|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() o jejciu! zdrowiej kochana szybciutko! Cytat:
Cytat:
--------------- powiem wam ze nie taki diabel straszny jak go maluja - w sensie powrotu do pracy... tak naprawde to nie mam czasu w szkole aby sie martwic o malego, ciagle cos sie dzieje... kubulencjusz z tata a potem z babcia spisuje sie superancko, jest grzeczny, pieknie je, bez problemu zasypia ( a tego balam sie najbardziej bo cale zycie ja go usypialam) wiec ogolnie jest na +. tyle ze w sumie te moje godz pracy sa hmm, dosc specyficzne i pewnie jakbym pracowala "normalnie" jak wiekszosc 8 godz dziennie to juz nie byloby tak kolorowo ![]() jutro 3 godzinki i łikiend
|
|||
|
|
|
#4532 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety nie tak jak bym tego chciała, ale ważne że cokolwiek mam.Cytat:
Cytat:
Znam ten ból, jak mialam zapalenie płuc w kwietniu to czułam się identycznie plus kaszel który rozrywał wnętrzności brrr Brawa dla Pietraszka za jedzenie ![]() Cytat:
Dobrze że Blanka wyrozumiała dziewczyna ![]() Cytat:
Ja nie wiem czemu Twoja mama na siłe chce jej dawać ten cukier ;/ Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę takich godzin pracy Ja to się boję właśnie najbardziej tego, że będę chodzić po 10-12 h, nie będę miała czasu na nic, a jak będzie dzień wolny to będzie ogarnianie chałupy, gotowanie itp. itd. |
|
|
|
|
#4534 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Charliz, to Pola właśnie teraz tak robi.
Dziecko mi zasnęło już na noc, nie wiem, co ze sobą zrobić Chętnie poszłabym spać, bo się mi wydaje, że się pewnie zaraz obudzi... |
|
|
|
#4536 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Sprawdzalam zlobki, bo dostalam info, ze sa wolne miejsca. Ale dawanie jej do zlobka to sie mija z celem, bo dziecko trzeba zaprowadzic do godziny 8 rano. Po co mam zaprowadzac mala o 8 skoro do 13 siedze w domu?
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
Black-a no wcale
Jest to dość uciążliwe ...
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
Mała, powiem Ci, że w obecnej sytuacji chyba właśnie wolałabym nie mieć wcale, bo tak to żałuję, że wiem, jakie to uczucie, a tak rzadko doświadczam.
|
|
|
|
#4539 |
|
Zadomowienie
|
Hje to jak dojdzie do wprawy lada moment to zobaczysz jakiego motoru w dupce dostanie
|
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz, że to już tuż tuż...
![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- No i po spaniu. To teraz mam nadzieję, że pójdzie spać o tej porze, co zazwyczaj. |
|
|
|
#4541 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Ja wolę jak Pola chodzi później spać. Jest na tyle grzeczna, że nawet jak nie śpi, to mogę coś zrobić, a jakby już spała, to by mi było szkoda czasu na coś innego, niż sen.
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Oczywiście pomijając wizażżżż. ( )
|
|
|
|
#4543 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
A mi właśnie szkoda czasu na sen, wolę obejrzeć serial ostatkami sił czy z Wami posiedzieć
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Mam do Was prośbę, napisze w k. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4544 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi Blanka już zasnęła W ŁÓŻECZKU
|
|
|
|
#4545 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova, super! Oby to nie był jednorazowy wyskok
|
|
|
|
#4547 |
|
Zadomowienie
|
Hje, nie wiem czy to zbieg okoliczności, czy Ola zakumała ale jak pokazałam jej jak siadać tak jak tłumaczyłaś) to teraz sama próbuje
A zatem dziękuję ,ze o tym nam powiedziałaś Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Idę się oporządzić bo zaraz znowu zasnę w pełnym barłogu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova jak super!
|
|
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#4550 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny!
melduję, że żyję, ale co to za życie... ![]() w sobotę jadę do babci (wbrew oświdczeniu ordynatora, który w poniedziałek powiedział, że babcia wtorku nie dożyje!! takiego to tylko ![]() Anna ma się dobrze, generalnie jets małym szogunem który nie usiedzi minuty w miejscu ciągle jej się nudzi, ciągle musi miec nowe zabawki, obraca się jak mały bączek wte i wewte byłyśmy na szepieniach, anna w 2 miesiące przytyła 1200gram, chyba dobrze? ale lekarka mi wjechała na ambicje, no bo ona drobniutka jest a ta się pyta mnie z takim wyrzutem: a pani w ogóle jej rozszerza dietę? no więc jak jej przedstawiłam plan dnia: -jogurcik -warzywa+mięska/ryba -mleko -owoce -kaszka to ona i powiedziała tylko: no przynajmniej nie będzie zatłuszczona zmykam na killera i muszę pisać tą cholerną pracę mgr miłego wieczoru!
|
|
#4551 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jakbym wróciła do pracy to jakieś 8 godzin + dojazd i się robi 9 a jeszcze czasem jakieś zakupy to wogóle bym dziecka nie widziała ![]() Cytat:
i wcale się nie dziwię, że się nie ma ochoty na skoro nie macie z tego przyjemności. Ja mam tylko problem jak jestem zmęczona np., albo mnie coś wybije z rytmu (np.dziecko które się budzi),
|
||
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Lekarze" Babkę nieźle zgasiłaś Lekkich ćwiczeń i owocnej pisaniny życzę
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-09-05 o 20:12 |
|
|
|
|
#4554 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[ Cytat:
Gratulacje ![]() My niedawno wrócilismy z szopingu a teraz mąż karmi i usypia szkraba.
|
|||
|
|
|
#4555 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewulka, patrz jacy Ci lekarze są popierniczeni czasem, my mamy takiego wujka, który miał max żyć 2 miesiące, a żyje już ponad 3 lata i ma się całkiem dobrze. Lekarze nie chcieli mu podać chemii i tylko dlatego że jego siostra poruszyła W-wę zeby mu konsultację tam załatwić i tamci napisali pismo ze na ich odpowiedzialność ma chcemię dostać to by było po nim. A apropo kuzynów to
się im należy.
|
|
|
|
#4556 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42648017]Black, ja. Mało tego, kilka razy śniło mi się, że umieram (ktoś do mnie strzelał, raz postrzal w lewe ramię, kilka dni temu - wystrzelony pocisk z bazooki) i DOKŁADNIE czuję ból, z jednej strony odpływam, z drugiej mam świadomość, że to sen. To ostatnio - widziałam jak pocisk na mnie leci (wojna mi się śniła), próbowałam zwiać ale za wolno, oberwałam w kark, natychmiast gorąco czułam. A kiedyś mi się śniło, że dotyka mnie śmierć - niesamowity, przerażający chłod na ręce czułam. W ogóle mam bardzo realistyczne, plastyczne, kolorowe sny. A. i O. przez sen też jest tyle dobrego.---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Aaaa Nawijko, GRATULUJĘ serdecznie [/QUOTE]Ja w ciąży często miałam ![]() Cytat:
No tak, nie ma nic lepszego i zdrowszeo dla dziecka.Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Michaś śpi, a ja padam na twarz ze zmęczenia. Na szczęście jutro mama przyjdzie mi pomóc. Jak tylko tego cholernika spuszczę z oka, to już siedzi pod fotelem i gryzie kable. |
||||
|
|
|
#4557 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieci śpią, małż w garażu, idę prasować
miłego wieczorku
|
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Marteczka69, proszę się odezwać!
|
|
|
|
#4559 | ||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Co do o. to mam tak samo! Nie ma tylko wtedy kiedy mam duzo stresu( jak np. teraz, w czasie stresu w ogole mi sie odechciewa..), nie moge sie skupic itp. Cytat:
poka poka, ja mialam zwykly wkladany aparat, nosilam, olalam, pozniej znowu nosilam i w pare miesiecy wyprostowaly mi sie gorne zeby! I trzymaja sie do teraz! Za to na dol chyba sobie licowki zrobie.. jak mnie stac bedzie :P
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Pa Mamuśki, uciekam!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.

bawiło się bawiło na kanapie, po czym położył się na brzuszku, poleżał chwilę, ja patrzę a ten oczy zamknięte i śpi 

oby dzieciaki sie tylko nie zaraziły 

i makaroniku skosztowal. z tymze dalej po obiadku chce piers i potem jest jeden wielki rzyg
zaczynam wierzyc w skoki 

skoro nie macie z tego przyjemności. Ja mam tylko problem jak jestem zmęczona np., albo mnie coś wybije z rytmu (np.dziecko które się budzi),

[/QUOTE]