|
|
#571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
cycuś to jest cycuś i nie przekonasz mojego synka ale uwierz mi na słowo że jeśli wyszłabyś z domu na 2-3 h to Twoje maleństwo na pewno by zjadło coś innego niż cycusia Cytat:
ja już wczoraj pisałam,że polecam bardzo pastę Chicco |
||
|
|
|
#572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I za przespane noce!Nie wiem czy ktoras juz pisala - w dniach 10-11.09 w Rossie ma byc -25% na zywnosc dla dzieci z karta Rossne. |
||
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
hej
nie jest mi dane byc na bieząco mam 18 stron do nadrobienia i raczej nierealne zebym to zrealizowała dziecie moje nadal nie doczekało sie tych górnych jedynek, oszaleje niedługo bo co przez to sie dzieje to ludzkie pojecie przechodzi.... szanowny pan małzonek dzis napisał ze powinnam umozliwic mu kontakt z dzieckiem.... pfffff. od 2,5 tyg nie zainteresował sie czy mam za co mleko kupic a dzis pretensje jakbym co najmniej małego wywiozła za granice a co nie wie gdzie mieszkamy? nie umie zadzwonic ipowiedziec: chce zobaczyc sie z małym? bujaj sie fiucie![]() postaram sie nadrobic chcociaz troche póki mały zneca sie nad paczką chusteczek
|
|
|
|
#576 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czy któreś jeszcze dziecko śpi w takiej pozycji? http://imageshack.us/a/img580/3450/f90n.jpg
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wlasnie taką chce;p jak na zdjeciu ;p btw. jaka ona byla malusia a dziś moja laleczka kończy 8 msc achhhhhh Kurnaaaaa ale jestem zla;p w niedziele tyle kasy wydalam w rosie na te deserki itd aaaaaaaaaaaaaa :[[[ musze dzis jechać w takim razie;]
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-09-10 o 09:50 |
|
|
|
|
#578 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
misiael, ojaaaa...ale słodzizna
marsi, mój nie zje nic, a nawet jak zje i tak dopycha cycem, więc jestem uziemiona totalnie i na wieki
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Bartulo już taki rozrabiaka? ![]() Deli...buziaczki dla malutkiej..za kolejny jubileusz ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#582 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
dla Amelki, mała rzecz a cieszy mamusię ![]() czy wasze dzieciaczki robią kupę przez sen? Lenka w nocy nie pamiętam kiedy robiła, chyba w pierwszych msc-ach, a teraz jak chce kupy a śpi to się budzi, zawsze robi po porannej drzemce, więc niedługo będzie przebieranko. ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
Ja z takich samych powodów najpierw podglądałam dziewczyny ale troszkę szybciej sie ujawniłam , poprostu powiedziałam sobie że teraz musi być dobrze- i było ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- dla Pietraszka, martwiła---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- dla Pietraszka, martwiłaś się ze nie siedzi a on już chodzić zaczyna ![]() dopiero lenka wstała, wzięłam na ręce i kupa idzie ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
dla Oliwki, ja ostatnio ugotowałam zupkę to lenka się dławiła, nie zjadła nic jak nie chce to nie wepchnie się na siłę, jak nie to nie
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
W DDtvn..rozmowa z autorami o nowe j książce nt.Rydzyka...przełączam na Pytanie na Śniadanie bo nie lubię Pieńkowskiej....a tam Kuz Co autorzy zdazyli orzeleciec do innego studia i słyszę to samo nt.tej książki...co za NUUUDA:banghead::banghead :
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja mam styki i delikatnie obracam mu glowke na bok. Cytat:
|
||
|
|
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
nijak mi to nadrabianie nie idzie, net zamula jak jasny pieron, szlag mnie zaraz trafi
zaczełam od początku zaległosci: BOKEH- rudego nic nie pobije!!!! ten brąz raczej nie dla ciebie MAŁA jaki Oskar odwazny ![]() PSTRYNU- Kubulencjusz bedzie modelem i troche od konca: witam nową mamusie ![]() odpowiadając na pytanie o ubieranie: młody urządza płacz i zgrzytanie zębów, wije sie jak piskorz, przebrac pampersa z kupą to jets hardcore a ubrac na dwór- masakeros ![]() LADY- piękna noc za Wami, oby już każda taka była nadrabiam dalej bo dziec zasnął ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- BLACK, bardzo sie ciesze, ze Oliwka zaczęła wreszcie jesc DELI- miesięcznicowe buziale dla Amelki od Bartoliniego o @ była mowa, ja tez dostałam, praktycznie zaraz po zakonczeniu karmienia, po póltorarocznej przerwie a wcale nie teskniłam , masakra była, potop przy tym to mało powiedziane ![]() ![]()
