![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
a co do drugiego- bo my jesteśmy za☠☠☠iste!
![]() |
#332 |
Zadomowienie
|
Stop cierpieniu
www.siepomaga.pl Bycie mamą to ogromne szczęście. Tulenie kruszynki w ramionach, pierwszy uśmiech, wspólne poznawanie http://www.siepomaga.pl/f/sercedziecka/c/979 pOTRZEBNA OGROMNA SUMA NA OPERACJE SERDUSZKA W USA nawet wplacona zlotowka duzo daje |
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kolejna kręconowłosa ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze to określiłaś, dziecko jest zanurzone. Otulone. TŻ dziś poszedł do sklepu z W. w nosidle - liczył, że go ktoś w kolejce przepuści... przeliczył się ![]() Dzięki ![]() Albo pojedynczo będziesz pakować w każdą szparę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na pewno telefon i jakiś samochód - to było na wierzchu, nie dokopałam się do dna wora ![]() Chłopy śpią, a ja w końcu nadrobiłam ![]()
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Mamy dzisiaj w nocy chyba jakies dziwne promieniowanie, bo moj maluch o 2:30 zrobil mi pierwsza pobudke na zabawy, po pol godziny chyba znowu usnelismy, i kolejna o 4:30... Nie do uspania wiec wstalismy, niech sie wyszaleje w swoim lozeczku i sprobujemy zaraz znowu isc spac ![]()
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to wczoraj milo sie zaskoczylam u lekarza.kilka dni temu zadzwonilam o termin jak najwczesniejszy, mowiac ze karmie piersia i musze dziecko w domu zostawic. Dostalam o 9, jako pierwsza, ale tutaj tez sa takie zasady, ze mimo terminu wchodzi sie w kolejnosci przyjscia (oczywiscie kontrolowanego przez rejestratorke). I przyszlam o 8:50 i przede mna byly 3 osoby (prawdopodobnie z pozniejszym lub bez terminu) i punkt o 9 jak przyszedl lekarz zostalam wywolana jako pierwsza ![]() ![]() ![]()
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() dziś TŻ wstawał milion razy w nocy... nie wiem co się stało, chyba z dwie godziny skurczybyczek nie spał ![]() ![]() A mnie szczykło pod łopatką, tak jakbym nadwyrężyła i boli przy każdym ruchu. Więc noc nieprzespana kompletnie, TŻ wstawał a ja jęczałam z bólu ![]() Despa byłabym bardzo wdzięczna bo wczoraj mi sie skończyły więc pobiegłam do lekarza ale ten do 18-stego na urlopie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba się na razie wstrzymam, od jakiegoś czasu spacery i tak wyglądają dużo lepiej, bo Filip lubi leżeć w gondoli na brzuchu. dokładnie ![]() a devoted to widzę bardzo często w podczytujących, może to nieujawniona mamusia marzec-kwiecień ![]() ![]() NAti_85 chyba pisała z Nami dawno, dawno temu Ja kupowałam w Rossmannie z BD Cytat:
![]() A z którego marca jest Twój Filipek? Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ?? dzis i jutro w rossmanie jedzenie dla dzieci z karta -25%
![]() |
#339 | |
Kniaginia
|
Witam
![]() Był już u mnie dziś rano pan od pomiaru okien, bo będę rolety i żaluzje zakładać. No i musiał pomierzyć u Róży w pokoju. A ona oczywiście ma teraz swoją przedpołudniową długą drzemkę. Mierzył, mierzył, a ona się nie obudziła ![]() Teraz czekam na faceta z drugiej firmy. Musze poznać konkurencyjne ceny ![]() Cytat:
Z czasem polubi ![]() Niemiecki porządek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Przyczajenie
|
Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Ll
A Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
MBZ♥
|
Dragusiu chyba się pomyliłam nadrabiając:/myslałam, że Ty pisałaś o przewrocie z brzuszka na plecki?
U nas nocka fajna, Roszpunka spała na brzuszku ![]() ![]() Moderna miło ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Wszystkie promocje dzieciece mnie tu omijaja.
Powiedzcie mi jaka jest roznica miedzy dada 3 a 4? 3 robia sie ciasne w udach i pasie ale bardziej w nozkach a nie chce zeby bylo jak z przejsciem z 2 na 3 ze kupowalismy pampresy 3 bo dada 2 za male a 3 za duze byly. Jak juz wygramolimy sie do biedry to chce zaplanowac co kupic. W ogole kicha, promocje dla dzieci mijaja sir z tymi na pieluchy, zapasow sloiczkow nie zrobie bo nie zabiore a w domu nic nie mam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Kniaginia
|
Cytat:
W Ikea poszłam od razu do kasy uprzywilejowanej, przy której rodzic z dzieckiem chyba do lat 3 podchodzi do kasjera, "anonsuje się" i jest obsługiwany poza kolejką. Tak też zrobiłam, a starsze małżeństwo, przed które weszłam, się bardzo oburzyło. Więc ja ze stoickim spokojem wytłumaczyłam, co robię i dlaczego, a ta baba dalej mi nie chce zrobić miejsca na taśmie (zaczęła wykładać jakieś serwetki i talerzyki). Powiedziała tylko "niech pani wchodzi". A ja na to "ale proszę mi zrobić miejsce na taśmie, bo chyba w powietrzu nie będą kasowane moje zakupy" (a miałam ich sporo, w tym wielko-gabarytowe). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 | ||
Zakorzenienie
|
no ja nie wiem jak tak moglo sie zdarzyc :P
Milus z Misia to dopiero wiesz po slowie sa hihi. no jasne ze fajnie, w koncu Fajne z nas babki ![]() Cytat:
![]() ad 2 - to ja nast razem sie teleportuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wstałam zjadłam - Milus spi teraz a mnie brzuch boli - mdli mnie buuuu, ciemna srubka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
MBZ♥
|
Maria właśnie w Ikei tak robię
![]() ![]() Teraz jak byliśmy na zakupach poszłam do pokoju dla mam i dziecka w galerii żeby nakarmić i prewinąć Roszpunkę. jestem w trakcie zmiany pampa i ktoś szarpie za klamkę i tak kilka razy. Skończyłysmy, wychodzę, a pod drzwiami oburzona pani z 3 latkiem i fochem, że tyle musiała czekać, a dziecko zrobiło kupę ![]() ![]() Jakie rolety i żaluzje zamawiacie? ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Houston mamy problem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
a od piątku Pampersy z kartą 42,99 (np 3-ki 82szt)
Babydream po 25,99 podkłądy do przewijania 9,99 żel BD do mycia 8,49 deserki Hipp 1 + 2-gi za 50% 3 deserki Gerber + 1 gratis obidek Bobovita + 2-gi za 50% https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1378722165 |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Kniaginia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
MBZ♥
|
Z dadami nie pomogę:/
Maria przypomniałaś mi ![]() ![]() Jaki płaszcz będzie w mohito ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#351 | ||||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w końcu zmieniłam, heh trzeba było pożegnać ciążowy brzuszek ![]() Cytat:
![]() Najlepiej jak juz samo siedzi, ale sa krzesełka z regulowanym oparciem i dzieć jak w leżaczku sobie leży (mamy Caretero magnus - dokładnie takie http://www.smykolandia.pl/index.php?...nus-niebieskie) wydaje się być spoko. Jeszcze nie używałam dlatego za wiele powiedzieć nie mogę. co wiem na pewno- solidnie stoi, nie buja się na boki i jest łatwe w obsłudze (zdejmowanie tacki czy regulacja oparcia/wysokości itd.) Cytat:
![]() Też nie poznaję dziecka ![]() ![]() Co do trzymania też tak tak robimy (Tomek uwielbia) ale wolałam się zapytać czy tak można ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do noszenia my tak od pewnego czasu już non stop (Tomek zakochany w tej pozycji) ![]() ![]() No i oczywiście ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I kolejne dziecko kosmici podmienili ![]() ![]() cdn.
![]() |
#352 |
Wtajemniczenie
|
witam! ale mam tyły! chyba jestem na 5 stronie
![]() ![]()
![]() |
#353 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#356 |
Wtajemniczenie
|
dodatkowo sąsiad mnie tak wku********że szkoda gadać!
![]()
![]() |
#357 |
Przyczajenie
|
Hej mamusie.
Nie nadarzam was czytac ![]() Dziekuje za mile powitanie i slowa pocieszenia ![]() mam nadzieje, ze i mojemu Filipkowi z dnia na dzien sie odmieni i zacznie lezec na brzuszku, bo ja troche panikuje. Chociaz juz jakis czas temu jak go kladlam na brzuszku to obkrecil sie z brzuszka na plecy, a teraz nie chce. Pokazal, ze umie i koniec ![]() Tasia34 - terror trwal ok miesiaca Monica1989 - moj Filip jest z 10/03 Milego dnia wszystkim ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez... eeee tammm, dawaj, dawaj ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ok, teraz doczytuje biezace ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
Dziś pierwszy raz założyłam 4 i różnica jest dość spora - 3 były pod pępkiem i uciskały, 4 sięgają nad pępek, ale nie są zbyt luźne, w sam raz. A mam jeszcze 3 paczki 3, a tu trzeba już 4 kupować! Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
to dziś pół roczku!
![]() ![]() polejmy coli ![]() a my jutro idziemy na szczepienie 6w1, potem za tydzień pneumokoki i koniec ![]() oj ciekawość mnie zżera ile mój maluszek waży hehe ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.