|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
|
|
|
|
#542 |
|
Konto usunięte
|
Trzeba to przyznać, ja jestem meduzą i parówą :- (
|
|
|
|
#543 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
|
|
#544 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#545 |
|
Konto usunięte
|
A ja gimnastykę artystyczną
|
|
|
|
#546 | |
|
Konto usunięte
|
Ja poniższą wypowiedź zrozumiałam tak, że osoby, które nie ćwiczyły na wuefie są m.in. niezaradne życiowo.
Cytat:
|
|
|
|
|
#547 |
|
Konto usunięte
|
No, ja sikam z bólu jak mam iść dalej niż 50 metrów. Srsly.
|
|
|
|
#548 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale ja nie przywiazuję wagi do tego czy ktoś wrzuca obrazki adekwatne do tytułu fanpagea ;D |
||
|
|
|
#549 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Chodakowska się chowa!
|
|
#550 |
|
Konto usunięte
|
A mnie dziwi zachowanie jednej z użytkowniczek Wizażu. Już z tego co widziałam, niejedna osoba zwróciła jej na to uwagę - na stawianie w każdym poście źle znaków interpunkcyjnych oraz spacji przy nich - jej argumentacja ''mi się tak podoba i celowo tak piszę''.
.
|
|
|
|
#551 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
"kawalerka - salon z aneksem kuchennym" i widzisz to koło kanapy http://img18.tablica.pl/images_tabli...ki-zdjecia.jpg |
|
|
|
|
#552 |
|
Ha ha ha ha ha
|
|
|
#553 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
albo te wszystkie romantyczne kawalerki z ładnym widokiem do aranżacji http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nier...gl7102980.html |
|
|
|
|
#554 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja to tam pal licho, ja byłam beznadziejnie niezaangażowana i mialam to wszystko w dupie, ale osoby, ktore autentycznie to obchodzilo i się starały mogły miec dokladnie takie same oceny jak ja - no chyba coś tu jest nie halo.Dla mnie wf to ta sama kategoria co plastyka i muzyka - albo masz predyspozycje albo nie. No IMHO coś jest nie tak, jeśli ja z palcem w dupie moge dostać 6, robiąc zadanie na długiej przerwie, a ktoś kto siedział cały dzień ma troję na szynach. I nie uważam, że z każdym przedmiotem tak jest - geografia, biologia, historia itp. są do nauczenia dla każdego. Cytat:
Cytat:
Zamknięte na klucz, istnieje legenda, że nikt ich nigdy nie widział Zresztą nawet jakby były, to na ubranie się i wykąpanie byłoby jakieś 5 minut, bo przerwa krótka.Przypomnialaś mi jak w gimnazjum pisaliśmy CV na WOSie i niektórzy chcieli wpisywać imiona z bierzmowania Cytat:
Cytat:
Ale powiem wam, że jak przez semestr miałam fajnego nauczyciela wfu, takiego, który autentycznie się starał i go to obchodziło (poprzedniego obchodziły tylko zgrabne kształty -.-), to na niektóre lekcje nawet z jakąś tam przyjemnościa szłam. Ale oczywiście go wykopali, bo w mojej szole każdego fajnego nauczyciela musieli w końcu wykopać na rzecz krewnych i znajomych krolika ![]() Cytat:
Zdumiewają mnie wizazowi psycholodzy, napisałam, że nie wierzę, że każdego matmy mozna nauczyć, bo ja osobiście jestem przypadkiem beznadziejnym i czego się dowiedziałam? https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...4&postcount=62 Po co ja płacę za terapię, jak mam wizaż? |
|||||||
|
|
|
#555 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Koło 2:33 jest coś takiego, tylko w naszym wykonaniu było to mniej spektakularne. Chodzi o to, że musisz się wybić. Normalny przewrót to dla mnie fikołek, robiony "z kucków".
|
|
#556 |
|
Copyraptor
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=716072 to mnie dziwi
|
|
|
|
#557 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
Ja byłam bardzo dobra z gimnastyki, ale gimnastykę mieliśmy raz na miesiąc - bo była tylko jedna mała salka na ćwiczenia gimnastyczne na wszystkie klasy. Resztę czasu graliśmy tylko w siatkę, sporadycznie w koszykówkę. Moja koleżanka wygrywała zawody w tenisa, ale z wf-u miała bardzo kiepskie oceny - bo tego, co umiała, nie miała jak pokazać na wf-ie, to samo kolega ćwiczący karate. Wf w polskich szkołach leży i kwiczy, i można pisać poematy o wysokim znaczeniu ruchu fizycznego, podczas gdy jedyny jaki można mieć na lekcjach to odbijanie piłki.Dla mnie w ogóle system szkolnictwa w Polsce to jeden wielki system przymusu. Musisz przebiec tyle i tyle w takim i takim odcinku czasu, musisz uczestniczyć w apelach (u mnie każda klasa obowiązkowo musiała przygotować jeden apel w roku), śpiewanie hymnu na ocenę (co zrobić w takiej sytuacji? Albo się ma talent, albo nie, a ocena była u mnie właśnie za ten talent), a wreszcie terror stołówkowy pt. "nie możesz zwrócić talerza dopóki nie będzie czysty". Ja od zawsze nie jem dużo, dla mnie porcje były za duże i nie byłam w stanie tego zjeść, i musiałam czyhać na moment, kiedy w okienku do zwrotu naczyń nikt nie stał i mogłam zostawić ten niewylizany do ostatniego okruszka talerz. |
|
|
|
|
#559 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
Ja połowę swojej szkolnej kariery miałam zwolnienie z wfu, uwielbiam chodzić po górach, jeżdżę na rowerze, ćwiczę. Mam w każdym razie mam podobne wspomnienia z wfu co część z was (kiedy już ćwiczyłam, a zwolnienie miałam bo nie wolno mi było biegać, dźwigać -piłki lekarskiej, którą rzucało się na ocenę nie wolno mi było podnieść, robić gwałtownych podskoków). Mogłam za to np ćwiczyć na macie i chodzić na basen czego nie było. Pamiętam że w podstawówce co drugą lekcję grało się w zbijanego i pamiętam ten ból po dostaniu piłką z całej siły. W gimnazjum sala była dzielona z chłopakami i zwykle były to gry zespołowe na zasadzie najpierw wchodzą chłopaki, potem my, potem chłopaki - na przemian na jednej lekcji. I tylko i wyłącznie gry zespołowe. Pamiętam napieprzanie się i wyzywanie jak ktoś nie trafił w piłkę. Dopiero w liceum to się skończyło. No i był już podział na dziewczyny i chłopaków. Na wf zaczęłam chętnie chodzić na studiach - na areobik i basen, na którym jeszcze mnie uczyli pływać indywidualnie. No i mogłam robić wszystko w swoim tępie. Myślę że wf powinien być właśnie na zaliczenie, nie na ocenę. Powinien zachęcać dzieci i młodzież do aktywności, nie oceniać. Jak ktoś się wyróżnia to wysyłac go na SKSy czy inne dodatkowe zajęcia. Bo ok, jak ci nie idzie z matmy to zdasz na 2-3 i po prostu nie zostaniesz matematykiem. A wf powinien kształtować zdrową postawę na całe życie, niezależnie od predyspozycji.
|
|
#560 |
|
Konto usunięte
|
xD xD
przeglądałam sobie oferty mieszkań zeby wyszukać wam tu jakieś smaczki z "aneksem kuchennym" lub "do aranżacji", natrafiłam na interesujące ogłoszenie, bo w tytule miało "orientacja nie ma znaczenia" xD że osoba dająca ogłoszenie miała ciekawego nicka, wklepałam go w google - wyniki mnie trochę zaskoczyły. czemu ludzie nie stosują czegoś takiego jak -jeden mail zawodowy/uczelniany -mail do rejestracji na portalach wszelakich, mail dodatkowy ?
Edytowane przez 201604181004 Czas edycji: 2013-09-08 o 15:39 |
|
|
|
#561 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
![]() W sumie to chyba każdy kto szukał mieszkania do wynajęcia ma chociaż jedno ciekawe wspomnienie. Kumpel TŻ opowiadał mu kiedyś jak oglądał kawalerkę na poddaszu. Wchodzi pokój ok. Aneks kuchenny ok. Wszystko wygląda w porządku ale coś nie pasuje... gdzie jest kibel? Na to pytanie właściciel podchodzi do kuchenki, otwiera drzwiczki obok niej, podnosi blat... kibel. Siedzisz sobie na kiblu i jedną ręką przewracasz kotleta na patelni.
|
|
#562 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#563 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#564 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
Widziałam prysznic w kuchni.
|
|
#565 |
|
Konto usunięte
|
mnie niedługo czekać będzie przeglądanie ogłoszeń i już się boję jakie to będą ogłoszenia.Oczywiście meblościanka i dywan na ścianie musi być. |
|
|
|
#566 |
|
Konto usunięte
|
Prysznic w kuchni[*]
Wśród studentów Gdańska jak bumerang lata ogłoszenie we Wrzeszczu, pięknie skomunikowane, tanie, z cudowną wanną wysadzoną kafelkami w łazience od 2 lat regularnie co jakiś czas pojawia się ogłoszenie .
|
|
|
|
#567 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
No a nie?
Jednak bardziej 2:29 ![]() I też nam wieszał jakąś przeszkodę, żebyśmy się wybijały. Ja się wybiłam tak, że stanęłam na głowie...
|
#568 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie wiem, jakoś mam wrażenie że za granicą się tak nie spinają właściciele, bo tutaj olaboga nic nie można ruszyć. Leczą mnie sytuacje gdy w rodzinie komuś zemrze babcia/dziadek, mieszkanie zatęchłe nieremontowane od 150 lat, jeszcze rzeczy zmarłego leżą gdzieniegdzie, stara pościel czy gary stare a ty jako lokator nie możesz nic wyrzucić bo właścicielowi się jeszcze przyda
|
|
|
|
|
#569 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Zdolności do wf to jednak co innego, tak jak muzyka. Jakoś nikt się nie czepia, że z muzyki i plastyki były 5 i 4 nawet za najgorsze, ale pełne wykonanie(przynajmniej u mnie). Choć na szczęście w liceum nie było tych durnych przedmiotów.
|
|
#570 |
|
Konto usunięte
|
to już zależy od właściciela. Mój "szwagier" może robić sobie co tylko mu się podoba- łącznie z powiększeniem "barku" z kuchni do salonu i pomalowaniem ścian w kwiatki.
Kuźwa jakiś czas temu widziałam mieszkanie-ideał i ktoś mi je zabrał sprzed nosa :c |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

)

.

mnie niedługo czekać będzie przeglądanie ogłoszeń i już się boję jakie to będą ogłoszenia.