|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Cytat:
![]()
![]() |
#4802 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Cytat:
![]() Masz u faceta rezerwację czy nie, bo nie wiem czy w razie co się wbijać osobiście czy przez ciebie. Zastanawiam się, czy taki turkus może być dla dziewczynki, doradźcie, bo ja jakaś słabomyśląca jestem ostatnio ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4803 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() pewnie zwyczajowo, jak skończysz poszukiwania, to się objawią ![]() Mysia - dzięki za info o nosidełku ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4808 |
Wtajemniczenie
|
w sensie zgubiłaś, czy ktoś wziął?
#4809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W każdym bądź razie dzięki za pomoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() biedny Wojtuś, sam nie wie czego chce... cierpliwości! Cytat:
![]() też mamy takie zalecenie do noszenia ciągle i bardzo to lubimy ![]() Cytat:
zgadzam się, dobrze jest zażywać wit D ciągle Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zakorzenienie
|
W czym? Nosidelko grafit czy to teraz?
A, już widzę ![]()
Mam tylko jedno skrzydło ... A Ty masz skrzydło drugie ... Szczęścia nie trzeba szukać, spotyka się je przy okazji ![]() Edytowane przez xal Czas edycji: 2013-09-09 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja zaczęłam zdawać w wieku 18 lat, zdałam po 6 latach ![]() tzn miałam przerwę, bo po którymś egzaminie, chyba 3 mama stwierdziła że mi więcej kasy nie da, z kieszonkowego nie byłam w stanie odłożyć, i prawko zrobiłam jak zaczęłam pracę. ale nie musiałam powtarzać kursu, tylko kilka jazd wykupiłam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Lonely moja śp babcia zawsze mówiła: wcześniej czy później się wysra
![]() Jak tylko próbuje coś powiedzieć to zaczynam kaszleć. Dobijcie mnie. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4816 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny dziewczyny, dziewczyny. To juz za chwile. Brrr. Panikuje i juz serce mi sie kroi. Jestesmy w drodze. Wiec z calego serca jeszxze raz trzymajcie kciuki tak do 20.00. Dam znac po. Aaaa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() & ![]() ![]() Edytowane przez Magiusa Czas edycji: 2013-09-09 o 18:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
hej
byłam u teściowej i znów był ryk ![]() już sama nie wiedziałam co jej jest, czy zmęczona, czy chce jeść (zjadła 120 ml gęstej zupy a mleka zjada 180 ml) czy co. W końcu wróciliśmy do domu, wykąpaliśmy pół godz wcześniej. Zrobiłam jej 210 ml mleka, ale zjadła 150 i padła ![]() ciekawe ile pośpi, przeważnie się jeszcze budzi z 3 razy i trzeba jej dać smoczka/pić i dopiero zasypia. happy zazdroszczę załatwienia tyle spraw wraz z maleństwem. U nas graniczy z cudem wejście do sklepu po wędlinę ![]() happy żurawina i rukola z serem pleśniowym? daj przepis!!! happy dzieci to pewnie zjedzą jakieś kanapeczki. Najlepiej zapytaj rodziców co zjadają na kolacje (na pewno mają jakieś swoje przyzwyczajenia). |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak serio to nie wiem czy laktator by to rozkręcił ale no, może, może ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() u nas było tak, że siadaliśmy na brzegu, delikatnie moczyliśmy ciałko, później polewaliśmy wiaderkiem, wchodziliśmy do wody, zanurzaliśmy dzieci ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
Re: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
czesc,
zrobilismy sobie dzis "randke" i bylismy na obiadku w restauracji erpeanskiej ![]() ![]() co to ja chcialam?... a, moze nie pobije Was w ilosci oblanych egzaminow na prawko (do tek pory raptem 6 ![]() ![]() Cloche trzymam mocno kciuki za wyniki! Magiusa mam nadzieje,ze zabieg poszedl gladko tym razem ![]() Elusiek ![]() ![]() Vil wszystkiego najlepszego dla naszego miesieczniaka ![]() Lonely Veronic co Wy tak po sobie jezdzicie?? przestac mi tu bo bedzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
anka pokaż ciuszki ![]() axella ja też już mam takie myślenie jak Ty. Mała w końcu podrośnie i sama będzie wolała śmigać niż siedzieć na rączkach u mamusi ![]() Aczkolwiek jestem za takim samym trybem w ciągu dnia. Ta sama godz jedzenia i spania. Mi jest łatwiej a mała jest spokojniejsza. axella mieszkasz u rodziców? anoxe załamałaś mnie tym deserkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dzieki wszystkim za kciuki ![]() aaa, bym zapomniala! czytalam, nadrabialam, ale jakos kiepsko mi cytowanie i komentowanie szlo. no ale najwazniejsze trzeba jednak uczcic: Przemo, wszystkiego najlepszego! ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- aaa, lonely, ty meza spytaj, czy juz gdzies nie przelozyl tej kasiory ![]()
![]() |
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
MoTyleKsw u nas też są problemy z jedzeniem ale nie aż takie. Ja małej zaczęłam zabierać butelkę jak mi się za bardzo kręci. CZasami pomaga, a czasami muszę dać za wygraną.
marchewka łyżeczki te http://allegro.pl/lyzeczki-lyzeczka-...502947946.html a na później polecam http://babyono.strefamarek.allegro.p...html?p=6238551 Mysia gdzie Ty dokładnie mieszkasz? Cytat:
![]() ada mam nadzieję że wasze skoki szybko miną |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
a co do prawka... bo widze, ze tu sie zwierzamy w tej kwestii
![]() ![]() ![]() a najlepsze to bylo potem: najwieksza plotkara osiedlowa uslyszala o moim niezdanym egzaminie i poczlapala przez pol osiedla do mnie i mi mowi tak: "ja pier...ole, juz wiem ktory skur...ysyn to byl, ale ty ku.wa tez glupia ze do mnie nie poszlas, ku.wa, przesz ja z dyrektorem osrodka wodke pije! ku.wa bys se zaoszczedzila stresu, pier.ol tamto, zapominaj, masz tu nr tel ku.wa i zapie.dalaj do telefonu i wklepuj.... no... ok... Stachu, no to jest ta dziewczyna... no... no to sie umowcie... ach nie pie.dol tyle, no, wezcie sobie jeszcze 3 godzinki i potem wez jej to zalicz... no, nastepna flacha idzie na mnie" cos w tym stylu ![]() ![]()
#4826 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZE
Wlasnie placzu sie boje i zanoszenia bo wtedy nic nie da rady zrobic a jestes sama w stanie wykonac te cwiczenia? Ile razy masz cwiczyc w tyg. Godzina dlugo moj padnie on by ciagle spal:banghead:
#4828 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. M
Cytat:
![]() ![]() ![]() ps. znalazłam dość ciekawy artykul na temat anemii u dzieci, zelazo itd. http://www.udietetykow.pl/listy-od-c...malych-dzieci/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() axella łysienie po ciąży to norma. Moja koleżanka też tak miała i właśnie stosowała tą odżywkę co ja teraz zaczęłam. wax karolina extra zakupy diabli trzymam kciuki żebyś jakoś zniosła tą rozłąkę z Nelką. Nelcia jest słodka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.