|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
silver, nie sadzaj, kładź
z siedzenia jej się nie będzie chciało kombinowaćsarah, bąbel w bolidzie a tak serio spacerówka naprawdę super
|
#4773 |
|
Lurker ;)
|
To swietujemy razem :p
Co za chamstwo, mam na wyplate conajmniej 100 zl mniej niz zakladalam, ze dostane ;/ odechciewa mi sie wracac ;/
|
#4774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w praktyce wyglada to inaczej (u nas) - na moim mleku prawie wcale nie przybieral, a na obiadkach i kaszkach ostro wystrzelil... Kochana, ale Blanka nie ma co nadrabiac, bo nie jest przeciez opozniona, tylko po prostu najmlodsza! |
|
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
to się opisałam w k.
|
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4777 |
|
Zadomowienie
|
O mamo!!! I te z tylko cycus usypia?? Ale je czy cumka??
![]() A Julka wlasnie powiedziala mama i baba i w polaczeniu bama, maba
|
#4778 |
|
Lurker ;)
|
Silver tyle, ze u mnie oczko bedzie
![]() starzeje sie
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, ale Pietraszko słodki
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4781 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Już tłumaczę dlaczego - w nocy nawet przez pół godziny nie spałam ciurkiem :ziewa: Maja złapała karat okropny, przy tym nie mogła oddychać przez nosek a więc smoka nie mogła mieć i co chwilę się budziła z wrzaskiem ale takim zachrypionym Dalej katarek jej leci z nosa cały czas Nie pojechałam do lekarza bo nie ma gorączki a i chrypka przeszła. Je normalnie więc nie gardełko. Ale się omęczyliśmy Mam nadzieję, że dziś trochę pośpi.Potem rano panienki się wyspały o 6.10 i Karinka już natychmiast chciała iść do przedszkola ![]() Odwiozłam ją na 8 i pojechałam do miasta - kupiłam buty Potem odebrać Karinkę, jechać do małża do pracy i do apteki i tak się zrobiła 14.30 a w domu mam taki sajgon, że chyba jakby ktoś przyszedł to bym go nie wpusciła... I jeszcze obiad dokończyć muszę.Więc spadam
|
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
aleee doobry kalafiorossss
![]()
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
ale bym zjadła kalafiora z bułką i masełkiem
![]() Kubuś popsuł mi kompa :/ nie pokazują mi się emotki ehhhh a teraz obraca się wokół własnej osi fewciu a co ja mam powiedzieć, mój to dopiero "opóźniony", najpóźniej z chłopców zaczął się obracać na brzuszek. Na plecki z brzuszka w ogóle nie umie. Tylko tak sobie wokół własnej osi się porusza o pełzaniu, siadaniu to mogę zapomnieć póki co
|
|
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nancy, fewciu, przeciez nasze dzieci maja jeszcze czas! ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Kurde, moja przyjaciolka nie odzywa sie od rana (codziennie mamy kontakt), a ma termin porodu za 2 dni. Naspamowalam jej na fb, wyslalam smsa i cisza. Czyzby JUZ? Stresuje sie nie mniej niz ona!!!!! ![]()
|
|
|
|
|
#4785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, nowe bobo na swiecie![]() a tu moja mała lalusia;p
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-09-06 o 15:46 |
|
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zacznie, z dnia na dzień zobaczysz! Nagrałam pełzanie, zaraz wrzucę. ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- O proszę, z telefonu i ciemno więc kiepska jakość, ale ruch widać ![]() http://www.youtube.com/watch?v=zfD0P...ature=youtu.be |
|
|
|
|
#4787 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
super pełz ![]() dziewczyny, ja wiem, że jest jeszcze czas, bo przecież Kubuś najmłodszy ale ja to się zawsze boję, że czegoś nie zauważę w Jego rozwoju a potem będzie za późno
Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2013-09-06 o 16:02 |
|||
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Hej..podczytuje Was co chwilkę...ale nie mam weny na odpisywanie..wracamy właśnie z Gizycka..mały szalał na basenie..fotki wrzucę jak wrócimy...a wracamy jutro ale lecimy od razu na rodzinna imprezę..jeju jak mi tu dobrze -jesteśmy sami...cisza, spokoj..a jak wrócimy..znowu tescie..znow szwagra dzieci...i o ciszy i spokoju można zapomnieć...jestem.tym przybita...
![]() :mad :![]() Aha nancy..Antonio na razie jeszcze nie pelza tylko fika z brzuszka na plecy i odwrotnie, kręci się dookoła no i trochę się cofa...ale choć dupka wciąż do.góry..nie pełza..nie raczkuje także spoko-czekamy
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-06 o 16:04 |
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Idziemy z Darią na spacerek
![]() Będę może wieczorkiem.
|
#4791 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Hejka!
nadrobilam was Cytat:
![]() najwazniejsza sprawa to tak jak szajka pisala - musisz lubic dzieci/mlodziez bo inaczej sie meczysz... godziny pracy miodzio! papierzyska - masakeros! mnostwo pracy w domu! płaca - no cóż.... a jaki przedmiot bys ewentualnie brala pod uwage? jaki typ szkoly? mialas kiedykolwiek praktyki w szkole? Cytat:
Cytat:
praca fajna tylko troche monotonna Cytat:
Cytat:
tez ostatnio ogladalam ta maskotke Cytat:
kto byl na kim? czy na pieska bylo? Cytat:
ale sie rozgadal!!! |
|||||||
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chcialabym bardzo... ale moze w przedszkolu jakims? hmmm ... ale nie no ja bym w 1-3 chciała. ech...
|
|
|
#4794 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj ostatnio bawil sie z dobre pol godziny ladowarka a ja w tym czasie uzupelnialam dziennik ![]() 100 latek!!!!!!!! Cytat:
siostra ma jakies godziny wyrownawcze? wszystkie lekcje ma normalnie z klasa czy ma jakies zajecia indywidualne? skoro ty masz problem z materialem to jak ma sobie radzic siostra!? litosci! ja bym pwoiedziala nauczycielce/wychowawczyni ze material jest za trudny, ze siostra tego nie rozumie i niech tlumacza! ja sobie nie wyobrazam sytuacji zeby odeslac ucznia z wkitkiem gdyby przyszedl do mnie i powiedzial ze czegos nie rozumie poza tym to klasa integracyjna. slyszalam ostatnio ze osoby z orzeczeniami nie moga dostawac 1 i 2! to nauczyciel musi sie do nich dostosowac z materialem a nie oni do materialu. ale ile w tym prawdy to nie wiem ![]() ale jakby nie patrzec cos w tym jest Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
w ogole, ciesze sie ze robie to co robie, bo to poprostu lubie ![]() Cytat:
Brawa dla Igiego! Dzielnych facetow mamy ![]() ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4795 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Na prawde, przejście z dzieckiem 5m sprawia mi nie lada kłopot. Ale jeszcze 1,5 godz i będzie Mariusz ![]() troszkę lepiej niż wczoraj, ale gorzej niż rano. Cytat:
![]() Rozumiem że chcesz pisać coś w formie pamiętnika? Niech się wprawione blogerki wypowiedzą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() powodzenia! Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mam dzisiaj kiepski dzień,coś w stylu: nie wiem, co robić 'w życiu', a do tego jestem brzydka i daremna, i beznadziejna i fatalna, same rozczarowania i siedze opychając się markizami na zmianę z chrupkami orzechowymi, jakby od tego miało mi się poprawić![]() biedna Ola nie ma ze mnie dziś żadnego pożytku ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- i też bym zjadła kalafiora
|
|
|
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i właśnie dlatego pożarłam ostatni kawałek piszingera i już przeglądam stronkę "moje wypieki" i tylko myślę, co by tu upiec. Także przytulam mocno
|
|
|
|
|
#4798 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, cześć i czołem
Nadrobiłam jako-tako ![]() Cytat:
MM dalej![]() Cytat:
![]() Lady Masakra takie choróbsko przy opiece nad dzieckiem Dobrze, że już Ci przeszło i mąż sobie poradził![]() Hope Ciężko ugryźć temat z Twoją siostrą... Bo z jednej strony niby ją ojciec ciśnie ale z drugiej jakby nic nie robił to mogłaby mieć w przyszłości do niego żal, że była gruba a oni jej nie zmotywowali do zmiany i przez to teraz to i to i to jej się nie udaje.... No zagwostka, jak tu się zachować.... Silver Oby się szybko wykurowała![]() A do nas dziś przyszło krzesełko ![]() Wiecie co? Wróciły "piękne" czasy z t. Nagle. W przeciągu dnia 3 wnerwiające sytuacje i zapowiada się na więcej bo i ja się nakręcam. Lubicie te opowiastki? Kupiłam Małej banany bo się zajada ostatnio. Specjalnie kupiłam takie dojrzałe, gdzie nie gdzie brązowa kreseczka ale bez przesady, żeby były miękkie i słodkie. Co zrobiła t.? Poszła do sklepu i kupiła jej żółto-zielone, twarde jeszcze banany bez smaku i mówi "a te zgnite to sama sobie zjedz". Amen Edit. T. nigdy nie je bananów i nie wie jak one mają smakować, ciekawe czy by chciała jeść takie twarde i bez smaku. Ale nie. Ja jestem zła matka, daje zepsute owoce dziecku. Ehhh to sielskie życie z t. pod jednym dachem Kiedyś wyląduje albo w kiciu albo w psychiatryku, mówię Wam
|
||
|
|
|
#4799 |
|
Zadomowienie
|
na dokładkę puściłam sobie Maksim, i mi smęci do taktu
|
|
|
|
#4800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

a jeśli idziesz do labu całodobowego (niektóre takie są przy szpitalach) wtedy można całą dobę zanieść materiał
dzięki 
a tak serio spacerówka naprawdę super 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
to swietny wynik
Chyba nigdy nie bedzie mnie stać na aparat

Mam nadzieję, że dziś trochę pośpi.

Myślisz że to dobry zawód nauczyciel? Bo w sumie mogłabym zmienić,mam przygotowanie pedagogiczne.
Ale to chyba pod koszmar podchodzi