Plotkowy dla dietetyczek :) - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-05, 06:40   #2011
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
ja za to caly dzien staralam sie napisac choc kawalek mojej pracy... mizerny efekt... moze jutro bedzie lepiej...
Ehhh ja musze jakąś recenzje trzasnąć, a stoje w miejscu, bo artykuł jakiś taki nie teges

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
A nauki sporo... Mam teraz sobie za złe że nie zabrałam się za to wcześniej
U mnie tak samo I jak zwykle będzie kucie dień przed Musze zrobić odwyk kawowy zeby później na mnie lepiej działała

Cytat:

załączam zdjęcie. Jeszcze mam w planach moskitierę do niego, bo widziałam na wystawie, pięknie się razem prezentują te dwa elementy...
Oj aż mi się spać zachciało
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 07:07   #2012
Ather
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Dzień dobry

... ok błoga chwila śniadaniowa już minęła to teraz trzeba sięgnąć po książki...

... kurcze ale mam 'ciężką' rękę - nie da się nią sięgnąc po podręczniki :P
Nie no już poważnie, pouczę się teraz ze 3h i będę miała spokój, a potem po powrocie i sprzątaniu kolejne 2. Reszta jutro i jakoś w poniedziałek też będzie trzeba z samego rana...
Dobrze że to tylko historia i mata.

Co mnie podkusiło aby ładować się w 5 historii tygodniowo ?

To ja miłego dnia życzę
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 07:53   #2013
Atram
xxyy

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Widziałam wczoraj śliczne butki w stylu deimchannowskim tylko, ze brązowe Na Kalwaryjskiej
a gdzie dokladnie? po ktorej stronie ulicy ( od strony korony czy tej drugiej) i blizej matecznego czy korony?

Cytat:
... ok błoga chwila śniadaniowa już minęła to teraz trzeba sięgnąć po książki...

... kurcze ale mam 'ciężką' rękę - nie da się nią sięgnąc po podręczniki :P
oj ja tez mam chyba ciezka

a bloga chwila sniadaniowa wlasnie mija ,bu

Milka czmeu Ty tak wczesnie wstajesz?
Stary 2007-05-05, 11:10   #2014
Sathi
Zakorzenienie

U mnie jak sobota to oznacza deszcz, pochmurno i nici z wszelkich planów (

MIŁEGO DNIA
Sathi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 11:10   #2015
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja nauczyłam się pływać przez terapie szokową Zostałam wrzucona do wody i musiałam sobie radzić No poza tym jestem podobna do taty (niestety, a to dlatego, że przez niego jestem taka blada a mama za to to czekoladka ) a on dobrze pływa
ja zawsze mam pretensje do taty, ze przez niego mam proste włosy Jak bym odziedziczyla po mamie, mialabym piekne loki! a jak sobie zakrece wlosy to mi ladniej niz w prostych, wszyscy mi to mowia, dlatego tata ciągle wysłuchuje ode mnie

Cytat:
Napisane przez Atram Pokaż wiadomość

Milka czmeu Ty tak wczesnie wstajesz?
Oj tak, ja sie codziennie nadziwic nie moge dzis obudzilam sie o 8 i uznalam ze to cud i nawet chcialam wstac, ale oczywiscie zatrzymala mnie mysl "ach tak wczesnie.. jeszcze chwilke" no i zasnelam na dalesze 2 godzinki... Nigdy nie wstane tak wczesnie bez konkretnego powodu a chcialabym!

Ather
łozeczko wyglada na ladniutkie Tym bardziej udanych łowów w ikei Co do wazonikow na pewno je wkoncu upolujesz

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 11:12   #2016
gujana
Wtajemniczenie

U mnie tez dzis cos pochmurno ale mam nadzieje ze sie jeszcze wypogodzi bo wieczorem mam w planach udzial w wielkiej ulicznej imprezce.

A wogole jestem "śnieta" taka dzisiaj, ze szok. pewnie przez to poranne przebudzenie Wlasnie popijam zielona herbatke i mam nadzieje ze mnie troszke oswieci. skoro juz nie moge tych prac ruszyc to moze jakies dokumenty powypełniam...

Stary 2007-05-05, 11:31   #2017
orzeszek01
Zakorzenienie

u mnie pada, pada, pada deszcz
na pocieszenie popijam dobrą herbatke z ciasteczkiem..
ale co jedzone bez wyrzutów sumienia podobno nie tuczy...
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 12:44   #2018
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie mówię już od wtorku że 'jutro biorę się za naukę'. Dzisiaj był ostateczny termin ... ale że trochę się pozmieniało u mnie to jutro wstaję przed 6, żeby się uczyć bo o 12 jadę do IKEI po te nieszczęsne wazony i do deichmann'a, a potem wracam i muszę wysprzątać cały dom bo w niedziele rodzina wraca z majówki...
I dobrze bo cholernie pusto w tym domu bez nich...
Tak więc jutro popołudniu nie będzie kiedy, zostanie mi jeszcze niedziela, bo w poniedziałek znów do IKEI, tym razem po łóżko. I znów nie będzie kiedy siedzieć nad ksiązkami...

A nauki sporo... Mam teraz sobie za złe że nie zabrałam się za to wcześniej
mam nadzieję że udało Ci się zabrać do nauki bo mnie nawet jakimś cudem tak nawet komputera rano nie włączyłam tylko od razu się zabrałam za tłumaczenie i już trzasnęłam całe proseminarium (szkoda ze to dopiero ma poniedziałek, a gdzie tam inne rzefczy na cały następny tydzień )

Cytat:

załączam zdjęcie. Jeszcze mam w planach moskitierę do niego, bo widziałam na wystawie, pięknie się razem prezentują te dwa elementy...
świetne jest to łóżeczko już mi się dawno w Ikei spodobało, szkoda zę zupełnie mi takie nie pasuje do koncepcji mieszkania (które jest tak małe że nie mogę sobie pozwolić na osobne łóżko i kanapę, dlatego muszę mieć 2 w 1 )

Cytat:
I to nawet bardzo

Cytat:
Napisane przez Sathi Pokaż wiadomość
do Katowic jeszcze deszcz nie dotarł ale coś mi się wydaje żę to tylko kwestia czasu ehhh, a ja tak lubię słoneczko....

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 13:08   #2019
Atram
xxyy

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
mam nadzieję że udało Ci się zabrać do nauki bo mnie nawet jakimś cudem tak nawet komputera rano nie włączyłam tylko od razu się zabrałam za tłumaczenie i już trzasnęłam całe proseminarium (szkoda ze to dopiero ma poniedziałek, a gdzie tam inne rzefczy na cały następny tydzień )

świetne jest to łóżeczko już mi się dawno w Ikei spodobało, szkoda zę zupełnie mi takie nie pasuje do koncepcji mieszkania (które jest tak małe że nie mogę sobie pozwolić na osobne łóżko i kanapę, dlatego muszę mieć 2 w 1 )
zgadzam sie - lozko swietne. tez bede za jakis niedlugi czas zwiedzac ikee i tym podobne salony meblowe, i bede szukac mebelkow do mojej nowej sypialnii chcialabym takie podowjne lozko, duza szafe z lustrem i toaletke. ale wczesniej niestety remont - musimy pomalowac sciany w 3 pokojach, wycyklinowac i pomalowac parkiet. dzis ma przyjsc parkieciarz ogladnac jak to wyglada. i bede miala wlasne mieszkanko - bo mam dosc duzy dom, na gorze i na dole sa jakby dwa oddzielne mieszkania z kuchnia i lazienka. tata zostanie na dole, a ja na gorze
tylko w ogole nie mam pomyslow co do kolorow scian

a co do nauki to udalo sie sie zebrac i w 4 godzinki z przerwa 45 inutowa na mala drzemke udalo mi sie nauczyc to co mialam na dzis zaplanowane., a teraz czytam jakies nudne teksty i robie notatki, bleh.

