|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. M
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Wiem, że pewnie pisałyście już 100razy o tym ale nie mogę sie dokopać...jaki rozmiar czapki na zimę dla naszych maluchów??
I drugie pytanie mam jakie foteliki kupujecie z tych większych?? Ja chyba bym chciała 9-25kg ale jaki wybrać to nie mam pojęcia ![]()
#4894 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No co Ty mówisz ![]()
![]() |
#4895 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a fotelik... chciałabym montowany tyłem do kierunku jazdy ale małż nie jest przekonany ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czapkę chcę taką "misiową" ale gdzie ja taką znajdę jeszcze w normalnej cenie.
![]() |
#4897 |
Wtajemniczenie
|
ok ok już nie będę na siebie najeżdżać...
![]() jest jak jest, staram się ,chcę dla W jak najlepiej... ale żal mi tego szkraba , że tak cierpi z powodu tych wzdęć ![]() ![]() Magusia- szkoda, że się nie udało z tym zabiegiem ![]() ![]() lonely- mam nadzieję, że znajdziesz tą kasiorkę ![]() justyna- ja nie wiem jaki rozmiar czapy mam kupić ![]() xal, justi- my już w nocy jedziemy na 4 dady, bo 3 przesikiwał, w dzień używamy jeszcze 3 Pampersów, ale już mnie wkurzają, bo są ciut za małe ![]() ![]() === ale jestem śpiąca ... zasypiam.. DOBREJ NOCKI ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4898 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() nawet tzowi nie mowie, bo nie pojedziemy jak sponsorzy tacy slabi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Cytat:
lat a pozniejnw okresach jesien zima Cytat:
Co do fotelika to ja mam 9- 25 maxi cosi priori ![]() M. Zrobil sie gadula moj D. Tak nie gadal a ten nawija i nawija tak smiesznie i cwiczy nogi , ciagle w gorze i to wyprostowac je potrafii hee dzieci jak z gumy sa A z D dzisiaj wieczorem podszedl do nas i pyta sie co robicie? A ja na kol. Tz a my ze nic na to on widze ze sie calujecie i tata ci cos z wlosami robi i po chwili mowi a jak bedzie tak ze kiedys nie bedziecie sie kochac .... na to tz ze tak nigdy nie bedzie a D. Mowi a ciocia z wujkiem juz sie nie kochaja na to tz ale my bedziemy zawsze sie kochac na to d. No dobra a jak mnie zona przestanie kochac to bede mogl z wami mieszkac na to my ze napewno bedzie mial kochajaca zonke ale w razie gdyby to oczywiscie i ze go kochamy i Michasia ... D. Sie przytulil i ja pytam sie go a ty nas kochasz? Na to D. Ze bardzo i ze zawsze bedzie kochal to ja czy M. Tez kocha a D. Ze tak i to bardzo ja mowie ze to dobrze bo bedziecie siebie mieli jestescie bracmi i bedziecie sie wspierac a D. Ze bedzie dluzej kochal M. Od nas bo ... i zamilkl i po chwili mowi nie powiem bo to smutne i przykre ja mowie mow i po chwili przekonalam go a on dokancza bo.. wy pojdziecie szybciej do aniolkow bedziecie w grobku nie i sie przytulil a ja sie poryczalam .... ach niby taki maly chlopiec a powiedzonka i teksty takie dorosle ... ale duzo tego wyszlo Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4900 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe, niedobra pani ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Wtajemniczenie
|
banka- ale słodki ten Twój Dawid
![]() ![]() ![]() a wit D to przynajmniej do 1 rż trzeba podawać, a najlepiej jeszcze dłużej ze względu na nasz klimat...tak jak już pisałyście ![]() dobra spadam spać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC
Też go oglądałam ale sama nie wiem. Jest dużo fotelików które wyglądają na dobre ale nie mają testów adac a nie wiem czy nasze testy jakiś pmot czy jakoś tak są wiarygodne.
#4904 |
Wtajemniczenie
|
aaa no i strasznie zazdroszczę Wam tych spotkań !!!
trudno się mówi...mieszkam na zadupiu:P dobranoc raz jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
h&m ma inna rozmiarowke i np. Rozmiar: 50/56 jest na 74cm a pilotki maja już według rozmiaru wzrostu, wiec latwiej wybrac np. 68 - 92 ![]() w temacie fotelików - mnie jakos przerazaja foteliki z tak duza rozbieznoscia wagowa. ja wazylam 25 kg w 4 klasie podstawówki hehe. chyba kupimy fotelik przejściowy, zastanawiam się nad mc pearl 9-18. a już fotelik 9-36 to jakas pomylka. ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() sa takie? kurcze trochę bałabym się choroby lokomocyjnej ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() karmię trybem mieszanym cyc/mm i lekarka kazała nadal podawać wit D Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dopiero od jutra ma być deszczowo. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZE
Cytat:
brawo za 6 kg ![]() pomylilam sie ja ja 9-18 priori hee tak do okolo 2,5- 3 lat posluzy zalezy kiedy glowa bedzie wystawala moj d. Jak mial 3 lata i 17 kg musialam go juz przezucic na 18-36 i juz do konca bedzie mial Tak jak wyzej napisalam mam 9-18 heee nie znam sie az tak na tych testach
![]() |
#4908 | |||||
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Cytat:
Cytat:
ale ze jak? ;p Wiesz jak to ustawiac? ![]() Cytat:
A jakas niedobra pani chciala zabrac Paulince oballa ;p Cytat:
jakbym wiedziala ze beda takie fajne maty i bedzie sie mogl rozwalic... myslalam ze tylko kolanka i wozek ![]() Nadrobimy na Zawadzkiej! O wlasnie, a tam mozna z dziecmi? Cytat:
![]() Ah mialam o zdjeciach jeszcze. Dajcie maile. Tylko jak juz pisalam ja zrobilam tylko 3 zeby w domu pokazac ze naprawde bylam i sie nie szlajalam nigdzie haha ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez vil84 Czas edycji: 2013-09-09 o 21:49 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | ||
siedzę i myślę
|
Dot.: Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4910 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZE
Cytat:
![]() Cudny Dawid, cudna szczerosc ![]() ![]() Zazdroszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |||
Zakorzenienie
|
Magi biedny Dareczek ale moze rzyczywiscie czas na wasza korzysc wplynie i wszystko samo sie odblokuje trzymam kciuki
![]() Cytat:
nom on taki zawsze byl i sypal tekstami po ktorych nie raz szvzena opadla ![]() Cytat:
my od tyg. Na 4 pamki zielone rewelacja a dady 4 duzo wieksze od pampkow i za sztywne jak dla mnie ![]() Cytat:
![]() Moj dzis takiego kupala zrobil ze nawet spodnie przesmierdly bleeee po jabluszku pewnie
![]() |
#4912 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
są, pan też dziś o nich mówił, są dużo bezpieczniejsze no i w Skandynawii tylko takie ![]() ![]() Cytat:
![]() No i my idziemy na warsztaty w Rybniku, nie wiem jak Wy ![]() Bartuś obudził się przed chwilą, miał jakieś gazy niefajne ale pomogłam mu trochę, popił jeszcze cyca i śpi ![]() dobrej nocy ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() lecę ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w żaden sposób nie neguję bo az tak się nie znam, a sama pieluchowałam ze 2 tygodnie może bo później przyszły upały i no szkoda mi dziecka i jeszcze obejrzałam filmik Zawitkowskiego a ona i tak cały czas rozwalona w żabę, więc pielucha jej nie wiele by dała. A Zawitkowski mówił, że pielucha źle robi dla kręgosłupa bo robi się zgrubienie tzn spadek między kręgosłupem a pieluchą, a po drugie, że dziecko musi pracować nogami, a pielucha mu to uniemożliwia. Dla mnie guru jeśli chodzi o sprawy ruchowe. Bańka Masz bardzo mądrego syna! Bardzo!!! Wzruszyłam się!
![]() |
#4914 | ||
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZER
Mysia masz juz chetna na zimowe woombie? przekonuje sie do tego, ze i nam jest potrzebne. Wiec w razie czego wpisuje sie w kolejke.
Cytat:
Ania, dziecku nie mozna podawac wywaru z miesa. Nie pamietam do ktorego miesiaca ale nie wiem czy nie do roku przypadkiem ![]() Cytat:
Alez macie cudownego synka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj poszedł 3 skalpel Ewy Chodakowskiej
![]() Przy drugim skalpelu szło fizycznie lepiej, ale psychicznie gorzej bo już wiedziałam że lekko nie będzie ale nawet przeszłam bez kryzysu... Przy trzecim już robiłam w miarę spoko cwiczenia ![]() ![]() także dzieciaki usypiamy i balerony spalamy :p A ja jeszcze zrobię angielski, prysznic i kima ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jakie warsztaty z Zawadzka? Dobrej nocki wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4918 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() podziwiam za systematyczność, wytrwalosc, determinacje...i jeszcze ten ang. kobieto! wprowadzasz mnie w kompleksy!!! ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- Justyna, doczytałam, ze czapki 50cm to ok. 3-4 lata |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
siedzę i myślę
|
kupiłam 6 książek i mogę iść spać : Zabawy z niemowlakiem, Księga Dźwięków, Kuchnia dla dzieci, Pierwsze czynności-sam się ubieram, Karty obrazkowe Pierwsze słowa i Oczami maluszka Ślimak
![]() od jutra (w sumie już od dziś, bo po północy ![]() dziękują dobranoc ![]()
#4920 |
Zakorzenienie
|
Mam do nadrobienia ostatnie 5 dni, ale zanim to, to muszę się pożalić... Wygląda na to, że znów mam zapalenie piersi
![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.