała, taka cała obolała 0 0%
Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy 29 56,86%
Ciężko dychać, leżeć, chodzić, już tak bardzo chcę urodzić 6 11,76%
Każda już się rozsypuje, niech ten maluch się wykluje 0 0%
Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-05, 11:49   #3061
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20

Kaśka87 gratuluje miałyśmy ten sam TP a u mnie cisza. Amelka dzisiaj teoretycznie powinna wyjść na świat a Ta cichutko siedzi w brzuszku, udaje, że jej nie ma .

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
On się wielce boi, że się zaraził a co mają powiedzieć kobiety, które zostały zgwałcone.

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Jak napecznieje szybko się przekonasz, ze łatwo poznać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
I chyba też po ciężkości pieluszki? Siki spowodują, że pampers napęcznieje i zrobi się cięższy. Tak sobie to wyobrażam.

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Jeszcze mi się jęczmień na oku robi....

Idę spać bo już sama ze sobą sobie nie radzę
Potrzyj oko obrączką lub innym pierścionkiem ze złota. Pomaga .

Cytat:
Napisane przez rubinka25 Pokaż wiadomość
Mam pytanko:

Czy Was też w nocy tak napieprzają pachwiny i krocze?
Jak wstaję w nocy na siku to ledwo się przez ten ból zwlekam z wyrka. I człapię potem do kibelka okrakiem jak kaczka. Rano jak trochę się poruszam to ten ból znika. Ale co noc jest to samo. Dziś spróbowałam na to wziąć nospę, ale to dopiero ok. 5 rano i w sumie nie wiem czy pomogło.

A druga sprawa: To kto teraz męczy bułę?
Tak dodatkowo biodra .
Stary 2013-09-05, 11:50   #3062
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Tylko wiesz, Edzika urodziłam 11 dni przed tp, więc może to ma wpływ?
Z Edą też mi czop zaczął odchodzić pod koniec 36 tc.
Zauważyłam, że Edzik urodził się w imieniny miesiąca 5.5. Może Elenka wyjdzie 9.9 ? Byłyby dwa razy imieniny miesiąca
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 11:50   #3063
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20

Cytat:
tassia co za tż A jak zaczniesz rodzić, to też nie chce wiedzieć?

angel PM to Panny Młode
jak uslyszal ze skurcze mam to posrany sie zrobil
ale jego rozwiazanie:
"jak cos to dzwon do mojej mamy i powiedz zeby do skutku do firmy dzwonila"

buahahahha

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 11:50   #3064
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, cz. XIX

Wadam na szybko sie przywitac. Gratuluje mamusiom ktore widzilm na 1. stronie i zycze powodzenia tym, ktore jeszcze czekaja.

Mimo, ze na L4 i duzo leze, to nie jestem w stanie za Wami nadazyc nawet z czytaniem. Szukam sobie ciagle stacjonarnych zajec, zeby z tego siedzenia w domu chociaz jakis pozytek byl

Ja jeszcze 2w1, ale brzuch pobolewa i nie wiem ile jeszcze wytrzymam. Mam misje na 2 tyg do 38t i odstawiam fenka...

Pozdrawiam

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 11:51   #3065
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
Aha Matal, Ola miała 56cm bo nie napisałam w smsie możesz dopisać dziękuję

Czop i skurczyk nas nękają, dzieci na świat przybywają

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 11:51   #3066
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość

Figulina jestem w szoku, tzn slyszalam ze za planowane cesarki sie placi ale az tyle ??!!??!! Paranooja :/

Ja z rana ubralam lozeczko Jasia w zalaczniku efekty bez podusi i kolderki troche smutno, no ale na poczatek sam rozek tak jak mowilyscie czekam jeszcze tylko na karuzelke, prawdopodobnie bexzie ta z fisher pricea z misiami

Ostatnio nasi "znajomi" płacili za cesarkę rzekomo ok 2 tys, z tego co wiem dziewczyna nie miała żadnych wskazań.

A ja mam tylko materac w łóżeczku, bok w prześcieradle jest schowany rożek i ochraniacz na łóżko, żeby się to nie kurzyło.
Stary 2013-09-05, 11:51   #3067
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Ejjj było zdjęcie od Kaśki? W biegu jestem a ledwo co siadłam to słyszę że mały wali kupola w szafie,więc tyle było.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 11:52   #3068
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
A w ogóle nie mogę z mojego dziadka Jest dość przygłuchy, trzy razy odpowiadałam mu na pytanie kiedy mam termin porodu (odpowiedź: "na dzisiaj"). Za chwilę zagaduje moją mamę, że chyba się pomyliłam, bo jak to dzisiaj I lekko spanikowany pyta czy nie trzeba wzywać karetki
no to całkiem jak moja babcia z tym 5-minutowym porodem

tassia
ja bym pewnie swojemu na złość zrobiła i już teraz planowała co i jak zrobię żeby samemu sobie poradzić.
panikara jestem, owszem. ale cholernie dumna i uparta.

Stary 2013-09-05, 11:55   #3069
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
no to całkiem jak moja babcia z tym 5-minutowym porodem

tassia
ja bym pewnie swojemu na złość zrobiła i już teraz planowała co i jak zrobię żeby samemu sobie poradzić.
panikara jestem, owszem. ale cholernie dumna i uparta.

no ja juz mam.plan
spoko
mam tak samo
wkurza mnie bo ma nastroje jak baba w ciazy
raz mi pomaga i na rekach nosi a na drugi dzien ma wyrzuty ze ja nic nie robie a on zmeczony

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 11:58   #3070
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy I

Dobra, do trzech razy sztuka. Ide znów próbować spać..
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 11:58   #3071
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Ejjj było zdjęcie od Kaśki? W biegu jestem a ledwo co siadłam to słyszę że mały wali kupola w szafie,więc tyle było.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-05, 12:00   #3072
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
matal dla mnie schab jest syrasnzie suchym miesem ktorego nie lubie zbytnio wiec wogole ususzenie schabu mnie nie zdziwilo

mam skurcze co 10minut mniej wiecej
nic sie nie dzieje wielkiego
jestem u mamy
tz od 4dni nie ma telefonu i jeszcze na fb zapodal mi fochem ze oczekuje ze pojedzie do salonu i to zalatwi
odparl ze mecze go i ze zalatwi to jak bedzie mial czas
po czym zebral.sie i pojechal w teren do pracy
wiec znow do 17nie mam z nim.kontaktu

jak sie cos zacznie to musze jechac do domu po zestaw pobraniowy, skierowanie na cc i torbe ktora nie ejst spakowana do konca

w nosie to mam
i tak nic sie pewnie nie zacznie
ale tego goscia to zabije, zabiore mu obraczke i powiem ze.oddam.jak zasluzy

.
ooooooł
co 10 min to brzmi poważnie;p

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
TŻ mama całe życie pracowała i była sama z 5 dzieci, Tz wyjechał, żeby jej trochę pomóc. Wyremontował dom co się sypał ( włożył w to 150 tyś zł, a teraz go nie dostanie ) Ona ma 900 zł emerytury, a do utrzymania wielki dom razem z siostra TŻ, która też za dużo nie zarabia.
No i ona pare razy mówiła, że na to nie ma, czy na na tamto. I zadna się nigdy nie kwapi, żeby jej pomóc. Tylko TŻ ma takie dobre serce.
No ale teraz się zawziął i powiedział, że skoro każda ma rodzinę i nie daje, to on też przestanie.

a ja jednak placki ziemniaczane robię
żartujesz? masakra
no tak ci co mają dobre serce zawsze dostaja po dupie
ale nie dziwie sie tżowi

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 12:00   #3073
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:

maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 12:00   #3074
Cierpliwosc
Zadomowienie

Ale znalazłam info
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Kaśka urodziła
Mikołaj urodził się o 6:25, ma 56cm i waży 3680g, poród bardzo sprawny, podobno film instruktażowy można by kręcić
Kaśka gratulacje

Mamy I dzidziusia urodzonego dokładnie w tp, nie?
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 12:01   #3075
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
nikt nawet nie zwrócił na mnie uwagi
Papużka nie pitol
Stary 2013-09-05, 12:03   #3076
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
ja dzieki za posta o kp
bomba, skopiowalam sobie
moze matal by wrzucila na pierwsza strone

si jestem za!

Aleksander
Stary 2013-09-05, 12:03   #3077
papalinka83
Zakorzenienie

Maharet - nie wydaje mi się, żeby nospa mogła zaburzyć poró. Przecież nawet mówią, że jak masz skurcze, a nie wiesz, czy to na pewno porodowe, to weź nospę i jak nie przejdzie to znaczy, że to poród

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Kaśka87 gratuluje miałyśmy ten sam TP a u mnie cisza. Amelka dzisiaj teoretycznie powinna wyjść na świat a Ta cichutko siedzi w brzuszku, udaje, że jej nie ma .
.
U Kaśki też się nic nie działo, także może też będziesz miała taką szybką akcję

Strasznie mi szkoda mojego męża ostatnio. Jak tak dalej pójdzie to mi chłop padnie przed porodem. Mają w pracy takie dyżury tygodniowe dodatkowo płatne, że jest się ciągle 24h pod telefonem i za samo to dostajesz kasę, a jak coś się dzieje i ktoś dzwoni i trzeba pracować, to dodatkowo płacą za nadgodziny. Takie emergency. Więc sobie teraz wziął jeszcze ostatni raz przed porodem, bo kasa się przyda. Z reguły nic się nie działo na tych dyżurach, a teraz jakaś masakra. W piątek był w pracy od 7 rano do 24, w sobotę już dzwonili o 17 i siedział do 21, w niedzielę od 11-18, w pon. od 7 rano do 4 rano następnego dnia, a dziś w nocy zadzwonili o 3 i znowu to samo...

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 12:03   #3078
nena_milka
Wtajemniczenie

Paulinka jak zmienią ci już oficjalnie nazwisko to dostaniesz pocztą taki papierek bekreftelse pa navnemelding.
masz dwie opcje
albo złożyć teraz na stare nazwisko a potem donieść im ten dokument jak już go dostaniesz. Może się zdarzyć że sami dostaną info z folkeregisteret, że zmieniłaś, ale w praktyce bym na to nie liczyła. U mnie wyszło tak, że bank i statens vegvesen byli automatycznie powiadomieni, a już np ubezpieczalnia nie.

albo poczekać na ten dokument i dołączyć ksero do wniosku.

w sumie to zawsze nosiłam ten papierek o nazwisku przy sobie i jak trzeba było to dawałam i nie było problemu.
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 12:05   #3079
your Angel
czyli Endżi

Cytat:

angel PM to Panny Młode
Aaa, widzisz. Nie byłam, to nie wiem

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Wczoraj, nie było bakterii.Poza tym jestem weteranką zapaleń pęcherza i zawsze piecze i boli, a teraz nic takiego nie mam, tylko nie che lecieć
A wiesz co, zapalenie pęcherza w ciąży może być zdradliwe - ja też weteranka (nie dość, że zapalenia pęcherza to jeszcze kolki nerkowej). Miałam ze 2-3 miesiące temu takie dolegliwości jak Ty, ale nie czułam tego charakterystycznego bólu, okazało się, że jednak zapalenie pęcherza. Po prostu człowiek zbolały, udręczony, nawet trochę zmienia się odczuwanie dolegliwości poniżej pasa

Maluszek na pewno też gniecie
Wczoraj podczas wcinania waniliowego loda mały tak mi napierniczał kończynami, że musiałam zaciskać nogi żeby się nie posikać....

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
My nie dostaliśmy nic od nikogo zupełnie. Ale nawet nigdy o tym nie myślałam. Ani moi rodzice, ani rodzice TZ do bogaczy nie należą i wiem jak muszą sobie wszystkiego odmawiać, więc było by mi nawet głupio cokolwiek brać bo jest w znacznie lepszej sytuacji finansowej. Także nawet lżej mi na sercu, że nic nie dają Ale oczywiście, każdy przypadek jest inny, więc ciężko to z boku ocenić.
Co najbardziej mnie natomiast wkurza, to jak kupuje sobie jakieś rzeczy dla małej i słysze od mamy, a po co ci to, a po co ci tamto, to bys miala używane po szwagierce bla bla bla po co kase wydawać. Nosz kurna, moja kasa, moje utyrane rece ją zarobiły, rajcuje mnie kupowanie takich rzeczy wiec co im do tego
Typowe podejście osób, którym się nie przelewa. Oczywiście racjonalne (bo po co wydawać pieniądze skoro można coś dostać z odzysku i oszczędzić), ale przecież takie zakupy to duża część radochy z rodzicielstwa No i wiele osób woli mieć coś swojego, własnego a nie po innych (w tym ja ).
Poza tym takie narzucanie swojego zdania i wizji też jest wkurzające więc doskonale rozumiem o co Ci chodzi.

Cytat:
To która pierwsza - Ty czy ja ?
Stary 2013-09-05, 12:06   #3080
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
ooooooł
co 10 min to brzmi poważnie;p

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

żartujesz? masakra
no tak ci co mają dobre serce zawsze dostaja po dupie
ale nie dziwie sie tżowi
poważnie Ci mówię, dom miał być dla niego, bo TZ go cały odremonotwał. TŻ powiedział, że nie ma zamiaru spłacać sióstr, bo całe życie im pomagał i na dodatek kupę kasy włożył w dom. Więc się wypięły i powiedziały, że one się nie zrzekną chaty.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 12:08   #3081
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się obłowiliście, rewelka!

Kurczę, może to nie do końca wynika ze złej woli. Może to tacy niefrasobliwi ludzie albo wychodzą z założenia, że prezenty kupuje się po porodzie (sama byłam zdziwiona jaka to liczna grupa )?
A, niewykluczone też, że faktycznie są zdania, że jak czegoś będziecie potrzebowali to poprosicie wprost.

U nas też rodzina tż dała malutko, ale to wynika z faktu, że nie mają kasy. Na pewno chcieliby dać gwiazdkę z nieba, ale co z tego, jak im brakuje. T. już parę miesięcy temu deklarowała, że kupi nam wózek, ale nie zdawała sobie sprawy, że to czterocyfrowa kwota Do dzisiaj się nie dorzucili, coś mnie doszły słuchy, że za jakiś czas (chyba po porodzie) chcą dać jakiś pieniążek.

Moja mama z kolei sporo pomogła finansowo, kupiła bajeranckie wyrko, przewijak, parę razy opłaciła prywatne wizyty. Po prostu inna sytuacja materialna, nie ma co się boczyć. Tylko tż głupio, no ale staram się dawać do zrozumienia, że przecież to nie problem

:
moja rodzina ma grszą sytuacje finansową niż tża... ale tu chodzi tylko o jakiekolwiek zainteresowanie
ja nidy nikomu nie powiedziałam co mi brakuje i potrzeba bo jestem strasznie dumna, ale tez nie uslyszalam takiego pytania moze jakos inaczej by to wyszlo
co do kupowania po narodzinach to zeby bylo smieszniej moja mama jest takiego przekonania a przemogla sie i wszystko co myslala to kupila;p

zreszta mowie tu chodzi o samo zainteresowanie

a ta kuzynka z niemiec wlasnie mi napisala ze kupila super dresik adidasa dla mlodego ale dopiero od 9 mscy ale sliczny

a snikers i mars sa zawsze dobrą opcją

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
a może być bez. tylko wtedy nie wypada w całości tylko część. ale generalnie śluz jest taki b. gęsty - czopowaty bym powiedziała.

no mnie teraz od czasu do czasu też krzyż pobolewa trochę, więc wiem, że macica pracuje. ale cholera wie jak długo to może potrwać.

tak coś pod skórą czuję (i to takie moje pierwotne przeczucie), że najdłużej do tp może to potrwać. niby panikuje, że przenoszę, ale ciężko mi w to uwierzyć skoro mam rozwarcie już i to pierwsza ciąża. a z tego co połozna mówiła, to zazwyczaj przy drugiej długi się łazi z rozwarciem.
ahaaa no to juz jestem pewna, mój właśnie był bez krwi i napewno wypadła czesc bo bylo to mniejsza ilosc niz mowilyscie, a pozniej na nastepny dzien znowu cos wypadlo i od teraz mam caly czas taki jakby gesty kisiel czy budyn w majtach;/

Aleksander
Stary 2013-09-05, 12:08   #3082
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Podczytuję Was w pracy, ale są takie akcje z klientami, że nie mam czasu na pisanie

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 12:10   #3083
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
si jestem za!
No dobra, to idę wrzucić

Cytat:
Aaa, widzisz. Nie byłam, to nie wiem
Ja byłam, nawet pisałam na PM 2010, ale jakoś krótko i w ogóle zapomniałam o tym, że tam pisałam

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-05, 12:11   #3084
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
To która pierwsza - Ty czy ja ?
Dobre pytanie .

Wczoraj z mężem poszliśmy na całość, dzisiaj w planach mamy to samo, jak to mój mąż powiedział "trzeba małej domek zalać to wyjdzie".
Stary 2013-09-05, 12:14   #3085
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Podczytuję Was w pracy, ale są takie akcje z klientami, że nie mam czasu na pisanie
to opowiadaj
a tak w ogóle jak dajesz sobie rade w pracy?

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 12:15   #3086
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
poważnie Ci mówię, dom miał być dla niego, bo TZ go cały odremonotwał. TŻ powiedział, że nie ma zamiaru spłacać sióstr, bo całe życie im pomagał i na dodatek kupę kasy włożył w dom. Więc się wypięły i powiedziały, że one się nie zrzekną chaty.
ale wredoty
a muszą się zrzekać? może mama by pomyślała za wczasu, żeby [przepisać na tża?
ja pikole zadaje takie pytania jakbym zapomniala ze to T

Aleksander

Edytowane przez Lolaaaaaaa88
Czas edycji: 2013-09-05 o 12:17
Stary 2013-09-05, 12:18   #3087
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
to opowiadaj
a tak w ogóle jak dajesz sobie rade w pracy?
Klienci przychodzą, rzucają książkami, że nie te Koleżanka, która ze mną pracuje rzekomo źle książkę wydała, a babsko już wczoraj było i kombinowało, ze zwrotem książki, której nie kupiła u nas, bo jej w ogóle na stanie nie mamy To jej dziś swoje powiedziałam jak próbowała wcisnąć dziś inną książkę na zwrot - znów bez paragonu

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 12:20   #3088
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Papużka nie pitol
mam dzisiaj dzień męczenia buły

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Dobre pytanie .

Wczoraj z mężem poszliśmy na całość, dzisiaj w planach mamy to samo, jak to mój mąż powiedział "trzeba małej domek zalać to wyjdzie".
hahaha

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 12:27   #3089
matallewar
Zakorzenienie

W ogóle to seks z tak wielkim brzuchem to jakaś porażka Słowo daję, że nieźle się uśmiałam przez te ostatnie 2 dni przy znajdowaniu odpowiednich pozycji czy rozbieraniu się

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-05, 12:28   #3090
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
mam dzisiaj dzień męczenia buły :cool
jak co dzień my wszystkie

stąd...
Jęczące ciężarówki wyczekują ciąż końcówki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości