|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Cytat:
własnie wróciliśmy od teściów z obiadu, mały pospał na spacerze, mój syn nie potrafi jeść w pozycji siedzącej, on ją kojarzy jako zabawę, possie minutkę i co chwile się odrywa i śmieje się w głos ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 | ||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC
Cytat:
![]() Cytat:
dokladnie jak ono sie dostosuje to nie wiedzac o tym bedzie szczesliwe ![]() Cytat:
kochana sucha bulka u 8-9 mc babla to nie taka tragedia mojbjadl w wieky 10mc kanapeczki pokrojone w kosteczki ![]() Cytat:
![]() Bylam na ciuchach i upolowalam tylko sobie dwa.sweterki a m. Sweterek nexta na 1-1,5 roku Bulismy na dzialce u kol. Zjedlismy grila i zaraz koniec dzionka
![]() |
#4563 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Banka ale to dziecko bylo ledwo siedzace a mialo cala wielka bule. Ja bym sie bawila ze zadlawi sie okruchamu czy cos.. To nie byly kawaleczki tylko big bula
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4565 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4566 |
Zadomowienie
|
Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Justi, to nie ta co karmi co godzinę
![]() ![]() Leonidas wykapany, zasypia mi na rękach, nawet nie wiem kiedy, więc wędrujemy do łóżeczka z nim, a mama z tatą śmigają oglądać grand prix ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z odwalila jak nigdy po czym slodko zasnela.. Chyba na porodowce zapomnieli mi dac do niej instrukcje obsługi ![]() Ciekawe o której w nocy zasnie jak jeszcze spi.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4568 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---- Dziewczyny ta moja piękna Gryzelda ma chyba jakiś skok ![]() ![]() ![]() Do tego wszystkiego taką mi teraz scenę odwaliła, że masakra. Darła się jak w kolki bo spać chciała, nie szło jej uspokoić. Ale pośpi 15 min i obudzona. Wszystko ją wybudza, głupie skrzypnięcie podłogi albo rozmowa w pokoju obok. A jak jest cisza to i cisza jej przeszkadza. Widać, że ewidentnie ją to męczy. Wypadnie jej smoczek to się budzi wściekła i się drze. A no i martwi mnie to, że jakoś mi częściej ulewa. Po każdym jedzeniu jej się coś uleje. A i pytankoprośba POLECICIE JAKIŚ DOBRY NAWILŻACZ POWIETRZA?
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
Oby zasnela
![]() ![]() Moje male biedne Zu.. Pytanie :Spicie przy otwartych oknach? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Cytat:
![]() mały śpi już sobie ![]() uwielbiam jego rytm dnia, pewnie cały sie rozkwaczy jak znowu jakiś skok będzie, no ale póki co jest super, i wszystko prawie jak w zegarku ![]() kurczę przesadziłam z tym allegro, jak zaczęłam licytować to neistety wszystko wygrałam i teraz trzeba będzie zaplacić a więc mam 6 sweterków 74, kombinezon 80, kombinezon 74 i polarowy kombinezon na jesien 74 i 2 pary dresów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
Happy świetny wybrałaś ten stół! I te kolorowe krzesła do niego będą wyglądać genialnie
![]() ![]() Nadrabiam dalej ![]() Aha Julcia prodiament śliczna! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Nie wiem czemu nie dodało. Jakbym spała przy otwartym oknie, to bym zamarzła. Już teraz śpię pod kołdrą i kocem. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- A jednak dodało. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I też mi więcej ulewa i nie wiem o co chodzi bo nawet za noworodka nie ulewała za bardzo ![]() A teraz biorę ją do odbicia a ona potrafi tak ulać, że na podłogę chlusta ![]() My śpimy przy rozszczelnionym oknie, bo jednak noce są już bardzo chłodne u nas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MA
Cytat:
![]() Tez spie z zamknietym a juz myslalam ze cos zle robie.. Z spi. Strasznie niespokojnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakocha
Aaa Happy jeszcze zapomniałam pochwalić Helenkę jak to ładnie cały dzień poza domem potrafi się zachowywać
![]() Oczywiście zazdroszczę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzieki za pomysly! Jenny moze na pierwsza strone?? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A i dzięki dziewczyny za odpowiedź co do łyżeczek! A Sharp możesz zarzucić linkiem jakie to są co zmieniaą kolor?? Wojtus ma dzisiaj dzien spiocha.. w nocy obudził się o 2, potem o 6 postanowił sobie pogadać, po godzinie zasnął spał do 9, potem do 13 byl aktywny i w zasadzie od wtedy z przerwami na jedzenie spi ![]() ![]() A ja zrobiłam 2 zupy w wielkich garach, wysprzątałąm salon i korytarz łącznie z myciem podłogi, zbieraniem kurzy i myciem kwiatków, zrobiłam skalpel i teraz jeszcze czytam sobie forum.. az nie mogę uwierzyć.. mam nadzieje ze chory jakiś nie jest?? |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mogą być ząbki, albo brzuszek lub zmęczenie. Nic innego mi nie przychodzi do głowy. Moja dzisiaj właśnie przed chwilą na cycu taki cyrk odwalała, maz ponosił, uspokoił, dossała się jeszcze na 5 minut z wygibasami ale odlożona do łóżeczka zasnęła prawie w momencie. Sama nie wiem czy to kupa czy brak snu, bo na zakupach nam spać nie chciała. Jutro/pojutrze zrobię fotę ale takiego małego bo reszta wkładów jest pod łózkiem. Ciężkie to strasznie, ale może solidne i długotrwałe będzie. Koperek/woda to jak mi się o coś buntuje na spacerze, plecki nie, brzuszek nie, to daję butlę i sobie popije i nie pluje. A nie jest to pora karmienia, czyli jakieś 1.5-2.5h po poprzednim, później to wiem, że szybciej zgłodniała i śmigamy do domu ![]()
![]() |
#4579 | ||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MA
Cytat:
Cytat:
zmarźluchy hiii my przy rozszczelnionych Cytat:
a dziewczyny spia u siebie? Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 | |
Zakorzenienie
|
![]() Mała dziś skończyła 3 miesiące, ale jakoś nie wierzę za bardzo w magię tej daty. Cytat:
Nadrobiłam ale nie mam sił już dziś na nic. Potrzebuję takiej soboty żeby mieć dla siebie jak kiedyś miałam każdą. Maseczka, maska na włosy, długa kąpiel z peelingiem itd i dziś miała być ta sobota a skończyło się na szybkim prysznicu bo przyjechała Tż kuzynka z Norwegii i oczywiście musieliśmy jechać ją zobaczyć...
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
Prodiament mala boska i te oczeta a rece jak ulozyla super
Happy stol super moja kol. Ma taki super wyglada taki solidny Aas juz sobie Ciebie wyobrazilam z tymi nosidelkami jedna z przodu druga z tylu hehhehe Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4582 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach za
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Cytat:
![]() Brawo za 3 mc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4584 | |
Wtajemniczenie
|
chciałam taki bordo-ciemno rudy, ale fryzjerka chyba opacznie zrozumiała bo wyszedł taki ciemny brąz z bordowym połyskiem - bardzo ładny zresztą
![]() ![]() za to mama farbowała dziś moją koleżankę i jej wyszedł taki kolor jak ja chciałam, a ona chciała taki jaki ja mam ![]() zamarzłabym chyba ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() -- wiecie co, dziwne to ... spałam u mamy, sama, bez Przemka, poszłam spać tuż po 23, obudzili mnie o 8 robotnicy bo ocieplają budynek, ale leżałam sobie w wyrku do południa i się obijałam ... a jestem tak nieprzytomna jakbym maraton przebiegła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak na marginesie to ta osłonka ze spacerówki mi się w ogóle nie podoba jak jest zamontowana, okropnie wygląda ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hmm... no to ja w takiej sytuacji daję cyca ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kurcze możę ten tygrysek ma jakieś magiczne właściwości?? albo kolega, który go wręczył dosypał mu coś do futerka?? znowu położyłam małego przy tygrysku i zasnął ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie, w sumie u nas dziś jest pewna zmiana...ale taka, że aż się boję tej nocy. Moje dziecko przez cały dzień zrobiło 1 kupę i 1 kleksa...aż drżę na myśl o nocy, bo 1 kupa kontra zwykle 3-5 to jednak spora różnica. Tak więc proszę trzymać kciuki bym zmróżyła choć oczy. I muszę Wam powiedzieć jedną rzecz-tyle się na Darka namarudziłam, że ciągle płacze etc...a wiecie co, albo on się zmienił albo ja dopiero zaczynam to dostrzegać, ale mam naprawdę pogodne dziecko. On się uśmiecha za każdym razem gdy nas widzi, od rana już rzuca uśmiechami, i jak inni do niego gadają też się uśmiecha ![]()
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
Marchewa-pierwsze dni nie mialam klucza do piwnicy wiec-wnosilam Zu-do lozeczka, na dol wypiac gondole-wniesc, na dol po stelaz i wniesc.
Na raz nigdy bym nie uniosla.. I to wszystko 3pietro i tak w kazda strone na kazdy spacer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4590 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Cytat:
![]() Wyspis sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.