|
|
#1351 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7
widzę temat obrączek...
no my chcemy koniecznie z żółtego złota, proste, trochę grubsze, błyszczące ![]() no i z tym grawerem na zewnątrz... ale już pisałam to tutaj ciekawe ile to będzie kosztować... nie mamy swojego złota niestety, ale mam nadzieje że zmieścimy się w 1500 zł... chcemy je kupić jakoś na początku przyszłego roku- rozkładamy sobie wydatki ślubne żeby potem naraz wszystko nie było
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1353 |
|
na przekór do celu
|
Przerzuciłam fotki i filmiki moich zwierzaków na komputer i własnie ładuję wam "salon piękności", jaki sobie urządziły
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
dobra no.. a tak poważnie..
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
ok.. to jak wrócicie opaleni jak murzyny to daj znać :P ja tu będę cały czas :P do domu się nie wybieram :P bowiem że przed wyjazdem to się jest troche zabiganym :P
|
|
|
|
#1356 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
#1358 |
|
Zadomowienie
|
mój to wogóle mówi że jesteśmy z innego świata...
![]() jak mu wspominam co bym tam chciała na weselu- typu jakie zabawy, czym będziemy rzucać na oczepinach, jakie kwiaty itp itd to on mówi żebym mu teraz tego nie mówiła bo on za 2 lata to zapomni ![]() dla niego to teraz najważniejsze załatwić sale (to już zrobione ), fotografa i dj. a reszta to pół roku przed ślubem się zacznie myśleć, po co teraz zaprzątać sobie głowę niepotrzebnymi rzeczami
|
#1359 |
|
na przekór do celu
|
Tygrys i Azor w rolach głównych: http://speedy.sh/tURSD/007.MOV
Może się długo pobierać i mam nadzieję, że wam się odtworzy
|
|
#1360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
piękne są, takie inne... ale ceny też niezłe...
|
|
#1361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#1362 |
|
Zadomowienie
|
obrączki chcemy kupić we własnym zakresie, tylko musimy dowiedzieć się jaka próba złota najlepiej no i jaki kształt. i dać do grawerowania. wychodzi to taniej... moja koleżanka tak zrobiła tylko oni kupowali wklęsłe co mi się nie podoba, jak znajdę to jej zdjęcie to wrzucę bo kiedyś mi wysyłała...
Edytowane przez zanciapp Czas edycji: 2013-09-10 o 14:04 |
|
|
|
#1363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1364 |
|
Zadomowienie
|
znalazłam
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja adidasy kupiłam będziemy chodzić, chodzić, chodzić ![]() a mnie się wydaje, że grawer na obrączkach od wewnątrz czy na zewnątrz to jest tak samo cenowo czyli najczęściej w cenie albo płatny od literki ale nie jakoś mega drogo |
|
|
|
|
#1366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko chciałabym kupić wiadomo- odpowiednie złoto i może kształt- żeby się grawer nie ścierał. albo może są jakieś specjalne głębsze grawerowania na zewnątrz, no nie mam pojęcia
|
|
#1367 |
|
na przekór do celu
|
on jest przedstawicielem takiego stereotypowego kota, co to by ciągle leżał na słońcu i chciał, żeby go głaskać
jak widać mycie też lubi![]() za pół godziny jadę do Wro, ale jadę busem z wielką walizką i przez to mi się odechciewa zawsze po jeździe tymi busami boli mnie głowa.
|
|
#1368 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki
Pozazdrościłam ixii tego porządku i jak tylko maly zasnął wysprzątałam cały dom, no od razu lepiej się siedzi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do obrączek my chyba w tym roku kupimy i w sumie już wstępnie oglądaliśmy ale nic nie wybraliśmy. Mi się podobają zwykłe, klasyczne, proste lub ewentualnie z 3 diamencikami. TŻ ma raczej podobny gust. Mieszane złoto mi się nie podoba. Jak syn wstanie idę do rossmana mam ambitny plan zacząć olejować pazurki bo nie wiem co ja z nimi na ślub zrobię jak nadal będą takimi obgryzkami jak teraz
|
|
|
#1370 |
|
Zadomowienie
|
nie no mnie one też się nie podobają. ale chodziło mi o to że ona kupiła osobno obrączki i dała do graweru poprostu. styl pisma na tym grawerze jest fajny tylko
|
#1371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kiedyś to była jedyna opcja ale teraz bym do nich za nic nie wróciła, busy są moim zdaniem gumowe, nie ma miejsca już za nic ale na następnym przystanku i tak się jeszcze wciśnie 5 osób
|
||
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Heh a nas jakby ktoś widział jak oglądaliśmy obrączki to by chyba myślał że za karę się pobieramy
Mi się marzyły zwykłe obrączki z żółtego złota, no ale mój woli platynowe z ewentualnie lekkim dodatkiem złota, twierdzi że takie w pracy mu się nie popsują od razu i podobają mu się po prostu, heh nie widzę wyboru obrączek przez nas No ale nie poddam się, i w sumie znaleźliśmy taką jedną, która ujdzie zarówno dla mnie jak i dla niego, no i sama nie wiem co z tego wyjdzie
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
Ubawiłam się czytając to co napisałyście przez pare h
. W życiu się nie spodziewałam, że taka straszna jestem Obrażam się na wszystko i na wszystkich, a odezwać się przy mnie nie można, bo zieję ogniem, biję batem i latam z siekierą! Ej genialne! Podoba mi się ta wizja! Kupię bat i siekierę! A poważnie mówiąc, jasne- każdy ma prawo powiedzieć, że coś się mu nie podoba. Ale czy nie fajniej brzmi to, tak jak przeważnie piszecie? "Mi się nie podoba, nie mój gust", "nie mój styl", "mi nie przypadło do gustu". Bo mnie zastanawia ta głupia sprawa, że owszem, nie oczekuje, że wszystko, co moje musi być najlepsze (Bo jest moje i tak musi być LOL), ale dlaczego jak coś się komuś nie podoba "mojego", to "jest jak z dupy", "co ma piernik do wiatraka", itp. itd. Poruszałyście już kiedyś tutaj tą kwestię, że to samo stwierdzenie, napisane lżejszymi słowami, nie brzmi tak chamsko, jak inne. Sorry więc, jeśli tak bardzo się źle z moją osobą tutaj czujecie, ale przy wielu kwestiach słowa krytyki w stosunku do mnie nie brzmią "mi się nie podoba, bo mam inny gust", tylko są po prostu mocniejsze i brzmią o wiele mniej przyjemnie niż kwestia głupiego gustu. Bo fajnie, że coś się Wam nie podoba i o tym mówicie. Ale czy coś co mi się podoba musi być od razu z dupy? jak z dupy wyciągnięte? itd.? a nie może po prostu być nie w waszym guście, albo nie pasujące wg was? brzmiało by lepiej, gwarantuję. Szanujmy się nawzajem, a nie obrzucajmy błotem na siłę. PS. Dodam jedynie, że jeśli ten post ma pociągnąć za sobą lawinę kłótni, to proszę nie komentujcie "na głos" .
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
ja wyrażam sie tutaj tak jak sie wyrażam w zyciu codziennym i jak coś wyglada dla mnie z dupy to tak wlasnie jest i przez wzglad na to, że innym sie to podoba nie mam zamiaru swojego zdania ukrywać. Nie kryję się z tym, że jestem szczera i nie mam zamiaru za to przepraszać nikogo
bo to że komuś coś sie podoba a innemu nie od razu nie musi oznaczac, ze te osoby maja sie nienawidzić ale jak zaczyna się naskakiwanie to już halo nie jest. Skoro ja coś piszę znaczy, że to moje zdanie a nie cioci Zdzisi wiec nie bede tego pisac w kazdym poscie jak bym się miala bać osądu
|
|
|
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
jestem jaka jestem i już nic wiecej do powiedzenia nie mam bo powtarzanie sie jest bez sensu
|
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
No i znowu, spory sprzeczki. Może ja nie udzielam się często ostatnio, bo mam różne inne sprawy na głowie, no ale wkurzacie mnie już troszkę
Nie potraficie rozmawiać jak dorośli ludzie? Musicie się kłócić? Aha, tak z innej beczki. Wiecie że Pm 2016 mają już swój klub, a my jeszcze nie?
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
ANTERIA bo my mamy fcb :P w sumie na jedno wychodzi chyba :P
|
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
magda a ja tak z innej beczki bo nie mam ochoty odpisywać na Twój post bo to nie ma sesnu.. Takie pytanko.. czy Ty naprawdę nie widzisz, że wkurzasz 3/4 osób na forum tym jak piszesz, co piszesz itp.. ? Pytam bo ja raczej bym wewnętrznie odczuła niechęć ludzi do mnie i bym sobie dała spokój i przestała tu pisać. Bo po co psuć innym humory, wkurzać innych codziennie, wkurzać się później na innych za to, że odpisują tak a nie inaczej na posty?
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

lepiej? 

zawsze po jeździe tymi busami boli mnie głowa.

No ale nie poddam się, i w sumie znaleźliśmy taką jedną, która ujdzie zarówno dla mnie jak i dla niego, no i sama nie wiem co z tego wyjdzie