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
JA tez zydek jestem pod tym względem ale juz tyle czasu nie ylo promocji a ja juz nic nie mialam... a kupilam chusteczki BD i kurna fajne sa!
|
|
#589 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
EZZO- na fejsie Cie widziałam, przepięknie wyglądałas
HJE- spóznione, ale najlepsze zyczenia osiemnastkowe MYAJA, jak karmiłam kp (jeszcze tydzien temu) to dawałam młodemu na noc gestą kaszkę, jadł łyzeczką jakos ze 130 ml mleka, a i tak budził sie na cyca 2 razy. Teraz przy mm na noc je 180 ml zageszczonego kaszką mleka (z butli mu daje bo przez te zębole co wyjsc nie mogą nie chce nic łyżeczką jesz) a i tak sie budzi około 3.00-4.00 na jedzenie, wypija jeszcze 120 ml samego mleka nadrabiam dalej, ale Wam spamuje
|
|
|
|
#591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
także po wielu próbach już daję Jej tak spać, skoro tak wygodnie szaja no właśnie to moja ma podobnie chociaż obracanie Jej idzie świetnie, bo może z jednego końca pokoju przedostać się do drugiego, właśnie obracając się;p
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-09-10 o 10:33 |
|
|
|
|
#592 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kupilam jak pisalas kiedys o kaszce na dobranoc z Hipa w sloiczku ... kupilam bananowa, ale strasznie mi sie slodka zdawala ... 1 raz mala jadla tak, ze nie nadazalam lyzka machac ... ale co z tego jak na nastepny dzien na to samo byl szczekoscisk Cytat:
znalazlm fotke ..Cytat:
|
|
|
#593 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
o cholercia, nieźle Na razie nie mam ani jednego ![]() Cytat:
Współczuję Wam tych kiepskich nocek - u mnie też bez rewelacji, kilka pobudek, płacz, ale jednak było lepiej niż u niektórych z Was... |
||||
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
No ale każdy wybiera metoda prób i błędów ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-10 o 10:56 |
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
moim zzdaniem sa bardziej mokre od pampers aaaa tylko ja roziwe biore bo byly jesio inne
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() No to może dziś wezme na próbę...jak na razie nr 1 to te z lidla Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#598 |
|
Zadomowienie
|
ja znow husteczki tylko hugies .. jakos jak Black o nich napisala sprobowalam i sa mega wilgorne i takie jak mokry papier, namniej sztuczne mi sie wydaja ...
laski co kupujecie w rosie ? ja chyba tez pojde skoro taka promo, ale kurde mialam juz jej gotwac
|
|
#599 |
|
Wtajemniczenie
|
Lady, niezłą miałaś faze w nocy z tym odwijaniem
za mobilność dla Pietraszkamarsi, gdzie miałybyśmy się spotkać i kiedy? ![]() nawijko, ta promo w rossie to tylko na rosmanowskie żarcie, czy na wszystko ? Bo bym mleko kupiła ![]() deli, neti, ja probowałam i BD i tych lidlowskich i dad z biedry i niestety nie mogę się do nich przekonać jestem wierna huggies ![]() Sylwia, zastanawiam się jak będzie wyglądało Wasze spotkanie jak szanowny będzie chciał do małego przyjechac.... hmmm nadrobiłam i tyle co na szybko zapamiętałam. Męczymy sie z dolną jedyną i górną jedynką idą idą i wyjść nie mogą. Jest nieciekawieeeeeeee ![]() Coś mała nie chce obiadków jeść, nie wiem czy to przez te zęby czy co sie dzieje ![]() aha, fewcia, współczuje Ci ostatnich nocek, biedulki Wy obie... charlizz, a u Was jak? przeszedł drzyk czy dalej syrena? może wyjde zaraz na spacer, ale aż się boje, że będzie taki jak wczoraj
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę właśnie w kolejce do gina po receptę bo tabsy mi sie kończą. Tż poszedł z Darią do lekarza. Kurde niepokoi mnie ta gorączka. Nie wiem czy to przez zabkowanie bo żadnych zabkow nie widać. Dziąsełka też bez zmian
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-10 o 11:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

ma fluor więc nie nadaje się do połykania! Szukam dalej.

za przespane noce!
a co nie wie gdzie mieszkamy? nie umie zadzwonic ipowiedziec: chce zobaczyc sie z małym? bujaj sie fiucie
a dziś moja laleczka kończy 8 msc achhhhhh 

a ubrac na dwór- masakeros
wiec zaczynam go budzic, z panika, bo przeciez Piotrusia zgniata!!!!! ten oczy jak 5zl, nie wie o co kaman, a ja (dalej na jawie snilam