Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł?
Trzy miesiące prawie mam, już niedługo w kość Wam dam! VII-VIII cz. 2 2 16,67%
Skok nawiedza moje dziecie niech idzie precz na swoje śmiecie! VII-VIII cz. 2 1 8,33%
Czas to śmiechów i gugania, a wnet diety rozszerzania. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013. 6 50,00%
Nasze dzieci to istne aniołki! Tylko gdyby nie te skoki, nocne wstawanie i kolki VII-VIII cz.2 3 25,00%
Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-09, 15:14   #751
magolina
Wtajemniczenie

Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Mago współczuje wizyty w labo, to jest masakra. Mam nadzieje ze szybko sie Adasiowi wyniki poprawią

my też☠w tym tygodniu będziemy latać po lekarzach
położna była i stwierdziła że kiepsko jednak wygląda ten pępek bo wystaje taki dzyndzel i jutro idziemy do pediatry, który da nam skierowanie do chirurga

mała ma też takie czerwone małe plamki na szyjce i w zgięciach rączek i położna kazała kupić płyn do kąpieli do atopowej skóry. Nie wiem co robić...nie chciałabym tego używać żeby nie przyzwyczajać do tego skóry bo potem będzie problem z kosmetykami. Nie wiem co robić
bardziej mam wrażenie że te plamki albo od mleczka które gdzieś tam spłynęło albo potówki...

no i mamy w tym tyg usg bioderek...
Oby pępuszek szybko sie poprawił
I tez polecam Ci spróbować tej Ziajki płynu nawilżającego bo jest super i może zniweluje te plamki.
Kurcze Maja młodsza od Adasia a juz idziecie na usg bioderek, a ja miałam możliwość zapisać Młodego na 17.09 ale stwierdziłam, że za wcześnie a będzie miał już skończony miesiąc...a pediatra nie powiedziała mi dokładnie kiedy mamy zrobić

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Wczoraj Kaukaz sie czyms zatrul.Byliśmy u weta wieczorem a w nocy co dwie godziny chodzilismy sprawdzac jak sie czuje.Juz jest lepiej ale śliniak prosi o magiczne kciuki

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
MARGOSIA dzieki ze pytasz jak u nas...
Wczoraj przeszlo mi przez mysl ze bierze mnoe deprecha. Ale spoko to tylko lekki dolek i niektorymi tekstami Tz nie mam zamiaru sie przejmowac. On cos nerwowy bo seksik mial sie zaczac po porodzie a tu doopa...ba nawet doopy nie ma!
Bylismy wczoraj nad woda. Tz sobie ryby lowil a ja z Antolkiem kocyk prasowalismy. Ale nam fajnie bylo
Ehhh... Ta moja nowa milosc jest taka piekna
A moze Tz zazdrosny? Eeee on nie z tych...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Przytulam i masz rację, nie przejmuj się

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość

Super, ze trafilam na tę Ziajkę, nie?
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 15:21   #752
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Neni moja mala po szczepieniu płakała i marudzila i rozpalona byla
Czopek z paracetamolem pomoglC
Stary 2013-09-09, 15:25   #753
Oliath
Zakorzenienie

Anegdotka:

Poszlysmy dzis z Lilo zawiezc mojemu ojcu paczke z ciuchami do aresztu.
Zajezdzamy Roycem z jezykiem na plecach w ostatniej chwili pod paczkownie, a tu sie okazuje, ze do paczkowni droga niebezpieczna i najezona kretymi schodami.
Ja Royce'a nie mam zamiaru po ZADNYCH schodach nosic, na glowe musialabym upasc z mojego poddasza. Szczegolnie po kretych, stromych, kamiennych i cuchnacych moczem.
Wrzucamy wsteczny i do okienka strazniczego. Pytam, jak inaczej mozna przekazac paczke. Nie mozna. Tlumacze, ze ja z wozkiem glebokim, z malenkim dzieckiem. Nie mozna. Tlumacze ze lzami w oczach, ze nie dam rady podniesc Royce'a, bo mam niesprawne ramie. Pani patrzy podejrzliwie i odpychajaco, ale z łachą dzwoni na paczkownie. Ktos ma do mnie podejsc po rzeczy.
Lecim z powrotem na cuchnace schody. Przychodzi dwoch panow mundurowych, twarze rownie kamienne, co stopnie pod nogami. Pan wyzszy ranga patrzy na mnie z odrazą, oglada Royce'a jakbym tam kontrabande przemycala. Zleca panu nizszemu ranga wniesc wozek z Lilo do paczkowni. Pan niesie wozek bez wysilku, na wyciagnietych ramionach, bez najmniejszego telepniecia, jakby byl z najkruchszego krysztalu albo mial wbudowane miny przeciwpiechotne. Wyraz twarzy maja obaj bez zmian.
Odstawiamy hocki-klocki z rewizja osobista i rewizja paczki, wszelkie moje uprzejmosci panowie zbywaja lodowatym milczeniem. Wreszcie paczka idzie na oddzialy z panem nizszym, pan wyzszy lapie sie za Rollsa i... Lilo, wlasnie obudzona, rzuca na niego magiczne weglaste spojrzenie, przywolujac na bezzebne dziaselka najszerszy, najradosniejszy i najbardziej z glebi serduszka plynacy cudny usmiech . Dziewczyny, PAN STOPNIAL W ULAMKU SEKUNDY . Caly jego dystans, chlod i pogarda rozwialy sie bez sladu. Zanim nas wypuscil, bylismy juz normalnie najlepszymi kumplami. Szok, jak takie bezbronne stworzenie umie namieszac uzbrojonemu w caly arsenal cynizmu doroslemu w glowie . Moja czarodziejka skubana
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2013-09-09 o 15:47
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 15:26   #754
surka
Zakorzenienie

A tylko się pochwalę, na chrzcinach pogodę mieliśmy super Obiadek i wszystko w ogrodzie

Lilka była prawdziwym aniołkiem, w kościele całą msze przespała, nawet przy laniu wody nie płakała. Ogólnie wczoraj cały dzień przespała. Wie, jak się zachować przy gościach

Żeby nie było za kolorowo tż mnie wk.rwił i dzisiaj wielki królewicz odsypia

Jeśli chodzi o prezenty to dostała głównie kasiorkę i złoty łańcuszek z bozią i złote kolczyki. Żeby wam smaka zrobić, potem wkleję zdjęcie torcika był pyszny
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 15:37   #755
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość
Mam jeszcze pytanie,czy Waszym dzieciom tez strzelalo w stawach? Brzmi strasznie,ale czasami jak biore Mlodego,to slysze taki dzwiek brr
Mojemu strzeliła kilka razy ręka-za pierwszym akurat mu ją "poprawiałam" i prawie zeszłam na zawał, że mu ją złamałam
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Uwaga! Będę się chwalić!!! Michaś kończy dziś 2 miesiące. Mój mały książę już taki dorosły!

Z okazji skończenia 2 miesięcy uściski dla Igorka!
Brawa dla chłopaków
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
I chwalę się:
Od rana cycolimy się bez większych problemów i oby tak dalej.

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;42705698]Aaaa i okropna jestem.. Moj młodszy syn wczoraj skończył 2 miesiące !!! jakoś naprawdę szybko ten czas leci... [/QUOTE]

Cytat:
Neni moja mala po szczepieniu płakała i marudzila i rozpalona byla
Czopek z paracetamolem pomoglC
Jaki? Mam w domu Efferalgan 80-nada się?

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Mela - no tak, w wieku lat osiemnastu bylam w zwiazku z dupkiem tysiaclecia, ale te wszystkie zmarnowane lata odbilam sobie w ubieglych dekadach dowalajac mu regularnie jak w zegarku finansowo miedzy nogi a on teraz osoba medialna, wiec dochodow nie ukryje
Padłam

Brawa dla Lali
Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
witam się na odchowalnii razem z Marcelkiem

Muszę się pochwalić że wczoraj mój mężczyzna skończył miesiąc

Nie zaglądam bo trochę się u nas dzieje...
Zaczął się skok rozwojowy... mały marudny tylko na rękach by chciał...

Do tego jeszcze kolki...

Tak więc zajrzę jak się wszystko unormuje mam nadzieję że nie macie mi za złe że nie zaglądam
Brawo za miesiąc i współczuję skoku
Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
Myślałam że na odchowalni będzie mniej postów do nadrabiania. Chyba mamy bardzo grzeczne dzieci
No i super-ja lubię nadrabiać
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 15:37   #756
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

My też mamy ziaje, ale do mycia na ciemieniuche i do ciała- polecamy główką śliczna bez chamskiego wyczesywania lusek skóry.

Oli, fajna akcja z Lilo i strażnikami

Surka brawa za chrzciny

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 15:41   #757
czarownica1
Zakorzenienie

Moze dziecinne zachowanie naszych Tz ma nam zwrocic na nich uwage? Bo cala skupiamy na dzieciach
Dobrze ze moj gier nie kupuje

Siedzw na srodku lazienki na stolku i mocze nogi. Korzystam poki Antek spi a wlasciwie drzemie. Dzis sami jesteamy wiec uczymy sie sobie radzic bez ojca.
zmiana pogody idzie.

...Ja pierdziele Antek sie budzi a ja nawet pumeksu do reki nie wzielam...

czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 15:41   #758
fiazo
Zakorzenienie

witam po 2h drzemki na brzuszku z maleństwiem-troche se pospaliśmy i mamusia lepiej sie czuje, ale znowu nie mam weny na spacer pogoda u mnie bardzo ładna , tylko troche wieje

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
fiazo tel sie nie odnajdzie raczej, bo niedługo potem był wyłączony, a do tego juz założyłam blokadę kradziezowa.. No trudno, szkoda zdjęć tylko bo cześć mam przegranych, ale cześć nie, jak np, Moj pies był malutki i broil

agrafka super, ze bebilon pomógł

Cytat:
Siemaa. Kochane zabcie bd pojawiac sie i znikac bo mamy w domu maly remont a w sobote chrzciny. W czwartek juz przyjada goscie ze Slaska:chrzestna z chlopakiem i moja przyjaciolka.
Wczoraj Kaukaz sie czyms zatrul.Byliśmy u weta wieczorem a w nocy co dwie godziny chodzilismy sprawdzac jak sie czuje.Juz jest lepiej ale śliniak prosi o magiczne kciuki

Cytat:
Anegdotka:

Poszlysmy dzis z Lilo zawiezc mojemu ojcu paczke z ciuchami do aresztu.
Zajezdzamy Roycem z jezykiem na plecach w ostatniej chwili pod paczkownie, a tu sie okazuje, ze do paczkowni droga niebezpieczna i najezona kretymi schodami.
Ja Royce'a nie mam zamiaru po ZADNYCH schodach nosic, na glowe musialabym upasc z mojego poddasza. Szczegolnie po kretych, stromych, kamiennych i cuchnacych moczem.
Wrzucamy wsteczny i do okienka strazniczego. Pytam, jak inaczej mozna przekazac paczke. Nie mozna. Tlumacze, ze ja z wozkiem glebokim, z malenkim dzieckiem. Nie mozna. Tlumacze ze lzami w oczach, ze nie dam rady podniesc Royce'a, bo mam niesprawne ramie. Pani patrzy podejrzliwie i odpychajaco, ale z łachą dzwoni na paczkownie. Ktos ma do mnie podejsc po rzeczy.
Lecim z powrotem na cuchnace schody. Przychodzi dwoch panow mundurowych, twarze rownie kamienne, co stopnie pod nogami. Pan wyzszy ranga patrzy na mnie z odrazą, oglada Royce'a jakbym tam kontrabande przemycala. Zleca panu nizszemu ranga wniesc wozek z Lilo do paczkowni. Pan niesie wozek bez wysilku, na wyciagnietych ramionach, bez najmniejszego telepniecia. Wyraz twarzy maja obaj bez zmian.
Odstawiamy hocki-klocki z rewizja osobista i rewizja paczki, wszelkie moje uprzejmosci panowie zbywaja lodowatym milczeniem. Wreszcie paczka idzie na oddzialy z panem nizszym, pan wyzszy lapie sie za Rollsa i... Lilo, wlasnie obudzona, rzuca na niego magiczne weglaste spojrzenie, przywolujac na bezzebne dziaselka najszerszy, najradosniejszy i najbardziej z glebi serduszka plynacy cudny usmiech . Dziewczyny, PAN STOPNIAL W ULAMKU SEKUNDY . Caly jego dystans, chlod i pogarda rozwialy sie bez sladu. Zanim nas wypuscil, bylismy juz normalnie najlepszymi kumplami. Szok, jak takie bezbronne stworzenie umie namieszac uzbrojonemu w caly arsenal cynizmu doroslemu w glowie . Moja czarodziejka skubana
dzieci

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
A tylko się pochwalę, na chrzcinach pogodę mieliśmy super Obiadek i wszystko w ogrodzie

Lilka była prawdziwym aniołkiem, w kościele całą msze przespała, nawet przy laniu wody nie płakała. Ogólnie wczoraj cały dzień przespała. Wie, jak się zachować przy gościach

Jeśli chodzi o prezenty to dostała głównie kasiorkę i złoty łańcuszek z bozią i złote kolczyki. Żeby wam smaka zrobić, potem wkleję zdjęcie torcika był pyszny

my jeszcze mamy torta z chrzcin w zamrażarce

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 15:44   #759
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:

Masło Ziaji jak dla mnie w skali 1-5 jest na 5+. Muszę dziś kupić kolejne bo się kończy!
Ooo takie dobre?

A gdzie kupiłaś? Bo w Rossmannie chyba nie widziałam?
O tym maśle mówisz?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-porodzie.html
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;42707732]
Jak śpią Wasze maluchy? W sensie w jakiej pozycji? Bo mój od jakiegoś czasu tylko na boczku.. Raz jednym raz drugim i w dzien i w nocy tak samo.. Ukladam go na nim, wtula sie w pieluche, zawija sie prawie w klebek i śpi. Nie wiem w sumie czy to dobrze...[/QUOTE]
W nocy zawsze na boczku między "bezpiecznymi wałeczkami", a w dzień na boczku lub na plecach. Czasem na brzuszku, ale to rzadko.
Cytat:
O szczepieniach, ważne przeczytajcie. Ja nie mam czasu już więc nie do końca przeczytałam, ale włos się jeży.
http://www.twojewiadomosci.com.pl/co...farmaceutyczny
Mamy szczepienia jutro, więc nie będę fundowała sobie bezsennej nocy
Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Hej!

Znowu nie umiem Was nadrobić, w moje dziecko wstąpił istny mały diabeł i non stop wyje, drugi skok zdaje mi sie do tego zgubilam dzisiaj telefon, wróciłam 5min pózniej ale oczywiście zero odzewu na telefony.. Wkur*ilam sie na maksa
Ooo i u Was skok

Współczuję telefonu
Stary 2013-09-09, 15:45   #760
d0tkaaa
Zakorzenienie

Jest z Wami na biezaco ale..niemam humoru pisac..mam dosc calej sytuacji ktora mnie otacza..tz przegiol w weekend na tyle ostro ze chyba nie chce z nim byc...lzy na koncu nosa mam ale nie chce plakac przy dziecku tym bardziej przy rodzicach gdzie zaraz bylo by milion pytan...eh..co za szczeniak..a mialo byc tak pieknie...moze sie ulozy ale na ta chwile jestem taka zla ze nawet niemam ochotu patrzec i rozmawiac z nim...

Margos tez myslalam o spacerze do bonarki ha

my rano na spacerku 3godzinnym ...dobrze ze sie wyrobilysmy bo teraz pada...
Mamuska mi zostala chwile z Zuza to w ramach odatresowania sie poszlam na dyszke na solarium...
mala sie usmiecha caly czas jest taaakaa fajna...

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 15:53   #761
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Nie mogę się nadziwić jak bebilon pomogl mojemu dziecku nie poznaje dziecka normalnie!

Ghia u nas w ogóle nie ma odruchu wymiotnego
No to super!
Cytat:
Siemaa. Kochane zabcie bd pojawiac sie i znikac bo mamy w domu maly remont a w sobote chrzciny. W czwartek juz przyjada goscie ze Slaska:chrzestna z chlopakiem i moja przyjaciolka.
Kciuki

Cytat:

Gratulki
Też chciałabym mieć chrzciny z głowy

Katarzynkajg trzymam kciuki za nienoszenie

Oliath super historia
Stary 2013-09-09, 16:01   #762
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
MARGOSIA dzieki ze pytasz jak u nas...
Wczoraj przeszlo mi przez mysl ze bierze mnoe deprecha. Ale spoko to tylko lekki dolek i niektorymi tekstami Tz nie mam zamiaru sie przejmowac. On cos nerwowy bo seksik mial sie zaczac po porodzie a tu doopa...ba nawet doopy nie ma!
Bylismy wczoraj nad woda. Tz sobie ryby lowil a ja z Antolkiem kocyk prasowalismy. Ale nam fajnie bylo
Ehhh... Ta moja nowa milosc jest taka piekna
A moze Tz zazdrosny? Eeee on nie z tych...
Może być zazdrosny
Więcej takich przyjemnych chwil!
Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
U nas to chyba jednak skok rozwojowy. To już 3ci dzień marudzenia, tylko na rączkach jest ok... Spać w dzień nie chce-no chyba, że na rączkach, ale i tak śpi bardzo płytko i często się wybudza
Wczoraj skończył 7 tygodni, więc by pasowało.
Ciekawe ile to potrwa-oby nie 2 tygodnie

A na dodatek jutro szczepienia i martwię się, że będzie jeszcze gorzej po nich
Oby Wam szybko przeszło

Po szczepieniu raz widziałam jak moje Dziecko płacze... (To było jak się już w domu obudził, bo podczas szczepienia spał), ale szybko sie uspokoił i nic więcej Mu nie było Zjadł i poszedł dalej w kimę;p
Cytat:
Jaki? Mam w domu Efferalgan 80-nada się?
nam pediatra mówił, że 80 można jak dziecko przekroczy 5 kg
Ale w sumie to był ten pediatra z Dotki opowiadać to może niech ktoś inny się wypowie ha ha h a

Oli Lilo jak zwykle wie kiedy zabłysnąć

Dotkaa w takim razie będzie trzeba się wybrać Zanim zima nas dopadnie

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Surka dla dzielnej Lilki I super, że wszystko Wam się udało

Dotkaaa... zgłosiłaś już Małą do spółdzielni?

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 16:03   #763
surka
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00473.jpg (34,4 KB, 32 załadowań)
Stary 2013-09-09, 16:07   #764
Margosia__
Zakorzenienie

Mam już w zamrażarce 700ml Jeszcze trochę za mało, ale myślę, że w takim tempie zdążę do soboty nazbierać potrzebną ilość
I z czystym sumieniem zostawię mojego Małego Dużego Syna na całą noc bez mamusi

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Obrazowo mogę powiedzieć tylko, ze jest śliczny...

....a teraz daj spróbować bo wygląda zachęcająco
A ja od paru dni mam taką ochotę na torta a nie mam skąd wziąć ha ha ha

Mały
Stary 2013-09-09, 16:10   #765
d0tkaaa
Zakorzenienie

Tak tata zglaszal juz dawno ha oczywiscie wiekszy czynsz czy cos tam podniesli za nowa osobe bo jakby to bylo:-P

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

To pojdziemy tylko ciekawe jak daleko zajdxiemy Margosiu

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 16:11   #766
surka
Zakorzenienie

I dodałam nas do klubu. Uciełam nogi bo jak teraz ogladam zdjęcia tomimo 12 cm szpilek mam straszne kołki Od dzisiaj przestaje jeść słodycze
Stary 2013-09-09, 16:13   #767
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Czarownica ja raz tak miałam, że robiłam sobie pedi i miałam już pomalowane paznokcie i nagle Mały się tak straszliwie rozwył, że musiałam do niego lecieć z tymi przegródkami między palcami, że ja się nie zabiłam to aż dziwne

Neni ja wiele razy już myślałam, że coś Małemu złamałam :P

Mój Synio zasnął w łóżeczku, sam! Nie na rąsiach, tylko w swoim łóżeczku Muszę go powoli eksmitować tam, bo jesienią i zimą nie będę się nakrywała kocem, a z Małym to się boję w pełnej pościeli spać.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 16:14   #768
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładny
eh idę wyciągnąć z zamrażarki ciasto bo mi smaka narobiłaś

Synek
Stary 2013-09-09, 16:17   #769
Rockyyy
Zakorzenienie

Juz 16 Laurka sie splakala bo ja kolka zaczyna meczyc Sasiadka ma ja zabrac na spacer to cos bd mogla w domu ogarnac
Stary 2013-09-09, 16:18   #770
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Tak tata zglaszal juz dawno ha oczywiscie wiekszy czynsz czy cos tam podniesli za nowa osobe bo jakby to bylo:-P

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

To pojdziemy tylko ciekawe jak daleko zajdxiemy Margosiu
Do Bonarki Tylko kto wróci ha ha h a

Muszę się przejść do tej spółdzielni Tylko, że mam nie po drodze ha ha ha

Surka 12 cm? czemu ja nie umiem chodzić na obcasach

Mały
Stary 2013-09-09, 16:19   #771
lachryma
Zakorzenienie

en- współczuje utraty telefonu
neni- współczuje kolejnego skoku
dotka- współczuje sytuacji z tżtem

ależ jestem dziś współczująca
Stary 2013-09-09, 16:23   #772
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
en- współczuje utraty telefonu
neni- współczuje kolejnego skoku
dotka- współczuje sytuacji z tżtem

ależ jestem dziś współczująca
Co tak mało? Reszcie też coś powspółczuj

Mały
Stary 2013-09-09, 16:24   #773
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Co tak mało? Reszcie też coś powspółczuj
dobrze, Tobie czego mam współczuć? nudnego dziecka?
Stary 2013-09-09, 16:24   #774
surka
Zakorzenienie

Cytat:

Surka 12 cm? czemu ja nie umiem chodzić na obcasach
Zacznij od mniejszych, a potem już w 12 będziesz biegać Nie powiem, że po 7 miesiącach przerwy uczę się od nowa
Stary 2013-09-09, 16:25   #775
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Juz 16 Laurka sie splakala bo ja kolka zaczyna meczyc Sasiadka ma ja zabrac na spacer to cos bd mogla w domu ogarnac
biedactwo my już 3ci dzień walczymy żeby bączki szły także rozumiem
dla sąsiadki, tez by mi ssie taka przydała
sprzedałabym komuś dziecko na spacer, w sumie mogłabym do teściowej zadzwonić...ale jednak nie zrobię jej tej przyjemności

Synek
Stary 2013-09-09, 16:25   #776
Rockyyy
Zakorzenienie

Oliath Lilo topi serca z kamienia.Brawa dla Czarodziejki 'D

Surka brawa dla Lilki super sie zachowala

Neni ja właśnie podalam w dawce 80 mg trzy czwarte czopka-tak nam pielegniarka zalecila
Stary 2013-09-09, 16:29   #777
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:

Neni ja właśnie podalam w dawce 80 mg trzy czwarte czopka-tak nam pielegniarka zalecila
Dzięki

Jak nie zapomnę to zapytam jeszcze jutro na szczepieniach co robić w razie "W".

Kurczę a ja zapomniałam zgłosić Małego do spółdzielni. Ba! Zapomniałam zgłosić, że nazwisko zmieniłam, a dokumenty mieszkaniowe podpisuję od dawna nowym
Stary 2013-09-09, 16:35   #778
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Zacznij od mniejszych, a potem już w 12 będziesz biegać Nie powiem, że po 7 miesiącach przerwy uczę się od nowa
Nie nauczę się A mam tyle fajnych butów w szafie ha ha ha
Nadają się tylko co by w nich przejść do auta i do kościoła
Potem już mnie strasznie stopy bolą od spodu

Ale udało Ci sie mnie do klubu zagonić gratulacje:cojes t:
Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
biedactwo my już 3ci dzień walczymy żeby bączki szły także rozumiem
dla sąsiadki, tez by mi ssie taka przydała
sprzedałabym komuś dziecko na spacer, w sumie mogłabym do teściowej zadzwonić...ale jednak nie zrobię jej tej przyjemności
padłam;p
Cytat:
Kurczę a ja zapomniałam zgłosić Małego do spółdzielni. Ba! Zapomniałam zgłosić, że nazwisko zmieniłam, a dokumenty mieszkaniowe podpisuję od dawna nowym
Widać im to nie przeszkadza Mój tez nie zgłoszony

Hm... Lachryma nawet o tym nie pomyślałam ha ha ha

Mały
Stary 2013-09-09, 16:39   #779
surka
Zakorzenienie

A co do smoczka, jakbym wiedziała, że będzie chciała go rzuć kupiłabym w kolorze malinowym pod buty i opaskę

Miałam jeszcze przygotowany płaszczyk i bolerko pod kolor sukienki
Stary 2013-09-09, 16:44   #780
lachryma
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Cytat:
Hm... Lachryma nawet o tym nie pomyślałam ha ha ha
Widzisz, nawet wiem co komu współczuć :p

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości