|
|
#1981 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
![]() My mamy to samo, dobre chęci są...a potem przychodzą kupony z mc'a
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy do mc donalda daleko więc rzadko bywamy ;-) Ale jeśli jesteśmy tak jak wczoraj w centrum handlowym to zawsze wpadniemy na wyżerkę
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 7
O ja baaaardzo dawno w macu juz nic nie jadłam
. Dumnam z siebie jak nie wiem . Przez te tematy az myśle, ze jednak pójdziemy jeszcze dzisiaj na siłownię . Kończę prace o 22, jutro wolne, wiec idealna okazja do siłowni .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- to miłego wyjazdu my jedziemy jutro do SPA do Wisły !
|
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie lubię zbytnio mc ale za to kfc mniam!
chociaż sama nie wiem co gorsze :P ale w mc tojedynie nugetsy jadalam.. nie lubię hamburgerów i innych takich a frytki mają zawsze za słone na mnie (ja bardzo mało solę.. mogłabym żyć bez soli :P)
|
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
frytkow ichnich tez nie lubię .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1987 |
|
Przyczajenie
|
ile tu się dzieje...
chwile mnie nie ma i już tyle czytania. Przygotowania do ślubu zaczynam od poprawy wygladu uśmiechu byłam u dentysty.dzięki za porady odnośnie sukienki Co do swojej sylwetki to przez dobrych kilka lat miałam niedowagę. Przy wzroście 174 ważyłam 50kg i to był dla mnie dramat. żarłam jak głupia ale stres mnie "zjadał" takiej kuracji odchudzającej nikomu nie życzę ale jest najskuteczniejsza. Bardzo bolały mnie wszystkie komentarze znajomi, rodzina "jaka ty chuda" nawet starsza pani w autobusie "ja pani tej torby potrzymam, (ona siedziała, ja stałam) pani uważa, anoreksja to straszna choroba, moja wnuczka była w szpitalu..." znikł stres pojawiła się waga. biodra i tyłek ok. przeboleje nie mam obsesji na punkcie idealnej wagi. ale troche już tych wałeczków tzn wałków na brzuchu za dużo, ramiona też bym chętnie wyszczupliła. tylko jak zrzucić z brzucha żeby zostało w cyckach? obecnie nosze 80D i dobrze mi z tym. a przepchnąć gdzie trzeba nie umiem. teraz pojawiła się motywacja w postaci tej szybkiej decyzji o ślubie i czas się wziąć za siebie. na początek dieta ŻP i więcej ruchu. może hulahop przy muzyce. może wasze pomysły i zbiorowa motywacja do działania pomogą. bo góra 40-42 a dół 42-44 to nie jest szczyt mych ślubnych marzeń Edytowane przez sasanka87 Czas edycji: 2013-09-12 o 20:43 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
a ja z maca do prawie wszystko zjem
ostatnio te nowe mc flurry z magnum były dla mnie takie niedobre, że masakra... fuuuj..
|
|
#1989 | ||
|
Zakorzenienie
|
O niee, autokar
Nie znoszę jeździć busami i autokarami, to moja straszna trauma. Życzę miłego wyjazdu Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
co do anoreksji.. mam bardzo szczupłą koleżankę, wszyscy jej mówią że ma anoreksje i takie tam a mało osób wie, że po prostu jest na coś tam chora (też problemy z hormonami jak u pati) no i nie umie nic na to poradzić za bardzo, lekarze też bezradni, leczy się już od wielu lat i niezbyt cokolwiek pomaga. Rok temu przy wzroście 170cm ważyła niecałe 40kg.. teraz chyba udało jej się przybrać trochę na szczęście.
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
a mam, myslalam, ze sie nauczę i nic! tez mam plany, ze do ślubu bede rozmiarem 38, mniej nie chce, nie bedzie mi pasować . Przede mna długa droga, ale mam nadzieje, ze dam rade . Motywacja jest, czasami tylko silna wola kuleje ...a u tego dentysty to co robiłas na dzien dobry? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Się witam po szalonej imprezce u teściowej
![]() Cytat:
do europy aż tak daleko nie jest no i zawsze pozostaje spacerek do centrum Masz 2 w 1 żarełko z mc i potem spacerkowe spalenie ![]() Ex niech ci się buty sprawdzą haha No i miłych wrażeń![]() A i rzuciło mi sie w oczy że mamy nową PM-kę , więc witam się miło
Człowiek jeśli zamierza żyć bez życia i kochać bez miłości, jest szaleńcem. Edytowane przez pejlin Czas edycji: 2013-09-12 o 20:50 |
|
|
|
|
#1993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na początku szło kiepsko ale potem jakoś mi się przypomniało co i jak i około 2 min mi się nawet udało lubię hyla hop - fajna zabawa ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
ale rzadko jestem w tamtych okolicach bo nie mam po co więc i rzadko tam jem - ale to chyba i dobrze
|
|
|
#1994 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękii
to miłego też! ![]() w końcu kupiłaś tego groupona czy tak o zarezerwowaliście? to potem proszę o ocenę i ewentualne namiary bo tż ma w Wiśle rodzinę więc też może kiedyś byśmy się wybrali jak nocleg już mamy ![]() Cytat:
a nuggetsy to mi robi w domu takie dobre jak te z kfc albo nawet lepsze bo zdrowsze kocham je Cytat:
![]() Cytat:
spać pójdę ale autem wyszła by nam taka sama kasa a tak mamy przynajmniej przewodnika i napić się może tż spokojnie i nie będzie zmęczony więc taką opcję wybraliśmy ![]() nie chciało nam się szukać osobnych noclegów, szukać parkingów czy orientować się z komunikacji miejskiej tamtejszej dzięki |
|||
|
|
|
#1995 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mi właśnie na odwrót - gold nie smakował. W sumie to żadne mi nie smakowało, ale już lepsze było te classic.
|
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe dzięki!
![]() jak tam bojler? ja hula-hop mogę po pół dnia kręcić, uwielbiam wygrałam w podstawówce konkurs na kręcenie na czas ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
zasłodziło mnie ale ja to lubię
|
|
|
|
|
#1998 |
|
Wtajemniczenie
|
Bojler....nadal jestem bez ciepłej wody, byli panowie 3 minuty i zgodnie że do wymiany, więc teraz czekam aż go zamówią i mi przywiozą i zamontują. Na szczęście w sobotę jadę do rodziców więc prysznic w ramach wizyty zapewniony, teraz byliśmy u teściowej więc też
Jakoś przetrwamy jeszcze
|
#1999 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
przy okazji zrobie przeglad piosenek na wesele ![]() a u dentysty niestety 8ka do usuniecia, implant 6ki i jeden do kanałowego i wymiana 3 starych plomb, sa widoczne przy usmiechu a ich krawedzie pociemniały. później moze wybielanie. dzis poczatek kanałowego. coż jest co robić dbam o zęby ale dentyste muszę odwiedzac za to moj TZ pierwszy raz w życiu na leczeniu u dentsty był w tamtym roku (30lat) temu to dobrze. |
|
|
|
|
#2000 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
. Ja na szczęście nic poważnego z zębami nie miałam, nie mam i obym nie miała . Na Wielkanoc tylko wymienilam ciemne plomby na białe, wczesniej przez 5 lat nosilam aparat, teraz 3 razy dziennie myje zeby pasta wybielajaca i ogolnie rzecz biorąc to by były glowne sprawy . Przed weselem bede musiała jeszcze nadbudowac jedynki, bo przez wadę zgryzu sporo starly sie .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2002 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do moich ząbków to narazie jest spoko. Byłam na kontroli i tylko jedna wymiana plomby była. A tak przed weselem planuje wybielanie.Juz nie raz wybielałam żelem Biała Perła i u mnie naprawde daje efekty.
|
#2003 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
nic nowego poza kanałówką do leczenia nie mam. 6 straciłam przez beznadziejną dentystkę i teraz czas żeby tę lukę uzupelnic. 8 wyrosła w strone policzka więc stwierdzono ze czas się jej pozbyć i tak jest nieużywana i kaleczy policzek. a plomby chce wymienic bo są stare i nieestetyczne mocno.---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
myślałam że dostępne ogólnie środki wybielające nie działają, tzn może zniknie nalot z kawy np. ale nic więcej.
|
||
|
|
|
#2004 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
Tez sie musze za jakies cwiczenia wziac, bo do 38 juz spadlam i nawet zapas mam, ale moj brzuch to bida z nedza :banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2005 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
![]() Ja używam pasty wybielajacej Blanx czarnej (nie wiem czy w Polsce jest ona dostępna?) i jak używam tak 3 razy dziennie juz od jakichś ponad 2 tygodni to wydaje mi sie, ze działa cos . Na wybielanie laserowe juz nie pojde, byłam raz. Złe mam wspomnienia :pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2007 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nigdy problemów większych z zębami nie miałam. w młodości jak nie dbałam tak bardzo jak teraz o zęby to musiałam leczyć ![]() aparat nosiłam, ale ruchomy. no i miałam usuwane dwie 4 u góry bo mi się zęby nie mieściły, na dole też powinnam mieć usunięte ale niestety zostały i teraz żałuje
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 7
Ja sie boje rzeczy typu usuwanie zębów, leczenia kanalowe, itp... Nie miałam tego robionego i niespieszno mi do wyprobowania
. Plomb zakładania tez nie lubię, zwłaszcza borowania, ale co poradzić .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2009 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2010 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
![]() trochę niższa tylko od mojego TŻ
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

i w ostateczności biegaliśmy ponad 2 godziny szukając drogi powrotnej, na dodatek w bardzo szybkim tempie bo robiło się już ciemno

27.03.2016
Maniaczka Yankee Candle 

. Dumnam z siebie jak nie wiem 

obecnie nosze 80D i dobrze mi z tym. a przepchnąć gdzie trzeba nie umiem. teraz pojawiła się motywacja w postaci tej szybkiej decyzji o ślubie i czas się wziąć za siebie. na początek dieta ŻP i więcej ruchu. może hulahop przy muzyce. może wasze pomysły i zbiorowa motywacja do działania pomogą. bo góra 40-42 a dół 42-44 to nie jest szczyt mych ślubnych marzeń 

Nie znoszę jeździć busami i autokarami, to moja straszna trauma. 
...a u tego dentysty to co robiłas na dzien dobry?