|
|
#2011 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Musze zrobić odwyk kawowy zeby później na mnie lepiej działała Cytat:
|
|||
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Dzień dobry
![]() ... ok błoga chwila śniadaniowa już minęła to teraz trzeba sięgnąć po książki... ... kurcze ale mam 'ciężką' rękę - nie da się nią sięgnąc po podręczniki :PNie no już poważnie, pouczę się teraz ze 3h i będę miała spokój, a potem po powrocie i sprzątaniu kolejne 2. Reszta jutro i jakoś w poniedziałek też będzie trzeba z samego rana... Dobrze że to tylko historia i mata. Co mnie podkusiło aby ładować się w 5 historii tygodniowo ? To ja miłego dnia życzę
|
|
|
|
#2013 | ||
|
xxyy
|
Cytat:
po ktorej stronie ulicy ( od strony korony czy tej drugiej) i blizej matecznego czy korony? Cytat:
a bloga chwila sniadaniowa wlasnie mija ,bu Milka czmeu Ty tak wczesnie wstajesz?
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jak sobota to oznacza deszcz, pochmurno i nici z wszelkich planów
(
|
|
#2015 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak bym odziedziczyla po mamie, mialabym piekne loki! a jak sobie zakrece wlosy to mi ladniej niz w prostych, wszyscy mi to mowia, dlatego tata ciągle wysłuchuje ode mnie ![]() Oj tak, ja sie codziennie nadziwic nie moge dzis obudzilam sie o 8 i uznalam ze to cud i nawet chcialam wstac, ale oczywiscie zatrzymala mnie mysl "ach tak wczesnie.. jeszcze chwilke" no i zasnelam na dalesze 2 godzinki... Nigdy nie wstane tak wczesnie bez konkretnego powodu ![]() a chcialabym! ![]() Ather łozeczko wyglada na ladniutkie Tym bardziej udanych łowów w ikei Co do wazonikow na pewno je wkoncu upolujesz
|
|
#2016 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie tez dzis cos pochmurno ale mam nadzieje ze sie jeszcze wypogodzi bo wieczorem mam w planach udzial w wielkiej ulicznej imprezce.
A wogole jestem "śnieta" taka dzisiaj, ze szok. pewnie przez to poranne przebudzenie Wlasnie popijam zielona herbatke i mam nadzieje ze mnie troszke oswieci. skoro juz nie moge tych prac ruszyc to moze jakies dokumenty powypełniam...
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie pada, pada, pada deszcz
na pocieszenie popijam dobrą herbatke z ciasteczkiem.. ![]() ale co jedzone bez wyrzutów sumienia podobno nie tuczy...
|
#2018 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mnie nawet jakimś cudem tak nawet komputera rano nie włączyłam tylko od razu się zabrałam za tłumaczenie i już trzasnęłam całe proseminarium (szkoda ze to dopiero ma poniedziałek, a gdzie tam inne rzefczy na cały następny tydzień )Cytat:
![]() Cytat:
ehhh, a ja tak lubię słoneczko....
|
|||
|
|
|
#2019 | ||
|
xxyy
|
Cytat:
![]() tylko w ogole nie mam pomyslow co do kolorow scian a co do nauki to udalo sie sie zebrac i w 4 godzinki z przerwa 45 inutowa na mala drzemke udalo mi sie nauczyc to co mialam na dzis zaplanowane., a teraz czytam jakies nudne teksty i robie notatki, bleh.Cytat:
jak bylam u kolezanki jadlam bez wyrzutow przez 4 dni to czym mnie czestowala - pizza, buleczki, nalesniki, pierogi. niezbyt zdrowo ale nie mialam wyjscia i nie przytylam nic moze mam szybki metabolizm ![]() a dzis zrobilam sobie budyn czekoladowy bo pogoda okropna i spac mi sie chce. a budyn to tak na pobudzenie.
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
cos w tym jest
jak bylam u kolezanki jadlam bez wyrzutow przez 4 dni to czym mnie czestowala - pizza, buleczki, nalesniki, pierogi. niezbyt zdrowo ale nie mialam wyjscia i nie przytylam nic moze mam szybki metabolizm ![]() a dzis zrobilam sobie budyn czekoladowy bo pogoda okropna i spac mi sie chce. a budyn to tak na pobudzenie. [/quote]ja na wage nie wchodze bo sie normalnie boje napewno podskoczyła w góre bo po spodniach czuje ze ciasniej, ale co sie dziwic jak sie tyle je co orzeszekjejku..dziewczyny codziennie mnie boli główa i zadne tabletki nie pomagają...żadne...:confu sed:
|
#2021 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja dokładnie tak samo,czuje się jak wbita w ziemie
[/quote] Cytat:
już cały dom postawiłam do góry nogami,nawet telewizor pomykałam i nic ostatnio wszystko gubie,wczoraj nawet nie umiałam znaleźć okularów chociaż miałam je zaraz przed nosem![]() hehe dzisiaj mi się na szczęście nic krwawego nie śniło .Cytat:
![]() Cytat:
.Cytat:
miałam zacząć tą recenzje dawno temu i jestem na siebie zła .Dopiero teraz pije moją pierwszą kawe musiałam poodkurzać,powycierać podłogi,pokroić warzywa do zupy i brakło czasu .Cytat:
![]() Cytat:
i często używam prostownicy .Cytat:
może jakiś słoneczny taniec wizażanek?
