|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Dzien dobry
![]() My juz na nogach... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
siedzę i myślę
|
Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Hawwa współczuję
Moje dziecko ewidentnie nie lubi gdy jest za ciepło , popadł deszcz zrobiło się fajniejsze powietrze i od razu ładnie pospal ![]() ![]() ------------------------- już zasypia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
bla bla bla Edytowane przez karolina2121 Czas edycji: 2013-09-10 o 06:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Nie wiem co mi się z tą "7" pokickało, pewnie było od 7 doby coś dawane
![]() Cytat:
![]() Z obalem, to moje dziecko ma taki rzut, a matka się zgadała że oball poleciał ze 3m za daleko ![]() Nie wiem czy można z dziećmi, trzeba dopytać, w razie co, weźmiemy własny kocyk. Coś mi się wydaje, że sprawdzałam tą firmę pod kontem fotelików na teraz i mają tylko 3 gwiazdki, nie wiem jak te następne.
![]() |
#4924 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Karolina pięknie pospał, moja już dziś tak pięknie nie spała mimo spania z Nami
![]() ![]() ![]() Masz gdzies info o tej promocji z ross?
#4925 |
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja
![]() Wstalismy ale m. Wisze ze przysypia s tz z nim heee Ide szykowac D. Do szkoly , jutro bioderka a pojutrze rehabilitacja mam nadziehe ze bedzie ok
#4926 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4927 | |||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4928 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz jakąś tabelę z tymi rozmiarami HM? Cytat:
![]()
Nasze szczęście Julia ![]() Edytowane przez antoinettee Czas edycji: 2013-09-10 o 07:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dziewczyny, super oferta na soothie http://allegro.pl/avent-smoczek-sili...533494985.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
Dzis szczepienie..
![]() ![]() Chcialabym by mi ją zmierzyli.. Robia takie rzeczy e przychodni? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Przespała mi ślicznie: zjadła o 18 kąpiel o 19 napiła się pare łyków, zasnęła 19.30 sama!! Nakarmiłam ją o 23 na śpiocha drugi raz w życiu bo piersi bolały, i spała do 5:45 ![]() ![]() ![]() Banka ale się wzruszyłam D ![]() axella to u was nie mierzą przed szczepieniem?? zazdroszczę wam tych spotkań ![]() Dziewczyny na obiad mam zrobić zupę kalafiorową, albo opiekanego kalafiora, ale to ciężkostrawne nie ![]() ![]()
#4932 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() warsztaty na pewno, a z kinem jeszcze zobaczę. pewnie też się wybiorę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Ma ktoś kontakt z Jenny, bo dawno jej nie było, sondy nie robi, a wątek się kończy ...
![]() |
#4934 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u nas ze spaniem lepiej niż wczoraj-zasnął pięknie, ale budził mnie na jedzenie 3 razy..no i jak przed 8 wystękał kupsko, to spanie się skończyło na dobre ![]()
![]() |
#4935 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Cytat:
u nas nie mierzą, ostatnio jak miał 2 miesiące w szpitalu małego mierzyli ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Wiecie może z jakiej firmy dostanę słoiczki samych ziemniaczków lub dyni bez dodatków? Widziałam samą dynię z hipp-a ale tylko w sklepach internetowych lub na allegro ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
Młody wczoraj zjadł o 19 kaszkę, zapił wodą, potem kąpiel i przy butelce zasną o 20.30, a dziś o 7.30 pobudka ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() noc beznadziejna.. i nie przez małego a przez samą siebie.. spać nie mogłam, zadręczałam się tą kasą i gardło mnie bolało jak cholera ![]() budziłam się co chwilkę i stawałam nad łóżczkiem małego, obserwując jak śpi. A ten jak na złość nie zbudził się w nocy na jedzenie ![]() dopiero o 5.30 wzięłam go do naszego łóżka bo myślałam że zaraz mi cyce pękną.. no i zjadł, a potem już spać nie chciał ![]() -- dzięki dziewczyny za wsparcie, ale szukałam już wszędzie gdzie mogłam i nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
Z tym mierzeniem to widze roznie. Dzieki za odp. DIs poprosze o zmierzenie hihi
![]() My juz po spacerze ![]() Czy przu jedzeniu sloikoe wasze dzieci otwieraja buzie? Bo Z nie, robi dziubki i trzeba sie nakombinowac hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC
Cytat:
![]() kalafior ciezkostraeny? Chyba nie ![]() Cytat:
jestem ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4939 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie ciężko coś takiego znaleźć... Cytat:
![]() Mój Mąż ostatnio wrócił z zakupów (a w zasadzie nie kupił nic, bo w Biedrze gotówką, a On jej nie miał) wkur.wiony na maxa, że zgubił kasę... Przeszukał całe mieszkanie, garaż, samochód i nic. Kasy jak nie było tak nie ma. Pojechał nawet do rodziców pod garaż zobaczyć czy tam nie wypadła... No i dzwoni po chwili i mówi do mnie "sprawdź czy do śmietnika nie wrzuciłem pieniędzy". Ja zdziwiona, no ale sprawdziłam i były! Ten fajtłapa brał kasę z barku i przy okazji wziął sobie cukierka. Zjadł cukierka, poszedł wywalić papierek do śmieci a razem z nim wywalił kasę ![]() Cytat:
![]() Oby było dobrze i samo się "naprawiło" ![]() Cytat:
![]() I ja mam od kilku dni "zły dzień" ![]() Cytat:
![]() ![]() Tytuł nowego wątku! Cytat:
Nie zazdroszczę... ![]() Nie złapało (tfu, tfu), ale drżę o te swoje cycki na każdym kroku (zrozumie to tylko ta kobieta, która przeszła to dziadostwo chociaż raz) ----- ![]() Witam się z jeszcze gorszym nastrojem niż wczoraj ![]() ![]() hump, antoinette, diabli- my też po USG bioderek. No i u nas ![]() ![]() W każdym razie jestem tym trochę podłamana no i wkurzona, gdyż pierwszą wizytę mieliśmy u tego samego lekarza, ale na NFZ w szpitalu w Olsztynie. Wizyta trwała 3 minuty łącznie z rozebraniem, ubraniem i wypisaniem papierków. I było niby wszystko ok. Wczoraj pojechaliśmy do tego samego lekarza, ale do Mrągowa i wizyta prywatna (i tak wyszło taniej niż wyjazd do OLN) trwała z 15 minut. No i wyszło, że nie jest tak jak być powinno. Powiedział i pokazał jak nosić, co robić etc... Eh... Pieniądze mają jednak moc... Nie smęcę Wam już... Może jak mnie najdzie to Wam się wyżalę z moim żali i problemów (ale nie tu) i może sprowadzicie mnie na podłogę... Póki co, Kuba zalicza drzemkę, więc idę się umyć chociaż i zmyć naczynia. O 12 mamy gościa- wpada moja licealna psiapsiuła na plotki ![]()
![]() |
#4940 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do pieluchowania to spróbuj go dać na brzuszku, wtedy mniej powinna pielucha przeszkadzać. Podsuń nóżki do góry (zegnij na żabkę) i lekko na boki, może mu się spodoba.
![]() |
#4942 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC
Cytat:
![]() ![]() ale ten twoj D juz madry i wrazliwy chlopak ![]()
![]() |
#4943 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś będzie kalafior panierowany, ziemniaki z koperkiem i jajko ![]() ja się nie odzywam bo jem wszystko ale jeśli chcesz spróbować kalafior to lepiej gotowany, w zupie a później smażony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pieniądze mają moc, to fakt ![]() trzymaj się ![]() ![]() === dzień dobry ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kochana ..będę mocno trzymac kciuki za Twój upór za Twoje podejście..ukłony wielkie dla Ciebie ![]() przede wszystkim ..co się stało że już nie karmisz???przeoczyłam.. ![]() widziałam że Xal nawiązywała do mnie ![]() tak owszem możesz sobie zapodac..nawet to 6% skoro jeszcze nie przystawiasz..i rozluźnic się totalnie..i tym samym rozszerzyc kanaliki przez które leci mleczko.. proponuje masaż sutków... z uśmiechem na twarzy..zero spięcia..zero stresu.. bez "nacisku".. .chwila pobudzenia.. pociągaj ..tak jakbyś chciała wyduszac mleczko...ale delikatnie..to ma być przyjemne .. ![]() często...potem i możesz tym Swoim "dyktatorem" ![]() masuj całe piersi..ugniataj je..i tak jak dziewczyny pisały patrz wtedy na swojego ssaczka..to pomaga... ![]() oczywiście Twoje dziecko też musi tego chcieć!!!.. baw się cycuchem ze swoim maleństwem ..miziaj po ustach jak sobie leżycie ..zachęcaj do zassania...jeśli Twoje dziecko używa smoczek..to sprytnie podmieniaj mu go na cysia..tak w zabawie..miziu..miziu i ciach cyca i tak na zmiane.. jak wyduszasz jakieś krople to wtedy też daj posmakowac..powinno dziecię się zainteresowac..nic na siłe kochana.. clo pisze o "cudownych" kroplach..jeśli chcesz ..możesz oczywiście spróbowac..jak najbardziej będzie Ci łatwiej jeśli mleczko pojawi się bez męczących prób "kropla w krople"".... wyobraźcie sobie że Ja jak przestałam karmic Krystiana x lat temu tak przez 6 lat miałam pokarm..wystarczyło że spojrzałam na jakieś ssaki (nawet małe kotki) i mleko wrzało w moich cycach... ![]() było to męczące ..na jakiś sposób oczywiście...mogłam karmic cudze dzieci wtedy..(nie robiłam tego choc mi to zaproponowano..za niezłą kase ![]() opowiedziałabym jeszcze coś na ten temat ale się wstydzę ![]() ![]() vil dla Twojego przystojniaka wielkie ![]() ![]() ![]() lonely i co jak z kasą?? bo nie doczytałam chyba czy znalazłaś czy nie?? clo ![]() ![]() ![]() ![]() banka ..ach te nasze dzieci..mają takie "dorosłe" myśli..D jest uroczy i taki mądry ![]() u nas skok ciąg dalszy..wczoraj Gabriel wieczorem przeszedł samego siebie..na szczęście Wiktor był aniołkiem.. takiego "pisku" jak wczoraj jeszcze u Gabriela nie słyszałam..ciągle w ramionach i szybkim krokiem spacerowałam po całym domu ..tego wymagał....i tak ze dwie godziny ... 0 22,30 zasną na mnie i lekko odłożyłam go do łóżeczka ..spał do 3 rano...zjadł i pospał do 7...chociaz tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Wtajemniczenie
|
Hejj
![]() mam tylko chwilę,bo W marudzi leżąc na brzuszku nie zrobił sobie jeszcze przedpołudniowej drzemki, mimo, że oczka mu się kleiły, ale smoczek ciagle wypadał,więc nici ze spanka ![]() wczoraj zdemontowałam karuzelke, bo mojego bąbla kompletnie przestała już interesować ![]() teraz interesują go wszystkie zabaweczki, które można złapać i włożyć do buzi ![]() nuna- u nas też wczoraj była fatalna pogoda, ale musiałam wyjść po chleb i masło, więc zamotałam Wojtiego w chustę i wzięłam parasol i poszliśmy na spacer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4947 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4948 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() chcemy więcej! bo to co piszesz jest bardzo ciekawe ![]() dobrze,ze G w nocy ladnie pospał ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ada tu sami swoi - opooowiadaj ![]() moje dziecko przekręciło się w łóżeczku, nogi położyło na karuzelkę i zmienia melodyjki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.