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
u mnie pada, pada, pada deszcz
na pocieszenie popijam dobrą herbatke z ciasteczkiem..
ale co jedzone bez wyrzutów sumienia podobno nie tuczy...
cos w tym jest
jak bylam u kolezanki jadlam bez wyrzutow przez 4 dni to czym mnie czestowala - pizza, buleczki, nalesniki, pierogi. niezbyt zdrowo ale nie mialam wyjscia i nie przytylam nic moze mam szybki metabolizm

a dzis zrobilam sobie budyn czekoladowy bo pogoda okropna i spac mi sie chce. a budyn to tak na pobudzenie.
Stary 2007-05-05, 13:20   #2020
orzeszek01
Zakorzenienie

cos w tym jest
jak bylam u kolezanki jadlam bez wyrzutow przez 4 dni to czym mnie czestowala - pizza, buleczki, nalesniki, pierogi. niezbyt zdrowo ale nie mialam wyjscia i nie przytylam nic moze mam szybki metabolizm

a dzis zrobilam sobie budyn czekoladowy bo pogoda okropna i spac mi sie chce. a budyn to tak na pobudzenie. [/quote]

ja na wage nie wchodze bo sie normalnie boje
napewno podskoczyła w góre bo po spodniach czuje ze ciasniej, ale co sie dziwic jak sie tyle je co orzeszek
jejku..dziewczyny codziennie mnie boli główa i zadne tabletki nie pomagają...żadne...:confu sed:

Stary 2007-05-05, 13:28   #2021
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Im bliżej koniec semestru tym bardziej mam dość wszystkiego...
Ja dokładnie tak samo,czuje się jak wbita w ziemie
[/quote]

Cytat:
Zgubiłaś gdzieś w domu Jak tak to z pewnością prędzej czy później się znajdzie
Milkuś pojęcia zielonego nie mam już cały dom postawiłam do góry nogami,nawet telewizor pomykałam i nic ostatnio wszystko gubie,wczoraj nawet nie umiałam znaleźć okularów chociaż miałam je zaraz przed nosem

Cytat:
Źle na Ciebie działam
hehe dzisiaj mi się na szczęście nic krwawego nie śniło przed spaniem zapaliłam sobie wkłady zapachowe.

Cytat:
U mnie mama też antytalencie jeśli chodzi o pływanie... ale mimo ogromnego strachu w wieku 40 lat nauczyła się pływać Więc jak się bardzo chce to można Pływa tylko blisko brzegu, bo stracha nadal ma, ale pływa żabką i na plecach. Oczywiście ta żabka nie jest jakaś profesjonalna, ale w jej przypadku ważne, że na wodzie się utrzymuje

U mnie siostra też boi się strasznie wody i do tego jest z wygladu podobna do mamy Więc coś w tym musi być
To jest jeszcze jakas nadzieja dla mnie

Cytat:
No poza tym jestem podobna do taty (niestety, a to dlatego, że przez niego jestem taka blada a mama za to to czekoladka ) a on dobrze pływa
Ja też podobno jestem jak wykapany tatuś i charakterki również podobne,niestety wszystkiego są jakieś plusy i minusy.

Cytat:
Ehhh ja musze jakąś recenzje trzasnąć, a stoje w miejscu, bo artykuł jakiś taki nie teges
Ja również miałam zacząć tą recenzje dawno temu i jestem na siebie zła.

Cytat:
Musze zrobić odwyk kawowy zeby później na mnie lepiej działała
Dopiero teraz pije moją pierwszą kawe musiałam poodkurzać,powycierać podłogi,pokroić warzywa do zupy i brakło czasu.

Cytat:
Napisane przez Sathi Pokaż wiadomość
U mnie tak samo
Cytat:
ja zawsze mam pretensje do taty, ze przez niego mam proste włosy Jak bym odziedziczyla po mamie, mialabym piekne loki! a jak sobie zakrece wlosy to mi ladniej niz w prostych, wszyscy mi to mowia, dlatego tata ciągle wysłuchuje ode mnie
Ja mam kręcone włosy i często używam prostownicy.

Cytat:

do Katowic jeszcze deszcz nie dotarł ale coś mi się wydaje żę to tylko kwestia czasu ehhh, a ja tak lubię słoneczko....
Właśnie jeszcze nie dotarł może jakiś słoneczny taniec wizażanek?

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 13:35   #2022
orzeszek01
Zakorzenienie

Lolciu, jaka to kawe pijesz?
ja dzis kupiłam i spróbowała nescafe classic taka zwykła bez zadnego 3 w 1 czy cos i smakuje koszmarnie
czyzbym była jakas inne ze mi kawa nie smakuje?:P

PS. Czytam Ludzi Bezdomnych
idzie mi jak krew z nosa...

Stary 2007-05-05, 13:39   #2023
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
ja dzis kupiłam i spróbowała nescafe classic taka zwykła bez zadnego 3 w 1 czy cos i smakuje koszmarnie

Ja pije zazwyczaj zwykłą nescafe i bardzo mi smakuje.Ostatnio kupiłam w biedronce rozpuszczalną'cafefuego' i teraz tą popijam.No cóż nie każdemu kawa smakuje(chociaż z mojego punktu widzenia wydaje mi się to niemożliwe)

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-05-05, 13:45   #2024
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Ja pije zazwyczaj zwykłą nescafe i bardzo mi smakuje.Ostatnio kupiłam w biedronce rozpuszczalną'cafefuego' i teraz tą popijam.No cóż nie każdemu kawa smakuje(chociaż z mojego punktu widzenia wydaje mi się to niemożliwe)
ja wczoraj widziałam w sklepie jakaś kawe w saszetce z milką pomieszaną opakowanie wyglądało ładnie
ja zawsze byłam idna, hhihi

chciałam dzisiaj isc na "spider mana3" do kina do krakowa, z siostrą, ale po pierwsze pogoda do kitu(deszcz ), po drugie siostra sie TEORETYCZNIE UCZY, bo w poniedziałek zaczyna sesje, oczywiscie tylko teoretycznie bo praktycznie to siedzi przy kompie, i bawi sie z bratanica,
ciekawe jak jej pójdą na sesje( studiuje na 2kierunach).
a ja musze jeszcze nauczyc sie na zaległy spr z biologii, a chemii na spr, napisac notki z polskiego i dokonczyc ludzi bezdomnych, a jestem na 30 str

Stary 2007-05-05, 13:49   #2025
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
J

hehe dzisiaj mi się na szczęście nic krwawego nie śniło przed spaniem zapaliłam sobie wkłady zapachowe.

Właśnie jeszcze nie dotarł może jakiś słoneczny taniec wizażanek?
za to ja miałam bardzo krwawe sny aż strach o tym myśleć, dlatego nie napiszę co mi się śniło

ja myślę że tanice słońca to dobry pomysł zwłaszcza zę wieczorem chciałabym wyjść a nie uśmiech mi się spacerowanie w deszczu

Cytat:

ja np piję Maxwell Hause, ale nie tą zwykła, tylko taką zupełnie rozdrobnioną, zmieloną na pyłek i jest bardzo delikatna i smaczna
ale podobnie jak Lolcia, uwielbiam wszystkie kawy i nie wyobrażam sobie żeby nie lubić

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 14:22   #2026
orzeszek01
Zakorzenienie

pije nescafe classic z mlekiem i 3ma słodzikami
nawet dobre

Stary 2007-05-05, 14:39   #2027
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

A mnie wzięła przeogromna ochota na taką zimną, mega dobrą Nescafe Frappe i chyba polece do skllepu :love :

Byłam na siłowni dzisiaj Coraz lepiej się czuję Myślę, ze wystarczy systematycznośc, progresja i wszystko będzie ok

Kochane już zdecydowałam! Zdaję biologię na 99.9% () i wybieram się na dietetykę do Rybnika Jestem z siebie dumna, że dokonałam takiego wyboru
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 14:46   #2028
orzeszek01
Zakorzenienie

Dziewczynki a tym hula hopem to mozna kręcic tak z 1 h po jedzonku?

Stary 2007-05-05, 14:50   #2029
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Kochane już zdecydowałam! Zdaję biologię na 99.9% () i wybieram się na dietetykę do Rybnika Jestem z siebie dumna, że dokonałam takiego wyboru
Gratulacje
a ja dalej nie wiem co dalej robic w zyciu ta szkoła teatralna w krakowie ,,,,
po przeczytaniu co tam potrzeba umiec, ile wierszy sie nauczyc, to jeszcze predyspozycje wizualne(ja takowych nie posiadam ), to jeszcze jakies piosenki zaspiewac(gdzie ja i spiewać,,chyba ze pod prysznicem ),
masakra no..
prawo mnie przeraza pod względem nauki, a jednocześnie przyciąga bo od dziecka o tym marzyłam..
pogoda mnie dobiją, cały czas bym coś podjadała

Stary 2007-05-05, 15:50   #2030
Atram
xxyy

Cytat:
Dziewczynki a tym hula hopem to mozna kręcic tak z 1 h po jedzonku?
chyba lepiej przed
ja dzis krecilam 25 minut
Stary 2007-05-05, 16:34   #2031
Ather
Zakorzenienie

Aaaaaa! Kupiłam, kupiłam, kupiłam! W końcu mam te wazony Wczoraj była dostawa - były wszystkie kolory
Miałam ochotę kupić wszystkie ale zachowałam umiar ^^
Szkoda że tylko w tym :P Bo wchodząc do IKEI nie potrafię wyjść tylko z tym co miałąm zaplanowane by kupić... zawsze znajdzie się coś innego A potem się dziwie że mi tak szybko kasa się kończy.

Cytat:
U mnie tez dzis cos pochmurno ale mam nadzieje ze sie jeszcze wypogodzi bo wieczorem mam w planach udzial w wielkiej ulicznej imprezce.
A u mnie od rana słońce i 22'C
Cytat:

A wogole jestem "śnieta" taka dzisiaj, ze szok. pewnie przez to poranne przebudzenie Wlasnie popijam zielona herbatke i mam nadzieje ze mnie troszke oswieci. skoro juz nie moge tych prac ruszyc to moze jakies dokumenty powypełniam...
Oj u mnie to samo było rano. Zabrałam się za naukę ale w pewnym momencie przysnęłam czytając oO na krótką chwilę. Potem poszłam zaparzyć zieloną bo inaczej bym nie dała rady ^^

Cytat:
mam nadzieję że udało Ci się zabrać do nauki bo mnie nawet jakimś cudem tak nawet komputera rano nie włączyłam tylko od razu się zabrałam za tłumaczenie
Ano udało się I w sumie jeszcze dzisiaj mnie czekają 2 h, reszta jutro i pojutrze.
Cieszę się że rano zaczęłam, bo zostały mi już tylko notatki do napisania, przygotować sobie odp. na pewne zagadnienia i nauczyć się

Ale ja w sumie byłam zawsze na bieżąco z historii, uczę się z lekcji na lekcję bo u niej aż strach się bać jak się jest nieprzygotowanym ;]

Więc mam o tyle dobrze że tylko odświeżam sobie wszystko.

Cytat:

Już bym je chciała mieć w pokoju
Podoba mi się jego prostota i jednocześnie elegancja.

Cytat:
tez bede za jakis niedlugi czas zwiedzac ikee
Zatem zacznij odkładać już teraz 'dodatkową' kasę ^^
Chyba że nie działasz pod wpływem impulsu jak to mi się dośc często zdarza, zwłaszcza jak jestem w IKEI i nie tylko zresztą :P Nanu - nana... i tego typu sklepy.
Cytat:
i bede szukac mebelkow do mojej nowej sypialnii chcialabym takie podowjne lozko, duza szafe z lustrem i toaletke. ale wczesniej niestety remont - musimy pomalowac sciany w 3 pokojach, wycyklinowac i pomalowac parkiet. dzis ma przyjsc parkieciarz ogladnac jak to wyglada. i bede miala wlasne mieszkanko - bo mam dosc duzy dom, na gorze i na dole sa jakby dwa oddzielne mieszkania z kuchnia i lazienka. tata zostanie na dole, a ja na gorze
O zatem sporo 'zamieszania' i roboty będziesz miała w domu. Uch ja miałam generalny remont w zeszłe wakacje...
Więc mam to już za sobą.
Ale to nie zmienia faktu że remont to fajna sprawa, potem aż miło

Cytat:

jejku..dziewczyny codziennie mnie boli główa i zadne tabletki nie pomagają...żadne...:confu sed:

A wysypiasz się ?

Może to te ciągłe zmiany pogody... i skoki temp.

Cytat:

Milkuś pojęcia zielonego nie mam już cały dom postawiłam do góry nogami,nawet telewizor pomykałam i nic ostatnio wszystko gubie,wczoraj nawet nie umiałam znaleźć okularów chociaż miałam je zaraz przed nosem
Hm... Ktoś kiedyś powiedział, że jak bardzo chcemy coś znaleźc to po prostu musimy przestać szukać.
Trochę dziwna 'teoria' ale często się sprawdza. Po pewnym czasie rzeczy 'same' się znajdują.

Pomyśl gdzie ostatni raz go widziałaś i używałaś...
Na pewno się znajdzie

Cytat:

Cytat:
Dopiero teraz pije moją pierwszą kawe musiałam poodkurzać,powycierać podłogi,pokroić warzywa do zupy i brakło czasu.
Uch a przede mną jeszcze sprzątanie całego mieszkania...

Cytat:
i często używam prostownicy.
Ja niestety codziennie 'zabijam' swoje włosy prostując.
Bo mam ni to kręcone ni to proste, takie nijakie, falowane, dlatego od roku dzień w dzień... :/ Lubie mieć idealnie proste

Cytat:
A mnie wzięła przeogromna ochota na taką zimną, mega dobrą Nescafe Frappe i chyba polece do skllepu :love :
Narobiłaś mi smaka :P
Frappe to jedyna kawa którą 'akceptuję'
Bo ogólnie nie przepadam

Cytat:
Też chciałam, bo marzy mi się dietetyka lub psychologia.
No ale Biologia, chemia... to nie dla mnie

Jej... ile Wy piszecie xD
Stary 2007-05-05, 16:45   #2032
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:

Ja niestety codziennie 'zabijam' swoje włosy prostując.
Bo mam ni to kręcone ni to proste, takie nijakie, falowane, dlatego od roku dzień w dzień... :/ Lubie mieć idealnie proste
A jaką masz prostownice? i jakich preparatów do prostowania używasz?

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-05-05, 16:49   #2033
gujana
Wtajemniczenie

czesto tak jest ze jak sie ma krecone to sie prostuje, a jak proste to sie kreci. Moja mama wolalaby miec proste wlosy, ale jak tak mowi przy mnie to sie strasznie wnerwiam
Jak sobie teraz zapuszcze troszke kłaczki toznow bede krecic. Jedyny plus moich wlosow jest taki, ze latwo sie kreca i dobrze trzymaja, ale jak chce miec proste i wyprostuje to sie nie puszą. dobrze ze nie mam totalnych drutów tylko dosc podatne te kłaczki

Cytat:

jak CI nie smakuje kawa to nie pij po co sie uzalezniac
Ja osobiscie od czasu do czasu lubie wypic dobra kawke, ale tak na codzien tego nie robie. Zreszta przy wiekszej ilosci kawy zle sie czuje-brzuszek mnie boli

Cytat:

Byłam na siłowni dzisiaj Coraz lepiej się czuję Myślę, ze wystarczy systematycznośc, progresja i wszystko będzie ok

frappe bardzo lubie tez

Gratuluje decyzji. Grunt wiedziec czego sie chce, wtedy naprawde wszystko jest prostsze

jejq, pewnie znow mi wyszla jakas mega dluga wiadomosc. mam nadzieje ze nie hihihi

Stary 2007-05-05, 16:56   #2034
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
A jaką masz prostownice? i jakich preparatów do prostowania używasz?
Ceramiczną, Vidal Sasson. Najgorzej że jest 30 różnych stopni do wyboru a ja prostuje na 22. A zaczynałam kiedyś od 4... =='

A co do preparatów - w sumie nic szczególnego, 2 odżywki, jedną do spłukania wzmacniającą, drugą do 'prostych' bez spłukiwania, oprócz tego jedwab do włosów (kupiony w salonie fryzjerskim) i po prostowaniu mam jeszcze taki specjalny 'krem', zwilżam nim palce i 'przeciagam' nimi końcówki włosów (mam bardzo mocno wycieniowane, z 'długą grzywką' na bok) to wtedy są tak fajnie 'zarysowane' i widać idealnie 'pazurki'. Nie skręcają się po tym.
Stary 2007-05-05, 16:57   #2035
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
chyba lepiej przed
ja dzis krecilam 25 minut
to bede w takim razie rano hulała przed sniadankiem
i wieczorkiem przed spankiem

Stary 2007-05-05, 17:03   #2036
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Ceramiczną, Vidal Sasson. Najgorzej że jest 30 różnych stopni do wyboru a ja prostuje na 22. A zaczynałam kiedyś od 4... =='

A co do preparatów - w sumie nic szczególnego, 2 odżywki, jedną do spłukania wzmacniającą, drugą do 'prostych' bez spłukiwania, oprócz tego jedwab do włosów (kupiony w salonie fryzjerskim) i po prostowaniu mam jeszcze taki specjalny 'krem', zwilżam nim palce i 'przeciagam' nimi końcówki włosów (mam bardzo mocno wycieniowane, z 'długą grzywką' na bok) to wtedy są tak fajnie 'zarysowane' i widać idealnie 'pazurki'. Nie skręcają się po tym.
No ja mam Tondeo i prostuje codziennie na innej temperaturze.Używał am hot lissa,ale jakoś mi nie podchodzi i więcej żadnych odżywek,strasznie niszcze te kłaki,ale mi się tak nie chce tego wszystkiego wcierać,że mimo wszystko mi się nie skręcają.

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-05-05, 17:13   #2037
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

własnie piję gorącą czekoladę pyyyszka!

Tez prostuję codziennie włosy, ale od wczoraj odwyk mam Do moich urodzin (5 dni ^^) - w moje urodziny wyprostuę i znowu odwyk. Kiedys tez tak zrobiłam i włosy były o wiele zdrowsze.

Musze się pochwalić. Kupiłam sobie sukienkę! Czarną, krotką, na ramiączkach - boska! Dałam tylko 39 zł

P.S. Własnie poparzyłam sobie język ehh...
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 17:28   #2038
GoSiAcZeK=*
Przyczajenie

Tez sądze że z tym wątkiem to znakomity pomysł A więc: nazywam się Gosia no i głównie zajmuje się włuczeniem po miasteczku I w ostatnich dniach tez nauką bo w końcu koniec roku się zbliża I wakacje !!! Nareszcie wakacje Jeszcze w sumie nie wiem co będę robić ale... mam nadzieje że będą udane... muszą być A czemu ten wątek jest w dietetyce? Co ma z tym wspólnego ? Buźka=*
GoSiAcZeK=* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 17:35   #2039
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Tez prostuję codziennie włosy, ale od wczoraj odwyk mam Do moich urodzin (5 dni ^^) - w moje urodziny wyprostuę i znowu odwyk. Kiedys tez tak zrobiłam i włosy były o wiele zdrowsze.
Też mam odwyk już 2tygodnie mi leci,tylko troszke grzywke przyprostuje.

Cytat:
Musze się pochwalić. Kupiłam sobie sukienkę! Czarną, krotką, na ramiączkach - boska! Dałam tylko 39 zł
Gratulejszyn
Cytat:
Napisane przez GoSiAcZeK=* Pokaż wiadomość
Tez sądze że z tym wątkiem to znakomity pomysł A więc: nazywam się Gosia no i głównie zajmuje się włuczeniem po miasteczku I w ostatnich dniach tez nauką bo w końcu koniec roku się zbliża I wakacje !!! Nareszcie wakacje Jeszcze w sumie nie wiem co będę robić ale... mam nadzieje że będą udane... muszą być A czemu ten wątek jest w dietetyce? Co ma z tym wspólnego ? Buźka=*
Hm miło Cię poznać

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-05-05, 18:03   #2040
anniaa

witam :d
mam pytanie do katowiczanek nie wiecie gdzie jest jakas fajna siłownia nie droga w katowicach ??

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości