|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł? | |||
| Trzy miesiące prawie mam, już niedługo w kość Wam dam! VII-VIII cz. 2 |
|
2 | 16,67% |
| Skok nawiedza moje dziecie niech idzie precz na swoje śmiecie! VII-VIII cz. 2 |
|
1 | 8,33% |
| Czas to śmiechów i gugania, a wnet diety rozszerzania. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013. |
|
6 | 50,00% |
| Nasze dzieci to istne aniołki! Tylko gdyby nie te skoki, nocne wstawanie i kolki VII-VIII cz.2 |
|
3 | 25,00% |
| Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
|
|
|
|
#962 |
|
Zadomowienie
|
iwonka dr przepisała mi Elocom. 18 zł i tylko na 5 dni stosowania a potem moge se ja wywalic bo po 4 tyg. sie przeterminuje ale cóż... byłam gotowa wywalic wiecej na jakis krem oliatum czy cos bez gwarancji ze da rade a tak to przynajmniej widze ze ładnie jej schodzi
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Dzoan brawa dla grzecznego Olka
mój też dzisiaj póki co (odpukać) jest bardzo grzeczny a ja wczoraj byłam na fitnessie i uda mi odpadają i brzuch
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#964 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a ja mam syf w mieszkaniu, spać mi się chce niesamowicie a siedzę i ciasteczka podjadam a w sobotę na wesele idziemy i miałam się odchudzać
|
|
#965 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Cytat:
Twee maz mojej sąsiadki z sali tak samo, po jej telefonie, że wody odeszły - byłyśmy w szoku, w jakim tempie przyjechał ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koszulki sporo kosztują, ale naprawdę jakość rewelacyjna!A mąż swoją nową butelkową zachwycony ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42727789]Ja zostawiam dużo mleka wtedy, ale same wiecie, że ja odciagam sporo na raz. Jak wychodzilam w sobotę ma zakupy, to zostawilam mamie 450 ml mleka, ściągane 2 razy, ostatecznie nie było mnie 6 godzin i zostalo na jeszcze jedno karmienie potem. Twee maz mojej sąsiadki z sali tak samo, po jej telefonie, że wody odeszły - byłyśmy w szoku, w jakim tempie przyjechał ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] No okej, też tak robiłam, tylko na chrzciny wypadałoby, żebym syna zabrała |
|
|
|
|
#967 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak długo czekałyscie na wypłate zasiłku z zus? bo nie wiem jak sie z finansami ustawic
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Ponawiam pytanie o kozuchy!
Ktokolwiek wie... ![]() Miniu ma kozuchę w nosie, która mu przeszkadza i charczy, ale moja położna powiedziała, żeby nie psikać mu bezpośrednio do noska wodą morską, tylko zwilzyc zrolowany wacik i tak sobie szukać wiatru w polu ![]() Jak wy wyciągałyście kózki takim maluchom? Bo dzisiaj po raz pierwszy będę musiałą użyć aspiratora i właśnie nie wiem, jak fajnie najpierw zwilżyć mu nosek, żeby sprawnie poszło...
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42727789]Ja zostawiam dużo mleka wtedy, ale same wiecie, że ja odciagam sporo na raz. Jak wychodzilam w sobotę ma zakupy, to zostawilam mamie 450 ml mleka, ściągane 2 razy, ostatecznie nie było mnie 6 godzin i zostalo na jeszcze jedno karmienie potem.
Twee maz mojej sąsiadki z sali tak samo, po jej telefonie, że wody odeszły - byłyśmy w szoku, w jakim tempie przyjechał ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] O matko Perse, a ja byłam taka dumna z moich 80ml ![]() Jak widać faceci w takich podbramkowych sytuacjach nabierają nowych mocy ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- |Ooo matko, ależ zazdroszczę Mój "fitness" to zjedzone wczoraj chyba 7 bułeczek drożdżowych uieczonych przez mamę i dziś kolejne dwie. Aaa no i liczę na to że mój trzęsący brzuch sam się po prostu wytrzęsie
|
#971 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale każdy lekarz/położna mówią co innego, już mnie wkurza to, bo nie wiem co robić w takich sytuacjach
|
|
#973 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ja sobie też
![]() Cytat:
piękna waga Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
głodny był to mu nie żalowaliśmy ![]() En ja na Twoim miejscu nie dawalbym mu 170ml i mniej miarek, bo możesz mu tylko żolądek rozpechać, dałabym 150ml i te 5 miarek które przypada, wtedy bardziej się zasyci. |
||||
|
|
|
#974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() w najgorszym stanie sa miesnie brzucha, bo wysiadałam i robiłam przerwe praktycznie co chwile.. Dzisiaj tez postaram sie na cos pójść, ale zobaczymy jak mi wyjdzie w zwiazku ze zgubieniem tel musze pojechac do banku, zmienic numer tel do kodów bo nawet przelewu nie moge zrobic za hustawke która Tomkowi kupiłam A Ty nie masz sie co martwic o brzuszek, ładnie się wchłonie sam, a potem Ty go jeszcze trochę podrasujesz zapewne, co dla Ciebie nie będzie zbyt trudne skoro lubisz ćwiczenia ![]() Mnie Tz wysyła na fitness, bo tak to bym sama się nie zmotywowała
|
|||
|
|
|
#976 |
|
Wtajemniczenie
|
Tweed i Sarna fajnie czytało sie wasze opisy.
dla wasTweed ja codziennie psikam Mai nosek woda morska(ona to lubi ) i nosek ma czysciutki i fajnie sie jej oddychaZapomniałam sie pochwalić ze założyłam dzis dżiny z przed ciazy które wtedy były ciasnawe a teraz sa w sam raz Szkoda ze nie wiem ile mi kg spadło bo nie mam wagi W domu nic nie ma więc wyjadam wisnie z kompotu ![]() Margo usmialam sie z tego mojego posta. Lekarz posmakowal pepuszek
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak zrobię
|
|
|
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#979 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój na pleckach tylko przy cycu uśnie.. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
szybko poszło wesoły opis niewesołej sytuacji Cytat:
ale na bank mimo bólu czujesz się w jakiś sposób spełniona kilka lat chodziłam na aerobik i mimo że organizm nigdy nie przyzwyczaił się do tak ogromnego wysiłku (zakwasy były z zajęć na zajęcia przy czym chodziłam jak kowboj ), to zawsze czułam się świetnie, bo zrobiłam coś dla siebie, dla ciała, wszystko to na plus..Cytat:
i wydłużam, żeby taki dziubek zrobić..i wkładam delikatnie do noska, okręcam..glut się przyczepia i zostaje na waciku..ale to do takich widocznych glutków.. jakby siedziały głęboko, to nie mam na to patentu
|
|||||||
|
|
|
#980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i oby się wszystkie choróbska od was raz na zawsze odczepiły. Biedny Antoś Margoś -Co ty dziecku dajesz takie mało ambitne gazetki zapodaj mu od razu Pana Tadka a nie gazetki reklamowe Twee za opis w pewnych momentach się uśmiałam ![]() Wogle to ja nie uraczyłam was swoim opisem porodu, zapomniałam
|
|
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#982 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny po cc kiedy zaczelyscie ćwiczyć?
Ja jestem 2,5 tyg po i nic mnie juz nie boli. Zastanawiam sie czy mogłabym pojeździć chociaż na rowerku treningowym bo na brzuszki to wiem ze za wcześnie
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Przepraszam ze nie cytuje wiecej ale syncio ma chyba skok i mi wogole czasu nie daje dla siebie.
|
|
|
#984 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz męcze sie z zebamiCytat:
![]() ![]() świetne Cytat:
![]() sarna, tweedledee za opisy---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- my tez tak robimy |
|||
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj jak jechałam po Tzta to mnie noga od wciskania sprzęgła bolała, a ten tez był na siłowni i wyszedł uhahany jak głupi ze on lubi ćwiczenia z kowboja się uśmiałam
|
|
|
|
|
#986 |
|
Zadomowienie
|
Twee - ja wybieram glutki patyczkiem do ucha, gruszkę stosowałam tylko jak miał katarek i gluciochy szły ładnie ale suche wogle się nie dają wyciągnąć gruszką
![]() Czy waszym brzdącom też ciągle zsuwają się skarpetki? Mój Szymcio tak wierzga nogami że ciągle musze mu je zakładac bo je skopuje, chyba będe mu musiała opatentować skarpetki na szelkach |
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja sie pochwale, że od porodu schudłam już 2kg no ale ja wciaży nabrałam masy az 25kg takze jestem z siebie dumna widocznie coś ta dieta działa
|
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe
Jak to...ona byla jakos 2 tyg temu...?
|
|
|
#989 |
|
Zadomowienie
|
Moje słońce ma dziś dzień śpiocha
Porobiłam już wszystko, obiad ugotowany, grzybki zrobione, posprzątane, naczynia zmyte i co tu robić nudzi mi się już. Babie to się jednak nie dogodzi dziecko nie śpi to źle, dziecko śpi to jeszcze gorzej
|
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zawsze coś ściągnę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

mój też dzisiaj póki co (odpukać) jest bardzo grzeczny

Dobrze, że moi rodzice chętnie go wyręczą
a w sobotę na wesele idziemy i miałam się odchudzać
Koszulki sporo kosztują, ale naprawdę jakość rewelacyjna!

tak zrobię
w dodatku nie wpisała peselu małego i bez zniżki kupiłam