![]() |
#4831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() o kurde... to w takim razie trzymam kciuki za nowa prace... teraz to troche marne szanse ale moze poszukaj na stronie kuratoriow np http://www.kuratorium.waw.pl/mbopn/index.jsf ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Pola zaliczyła od godz. 8.30 do teraz jakieś 6 minut drzemki
![]() ![]()
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-09-06 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
fewciu, chciałabyś być nauczycielem matmy???
Lady jak myślisz czy wrzesień to dobry miesiać na rozpoczęcie biegania? w sensie że jakbym się rozkręciła ( ![]()
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
Si
![]() Zakładać nowy wątek czy nie nabijemy tych 5 stron przez weekend? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
ups
![]() Cytat:
między innymi tak ![]() ![]() ![]() Bieganie jest super! Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za linki odnośnie tych olejów, coś będę myśleć. Na razie dziecko zarasta brudem bo dziś go postanowiłam nie kąpać i nie smarować w ramach eksperymentu
![]() Przed 23 idzie dziś Paranormal Activity, to naprawdę takie straszne? Bo nie wiem czy oglądać, jak jest bardzo strasznie to się boję a mój małżonek chętnie oglądał horrory ale jak przed ślubem chodziliśmy do kina, potem mu przeszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Kurcze chciałabym zacząć, ale ten mój słomiany zapał ![]()
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
Kija, zależy dla kogo. Niektórzy lubią takie minimalistyczne filmy, inni wolą, jak się krew leje po ekranie i głowy latają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | ||||||
Zakorzenienie
|
Potwierdzam
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
Debrah, Hania pełza identycznie
![]()
#4843 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Bokeh, kazdy miesiac jest dobry na bieganie
![]() Ja np uwielbiam biegac zima ![]() ![]() Szkoda, ze mieszkasz tak 'daleko' to bysmy sobie razem biegaly A buty do biegania mam zwykle z kalenji za 79zl z decathlonu (bialo rozowe ![]() ![]() ![]() A jak trenowalam to biegalam w butach nawet za 300zl no i roznica wiadomo jest, zwlaszcza jak sie zapitala srednio 20km dziennie, no ale ze teraz ledwo do 5 dobijam to takie nie sa mi potrzebne. Jak przebiegne polmaraton i sie nie skompromituje to w nagrode sobie zafunduje ![]() Ahhh sie rozpisalam ![]() ![]() Komar mnie wlasnie w d.upe uzarl! Neti, Antonio i jego kupowe opowiesci z frontu wymiataja ![]() ![]() Zaraz wam wstawie filmik, Pan Kukurydza ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Laurko, ehm, bo one sa duzo za duze ![]() ![]() ![]() A tak poza tym to sa rewelacyjne te skarpeciochy, musimy wiecej ich nakupowac, tylko.... Jak je na allegro znalezc??? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4844 |
Zadomowienie
|
Nadrobiłam, ale nie ma szans,żebym cytowała, przepraszam
![]() U nas nieciekawie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z tego co pamiętam: Nawijko, i po co ta panika ![]() ![]() ![]() ![]() Mika, super, strasznie się cieszę, że wyniki ok ![]() ![]() Ezzo, Ewik, kciuki za jutro, niech to będą jedne z Waszych najpiękniejszych dni ![]() Sylwia, dużo siły ![]() Silver, super, że mam już w domu ![]() Deli, dziękuję ![]() ![]() Kija, zdrówka dla Malutkiej Hje, ja do 0.00 mam jeszcze 24 lata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4845 |
Zadomowienie
|
Bartuś pozdrawia wszystkie ciocie z Zakopanego. Mam nadzieje że o nas nie zapomnicie. Za niedługo do Was wrócimy.
#4847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie kurcze wszyscy którzy biegają mówią że to takie super i że tak to lubią robić. WIem że na początku było by cięzko ale może ?? sama nie wiem, bo takie cwiczenia na ziemi przed tv są dla mnie trochę takie... nie wiem nie czuję tego. Więc może bieganie. Kiedyś biegałam na bieżni to biegłam se truchtem 40 minut, to nic że jak zeszłam z niej to wszystko mnie bolało ale jakoś tak fajnie się czułam.
![]() |
#4848 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny.
Wybaczcie że nie nadrabiam, ale miałam dziś potworny dzień i dopiero schodzi ze mnie napięcie. Otóż... Blaneczka mi dziś spadła z krzesełka do karmienia na kafelkową podłogę ,uderzyła głową ![]() Krzesełko jest dośc wysokie,około metra no i ta straszna podłoga ![]() ![]() ![]() To były mini sekundy jak się odwróciłam i zobaczyłam jak ona leci na głowę, skoczyłam do niej od razu i przytuliłam. Wiecie najważniejsze było dla mnie to że ona płakała, jakby straciła przytomność to chyba bym umarła ze strachu ![]() Mieliśmy jechać z nią do szpitala od razu, ale po 30 min płaczu się uspokoiła i nie ma nawet siniaka ani nic, bacznie ją obserwowaliśmy przez cały dzień, mam nadzieję że to nie będzie miało dla niej żadnych skutków. Tak bardzo się o Nią boję ![]() Ale ze mnie nieodpowiedzialna matka ![]() ![]() Ok już nie biadolę , udanego weekendu dziewcyzny ![]() Ewki nasze kochane - życze Wam wspaniałych ślubów !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie dlatego, ze tam wlasciwie wszystko dzieje sie w glowie widza, niewiele jest pokazane... Pytalas o oleje - dorzuce cos od siebie. One nie tyle nawilzaja, co zatrzymuja nawilzenie. Tzn ze musisz go dostarczyc za pomoca innych preparatow hmm a moze jakas emulsja apteczna? Typu Cetaphil? Oleje jak najbardziej sa pozyteczne, tez mozesz sprobowac ![]() Kupisz je w aptekach, sklepach zielarskich czy tez z naturalna zywnoscia. Polecam olej migdalowy i kokosowy. Migdalowy - 100ml zwykle kosztuje ok 10zl. Kokosowy - 200ml ok 16-18zl. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-09-06 o 19:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje ![]() dziekuje ![]() dobrze ze od niej a nie od niego ![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() a Karinka jest mega z tym wstawaniem o 6 rano do przedszkola, nikt jej nie przebije ![]() Hje mi wpisz 28 i kp nadal Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4851 | |
Zadomowienie
|
Nie działa
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4852 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pokaż jaką ![]() Super to wygląda, nie? Cytat:
Obserwuj Małą i zapinajcie pasy koniecznie! ![]() Swoją drogą ja zapinam, ale czasem się odepnie ta szelka od góry jak Mała się mocniej do siadania dźwignie..;/ A wiecie co? Dzieć mi w wózku usiadła dziś całkiem i siedziała, siedziała. I wyła. Przestała jak podniosłam oparcie wózka wyżej - mogę już tak zostawić? Bo męczyła się, ale nie chciała się położyć żeby plecki oparte były.. Na spacer poszłam razem z mamą, bo rozglądała się za mną strasznie, jechałam obok, mama wózek pchała. Jezusie, straciłam formę chyba, bo się zasapałam ![]() Zastanawiam się jakto możliwe, że czuję po takim spacerze mięśnie nóg, jak po bieganiu prawie, paradoks ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Wtajemniczenie
|
Myślałam, ze ponadrabiam ale PADAM
![]() papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na forum nie widać, ale obejrzałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Idę spać bo źle się czuję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |||
Zakorzenienie
|
To co ja mam powiedzieć??
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zamawiałam mięso, warzywa i zawsze świeże. Poza tym zamawiam takie ciężkie rzeczy, wody, soki,proszki ,płyny żebym nosić nie musiała. Zawsze wszystko ok.
![]() |
#4856 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny !!! My już zjechaliśmy na weekend do rodziców. Mały nakarmiony śpi, a ja jak nadrobię was i troszkę poodpisuję to też idę w kimono. Dziś tradycyjnie byłam na gieldzie ale zeszło mi się nieco dlużej niż zwykle gdyż wybierałam kwiaty na wszystkich świętych
![]() ![]() Maluch dziś nawet grzeczny na spacerze z dwutygodniową koleżanką Emilką, bo wczoraj to był koncert na dwie buzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
o rety, Amelka mi padla przed 19 więc zaczelam smazyc nalesniki na krokietsssssy i co chwila sie budzila maaasakra...... ale udalo sie;> usmazylam, przygotowalam se wszystko na jutro i momencik i krokiety beda;p nomnomnom tera sie wykapalam, pomalowalam paznokietki i chyba ide do lozkaaaaaaaaa
![]() ![]() Lenova!! ja pitole, ale musialas miec stracha!!!!!!!!! ale dobrze ze nic sie nie stało. ! ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-09-06 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Daria też dziś w nocy miała gorączkę. Może też od ząbków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny ale ja jestem zakręcona !!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prawdopodobnie wzięłam dziś dwie tabl anty :/ ![]() ![]() Nie pytajcie jak i dlaczego bo nie chce mi się tłumaczyć..... Będę je brać teraz codziennie normalnie, a te 7 dni przerwy po prostu zacznę dzień wcześniej. Tylko mam pytanie. Czy tak można?? ![]() ![]() ![]() Qwa!!! ALE DURNA JESTEM!!!!!!!!
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-06 o 20:37 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
Hej laski.
Pocytowałam, a potem podłączyłam ładowarkę i mi odświeżyło system, no i sesja przeglądarkowa poszła w ☠☠☠☠ę jeża. ![]() ![]() Lenova, najważniejsze, że malutkiej się nic nie stało. ![]() Debrah, fajny pełzak. ![]() Moja Oliwa ostatnio próbuje stawać w pozycji do raczkowania, ale nie wie, co dalej ze sobą zrobić i się przewraca na bok ![]() Randka była suuuuper. ![]() ![]() ![]() Zaraz będziemy kontynuować naszą randeczkę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.