Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013 - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł?
Trzy miesiące prawie mam, już niedługo w kość Wam dam! VII-VIII cz. 2 2 16,67%
Skok nawiedza moje dziecie niech idzie precz na swoje śmiecie! VII-VIII cz. 2 1 8,33%
Czas to śmiechów i gugania, a wnet diety rozszerzania. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013. 6 50,00%
Nasze dzieci to istne aniołki! Tylko gdyby nie te skoki, nocne wstawanie i kolki VII-VIII cz.2 3 25,00%
Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-12, 13:13   #1501
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Teściowa w drodze. Dzwoniła że jedzie na grzyby i przy okazji przywiezie nam obiad bo zrobila ogorkowa czy chce? No na dziś mam wczorajszą pomidorowa, ale wezmę od niej to jutro nie będę musiała gotowac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
przejaw dobroci , ale sie naleza

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 13:20   #1502
Margosia__
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Dzoan u nas jak u Perse rejestrujesz się rano i idziesz tego samego dnia (rano to pojęcie względne bo ostatnio dzwoniłam o 11.30 ha ha h aha)...
A u nas raczej większa miejscowość

Surka spróbuj z tą laktacją, nic nie tracisz a możesz zyskać

Kathe moja ciotka pierwszy poród miała cc, a drugi sn a to było 25 lat temu, więc nie jest przesądzone, ze następna ciąża też skończy się cc

Jakierka fajnie, że Wam wysypka zeszła i oby już nie powróciła co by Mamy nie stresować

Wróciliśmy ze spacerku bo już 3 godzinki minęły a Peter dalej śpi jak Aniołek Zjadłam obiad i czekam, bo jak zje to znów śmigamy... trzeba nadrobić wczorajszy, deszczowy dzień

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
mój tż wysłał mi dziś link, oto jak przejawia swoja miłosc do mnie
http://demotywatory.pl/4202318
Ja bym go szturchnęła jak będzie golił sobie bródkę w okolicach szyi...może by się poderżnął
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
gorzej jak zostanie wiernym fanem
Marudzisz... chodzilibyśmy razem na koncerty

(dobra to był żart oczywiście poprzestaniemy na disco polo i dodzie)

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

O wózek mi się trzęsie Będzie żarełko

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 13:31   #1503
Anulka_p
Zakorzenienie

Idzia- powodzenia i wytrwałości przy kolkach. Oby szybko minęły.
Margoś- miałam właśnie pisać, że mało cię dzisiaj i że pewnie macie skok, ale już się objawiłaś ze swoim świętym dzieckiem.

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Postanawiam oficjalnie dziś na pewno ogarnąć domowy budżet. Jak tego nie zrobię, to zaleją mnie monity i odsetki.

Kupię też dwa, lub trzy prezenty świąteczne, za miesiąc kolejne i tak do grudnia. Jak nie zacznę teraz tylko zostawię to na okres przed samym Bożym Narodzeniem to zmuszona będę ogłosić upadłość.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 13:36   #1504
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Kupię też dwa, lub trzy prezenty świąteczne, za miesiąc kolejne i tak do grudnia. Jak nie zacznę teraz tylko zostawię to na okres przed samym Bożym Narodzeniem to zmuszona będę ogłosić upadłość.
ja już jeden kupiłam ... muszę pomyśleć o kolejnych na kolejne miesiące

Synek
Stary 2013-09-12, 13:38   #1505
Agrafka86
Wtajemniczenie

Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Laski idę dzisiaj do fryzjera w niedzielę chrzciny trzeba jakoś wyglądać

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 13:40   #1506
lachryma
Zakorzenienie

hejka,

wróciliśmy ze spacerku, idę poczytać co tam naspamowałyście
Stary 2013-09-12, 13:41   #1507
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Ja bym go szturchnęła jak będzie golił sobie bródkę w okolicach szyi...może by się poderżnął
o widzisz, a dziś się golił
trzeba będzie następnym razem spróbować

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Laski idę dzisiaj do fryzjera w niedzielę chrzciny trzeba jakoś wyglądać

co robisz? ścinasz , malujesz

Synek
Stary 2013-09-12, 13:51   #1508
lachryma
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość

Ponadto moja kapa przeszła testy pozytywnie i ból zniknął
za nockę
za kapę

Perse, Twoje ilości mleka mnie zadziwiają
fiazo- brawa za wiek Piotrusia
czarownica- może marchewki?

byłam w biedrze i kupiłam "3" w promocji, wszystkich rozmiarów było sporo, a "3" parę ostatnich paczek. ale mam
Stary 2013-09-12, 13:54   #1509
Agrafka86
Wtajemniczenie

Fiazo scinam i maluje na rudy

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 13:55   #1510
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
za nockę
za kapę

Perse, Twoje ilości mleka mnie zadziwiają
fiazo- brawa za wiek Piotrusia
czarownica- może marchewki?

byłam w biedrze i kupiłam "3" w promocji, wszystkich rozmiarów było sporo, a "3" parę ostatnich paczek. ale mam
Dzięki

Też kupiłam dady 3

Nadrobiłam ale nie cytowałam, bo mi źle się jedną ręką pisze (syn wisi-wiadomo)
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 13:59   #1511
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
co kupujecie za pieniadze z chrztu? ja zamowilam juz karuzele i chyba zostawimy na pozniej na krzeselko do kamrienia itp zobaczymy... a mate edukacyjna oplaca sie jeszcze kupowac?
ja chcę matę, łóżeczko turystyczne, krzesełko do karmienia i bransoletka lilou (dla mnie ).

jakierka- super, że wysypka przeszła

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:

ooo, pokaż się koniecznie
Stary 2013-09-12, 14:02   #1512
Neni1984
Zakorzenienie

Lachryma a kiedy chrzcicie?

Kathe my kasę na chrzciny musimy sobie "pożyczyć" z kasy, którą tż zbiera na auto. Zatem to co dostaniemy to oddamy na kupkę a ewentualną nadwyżkę odłożę na coś dla Małego.
Ale nie wiem na co-karuzelę, matę i krzesełko mamy.
Stary 2013-09-12, 14:03   #1513
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:

pochwal się później włosami.

syn mi wisi na cycu i źle mi się pisze.
Stary 2013-09-12, 14:04   #1514
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Lachryma a kiedy chrzcicie?
21.09, robimy w domu dla najbliższych (rodzice, rodzeństwo, babcie), razem 11 osób.

a Wy?
Stary 2013-09-12, 14:19   #1515
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

tak sobie czytam was i moj Gałganek to spokojne dziecko moze nie chce zasypiac w dzien w lozeczku i za wozkiem tez srednio przepada to oprocz tego za bardzo nie placze, potrafi sie zajac soba i dac mamie cos porobic..

Anulka: kupa poszla? bo nas dopiero dzisiaj rano i chyba nie wyciagnelam dobrze falbanek bo poszla po nogawce. duzo jej bylo ale ewidentnie zle pieluche zalozylam..

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny odciagajace-
Jak mrozicie to zlewacie z całego dnia w jedno? Czy kazde odciagniecie osobno?

zlewam w jedno jak zdrowko Twoje i Hani?

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42761557]Z jednego dnia mieszam, ale ja nie mroze.

A propos, właśnie kończę odciagac...... 480 ml.........

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

woow, ty to jestes mleczarnia

Cytat:
Mój Piotruś kończy dziś 2 miesiące

oraz za 2 miesiące dla
Gabrysi
Mateuszka
Tomasza
najlepszego!!!

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Hej mamusie. Wczoraj nie zagladałam jakos nie było kiedy, uczę się dnia codzienneo z Antosiem
Wczoraj była u nas położna i mowiła o szczepionkach. I traz się zastanawiam bo troche duzo tych płatnych...wy już pewnie o tym pisałyscie ale zapyam jeszcze raz która zdecydowała się i na jakie? Mi mówiła ze na Pneumokoki to są 3 dawki i po pół roku 4 i wynoszą po 280 zł. Później rotawirusy 2*350 zł. No i ta zeby nie było 3 wkłuć 170 zł. Ale 1 mi kuli 3 razy wiec te też ymyslają tylko!!!
I mam za tydzień powiedzieć na jaką się decyduj i czy się decyduję-bo idę z małym na warzenie bo je mi bardzo szybko nałyka się i doi tylko 3-4-5 min i tak co 1,5 -2 godź. Ja k u was z tym karmieniem było? Zdaje mi się że sie najada.

Enleve pytałaś we wtorek jak starszy brat. Powiem ci że super. Pomaga mi jak go kąpie podaje rozpina ubranka cały czas do niego podchodzi. Tylko w domu trochę napięta atmosfera bo nie raz krzyknie to sie go upomina to sie obraza. Nie wprowadzamy w domu ciszy ale taki gwałtowny krzyk może go przestraszyć-ale rozumiem tomek poprostu zapomina ze ma brata

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

I MAM DYLEMAT CO JESC. CO WOLNO CO NIE. WIEM ŻE Z 1 towprowadzałam stopniowo poxniej i smażone jadłam ale juz nie pamiętam jak to było i co mogę zjeśc żeby maly nie płakał.

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

dla maluszkow kończacych swoje miesiace

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

mela co za sen

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

AAA ico do tego mojego karmienia moze lepiej odciagać i dawać z butli? jak myślicie? wczoraj odciągłam 40 i zjadł powolutku nie łykajac jak z piersi i dostał jeszcze cyca i po chwili jeszcze raz cyca. Spał po tym 2 godziny
dawaj cyca zamiast odciaganego. Jak Antos przybiera to tzn ze sie najada. fajnie ze Tomek pomaga przy malym

Cytat:
Napisane przez moonlightdancer Pokaż wiadomość
Witam juz wszystkie rozpakowane mamusie
Tz w domu i znowu mam mniej czasu, bez niego jestem zdecydowanie lepiej zorganizowana a ten mi zmienia wszystko co wypracowałam z corcia

O wlasnie, nasza tez spi na boczkach albo na pleckach ale i tak glowke ma na boku. Staram sie ja klasc raz na jednej raz na drugiej stronie wiec nie preferuje konkretnej strony ale TZ mi marudzi ze bedzie miala splaszczone boki glowy a rozbudowany tyl... Ma ktos taki "problem"? Kupil mi nawet taka poduszeczke ala kolko aby dziecko spalo plasko ale znowu boje sie o jej uszka zeby nie odchodzily.

Dziecko usnelo w hustawce, TZ na zakupach to lece nadrabiac ostatnie 12 stron
a nie słyszalam nic o takiej podusi. u nas spi na pleckach z glowa zwykle na ktoryms boku.. a jak jest aktywny to ma ja na wprost jak ze mna gada wiec mysle ze odksztalcen nie bedzie. a u ciebie cora ma momenty ze na wprost patrzy?

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Ja wpadłam się przywitać..

Mamy dziś USG bioderek i szczepienie na pneumo

Jak ja się boje tych szczepien!!

En Twój teść u mnie w domu zrobił furorę...jak tylko odkładam małego do leżaczka to mój Tż " a co Marcelek ma kare?"

Umarł jak Mu to przeczytałam....
kciuki!

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42763017]:O:O:O Co się dzieje z moim dzieckiem....

Przespał prawie całą noc, wstał o 7, do 9 miał aktywność i od 9 śpi już drugą godzinę :O
Aż się za nim stęskniłam i chcę go poprzytulać...

Umyć się jednak nie mogę iść, bo śpi na brzuszku :P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
)
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Wczoraj, jak mała była najedzona, po piciu, wyspana i miała suchą pieluszkę to dalej czegoś szukała i smoka nie chciała. Przyłożyłam ją do piersi i chwilę pociągnęła I teraz tak się zastanawiam, czy jak bym ją zaczęła przystawiać to czy pojawiło by mi się w piersiach mleko ???
mysle ze tak, sprobowac mozesz

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
hej przepraszam, zei sie nie odzywam, ale moj tz jak zwukle na del, jestesmy po chrzcinach Młody w ogole nie plakał
co kupujecie za pieniadze z chrztu? ja zamowilam juz karuzele i chyba zostawimy na pozniej na krzeselko do kamrienia itp zobaczymy... a mate edukacyjna oplaca sie jeszcze kupowac?

Byłam wczoraj u gin, zapomnialam sie zpaytac o cwiczenia po cc... przypisal mi tab antykoncepcyjne dla kobiet karmiacych i poczytalam w necie, ze duzo kobiet nie jest z nich zadowolona...
w ogole jak wychodzilam od niego i w gabinecie chcialo mi sie plakac, ze to juz wszystko za mna, mam malego teraz na swiecie ale z drugiej strony tamten okres tez byl dla mnie super!! zal mi ze to minelo, w ogole chcialabym byc jak kangur miec dziecko i w kazdej chwili je wlozyc do brzuszka, zeby bylo ze mna caly czas, bo wiem, ze byloby bezpieczne gin pow ze rana sie zagoila i mozemy robic kolejne dziecko ja mu pow ze nic z tych rzeczy, no i sie zapytalam co jesli bysmy sie zdecydowali w przyszlosci to jakby sie to zakonczylo sn czy cc i 50% ze cc i raczej na pewno... tak chcialam w swoim zyciu jeszcze moc urodzic anturalnie ;(
super ze chrzciny udane a to ze teraz mialas cc nie znaczy ze przy nastepnym tez. zawsze jest 50/50 szansy:P nawet jak najpierw rodzisz sn.
kasa z chrzcin poszla na konto lokatowe. jak sie nie uda w przyszlosci kupic kolejnego fotelika samochodowego i krzeselka do karmienia z odlozonych na biezaco to wyciagniemy a poki co kaska czeka na przyszłość syna.
Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
U nas chyba skok rozwojowy. Od kilku dni Edek doslownie zyje na mojej piersi. Teraz udalo mi sie go uspic (opatulony i przy dzwiekach odkurzacza odplynal), wiec korzystam z chwili i juz zrobilam obiad i dorwalam sie do laptopa . Maly caly caly czas by jadl i ja mam tylko nadzieje, ze to skok i jego potrzeba bycia blisko mnie, a nie malejaca ilosc mleka w mojej mleczarni W sumie zawsze sprawdzam czy cos sie leje i ciagle cos tam jest w tych moich piersiach, wiec oby to byl skok

Milego dnia wszystkim. Caly czas Was poczytuje w tel, choc jestem duzo do tylu
pewnie skok. 3majcie sie!

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

agraffka: pokaz sie w nowej fryzurze, a jaki kolor normalnie masz? ten rudy to standard? czy cos nowego? brawo za szczepienia!

anulka: tez musze zaczac kompletowac prezenty bo potem nie wydolimy

wrzucam ciekawy art: http://www.magazynbusinessman.com/20...l#.UjGj7dL7qyi Genralnie nie zdawalam sobie sprawy z takiej ekspansji :P

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 14:20   #1516
moonlightdancer
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
a nie słyszalam nic o takiej podusi. u nas spi na pleckach z glowa zwykle na ktoryms boku.. a jak jest aktywny to ma ja na wprost jak ze mna gada wiec mysle ze odksztalcen nie bedzie. a u ciebie cora ma momenty ze na wprost patrzy?
Bardzo rzadko patrzy na wprost i zdecydowanie woli boczki ale moze, tak jak pisala Margos, musi do tego dorosnac bo poki co srednio jest mna czy czymkolwiek zainteresowana. Pozostaje wiec czekac.
moonlightdancer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 14:24   #1517
Neni1984
Zakorzenienie

Młody niby zasnął
Ale jak się obudzi jeszcze raz to biorę go na dwór.

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
21.09, robimy w domu dla najbliższych (rodzice, rodzeństwo, babcie), razem 11 osób.

a Wy?
My jeszcze nie mamy daty A to dlatego, bo chrzestna jeszcze nie wie, że nią będzie Nie chcemy załatwiać tematu przez telefon, a my będziemy w jej okolicach dopiero 6 października.

Ale wcześniej i tak byśmy nie dali rady chrzcić, bo ciągle coś-teraz chrzestny jest na wakacjach, a jak wróci to mama TŻ wyjeżdża do sanatorium na 3 tygodnie
Może w listopadzie ochrzcimy. Albo w grudniu. Mi to bez różnicy

Też gdzieś tyle osób będziemy mieć i raczej w domu chcielibyśmy robić.

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Zgapiłam i umówiłam się na wtorek do fryzjera TŻ zostanie z Małym

Od razu napiszę, że podjęłam bardzo odważną decyzję co do fryzury!
A mianowicie - podcinam końcówki
Stary 2013-09-12, 14:27   #1518
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
uuu, szaleństwo
Stary 2013-09-12, 14:28   #1519
surka
Zakorzenienie

Jakie kurtki dla takich maluchów są drogie

surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 14:29   #1520
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:

jak wszystko

tetry na allegro mają przystępną cenę
Stary 2013-09-12, 14:30   #1521
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:

koniecznie pokaż efekty

Synek
Stary 2013-09-12, 14:34   #1522
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość

Anulka: kupa poszla? bo nas dopiero dzisiaj rano i chyba nie wyciagnelam dobrze falbanek bo poszla po nogawce. duzo jej bylo ale ewidentnie zle pieluche zalozylam..
Wczoraj były dwie, przez noc znowu nic, ale rano już się pojawiła i do teraz zanotowaliśmy trzy!
Stary 2013-09-12, 14:34   #1523
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:

Ile?

My jesteśmy zaopatrzeni na jesień i zimę kurtkowo-ocieplaczowo
Dostaliśmy w prezentach:
- kurtkę jesienną + ocieplane spodnie
- wypasioną kurtkę zimową
- pikowaną kamizelkę/ocieplacz z kapturem
- 2 kombinezony - mniejszy na jesień i większy na zimę
- kilka bluz polarowych

A teraz możecie zazdrościć

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-09-12 o 14:35
Stary 2013-09-12, 14:37   #1524
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Hardcorowo!

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Ile?

Dostaliśmy w prezentach:
- kilka bluz polarowych

Im więcej zazdrościmy, tym macie dłuższy skok, bo takie zawistne z nas baby, więc uważaj!!
Stary 2013-09-12, 14:42   #1525
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Hardcorowo!

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Im więcej zazdrościmy, tym macie dłuższy skok, bo takie zawistne z nas baby, więc uważaj!!
No i już mnie pokarało, bo Mały się obudził
A akurat się wzięłam za gotowanie zupy
Stary 2013-09-12, 14:42   #1526
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2013-09-12, 14:44   #1527
moonlightdancer
Rozeznanie

Cytat:
Zgapiłam i umówiłam się na wtorek do fryzjera TŻ zostanie z Małym

Bylam 2 dni temu i tez (tak jak dotce z tego co pamietam) mi kolor inny wyszedl a zawsze w tym samym salonie robie i ten sam kolor... no nic trzeba czekac z 3 miesiace na kolejne farbowanie.
moonlightdancer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 14:46   #1528
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez moonlightdancer Pokaż wiadomość
Bardzo rzadko patrzy na wprost i zdecydowanie woli boczki ale moze, tak jak pisala Margos, musi do tego dorosnac bo poki co srednio jest mna czy czymkolwiek zainteresowana. Pozostaje wiec czekac.
jasne, poczekaj nie ma co panikowac

Cytat:

oj tak, w h&m tansze niz w c&a to juz wiem.. poki co mamy jedna kurtke za 3zł z lumpka (kochana tesciowa:P). i jesli chodzi o zaopatrzenie zimowe to bluze, sweter i dwa takie cieple pajace/kombinezony z kapturem cos jak Twoja cora miala na zdjeciach
Cytat:
Wczoraj były dwie, przez noc znowu nic, ale rano już się pojawiła i do teraz zanotowaliśmy trzy!
no to super

Cytat:
Ile?

Dostaliśmy w prezentach:
- kilka bluz polarowych

zazdrosc!

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 14:58   #1529
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Ile?

Dostaliśmy w prezentach:
- kilka bluz polarowych

zazdroszcze

ja dzis w lumpku nic nie znalazłam

Synek
Stary 2013-09-12, 15:01   #1530
skylie
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Cytat:
Mój Piotruś kończy dziś 2 miesiące

oraz za 2 miesiące dla
Gabrysi
Mateuszka
Tomasza

dla wszystkich dzieciaczkow

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamusie

Co do ważenia- my ważymy codziennie przed kąpielą na naguska. Jakaś spokojniejsza jestem kontrolując to. Moje dziecko potrafi przez kilka dni ważyć tyle samo a potem nagle bum- 100 g więcej.

.
U nas tak samo

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości