|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł? | |||
| Trzy miesiące prawie mam, już niedługo w kość Wam dam! VII-VIII cz. 2 |
|
2 | 16,67% |
| Skok nawiedza moje dziecie niech idzie precz na swoje śmiecie! VII-VIII cz. 2 |
|
1 | 8,33% |
| Czas to śmiechów i gugania, a wnet diety rozszerzania. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013. |
|
6 | 50,00% |
| Nasze dzieci to istne aniołki! Tylko gdyby nie te skoki, nocne wstawanie i kolki VII-VIII cz.2 |
|
3 | 25,00% |
| Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Dzień dobry mamusie
My lenimy się w 3 w łóżku jak to w niedzielę wypada. Mój dzieć dziś rano nagle nabył umiejętność śmiania się w głos. Poza tym pierwszy raz po przebudzeniu nie darł paszczy tylko bawił się sam w łóżeczku. Coraz słodsze to stworzenie. Cytat:
![]() Wszystkim którzy mają dziś chrzciny życzymy udanej imprezki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Marika (23 tc) Edytowane przez taribari Czas edycji: 2013-09-08 o 07:54 |
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Czesc:+)super te zawieszki lamaze musze kupic..mozna gdzies w Krakowie kupic ?
a te zawieszki sa duze czy male? kotek i zyrafa sa mega...mhsze kupic i znowu wydac kasiorke przez Was ale dla Zuzi nie szkoda he![]() widze ze wszyscy tz sa jacys nie powazni mysleli ze zrobili nam dzieciaczki i to bylo by na tyle?:-/ a my czekamy na kupsztala wczoraj nie bylo w nocy tez nie ale pierdzioszki ida ![]() To sie nie martwie he.. ostatnoo w kapieli pierdzi Zuzia i takie wodne baki sa okropnie smierdzace hahahahah... ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Nie wyobrazam sobie Zuzi zawinac w kokon ona najbardziej zadowolona jak ma rece u gory nogi gdzies z boku rozlozone o wogole... ![]() karmie szkraba atak mi sie chce kawy ze dramaaaattttt
|
|
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Margos niewiem co tu robimy heheheheh
))oooo to chociaz ogladne w tesco a w jakim dziale?tam gdzie sa wszystkie zabawki?? |
|
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czemu nigdy ich nie widzialam?nie zwrocilam uwagi:-P ciekawe czy w aucham sa...:-P
|
|
|
|
#427 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Dzień dobry!
Pocytuje was jak dzordz pojdzie spac ![]() Domi- fajnie, ze u was już lepiej za wszystkie chrzciny dzisiaj!Ja tez kokonie dziecko, bo inaczej nie bedzie spac. Czekam az zacznie panowac nad konczynami Neni- zjadlas już Prince Polo? ![]() Tz właśnie zbiera sie do pracy a ja jem śniadanie. Gdyby nie futro to cały dzień bym spedzila w lozku.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Cytat:
![]() Dziękujemy za komplementy ![]() Super te Wasze dzieciaki ![]() Margos- tak dumalam dzis kogo mi przypominasz i wiem juz- Madonna ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bu...1p1398017.html
chce kupic te buty do sukienki myslicie ze w pazdzierniku bedzie mozna w nich tez smignac na wesele? wogole sa hot wedlug mnie tylko czy ja umiem jeszcze w szpikach chodzic?moze w tk maxie znajde jakas sukienke eh... ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Samanta jak cos powiesz...hahah:-* )dziec zasypia a ja ode chyba zrobic jaloes snoadanie bom glodna pd godziny juz:-P wasze dzieci tez tak maja ze jak chcecie zjesc cieply obiad to akirat sie budza kwenkaja lub cos takiego?
|
|
|
|
#430 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Cytat:
ja przeciez slub bralam w marcu w szpilach przy sniegu ![]() Ostatnio tez sobie ubralam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
Karolajn masz racje kupie je hahah i be
de smogac z dzieckiem na spacerro hahah ) mowilyscoeco ubraniach z f&f fajne sa ale taaaakkaaa drozyzna...(w porownaniu z np h&m itp ze na tym samym poziomie woecie...):-P wkoncu diete dziecku sie rozszerza po 4czy5msc? i kiedy mozna isc z dzieckiem na basen? |
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Kubuś ja juz od kilku dni na pampers 2 jadę jo jedynki byly za małe. I nie chodzi o to, że przemakaly, tylko że blokawaly ruchy nóżek.
A ja chyba w nocy na spoicha nie zacisnelam pieluchy za dobrze i mam za swoje teraz. Kupa wszędzie Haha. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My rozszerzamy po 3 miesiącu Ale Młody wczoraj lizał jabłko a 3 dni temu banana, ale banan do lizania wcale nie jest smaczny ha ha ha Musiałam Mu dać spróbować bo tak się gapi jak jem, że czasami myślę, ze się udławię ![]()
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak odstawiam lek nie moge cierpiec razem z dzieckiem |
|
|
|
|
#435 |
|
Konto usunięte
|
Joł!!!
Nadrobiłam wszystko! A było tego spooooroooo.... Faktycznie mamy grzeczne dzieci :P Tari kochana nareszcie ![]() Ale przepis na ciasto zabójczy Dla słodkich mam idealny ![]() ![]() Ja bym nie mogła tyle słodkości jeść, choć lubię słodkie, to to dla mnie już przesada.Dotka ponoć przy mm można już w 4 m-cu, a przy kp w 6. Ja nie wiem jeszcze, na razie odciągam niebotyczne ilości, więc jedziemy dalej na cycu. W nocy poprzedniej odciągnęłam 460 ml!!!!! :O Aż sama jestem w szoku i trochę przerażona. Najpierw na szybko 100, żeby nakarmić głodomora, a potem jeszcze na 3 karmienia... Teraz właśnie odciągnęłam 400. Stokrotka, mnie odciąganie nie boli, czasami jest trochę nieprzyjemne, ale generalnie lubię to uczucie ulgi, jak już cycuszki są puste, to takie prawie spełnienie (nie fizyczne broń Boże:P). A ja jestem raczej z wrażliwców, jeśli chodzi o piersi, więc nie może być źle ![]() Widzę, że nie tylko ja mam problemy w związku... No cóż, jednak nowa sytuacja to egzamin, z którego nie wszyscy wychodzą cało... :/ Choć u nas już trochę lepiej, to wciąż do ideału bardzo daleko :/ Wczoraj byłam na duuuużych zakupach Z Małym została moja mama, oczywiście dziecko oprócz 2 godzin na spacerze nie spało wcale No bo jak to tak usnąć bez mamy.... Więc po kąpieli usnął i spał 20-2-6 Ładna nocka ![]() A co kupiłam Małemu karuzelkę z firmy Smily Play Słodkich Snów, jest przecudowna, ma fajne melodyjki, szum wiatru i strumyczek i jakieś tam żabki w tle, zawieszone są pszczółka, słoneczko, motylek i biedronka (w super kolorach kontrastowanych) i Mały jest zaczarowany jak na nią patrzy :O:O:O Śmieje się do zabawek, a mi lecą łezki jak na niego patrzę ![]() Dzisiaj go położyłam do łóżeczka i puściłam, to jak go podeszłam poprawić, to nawet się Panicz łaskawie na mnie nie spojrzał :P Dalej: matę edukacyjną z Canpola, taką, którą można wykorzystać na 3 sposoby: rozłożyć, zrobić kojec lub włożyć do łóżeczka. Ma tam pełno jakichś duperelek, szeleszczące, lusterko, grzechotki, itd. Poza tym jakieś tam ubranka, polarek z H&Mu, itp. Generalnie pieniądze z chrztu wydane (ta zabawowa część, bo reszta idzie na szczepienia).A sobie kupiłam tenisówki w różowe kwiatki :P, sweterek z House'a (rozmiar S:O Ale jakaś strasznie zaniżona ta rozmiarówka, bo ja raczej nie noszę S ) i kolczyki-wkrętki w kształcie wisienek, normalnie szaleństwo ;D Dzisiaj na spacer się wystroję ![]() Udane zakupki bardzo Jeszcze kupiłam małą lampkę nocną, żeby powoli uczyć Małego, co to jest noc (wcześniej świeciła nam taka stojąca lampa, też małe światło, ale jednak intensywniejsze) i prezent dla znajomych, którzy mieli ślub w czerwcu (8, a ja 7 wylądowałam w szpitalu) - kupiłam takie drewniane pudełko na herbatki w saszetkach i taki stojaczek na książkę kucharską (na otwartym przepisie). I oglądałam kombinezony na zimę, superowe kombinezony-śpiworki są w H&M i normalne, z nogawkami w 5-10-15. Jak mi się przypomni, co jeszcze miałam pisać, to napiszę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Dziewczyny a jakie wy pieluchy uzywacie? Jaką firma, jaki rozmiar? Które według was najlepsze?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#437 |
|
Konto usunięte
|
Ja używam Pampersów 2, ale już się robią przymałe, więc mam w zapasie paczkę Dada 3 (Margo u mnie bez problemu można je dostać) i rozmiarowo są idealne, na razie miał 3 razy założone i nie odparzyło i mam nadzieję, że tak będzie dalej.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Peese zaszalalas z zakupami i iloscia mleczka
![]() margos niemozliwa jestes
|
|
|
|
#439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Cytat:
U nas po skonczonym 3 mcu.my idziemy za 2 tyg ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#440 | |
|
Rozeznanie
|
Re: Dot.: Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42690252]Joł!!!
Nadrobiłam wszystko! A było tego spooooroooo.... Faktycznie mamy grzeczne dzieci :P Tari kochana nareszcie ![]() Ale przepis na ciasto zabójczy Dla słodkich mam idealny ![]() ![]() Ja bym nie mogła tyle słodkości jeść, choć lubię słodkie, to to dla mnie już przesada.Dotka ponoć przy mm można już w 4 m-cu, a przy kp w 6. Ja nie wiem jeszcze, na razie odciągam niebotyczne ilości, więc jedziemy dalej na cycu. W nocy poprzedniej odciągnęłam 460 ml!!!!! :O Aż sama jestem w szoku i trochę przerażona. Najpierw na szybko 100, żeby nakarmić głodomora, a potem jeszcze na 3 karmienia... Teraz właśnie odciągnęłam 400. Stokrotka, mnie odciąganie nie boli, czasami jest trochę nieprzyjemne, ale generalnie lubię to uczucie ulgi, jak już cycuszki są puste, to takie prawie spełnienie (nie fizyczne broń Boże:P). A ja jestem raczej z wrażliwców, jeśli chodzi o piersi, więc nie może być źle ![]() Widzę, że nie tylko ja mam problemy w związku... No cóż, jednak nowa sytuacja to egzamin, z którego nie wszyscy wychodzą cało... :/ Choć u nas już trochę lepiej, to wciąż do ideału bardzo daleko :/ Wczoraj byłam na duuuużych zakupach Z Małym została moja mama, oczywiście dziecko oprócz 2 godzin na spacerze nie spało wcale No bo jak to tak usnąć bez mamy.... Więc po kąpieli usnął i spał 20-2-6 Ładna nocka ![]() A co kupiłam Małemu karuzelkę z firmy Smily Play Słodkich Snów, jest przecudowna, ma fajne melodyjki, szum wiatru i strumyczek i jakieś tam żabki w tle, zawieszone są pszczółka, słoneczko, motylek i biedronka (w super kolorach kontrastowanych) i Mały jest zaczarowany jak na nią patrzy :O:O:O Śmieje się do zabawek, a mi lecą łezki jak na niego patrzę ![]() Dzisiaj go położyłam do łóżeczka i puściłam, to jak go podeszłam poprawić, to nawet się Panicz łaskawie na mnie nie spojrzał :P Dalej: matę edukacyjną z Canpola, taką, którą można wykorzystać na 3 sposoby: rozłożyć, zrobić kojec lub włożyć do łóżeczka. Ma tam pełno jakichś duperelek, szeleszczące, lusterko, grzechotki, itd. Poza tym jakieś tam ubranka, polarek z H&Mu, itp. Generalnie pieniądze z chrztu wydane (ta zabawowa część, bo reszta idzie na szczepienia).A sobie kupiłam tenisówki w różowe kwiatki :P, sweterek z House'a (rozmiar S:O Ale jakaś strasznie zaniżona ta rozmiarówka, bo ja raczej nie noszę S ) i kolczyki-wkrętki w kształcie wisienek, normalnie szaleństwo ;D Dzisiaj na spacer się wystroję ![]() Udane zakupki bardzo Jeszcze kupiłam małą lampkę nocną, żeby powoli uczyć Małego, co to jest noc (wcześniej świeciła nam taka stojąca lampa, też małe światło, ale jednak intensywniejsze) i prezent dla znajomych, którzy mieli ślub w czerwcu (8, a ja 7 wylądowałam w szpitalu) - kupiłam takie drewniane pudełko na herbatki w saszetkach i taki stojaczek na książkę kucharską (na otwartym przepisie). I oglądałam kombinezony na zimę, superowe kombinezony-śpiworki są w H&M i normalne, z nogawkami w 5-10-15. Jak mi się przypomni, co jeszcze miałam pisać, to napiszę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Brawo za zakupy! Zaszalalas ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
My używamy pampersow 2. A dziś mi się śniło, że w biedronce 8 dużych paczek Dady 3 były za 50 zł
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#442 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A buty fajne ja bym kupiła choć w szpilkach nie chodze Cytat:
![]() zabroniłam mu ale i tak mnie nie posłuchał i się potem chwalił że Szymkowi podobało się lizanie Perse za zakupy. My juz mamy kombinezon, czapke, szalik i kilka par rękawiczek na zime , mój tata już wybiega z zakupami i zakupił kilka dni temu owe rzeczy A tak wogle to Dzień Dobry wczoraj po całym dniu marudzenia nawiedziła nas jeszcze kolka wieczorem godzina płaczu jak nic, a już z jakiś tydzień nie było tego dziadostwa, Szymek był tak wymęczony że w pewnym momencie przestał płakać i myślałam że się już uspokoił i leży spokojnie u mnie na rękach a on w sekundzie padł do nieprzytomności i spał od 21.30 do 3.30 |
|||
|
|
|
#443 |
|
Konto usunięte
|
Hahahaha co za sen
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#444 |
|
Zadomowienie
|
My używamy Dady 2 ale już mamy zakupione Dady 3 u nas się spisują dobrze, nie uczulają, nie odparzają.
|
|
|
|
#445 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Re: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Nadrobiłam wszystko! A było tego spooooroooo.... Faktycznie mamy grzeczne dzieci :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] za zakupy Mleczka to masz tyle, że i dzieć się naje i spokojnie jescze do płatków i do kawy na śniadanie starczy ![]() Ciasto o dziwo nie było takie słodkie. Kiedyś jak zrobiłam 3bita to tylko dzieci, które przychodziły do mnie na korepetycje były zachwycone hehe Z karuzelki będziesz bardzo zadowolona. Jak swoją odpalę to dziecko śmieje się i gada przez godzinę minimum a ja mam czas na relaks. Cytat:
ja brałam ślub w październiku i wszystkie moje koleżanki były na gołe nogi. Trafiło nam się ponad 20 stopni ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#446 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42690252]Joł!!! Nadrobiłam wszystko! A było tego spooooroooo.... Faktycznie mamy grzeczne dzieci :P .[/QUOTE] super zakupy! no i tego mleka zazdroszcze!Cytat:
![]() Cytat:
i nie wiem co kupić ( najlepiej wszystko) Cytat:
Cytat:
ja biorę Omega Med Pregna z DHA
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam wszystko! A było tego spooooroooo.... Faktycznie mamy grzeczne dzieci :P Tari kochana nareszcie ![]() Ale przepis na ciasto zabójczy Dla słodkich mam idealny ![]() ![]() Ja bym nie mogła tyle słodkości jeść, choć lubię słodkie, to to dla mnie już przesada.Dotka ponoć przy mm można już w 4 m-cu, a przy kp w 6. Ja nie wiem jeszcze, na razie odciągam niebotyczne ilości, więc jedziemy dalej na cycu. W nocy poprzedniej odciągnęłam 460 ml!!!!! :O Aż sama jestem w szoku i trochę przerażona. Najpierw na szybko 100, żeby nakarmić głodomora, a potem jeszcze na 3 karmienia... Teraz właśnie odciągnęłam 400. Stokrotka, mnie odciąganie nie boli, czasami jest trochę nieprzyjemne, ale generalnie lubię to uczucie ulgi, jak już cycuszki są puste, to takie prawie spełnienie (nie fizyczne broń Boże:P). A ja jestem raczej z wrażliwców, jeśli chodzi o piersi, więc nie może być źle ![]() Widzę, że nie tylko ja mam problemy w związku... No cóż, jednak nowa sytuacja to egzamin, z którego nie wszyscy wychodzą cało... :/ Choć u nas już trochę lepiej, to wciąż do ideału bardzo daleko :/ Wczoraj byłam na duuuużych zakupach Z Małym została moja mama, oczywiście dziecko oprócz 2 godzin na spacerze nie spało wcale No bo jak to tak usnąć bez mamy.... Więc po kąpieli usnął i spał 20-2-6 Ładna nocka ![]() A co kupiłam Małemu karuzelkę z firmy Smily Play Słodkich Snów, jest przecudowna, ma fajne melodyjki, szum wiatru i strumyczek i jakieś tam żabki w tle, zawieszone są pszczółka, słoneczko, motylek i biedronka (w super kolorach kontrastowanych) i Mały jest zaczarowany jak na nią patrzy :O:O:O Śmieje się do zabawek, a mi lecą łezki jak na niego patrzę ![]() Dzisiaj go położyłam do łóżeczka i puściłam, to jak go podeszłam poprawić, to nawet się Panicz łaskawie na mnie nie spojrzał :P Dalej: matę edukacyjną z Canpola, taką, którą można wykorzystać na 3 sposoby: rozłożyć, zrobić kojec lub włożyć do łóżeczka. Ma tam pełno jakichś duperelek, szeleszczące, lusterko, grzechotki, itd. Poza tym jakieś tam ubranka, polarek z H&Mu, itp. Generalnie pieniądze z chrztu wydane (ta zabawowa część, bo reszta idzie na szczepienia).A sobie kupiłam tenisówki w różowe kwiatki :P, sweterek z House'a (rozmiar S:O Ale jakaś strasznie zaniżona ta rozmiarówka, bo ja raczej nie noszę S ) i kolczyki-wkrętki w kształcie wisienek, normalnie szaleństwo ;D Dzisiaj na spacer się wystroję ![]() Udane zakupki bardzo Jeszcze kupiłam małą lampkę nocną, żeby powoli uczyć Małego, co to jest noc (wcześniej świeciła nam taka stojąca lampa, też małe światło, ale jednak intensywniejsze) i prezent dla znajomych, którzy mieli ślub w czerwcu (8, a ja 7 wylądowałam w szpitalu) - kupiłam takie drewniane pudełko na herbatki w saszetkach i taki stojaczek na książkę kucharską (na otwartym przepisie). I oglądałam kombinezony na zimę, superowe kombinezony-śpiworki są w H&M i normalne, z nogawkami w 5-10-15. Jak mi się przypomni, co jeszcze miałam pisać, to napiszę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]wow super zakupy ![]() ja szukam karuzeli na tablicy i all, może zaczne coś licytować, nowe są strasznie drogie Cytat:
mieliśmy pampers to jak dużo nasikał to waliło moczem mocno , w dadach tego nie ma |
|
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
.normalnie szok... i Malgos i Alicja zasnely jeszcze o 7. Co prawda Malgos wtulona we mnie aż się spocila. Alicja przy dźwiękach laktatora. Normalnie wyspana jestem!
Ala zaczela coś się wiercic to ją na brzuch wzięłam i teraz nie mam jak wstać i zrobić sobie ani Malgosi śniadania, a głodne jesteśmy. Margos ty tak na poważnie z tym rozwodem? Bo nie mogę rozkminic. Ja natomiast poważnie zaczynam o tym myśleć... niestety. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Ja też Dady 2 używam i jestem zadowolona. 3 czekają w zapasie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-09-08 o 09:35 |
|
|
|
#449 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
generalnie kokonienie bardzo pomaga jej spac, tylko my mamy WoombieCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- ale cudnie Cytat:
![]() Cytat:
oby tak dalej!Cytat:
Cytat:
Cytat:
napewno sie ucieszy Cytat:
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- dobra, chyba wszystko ![]() to teraz prosze mi powiedziec co mam kupic z Lamaze?? ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- no i znów jak mam czas pospamować to nie ma nikogo! ![]() zaraz będę jak margos sama ze sobą pisać
|
|
|
#450 |
|
Zadomowienie
|
Karolajn a masz to woombie od 6kg czy mniejsze? Mój waży 5100 i boję się że ta od 6 będzie za duże. Jak myślisz?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

My lenimy się w 3 w łóżku jak to w niedzielę wypada. Mój dzieć dziś rano nagle nabył umiejętność śmiania się w głos. Poza tym pierwszy raz po przebudzeniu nie darł paszczy tylko bawił się sam w łóżeczku. Coraz słodsze to stworzenie. 
. Za 1,5h znowu karmienie. 

za wszystkie chrzciny dzisiaj!

a 3 dni temu banana, ale banan do lizania wcale nie jest smaczny ha ha ha 
No bo jak to tak usnąć bez mamy.... Więc po kąpieli usnął i spał 20-2-6 

. Była skrajnym wcześniakiem- urodziła się w 23 tc i ważyła tylko pół kilo. Dopiero po 3 latach zdecydowaliśmy się na kolejne dziecko. O ile szybko pogodziłam się ze śmiercią, to trauma szpitalna trwa do dzisiaj (Rydygiera powinnam swoją drogą pozwać bo to przez ich ignorancję straciłam córeczkę). Teraz mam kochanego i wyczekiwanego szkraba i nic innego się już nie liczy