![]() |
#4861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Podłoga jest dla dziecia najlepsza ![]() ![]() Ale rzadko jeszcze tak stoi - tzw zawsze jeśli ma się o co zaprzeć stopami, żeby jej nie odjechały nóżki. Bez tego zaraz się rozjeżdża ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a ta lira jak sie rozklada na plasko czy pollezaco?? bo ja z neta tylko moge zamowic wiec nie zobacze na zywo Cytat:
![]() Cytat:
moja Sara jak byla malutka i nie umiala sara to mowila lalusia na sobie i tak juz zostalo ![]() Cytat:
biedulka ![]() Cytat:
i na pollezaco ja wożę bo inaczej plakusia Fewcia Silver Nancy i jeszcze Misia chyba i jes\cze ktos chcecie ![]() a moja znacznie starsza niz wasze i tez nie raczkuje i byc moze nie bedzie bo ani ja ani siostra nie aczkowalysmy |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Little, teraz to juz tylko laseczka i kapcie na watolinie ci zostały ![]() Cytat:
![]() kolejne buty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() HJE, cytata mi zeżarło- Pola ma niezły zasieg ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja siostra też wogóle nie raczkowała tylko od razu zaczęła chodzić ![]() ![]()
![]() |
#4865 | |||||
Raczkowanie
|
A tak wogole to dziś w samochodzie przeżyłam chwilę grozy - normalnie w mieście o 4 rano DZIKI wyskoczyły mi na maskę
![]() Jak chodze na spacerze po osiedlu to mnustwo dzieci ma te rowerki biegowe - podobno niezła frajda ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Siema ![]() Cytat:
Idę spać, bo padam na pyszczek. dobranoc |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Lurker ;)
|
Silver hmm kurde troche dupa, bo zaserwowalas sobie podwojna dawke hormonow, na kazdy dzien chyba jest inna? i nie wiem czy tak mozna zrobic jak chcesz. Nie wiem, chyba bym nie ryzykowala...
#4867 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u nas też przez zębole goraczka była, tez płakusiał ale dzis juz humorek lepszy i obyło sie bez leków, także i u was sie poprawi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
BLACK- stosunkowo udanego wieczoru zycze ![]() uciekam do klubu i na łózko, prosze jutro grzecznie sie sprawowac i nie pisac za wiele ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, wiem , czytałam. Biedna Darunia, mam nadzieję, że u Was noc będzie lepsza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jutro muszę zrobić sałatkę i ciacho, nie wiem jak to ogarnę ![]() ![]() Co do tabletek to mam nadzieję, że nic się nie stanie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit. we wtorek idę do gina to spytam co mam zrobić
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-06 o 21:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
sarah, no rozkładana na płasko jest
![]() a teraz? widać?
#4871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mega zajechana jestem. Wczoraj, pisałam MEGA DUŻO pobudek wieczorem, ale od razu zasypiała, przy piersi. Albo nie udawało się odłożyć, albo - jeśli jakimś cudem tak - to za maks 30 minut pobudka, przeważnie szybciej. W nocy to samo, przerwa między pobudkami nie dłuższa niż 1.5h - ledwo żywa wstałam. Ona własnie szybciutko zasypia na nowo, ale budzi się z mega płaczem i bardzo często.. Dziś - uff - przynajmniej na razie - pobudek nie było, śpi już 2 godziny. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
Debrah, ale Amelcia super pełza!!! Jak wojskowy!!!
![]() mój też miał inną technikę ![]() jak w ogóle u was z jedzeniem??? U nas młody kosztuje wszystkiego i generalnie zje wszystko, co mu się da do buźki (z ręki i w sporych kawałkach ![]() Little, oczko?! Rany, myślałam, że starsza jesteś ![]()
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
Lenova, oboze, strasznie wam współczuję!!!!!! Jedźcie może lepiej na ip co??? Jednak to spora wysokość i kurczę, na kafelki..... Przytulam mocno, mam nadzieję, że małej nic nie będzie.... No i koniecznie zapinajcie teraz pasami Blaneczkę
![]()
#4875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cudny! Uprzedzam, że oglądałam bez głosu bo do kompa stacjonarnego głośników ni mam. Potem obejrzę jeszcze raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Zakorzenienie
|
bokeh, a wiesz, bieganie po bieżni nie daje takiej satysfakcji jak w terenie
![]() ![]()
#4877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daria jak na razie śpi od 20.00. Ale wczoraj też ładnie spała do 23.30 a potem się zaczęła gorączka. Oby dziś było ok. Tobie też tego życzę ![]()
![]() |
#4878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no Pietraszko jest wycałowany na maksa i przeze mnie, i przez małża :P o debrah, znalazłam tą opcję w bloggerze, dziękuję ![]()
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-09-06 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i zeżarło mi: Black super, że randewu udane ![]() fewciu na pewno byłabyś super nauczycielką ![]() neti widzę, że Antonio się rozbestwił z tą kupą. Kiedyś nie chciał wcale a teraz jak walnie, to całe ubranie do wyrzucenia ![]() dwa pytanka: 1- co to znaczy sadzać? (wiem ![]() 2- czy kiedy dziecko jeszcze nie siedzi to mogę mu ustawić spacerówkę na półsiedząco? czy raczej się nie powinno? 3- hje mogłabyś jeszcze raz opisać ten system nauki siadania ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś popsuł coś na kompie i nie pokazuje mi emotek :/ |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Lurker ;)
|
Silver a duzo zostalo do konca? Co jest napisane w ulotce? szukalas na forumach jakis co w tej sytuacji? kurde nie wiem jak jest z tabletkami po 21 sztuk, bo sama mam 24+4 i jest troche inaczej z nimi
Lady mowisz? ![]() ![]() lenova biedna Blaneczka ![]()
#4881 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() nadrobiłam Was, ale nie mam już siły cytować; cały dzień próbowałam zrobić jakieś jedzonko, bo leżanki z pracy miały wpaść, a Filip był takim jojczydłem, że masakra ![]() ale dałam radę, dziewczyny były, pośmiałyśmy się, poplotkowałyśmy i w ogóle nie chce mi się tam wracać ![]() a teraz spadam do łazienki, bo mężulo niedługo będzie ![]() ezzo, ewik - cudownego dnia jutro ![]()
#4882 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, ze randka sie udala ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
Czytam i rozumiem ;-) ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |
Zakorzenienie
|
Dopiero co napisałam że Daria śpi i jest ok. A właśnie się obudziła, cała gorąca. Znów ma gorączkę
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
Właśnie znalazłam forum na którym dziewczyny miały ten sam problem i robiły tak samo jak ja chciałam zrobić. Idę przytulić Darię bo się męczy bidulka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy już do spacerówki przeszliście? 1- w sumie to się podłączam pod pytanie. MNIE się wydaje, tak jak na spotkaniu mówiłam, że sadzanie jest wówczas gdy sztucznie dąży się do pozycji siedzącej u dziecka - prostych pleców - gdy widać, że nie jest ono na to gotowe. Pupa z plecami pod kątem prostym. JEŚLI dzieć będąc na twoich kolanach jest w pozycji takiej jak bujak np - nogi wyżej od pupy chociaż troszkę, a plecki są okrągłe - to to CHYBA siad nie jest. 2- Wiesz - teoretycznie nie powinno się. W praktyce to bywa tak, że chociażbyś na rzęsach stanęła - nic nie poradzisz. Tak jak ja dziś - Amelka się dźwignęła i koniec. Nie oprzesz jej bo ryk, nie położysz, bo ryk. Chwieje się jeszcze, ale nie pozwoli się położyć bo takie ma ciśnienie by siedzieć. Oczywiście jest ogromna różnica między moim, ponad 7 miesięcznym dzieckiem, któremu w granicach rozsądku mogę pozwolić na to co sama już potrafi, a dajmy na to 4 miesięczniakiem pięknie siedzącym (;/) w wózku w poduchach. 3 - podłączam się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To normalne, ze spiacy czlowiek jest goracy... Moze wcale goraczki nie ma |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Okropnie jest widzieć takiego rozgorączkowanego malucha - okropna bezradność, współczuję bardzo ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Meneq: przy takim maluchu od razu czuć tą temp. Dziecko jest mega gorące jak piecyk, całe ciało rozpalone, natychmiast widać, że ma gorączke, także po zachowaniu, po buzi.. Nie da się pomylić tego z rozgrzaniem po nocy, na prawdę okropne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
Debrah wolę mieć 100% pewność co do tego sadzania, bo w piątek jedziemy do t. i wtedy dopiero będzie się działo więc muszę mieć mocne argumenty
![]() wydaje mi się, że masz rację co do tego sadzania ale ciekawe, co inne mamusie na to ![]() przesiedliśmy się na spacerówę, ale ja twardo na płasko, tż na początku też ale mieliśmy ostatnio gości i oni mówili, żeby go dać wyżej, bo nie jest to obciążenie dla kręgosłupa więc ja już nie wiem. Nie mówię tu oczywiście o pozycji pod kątem 90 st. |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja chyba wezme szaro-fioletowa ale chyba zaczekam na meza chcialabym na livie kupic nie przez neta lubie chodzic po dzieciecyhc sklpeach zobaczcie Olenka ur. sie 15.01.2013 Guz się odrodził ![]() http://www.olgakostka.pl/ www.olgakostka.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak zostawaliśmy sami w domu, to mama nas zawsze zamykała na klucz, żebyśmy nie wyłazili. Tata w delegacji, mama do sklepu chodziła. I opowiadała, jak kiedyś wraca do domu i widzi przed nim takie dwie białe pałki (moją i brata) co po podwórku latają. Jak ją zobaczyliśmy, to zwialiśmy do domu, zamknęliśmy drzwi na zamek i udawaliśmy, że śpimy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. Ja Poli tak dałam oparcie na początku, bo inaczej nie chciała jeździć ![]() 3. Kochana, filmik wrzuciłam do albumu, w "Fotkach" jest.
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-09-06 o 22:21 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.