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
Lolciu, jaka to kawe pijesz?
![]() ja dzis kupiłam i spróbowała nescafe classic taka zwykła bez zadnego 3 w 1 czy cos i smakuje koszmarnie PS. Czytam Ludzi Bezdomnych idzie mi jak krew z nosa...
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.No cóż nie każdemu kawa smakuje(chociaż z mojego punktu widzenia wydaje mi się to niemożliwe )
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opakowanie wyglądało ładnie ja zawsze byłam idna, hhihi chciałam dzisiaj isc na "spider mana3" do kina do krakowa, z siostrą, ale po pierwsze pogoda do kitu(deszcz ciekawe jak jej pójdą na sesje( studiuje na 2kierunach). a ja musze jeszcze nauczyc sie na zaległy spr z biologii, a chemii na spr, napisac notki z polskiego i dokonczyc ludzi bezdomnych, a jestem na 30 str
|
|
#2025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż strach o tym myśleć, dlatego nie napiszę co mi się śniło ja myślę że tanice słońca to dobry pomysł zwłaszcza zę wieczorem chciałabym wyjść a nie uśmiech mi się spacerowanie w deszczu Cytat:
ale podobnie jak Lolcia, uwielbiam wszystkie kawy i nie wyobrażam sobie żeby nie lubić
|
||
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
pije nescafe classic z mlekiem i 3ma słodzikami
![]() nawet dobre
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie wzięła przeogromna ochota na taką zimną, mega dobrą Nescafe Frappe i chyba polece do skllepu :love :
![]() Byłam na siłowni dzisiaj Coraz lepiej się czuję Myślę, ze wystarczy systematycznośc, progresja i wszystko będzie ok ![]() Kochane już zdecydowałam! Zdaję biologię na 99.9% ( ) i wybieram się na dietetykę do Rybnika Jestem z siebie dumna, że dokonałam takiego wyboru
|
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a tym hula hopem to mozna kręcic tak z 1 h po jedzonku?
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja dalej nie wiem co dalej robic w zyciu ta szkoła teatralna w krakowie ,,,,po przeczytaniu co tam potrzeba umiec, ile wierszy sie nauczyc, to jeszcze predyspozycje wizualne(ja takowych nie posiadam ), to jeszcze jakies piosenki zaspiewac(gdzie ja i spiewać,,chyba ze pod prysznicemmasakra no.. prawo mnie przeraza pod względem nauki, a jednocześnie przyciąga bo od dziecka o tym marzyłam.. pogoda mnie dobiją, cały czas bym coś podjadała
|
|
#2030 | |
|
xxyy
|
Cytat:
ja dzis krecilam 25 minut
|
|
#2031 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa! Kupiłam, kupiłam, kupiłam! W końcu mam te wazony
Wczoraj była dostawa - były wszystkie kolory Miałam ochotę kupić wszystkie ale zachowałam umiar ^^ Szkoda że tylko w tym :P Bo wchodząc do IKEI nie potrafię wyjść tylko z tym co miałąm zaplanowane by kupić... zawsze znajdzie się coś innego A potem się dziwie że mi tak szybko kasa się kończy.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I w sumie jeszcze dzisiaj mnie czekają 2 h, reszta jutro i pojutrze.Cieszę się że rano zaczęłam, bo zostały mi już tylko notatki do napisania, przygotować sobie odp. na pewne zagadnienia i nauczyć się ![]() Ale ja w sumie byłam zawsze na bieżąco z historii, uczę się z lekcji na lekcję bo u niej aż strach się bać jak się jest nieprzygotowanym ;] Więc mam o tyle dobrze że tylko odświeżam sobie wszystko. Cytat:
![]() Podoba mi się jego prostota i jednocześnie elegancja. Zatem zacznij odkładać już teraz 'dodatkową' kasę ^^ Chyba że nie działasz pod wpływem impulsu jak to mi się dośc często zdarza, zwłaszcza jak jestem w IKEI i nie tylko zresztą :P Nanu - nana... i tego typu sklepy. Cytat:
zatem sporo 'zamieszania' i roboty będziesz miała w domu. Uch ja miałam generalny remont w zeszłe wakacje... Więc mam to już za sobą. Ale to nie zmienia faktu że remont to fajna sprawa, potem aż miło ![]() Cytat:
![]() A wysypiasz się ? Może to te ciągłe zmiany pogody... i skoki temp. Cytat:
Trochę dziwna 'teoria' ale często się sprawdza. Po pewnym czasie rzeczy 'same' się znajdują. Pomyśl gdzie ostatni raz go widziałaś i używałaś... Na pewno się znajdzie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bo mam ni to kręcone ni to proste, takie nijakie, falowane, dlatego od roku dzień w dzień... :/ Lubie mieć idealnie proste ![]() Cytat:
Frappe to jedyna kawa którą 'akceptuję' ![]() Bo ogólnie nie przepadam ![]() Cytat:
No ale Biologia, chemia... to nie dla mnie ![]() Jej... ile Wy piszecie xD |
||||||||||||
|
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jakich preparatów do prostowania używasz?
|
|
#2033 | ||
|
Wtajemniczenie
|
czesto tak jest ze jak sie ma krecone to sie prostuje, a jak proste to sie kreci. Moja mama wolalaby miec proste wlosy, ale jak tak mowi przy mnie to sie strasznie wnerwiam
![]() ![]() ![]() Jak sobie teraz zapuszcze troszke kłaczki toznow bede krecic. Jedyny plus moich wlosow jest taki, ze latwo sie kreca i dobrze trzymaja, ale jak chce miec proste i wyprostuje to sie nie puszą. dobrze ze nie mam totalnych drutów tylko dosc podatne te kłaczki ![]() Cytat:
po co sie uzalezniac ![]() Ja osobiscie od czasu do czasu lubie wypic dobra kawke, ale tak na codzien tego nie robie. Zreszta przy wiekszej ilosci kawy zle sie czuje-brzuszek mnie boli ![]() Cytat:
Gratuluje decyzji. Grunt wiedziec czego sie chce, wtedy naprawde wszystko jest prostsze jejq, pewnie znow mi wyszla jakas mega dluga wiadomosc. mam nadzieje ze nie hihihi
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do preparatów - w sumie nic szczególnego, 2 odżywki, jedną do spłukania wzmacniającą, drugą do 'prostych' bez spłukiwania, oprócz tego jedwab do włosów (kupiony w salonie fryzjerskim) i po prostowaniu mam jeszcze taki specjalny 'krem', zwilżam nim palce i 'przeciagam' nimi końcówki włosów (mam bardzo mocno wycieniowane, z 'długą grzywką' na bok) to wtedy są tak fajnie 'zarysowane' i widać idealnie 'pazurki'. Nie skręcają się po tym. |
|
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
to bede w takim razie rano hulała przed sniadankiem
i wieczorkiem przed spankiem
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Używał am hot lissa,ale jakoś mi nie podchodzi i więcej żadnych odżywek,strasznie niszcze te kłaki,ale mi się tak nie chce tego wszystkiego wcierać,że![]() ![]() mimo wszystko mi się nie skręcają .
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
własnie piję gorącą czekoladę
pyyyszka!Tez prostuję codziennie włosy, ale od wczoraj odwyk mam Do moich urodzin (5 dni ^^) - w moje urodziny wyprostuę i znowu odwyk. Kiedys tez tak zrobiłam i włosy były o wiele zdrowsze.Musze się pochwalić. Kupiłam sobie sukienkę! Czarną, krotką, na ramiączkach - boska! Dałam tylko 39 zł P.S. Własnie poparzyłam sobie język ehh... |
|
|
|
#2038 |
|
Przyczajenie
|
Tez sądze że z tym wątkiem to znakomity pomysł
A więc: nazywam się Gosia no i głównie zajmuje się włuczeniem po miasteczku I w ostatnich dniach tez nauką bo w końcu koniec roku się zbliża I wakacje !!! Nareszcie wakacje Jeszcze w sumie nie wiem co będę robić ale... mam nadzieje że będą udane... muszą być A czemu ten wątek jest w dietetyce? Co ma z tym wspólnego ? Buźka=*
|
|
|
|
#2039 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już 2tygodnie mi leci,tylko troszke grzywke przyprostuje .Cytat:
![]() Cytat:
![]() miło Cię poznać
|
|
#2040 |
|
♥
|
witam
:d mam pytanie do katowiczanek nie wiecie gdzie jest jakas fajna siłownia nie droga w katowicach ?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

Musze zrobić odwyk kawowy zeby później na mnie lepiej działała
załączam zdjęcie. Jeszcze mam w planach moskitierę do niego, bo widziałam na wystawie, pięknie się razem prezentują te dwa elementy...
... kurcze ale mam 'ciężką' rękę - nie da się nią sięgnąc po podręczniki :P
po ktorej stronie ulicy ( od strony korony czy tej drugiej) i blizej matecznego czy korony?
MIŁEGO DNIA
a chcialabym! 

nawet komputera rano nie włączyłam tylko od razu się zabrałam za tłumaczenie i już trzasnęłam całe proseminarium
.