|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
![]() Zabiję każdego kto piśnie złe słówko na Simona Curtisa. A potem zrobię sobie z jego twarzy tsantsę i zatanczę na jego grobie. I DARE YOU. Tylko pożegnaj się z rodzina ![]() A tak serio, też mnie to zdziwi. Cytat:
|
||
|
|
|
#302 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
|
|
|
|
|
#303 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Dziwi mnie, że mój kot o tej porze urządza galopadę po mieszkaniu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#304 |
|
Konto usunięte
|
Ale musisz jeszcze wyjść za mąż. Bo wiesz, ciężko traktowac powaznie kogoś kto ma tylko chłopaka, a nie męża.
|
|
|
|
#305 |
|
Konto usunięte
|
Mnie dziwi kot mojego kumpla który bez ostrzeżenia podchodzi i gryzie w łydkę. Żeby było zabawniej gryzie tylko dziewczyny
|
|
|
|
#306 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Nie dziwi mnie to, ale czuje potrzebe powiedzenia, ze nie wiem, co to sa fandomy i polcostam.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
A Herma powinna być z Fredem/George'm. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#308 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
On na tyle dobrze udaje książkę, że jak ja go wyjęłam z opakowania, to usiłowałam zdjąć z niego kartkę, która była przyklejona na ekranie, z instrukcją ładowania. Po czym się okazało, że to jest wyświetlone na czytniku. (ale miałam głupią minę ).
|
|
|
|
|
#309 | ||
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
Ale może im jest zimno? Mnie np często jest zimno, kiedy innym ciepło i na odwrót Cytat:
Ja się też czaję na Kindle, jak będzie trochę wolnej gotówki, to kupię, głównie dlatego, że lżej w torbie Ale papierowe książki kocham całym sercem
|
|
|
#310 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Opisałaś mojego kota, faceci go wkurzą a idzie wyżyć się na mnie. |
||
|
|
|
#311 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez kiedys bylam radykalnym czytaczem papierowym, ale od kiedy moj facet zakupil kindla, zobaczylam jakie to swietne cos, to przepadlam i tez musialam kupic. A teraz sie z nim wlasciwie nie rozstaje ani na chwile
![]() PS Koncze wlasnie czytac Piesn lodu i ognia. Ktos mi poleci cos rownie wciagajacego z fantastyki? To nie moj gatunek zupelnie, ale GoT tak mnie wciagnela, ze sprobowalabym cos jeszcze przeczytac, ale chce cos sprawdzonego i naprawde dobrego ![]() Dziwia mnie ludzie, ktorzy robia w malych sklepach awantury, gdy sprzedawca nie ma wydac. A sami przychodza z banknotem 50 zl po bzdurogazete za 1,70 zl. O godzinie 7.20
Edytowane przez karinkowa Czas edycji: 2013-09-07 o 08:26 |
|
|
|
#312 | |
|
sissy that walk
|
Ja w ogóle nie "czuję" klimatu papierowych książek - takie też czytam jak akurat mam, ale najczęściej czytam e-booki, na ekranie komputera (nie mam czytnika i nie korci mnie jakoś szczególnie żeby mieć). I zawsze się śmiałam jak mówili mi w szkole, że "książki trzeba szanować!
", bo przecie to nie dwustuletnia Biblia Wujka, tylko milionowe wydanie tej samej książki, z miękką okładką, podśmiardujące jeszcze tuszem. Dlatego dziwią mnie ludzie, którzy podchodzą do książek z takim namaszczeniem
|
|
|
#313 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Mnie nie dziwi, że ktoś woli e booka, tylko to, że kogoś dziwi, że go nie mam i nie chcę mieć
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
ja również uwiebiam papierowe książki, kocham je od dziecka, ale też nie przeszkadza mi, że ktoś czyta e-booki.
Miłośniczka kosmetyków naturalnych i nietestowanych na zwierzętach Jestem Naturalna Dusza Podróże Duszy Wybierz Zielone z CCL Edytowane przez beeets Czas edycji: 2013-09-07 o 09:02 |
|
|
|
|
#315 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Tak mi się nasunęło - znam osoby, które tak się jarają książkami w wersji papierowej, że jak ktoś zagnie stronę albo powie, że woli e-booki, to udają zawał.
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#317 |
|
Zadomowienie
|
Oświećcie mnie- na kindle można sobie ściągać z internetu książki czy trzeba je jakoś wykupować?
|
|
#318 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#319 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Przeczytałam bodajże trzy i zawsze oczy mi wysiadały, zdecydowanie wolę wersję papierowa, zreszta jak tak juz mam, ze musze miec oryginał - z grami też |
|
|
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak na razie nie mam zamiaru rezygnować ze zwykłych książek
|
|
|
|
|
#321 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Całkowita rezygnacja z tradycyjnych książek również nie wchodzi u mnie w grę, zbyt wielką radochę czerpię z wizyt w księgarniach żeby z tego zrezygnować. |
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Szwagierka ma czytnik. Fajna sprawa, bo nie świeci po oczach, jak tablet i miło się czyta. Póki co czytnika nie kupię, bo mam aplikację na tablecie
.---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Dziwi mnie, że na kazdym kroku w TV badają o spalaniu kalorii. W TVN jakaś kobitka gotuje pyszności i od razu pani Rusin gada, że fajnie fajnie, ale potem trzeba tyyyyyle łazić, żeby to spalić. Nie lepiej jeść rozsądnie i nie musieć martwić się nadmiarem kalorii? |
|
|
|
#323 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam tylko aplikację Kindla na tablecie i to jest świetne na podróże, mogę zmienić tłona czarne żeby nie psuło tak oczu. No i u mnie tablet mniej męczy oczy niż komputer, nie wiem czemu
|
|
|
|
#324 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
"Na forum od 1546r, ale to jest nowe konto." Nie wiem co taka osoba myśli, że dodając taki podpis uzyskuje automatycznie +50 do respektu wśród wizażanek? Ja też miałam pierwsze konto od chyba 2004 albo 2005, ale nie czuje potrzeby umieszczania tego w podpisie, pod każdym moim postem
|
|
|
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#326 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja to się tam za bardzo nie wypowiadałam, bo utknęłam na pierwszej części, ale najbardziej do mnie przemówiły argumenty o Sansie, która nauczyla się sztuki przetrwania ![]() Cytat:
Taka Moda na Sukces trochę. Kroniki Czarnej Kompanii, Miecz Prawdy, Kroniki Amberu, Świat Czarownic, Jeźdźcy Smoków, Pan Lodowego Ogrodu, Imir, Ziemiomorze, Malazańska Księga Poległych i w ogóle mogę wymieniać i wymieniać ![]() No i Olga Gromyko, ofc A przedwczoraj zamówiłam "Lalkarz. Odrzucenie",ale jeszczze nie wiem co to za cudo będzie.Ja wole książki papierowe, mogę sobie dopisywać komentarze, robic rysuneczki (karykaturki bohaterów np.) itp. Jakby mi wszystkie moje papierowe poszły w cholerę, to bym sie zapłakała chyba. EDIT. O, i Córka dymu i kości! To bardziej paranormal romance właściwie, ale naprawdę godna polecenia. Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2013-09-07 o 11:12 |
|||
|
|
|
#327 |
|
Zadomowienie
|
Zasłużone działaczki miałyby miec profity?
![]() "pamiętam jak drzewiej na wizażu pisywałyśmy hieroglifami, ach stare dobre czasy...." "Ogień. Znacie? Słyszałyście? Wierzycie, że przyniesie pożytek ludzkości- Wasze opinie" "cześć dziewczyny, mój TŻ upolował dziś duże zwierzę- co zrobić ze skórą? Ech, bo już pomysłów brak!" "W średniowieczu żyjemy, królowi miłościwemu hołdujemy- wątek zbiorczy, część XVII"
Edytowane przez werty Czas edycji: 2013-09-07 o 11:12 |
|
|
|
#328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
O tak, zabrałąm się za tom I, bo koleżanki na studiach się zaczytywały ( Poznań , komunikacja miejska tu kazdy czyta) i sie tak wciągnęłam że w dwa miesiące przeczytałam całość, czyta się lekko i wciąga bardzo, ale nie jest to najwyższych lotów saga.
Cytat:
|
|
|
|
|
#330 | |
|
Konto usunięte
|
A urban fantasy też może być? Magia kąsa i pozostałe
![]() Cytat:
Myślicie, że mogę sobie wpisać w CV ilość postów na wizażu? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

Idź na wyliczanki ponabijać licznik 

).