|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VI
Cytat:
![]() Cytat:
oklaski podwójne za rekordzik i za dietkę.U mnie podobnie. Na szczęście mam warzywka na patelnie w zamrarzarce więc nie padnę z głodu. ![]() Cytat:
Cytat:
Niestety już długo walczę z pryszczami, świeceniem itd ale słabo to idzie.Włosy też lecą [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42782528]No właśnie jeszcze się trzymam. Po wczorajszym jedzeniu wstałam z tak ciężkim żołądkiem, że nie miałam ochoty nawet na śniadanie więc zrobiłam sobie owsiankę z bananem i powoli jakoś zjadłam do tego zaparzyłam melisę na ukojenie nerwów na cały dzień [/QUOTE]Uwielbiam melisę. Piję ją jak herbatkę. I nie zauważyłam, żeby mnie uspokajała.Cytat:
![]() ![]() Powinno się spożywać około 2,5 - 3 litrów dziennie. Ale weź pod uwagę, że w jedzeniu jest także woda no i zawsze jeszcze wpadnie kawa, herbata, kakao czy inne takie, więc około 1,5litra dziennie czystej wody wystarczy.
|
|
#602 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VI
Cytat:
![]() Znaczy my musimy w ogóle u mnie w mieście klub rezerwować 3 lata wcześniej i DJ bo potem problem jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co do wody - czytałam też że dużo wody może rozpychać żołądek i go powiększać, nie wiem czy to prawda. |
||||
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Hej
choróbsko mnie pokonało chyba Lecę do łóżka bo ledwo siedzę
|
|
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ok juz bede sie pilnowac:P |
|
|
|
|
#605 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#606 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, 16 lat to już ma prawo się psuć ![]() ![]() Ale rozpusta mnie brzuch boli, że nawet na słodycze nie patrzę ![]() Cytat:
![]() Jestem nieprzytomna chciałam się zdrzemnąć, ale w sumie to nie miałam kiedy teraz obiad gotuję, bo TŻ niedługo z pracy wróci No dokładnie... ja już mam dość tego ciągłego tłumaczenia się... a do teścia nic nie dociera Cytat:
rano w Biedrze byłam kupiłam winogrona bo są w promocji, mięso mielone z szynki i polędwicę wieprzową (robię na obiadek ), serki wiejskie, jogurty naturalne, marchewkę, cebulę, rzodkiewkę, ryż dodatkowo 3 żele pod prysznic Luksja w zestawie za 9.99 zł i odżywkę do włosów Garniera Kuruj się zdrówka!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od lekarza, zrobiłam EKG, próbę wysiłkową, oczywiście musiałam się stresować
Jeszcze tylko w następnym tygodniu mam laboratorium zaliczyć. Zaraz zrobię sobie coś do jedzonka, a potem wyruszam do koleżanki po zeszyty i na trening |
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#610 |
|
Konto usunięte
|
U mnie dzisiaj słonecznie, a ja zamulona siedzę i piję kolejną kawę. Ogólnie to jakaś głodna dzisiaj jestem cały czas, a przed chwilą jadłam obiad. Na pewno by mi pomogła jakaś czekoladka
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Dobra nie wytrzymałam i przyznaję się do zjedzenia mini Croissanta, o takiego:
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Traxx kocham Croissanty
Do teraz zjadłam: 3 kanapki pełnoziarniste z szynką, pomidorem obiad- 2 małe pulpety, trochę ziemniakó, surówka mała miseczka jogurtu nat, pomarańcza, jabłko, kiwi, łyżka płatków owsianych. jejku, jak patrzę na jadłospis to same węgle u mnie no nic, po treningu zjem sobie omleta z wiórkami kokosowymi a potem pewnie wiesniaka Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-09-13 o 15:48 |
|
|
|
#612 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#613 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42781991]Tak ładnie zaczęłam swój dzień jedzeniowo, a już mam ochotę to zepsuć Chodzi za mną słodkie i to bardzo, ale nie mogę się złamać bo wczorajszy obiad miałam niezbyt dietetyczny więc dzisiaj muszę wytrzymać. Teraz popijam kawę [/QUOTE]nic mi nie mów, mam to samo [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42783956]A ja lubię limonkę i miętę wrzucić do szklanki wody właśnie tak codziennie piję wodę z miętą limonką i chili czasami dorzucam ![]() . nie poszło źle, ale temu wykładowcy ciężko dogodzić.. ale jak coś mamy jeszcze jeden termin, wiec na spokojnie ![]() Hej Dziewczyny. Ja dziś do tej pory dietkowo ładnie, bo na śniadanie pełnoziarnista bułeczka z twarogiem i połówka z miodem a połówka z dżemem. potem serek wiejski i jabłko. na obiad pierś z kurczaka, warzywa na patelnie, jajko sadzone (smażone na oleju kokosowym). Teraz miałam w planach zjeść jogurt homogenizowany naturalny z bananem, a na kolację makrelę.. Ale.... nie wiem co jest. Jakoś złapałam doła nagle. Nabrałam ogromnej ochoty na słodkie. Nie wiem co się stało. Może to pogoda, może zbliżająca się @. Ale po prostu nie chce mi się dziś żyć Biegać dziś nie idę bo mięśnie potrzebują regeneracji po wczoraj, pozatym pogoda jest straszna. I jakoś tak mi smutno
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby któraś z Was miała czas i chęci pomocy w kupnie kilku rzeczy zapraszam do klubu
![]() Zjadłam 3 godziny temu kolacje i oprócz tego, że mnie potwornie brzuch rozbolał z przejedzenia (dużo nie zjadłam ale widocznie po tych kilku dniach mi się żołądek skurczył) to nic nie zwróciłam
|
#615 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj kupiłam winogronka,ale dziś chyba znów kupię i czaję się na te pojemniki co są na wagę-chyba kupię jeden na moje ziółka-fajny jest, z miarką(łyżeczką). Jaka odzywka garniera? widziałam te luksje-może też kupię![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() super,że jest już lepiej
|
|||
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
hej
u mnie za to się rozpogodziło wieczorem jadę na tańce, dziś prawie cały dzień w łóżku przeleżałam.. Anns głowa do góry
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
My już po urodzinach
Młody wniebowziety![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#618 | ||
|
Tajka
|
Melduję 20min Shreda.
Przyznam szczerze, że ominęłam strenght i cardio w ostatnim. Czyli zrobiłam. 0.Warm up 1. Siła->Cardio->ABS 2. Siła-> Cardio-> ABS 3. ABS 4.Cool dwon Jakoś nie jestem w stanie zrobić tych "cheerleader squat and press", czy jak ona to tam nazywa. Al to drugi dzień i mam nadzieję, że tak 6 już na spokojnie to zrobię
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Anns
Aga miłej zabawy ![]() melduję jakieś 70 min siateczki teraz wszamałam naleśniko-omleta z wiórkami koko, kakao i troszkę posmarowany Monte (tak lekko) Teraz przepisuję matmę i polski z dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i za siatkę ![]() dziękuję ja za jakieś 30 min się zbieram po coś do sklepu
|
|
|
|
|
#621 | ||
|
Tajka
|
Wiecie co kiedy było moją słabostką ? Muslii, crunchy.
Brałam jogurcik (najlepiej 0%, owocowy) albo kefir, albo maślankę i wsypywałam pełno crunchy, musli (np. takie pyszne z orzechami z biedronki). Uwielbia(ła)m je. Ale potem doszło do mnie, że "nie są taki zdrowe, mają duuuuuuużo cukru w sobie" itp. i robiłam swoje np. siemię lniane, jakieś ziarna, orzeszki czy coś. I bez cukru, wiadomo. I się przyzwyczaiłam, nie kupowałam. I dzisiaj...znalazłam w szafce dwie paczki pysznych musli/crunchy z owocami i orzechami. A mój brzuch domaga się jakiegoś jedzenia. Mój mózg traci kontrolę. Dołożyłam jeszcze, na razie, podnoszenia hantli po 15x5kg na rękę.
|
|
#622 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
baw się,bawCytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#623 | ||
|
Tajka
|
Chyba w tą niedzielę odpuszczę sobie ważenie i mierzenie.
Mam taką wielką ochotę zjeść teraz musli/crunchy z jogurtem. I ostatnie dwa dni pod względem diety nie były najlepsze, a nie chciałabym się podłamać. Zrobię to za tydzień.
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
hej
dzisiaj na tym weselu będę trupem.. spałam 3 godziny, ale zabawa wczoraj była świetna wytańczyliśmy się idę za 2 godziny do fryzjera, bo coś by pasowało z tymi włosami zrobić.. Poprawkę mam jednak w pierwszym tygodniu października, dlatego po weselu już się biorę powoli
|
|
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heeej
|
|
|
|
|
#626 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Dodaj fotke jak będziesz wypiękniona i baw się dobrze Dziewczynki za ćwiczenia Melduje wczoraj piwko i 30 min stacjonarnego.Dziś 10 km biegu Na śniadanie były płatki żytnie z mlekiem, jabłkiem, orzeszkami ziemnymi i wiórkami kokosowymi (Dżo )
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Aga jak się bawić to się bawić dopiero jutro poczujesz po nogach ![]() co robisz z włoskami? o mniaaam Alice ![]() jutro takie śniadanie sobie zrobię.
|
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

wolę ten czas wykorzystać na rzecz siedzenia na kanapie 

a teraz to pod nosem, to na czółku 
i poczuć się ''lżej''

choróbsko mnie pokonało chyba
jeździmy nim od kwietnia 
chciałam się zdrzemnąć, ale w sumie to nie miałam kiedy
), serki wiejskie, jogurty naturalne, marchewkę, cebulę, rzodkiewkę, ryż 

a o 4.20 siedzieliśmy już w samochodzie. Znów jechaliśmy z duszą na ramieniu.... coś się zaczęło dziać z samochodem
coś jakby stukało, pyrkało w rurze wydechowej... eh ;( podjęliśmy wstępnie decyzję, że chyba coś kupujemy... dłużej tak się nie da
raz, że to nie jest nasz samochód i nie chcemy ciągłych pretensji, że jeździmy nie wiadomo jak (znaczy TŻ) czy po jakichś wertepach... cóż, w Polsce drogi są jakie są i nie ma się co dziwić. Po drugie, samochód ma już 15 lat i ma prawo się w nim coś psuć... a ciągle wywalać na naprawy i gó.wno z tego mieć to już wolimy spłacać ratę kredytu... a teraz TŻ dużo jeździ, bo ma specjalizację w rozjazdach, dodatkowo musi na dyżury dojeżdżać... po co się stresować za każdym razem
[/QUOTE]
. nie poszło źle, ale temu wykładowcy ciężko dogodzić.. ale jak coś mamy jeszcze jeden termin, wiec na spokojnie