Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-13, 22:40   #1531
say-hello
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Ide w piatek na przymiarki do celebrity bridal, a pozniej znowu do Madonny obejrzec jeszcze raz moja suknie nr 1 moze juz podejme decyzje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 22:54   #1532
kuli1986
Raczkowanie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
mi jak na razie mówili w salonie, że 6 miesięcy. no ale to na pewno zależy od salonu

dziewczyny, oglądałam dziś te kolczyki na żywo. piękne są! do tego leciutkie i takie smukłe, pięknie się błyszczą jak już kupię suknię i nie zmienię zdania, to chyba je wezmę http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,3,9588
Narobiłaś mi chęci na mierzenie i natychmiast chcę je obejrzeć na żywo

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja tez kupilam kiecke jechalam rano po sincerity 3637 a wrocilam z kupiona sincerity 3621 typowa ksiezniczka, tylko bede brala bez tych rekawkow. Zdjecia wrzuce w poniedzialek bo dzis nie mam dostepu do kompa a jutro idziemy na wesele.

Ale wiecie co? Nie wiem czemu ale zaczal mnie bolec brzuch z nerwow, zaczynam myslec czy to byl dobry wybor i chce mi sie plakac:-( nie sadzilam, ze bede lapac dola po zakupie sukni. A czulam sie w niej jak prawdziwa ksiezniczka, nie wiem skad te nagle watpliwosci:-(
Cytat:
Suknia kosztowala 3550 zl, ja za nia zaplacilam 1975 zl -50% + 200 zl za poprawki krawieckie trzeba zaplacic.
Bardzo chcialam koronki i wygladalam w 3637 bardzo ladnie, ale jak ubralam 3621 to od razu jakos tak delikatniej, ladniej, koronki okazaly sie dla mnie za ciezkie

mama to nie chciala juz slyszec o innej

Obys miala racje bo naprawde zle sie z tym czuje, choc wiem ze suknia piekna i ja w niej takze moze to wina tego ze bylam nastawiona na inna, a w koncu wzielam cos calkiem innego.
Powiem Ci, że miałam tak samo wymarzyłąm sobie po oglądaniu sukienek w necie taką jak TY dosłownie tylko z inych frim ale modele bardzo podobne i fason tak samo.
I co, po przymiarkach okazało się, że takie koronki mnie przytłaczają i co namniej postarzają nie mówiąc o welonie obszytym koronką to już wogóle.
Kupiłam sukienkę odbiegającą od moich wymysłów ale zakochał się od pierwszego wejrzenia.
Oczywiście krótko po zakupie miałam wątpliwości, że chciałam inną i może źle zrobiłam, bo inną miałam wypatrzoną a inną kupiłam i wymyślałam miliony różnych powodów ale wiem, że to ta jedyna i przypominam sobie jak mierzyłam ją i jak zakochana w niej jestem, chociaż czasami nachądzą mnie wątpliwości, których szybko się pozbywam tym myśleniem.
Wiem, że prawie każda PM młoda po zakupie ma choćby przez chwile wątpliwości to jest normalne.
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 22:55   #1533
enzunio
BAN stały

Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Kupić welon w salonie czy na all?
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 22:56   #1534
kuli1986
Raczkowanie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Ide w piatek na przymiarki do celebrity bridal, a pozniej znowu do Madonny obejrzec jeszcze raz moja suknie nr 1 moze juz podejme decyzje

No to koniecznie relacja musi być

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Kupuję w salonie, mam na żywo jak wygląda i jak wykonany.
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 23:24   #1535
say-hello
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

KULI relacja oczywiscie bedzie tym razem biore ze soba swiadkowa, wiec mam nadzieje, ze uda sie zrobic jakies fotki

JUSTYNKIE, ILONUS czy w Celebrity Bridal pozwalaja robic fotki?

ENZUNIO ja welon chyba wezme w salonie. Co prawda dluga mgielka w madonnie kosztuje 300 zl, ale przynajmniej widze ja na zywo i moge przymierzyc razem z suknia
Stary 2013-09-13, 23:46   #1536
hihihi
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Cytat:
Dziewczyny ja tez kupilam kiecke jechalam rano po sincerity 3637 a wrocilam z kupiona sincerity 3621 typowa ksiezniczka, tylko bede brala bez tych rekawkow. Zdjecia wrzuce w poniedzialek bo dzis nie mam dostepu do kompa a jutro idziemy na wesele.

Ale wiecie co? Nie wiem czemu ale zaczal mnie bolec brzuch z nerwow, zaczynam myslec czy to byl dobry wybor i chce mi sie plakac:-( nie sadzilam, ze bede lapac dola po zakupie sukni. A czulam sie w niej jak prawdziwa ksiezniczka, nie wiem skad te nagle watpliwosci:-(

gratuluję zakupu na pewno dobry wybór, to minie
Cytat:

super kup tą z piórami

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 23:47   #1537
Linaewen
Zakorzenienie

Zapomniałam się powalić-
dzisiaj mam 4,5 roku z TŻ
Wtedy teź był piątek 13 w marcu
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 00:21   #1538
say-hello
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonu

LINA gratuluje u nas niedługo będzie rok od zaręczyn

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
super kup tą z piórami
Pewnie tak zrobię, ona była cudowna podejrzewam, że już zadna inna mnie tak nie zauroczy.

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2013-09-14 o 00:22
Stary 2013-09-14, 00:24   #1539
Panna Izabela
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonu

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Nie wiem, co zrobić z dziećmi... Tych nie wliczałam w pulę. Nie mam nic przeciwko dzieciom na weselu, kiedy rodzice ich dopilnują. U nas jest trójka takich urwisów z ADHD, które są w stanie roznieść wszystko... Nie mam pojęcia, czy zapraszać, czy nie.
Ja będę pisała zapraszam Kararzynę i Józefa Kowalskich z dziecmi

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Czas zależy od sukienki. Na niektóre sprowadzane czeka się dłużej niż 5 miesięcy, więc jeśli chcesz mieć pełen wybór, to lepiej wybrać się wcześniej
:

moja wymarzona idzie 7 miesięcy

Cytat:

Gratuluję kiecki ja po wielu zakupach mam takie odczucie...

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 01:01   #1540
hihihi
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z na

Cytat:
Pewnie tak zrobię, ona była cudowna podejrzewam, że już zadna inna mnie tak nie zauroczy.

naprawdę boska! i już pewnie o niej nie zapomnisz nawet mierząc inne

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 08:37   #1541
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
KULI relacja oczywiscie bedzie tym razem biore ze soba swiadkowa, wiec mam nadzieje, ze uda sie zrobic jakies fotki

JUSTYNKIE, ILONUS czy w Celebrity Bridal pozwalaja robic fotki?
Niestety nie mozna robic fotek, dopiero po zakupie sukni:-(

iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 09:00   #1542
enzunio
BAN stały

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z na

Ale z drugiej strony mogę w ciągu 10 dni zwrócić ten welon, a suknia w domu... Sknera mi się włączyła
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 09:26   #1543
Maglena89
Raczkowanie

Aaaaaaaaaaaaaaaaa! Masakra jakaś... myślałam wczoraj wieczorem nad rozsadzeniem gości i to chyba jest nie do ogarnięcia! Ma któraś jakiś plan, cokolwiek wg czego się wzorować lub jakiś patent jak gości porozsadzać? - Będę wdzięczna.

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Ale z drugiej strony mogę w ciągu 10 dni zwrócić ten welon, a suknia w domu... Sknera mi się włączyła
Jak możesz zwrócić to kupuj Do ślubu jeszcze dużo czasu także zdążysz jeszcze wydać kasę, albo kupić inny welon jeśli ten nie spełni Twoich oczekiwań
Stary 2013-09-14, 09:50   #1544
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja ostatnio jeszcze bardziej jestem na 'nie' dla dzieci na weselu.
Koleżanka była na weselu. Czekałam na opinie na temat tortu bo akurat miał być z cukierni, z której my chcemy wziąć. Ale oni nawet do tortu nie wytrwali, byli z 7letnim dzieckiem, po 22:00 się zawinęli. Nawet się nie pobawili a zapłacić trzeba było za całą trojkę i jaki w tym sens Uprzedzam pytania - dziecko mieli z kim zostawić.
Masakra, faktycznie bez sensu. Gdyby chociaż uprzedzili, że będą krócej...
U znajomych ich ciotka wykazała się większą kreatywnością. Kiedy dwójka jej młodszych dzieci była zbyt zmęczona, odwiozła je do domu. I uwaga, nie konsultując tego kroku z nikim, przywiozła dwójkę swoich siostrzeńców (niespokrewnionych z rodziną świętującą wesele). A że byli to nastolatkowie, to całą imprezę dotrwali. I najważniejsze, że talerzyki się nie zmarnowały

natalia1011
Mam nadzieję, że choć trochę czasu znajdziesz na rajd po salonach - chociazby ze względu na te wyprzedaże warto

cudeUdanego polowania na sukienkę

Elrosa Te zaproszenia są piękne - uwielbiam niestandardowe metody druku i uszlachetnień, więc ta wycinanka świetnie się w to wpisuje. Co do kopert - faktycznie głupio. Pasowałaby kwadratowa w kolorze. Myślę, że warto byłoby do nich domówić nawet z innej firmy.

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Też uważam że dobre buty to inwestycja, będę takich szukać. Mam nadzieję że uda się znaleźć cos wygodnego co będzie mi się podobało Ogólnie mało które ślubne mi się podobają...
Faktycznie, posucha z tymi ślubnymi. Może jak wejdzie nowa kolekcja na 2014 będą jakieś nowsze i ładniejsze modele?

poznanianka1990 Nigdy nie mogę zrozumieć takiego chamstwa u pracodawcy. Trzymam kciuki, żeby kasa szybko się znalazła.

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Przegladam fryzury i nie mogę wypatrzeć żadnej dla siebie ;/ mam cienkie włosy więc same najfajniejsze odpadają...
W przypadku fryzur zamieszczanych jako inspiracje, ciężko rozgryźć jakie włosy ma modelka. Dwie moje znajome do ślubu miały bardzo piękne fryzury, mimo iż są posiadaczkami bardzo cienkich i rzadkich włosów. Jedyne co można doradzić, to wypróbować wymarzone uczesania na próbnej fryzurze u kogoś dobrego

Cytat:
A między którymi modelami będziesz wybierać?

Cytat:
Dołączam się do pytania - w moim salonie nie ma aż tak dużego wyboru welonów (może będzie wraz z nową kolekcją), na all jest ogromny.

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Zapomniałam się powalić-
dzisiaj mam 4,5 roku z TŻ
Wtedy teź był piątek 13 w marcu
Gratulacje - samych szczęśliwych rocznic i 13-tych piątków

Cytat:
Napisane przez Maglena89 Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaaaaaaa! Masakra jakaś... myślałam wczoraj wieczorem nad rozsadzeniem gości i to chyba jest nie do ogarnięcia! Ma któraś jakiś plan, cokolwiek wg czego się wzorować lub jakiś patent jak gości porozsadzać? - Będę wdzięczna.
Szczerze - kiedyś też będzie z tym niezły orzech do zgryzienia. Jeszcze nie myślałam nad tym tak na powaznie, bo bez sensu sie tym zajmować, dopóki goście nie potwierdzą obecności. Przyjaciół i znajomych będziemy usadzać według środowisk, z których się znają (da się to ogarnąć ). Zastanawiam się, co z młodzieżą z rodzin moich i TŻ-ta - czy pokusić się o młodzieżowe stoliki? Moje doświadczenia z wesel, gdzie siedziałam obok rodzinnej geriatrii nie są zbyt szalone ( głównie wspominam rozmowy o nieślubnych dzieciach lokalnego organisty lub o pladze krwiożerczych ślimaków )

Macie jakiś pomysł, jak udogodnić przyjęcie matkom karmiącym? Kilka moich koleżanek oczekuje właśnie dziecka, chciałabym, żeby świętowały z nami wesele - dużo zależy od kondycji maluszka. Restauracja idzie nam na rękę w kwestii posiłków (specjalne dania dla matek), w łazience jest przewijak.

I co do dzieci na weselu - moooniaaaa wspomniała, że rodzice urwali się z wesela przed 22, bo 7 latek był zmęczony. Jak podejść w tym wypadku do rodziców, którzy by się obrazili za zaproszenie bez Krzysia czy Aneczki? Wynająć pokój w hotelu, gdzie dziecko będzie można położyć spać? Szczerze - nie mam pojęcia. Widzę sporo ogłoszeń o animacjach zabaw dla dzieci, że muszą być. Nie wiem, na ile to realna potrzeba, a na ile dogadzanie fanaberiom rodziców.

Dziękuję Wam za wszystkie miłe słowa

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 09:50   #1545
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
Powodzenia, napewno sie Kochana cos znajdzie
Dzięki, mam taką nadzieję

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
dziewczyny jakie będziecie mieć buty ślubne? kolorowe? klasyczne? a rajstopy? pończochy? białe? czy brązowe/cieliste

ja będę mieć kolorowe buty i cieliste rajstopy lub pończochy
Ja kupiłam buty ivory do sukni w kolorze ivory bo nie mogłam znaleźć nic w takim kolorze jakbym chciała i z taka wysokością obcasa, która preferuję na zmianę mam za to kotureńki za 40 zł w kolorze pudrowego różu open toe.
Rajstop chyba nie będę ubierała ale jeszcze na 100% nie wiem

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość

dziewczyny już 9 kg za mną - musze się pochwalic ciesze sie jak dziecko!
Gratki idzesz jak burza z tymi kg

handzia600:
wiesz najważniejsze, że TŻ został przy Tobie

Ja dziewczyny troszkę nadrobiłam.

Say-hello bierz tą suknię z piórami, jestem pewna, że będziesz wyglądała obłędnie

Co do bizuterii to nie wiem, chciałabym dłuższe kolczyki, nie wiem czy coś na dekolt, mam suknię bez ramiączek, do kościoła będę miała koronkowe bolerko z dekoltem z łodeczkę a później je zdejmę więc nie wiem czy jakiś naszyjnik zakładać ? Może zamiast naszyjnika jakąś brasnoletkę ?
Ogólnie ja mam pierścionek zaręczynowy z topazem i myślałam żeby do tego dobrać biżu z jakimś niebieskim akcentem na etsy widziałam piękne kolczyki <3
Nie wiem też czy będę miała welon, jeśli tak to tylko do kościoła a potem go zdejmę i wepnę jakąś ozdobę we włosy.

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 09:51   #1546
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
LINA gratuluje u nas niedługo będzie rok od zaręczyn
Prośba, jak chcecie skracać to Lin, bez "a". Bo ten nick ma znaczenie i dzieli się na Lin-ae(w)-(w)en.
Jeny, u nas już 2,5 roku od zrękowin. Strasznie długo nam zeszło

Cytat:
A jakie masz stoły?

Ha, cały czas się zastanawiałam, gdzie mam pojechać, żeby zmierzyć moje upatrzone od dawna modele LadyBird (bo oczywiście we Wro ich nie ma...). A 31.10 jadę do Poznania do lekarza i niespodzianka-w jednym z salonów są te moje suknie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg greatest_21dea5216e.jpg (42,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg greatest_e9b81132f3.jpg (27,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg greatest_5768a6ac83.jpg (53,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg greatest_47ce9bab66.jpg (52,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg greatest_5c5a460eca.jpg (53,8 KB, 20 załadowań)
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2013-09-14, 10:03   #1547
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny już pisały, że jak sukienka jest dopasowana na Twój wzrost i obcasy, to w przypadku przebrania butów na balerinki, materiał się będzie wlókł po ziemi, będziesz po nim deptać.

Ja powiem z własnego doświadczenia - nienawidziłam obcasów, bo po nich bolała mnie stopa, wywracałam sie w nich. Odkąd przymierzyłam naprawdę wygodne i idealnie wyważone buty - jest świetnie. Nieraz na maratonach tanecznych jestem w stanie tańczyć 6h bez przykrych dolegliwości. Dobre buty(niekoniecznie taneczne) są świetną inwestycją. A w razie przemęczenia stopy, radzę kupić buty na zmianę o trochę niższym obcasie (np. z 7 cm wskakujesz w 5 cm). Nie jest to drastyczna różnica, ale bardzo pomaga stopom

enzunio Pozostaje mi trzymać kciuki, żeby z listą gości było tak, jak sobie wymarzyliście

little_zosh
Wiążącą liczbę gości - ok. miesiąca przed, ale do 72h mamy możliwość zmiany tej liczby o +/-10%. Ale teraz menadżerka sobie zażyczyła taką realną liczbę.

rabbitka Tak dla trampek - jak dla mnie świetny pomysł na plener i jeśli masz odwagę, to na wesele
A jeśli chcesz oglądać Rozmowy w T(ł)oku, zawsze są odcinki na playerze.

say-hello przepiękne te kolczyki

21klaudyna Mierzyłam obie - kolekcja JA jest naprawdę piękna

Uwaga, uwaga - to już oficjalne - mam sukienkę

Dziś zakupiłam suknię Justin Alexander 8651 - była kiedyś wśród moich inspiracji, ale nie przypuszczałam, że to będzie ta "jedyna".
Teraz będę szukać pomysłu na stylizację, raczej nie będzie to retro, ale coś lekkiego, zwiewnego i kobiecego
brawo !!!! piękna !!
Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
ja w ogóle nie ogarniam szału na baleriny, dla mnie to są buty na rower i do prowadzenia samochodu, a nie do chodzenia ale jestem fanką obcasów
U mnie będzie troje dzieci tylko, więc spoko, w dodatku tylko jedno małe (4 letnie).
Mój ojciec jest nieogarnięty, matka mi wczoraj opowiadała, że dzwoniła do niego moja chrzestna (jego siostra) pytać, kiedy ślub biorę, a ten jej powiedział, że na początku lipca Zresztą mój własny przyszły małżonek nie lepszy, jak byliśmy na naukach to jakaś laska co siedziała koło nas zapytała kiedy ślub, a ten jej odpowiedział, że koniec czerwca, bo nie pamiętał dokładnej daty więc chyba grawer na obrączkach to mus, bo chłop zapomni kiedy ślubował

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

cudna
ja też, a pani w salonie jak kupowałam kiecke powiedziała że baaaardzo dużo PM się decyduje na nie..
Co do daty- masakra, udusilabym mojego tż gdyby nie wiedział
Cytat:

gratulacje, piękna !!
nie martw się, ja też mam wątpliwości- nie myślę o tym, jak ją ponownie założę napewno będę wiedziała że to ta
Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Cornflower_girl, Ilonus, gratuluję zakupu sukien!

Mały offtop: Dzwonilam dziś do byłej szefowej. Raz z mojego numeru i dwa razy od C. Nie odbiera Wypłata powinna być do 10tego, a nadal nie ma... Ona co prawda nigdy nie wypłacała kasy w terminie, ale teraz już przegina... Jeśli w poniedziałek kasy na koncie nie będę mieć, to we wtorek po pracy jadę do inspekcji pracy i to zgłoszę.

koniecznie to zgłoś może myśli że Ci nie zapłaci i ujdzie jej to na sucho.
Cytat:
allegro. !!
Dziewczyny, chyba jednak będe miała czerwone buty, jeśli znajdę takie jak w załączniku, widziałam takie w CCC, ale nie było rozmiaru mojego już w całej Polsce

Chyba odstawię anty, po 2 opakowaniach czuje się nadmuchana jak balon, bolą mnie cycki i są takie wielkie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z11042653O.jpg (34,0 KB, 6 załadowań)
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 10:05   #1548
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba odstawię anty, po 2 opakowaniach czuje się nadmuchana jak balon, bolą mnie cycki i są takie wielkie
Poczekaj na 3, dopiero po 3 się organizm przyzwyczaja i wtedy zadecyduj
Stary 2013-09-14, 10:22   #1549
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Poczekaj na 3, dopiero po 3 się organizm przyzwyczaja i wtedy zadecyduj
mówisz??
mam wykupione 2 kolejne w sumie...
ajj, sama nie wiem, boje się, kiedyś po anty tak sie doprowadziłam że ważyłam 8 kg więcej niż TERAZ, a teraz mało nie ważę. Fakt że w ogole nie patrzyłam jak i ile jem, ale i tak się tego boję
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-09-14, 10:23   #1550
cornflower_girl
Zakorzenienie

aniuska18032 Faktycznie, do bolerka naszyjnik może być za ciężki. Chyba, że ubierzesz go do samej sukienki na przyjęcie Pomysł z bransoletką i kolczykami jest świetny - topazy są niesamowite

Cytat:
Ha, cały czas się zastanawiałam, gdzie mam pojechać, żeby zmierzyć moje upatrzone od dawna modele LadyBird (bo oczywiście we Wro ich nie ma...). A 31.10 jadę do Poznania do lekarza i niespodzianka-w jednym z salonów są te moje suknie
Piękne te sukienki (moja faworytka to nr. 2 i 3) Ciekawe, która z nich będzie tą jedyną

alloffkowa W deezee widziałam podobne - tylko ciężko z przymierzeniem

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 10:25   #1551
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
aniuska18032 Faktycznie, do bolerka naszyjnik może być za ciężki. Chyba, że ubierzesz go do samej sukienki na przyjęcie Pomysł z bransoletką i kolczykami jest świetny - topazy są niesamowite

Piękne te sukienki (moja faworytka to nr. 2 i 3) Ciekawe, która z nich będzie tą jedyną

alloffkowa W deezee widziałam podobne - tylko ciężko z przymierzeniem
Moja to zdecydowanie 1. Ale mam zboczenie na punkcie kołnierzy...
Stary 2013-09-14, 10:25   #1552
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziś zakupiłam suknię Justin Alexander 8651 - była kiedyś wśród moich inspiracji, ale nie przypuszczałam, że to będzie ta "jedyna".
Teraz będę szukać pomysłu na stylizację, raczej nie będzie to retro, ale coś lekkiego, zwiewnego i kobiecego
Pięknie wyglądasz, suknia jest oryginalna, a przy tym klasyczna, ma cudowny urok Gratuluję!

Cytat:

Gratuluję! Ja też mam Sincerity Rozumiem Twoje obawy, bo chyba każda z nas je ma w większym lub mniejszym stopniu. Ale jeśli w momencie mierzenia czułaś, że to ta, to to na pewno "ta"

Cytat:
Pocieszę Cię, że sama się bardzo nastawiałam na koronki, ale mi nie jest w nich dobrze. No i w koronkowej sukni czuję się, jakby mój korpus należał do kogoś innego, a głowę to z przypadku doszyli
Mnie się od zawsze marzył prościuteńki gorset i księżniczkowy tiulowy, gładki dół. Mierzyłam taką w Byszycach, ale to jednak nie było to... Za to w ogóle nie brałam pod uwagę koronek, a to właśnie w koronkowej księżniczce poczułam się jak... księżniczka

alloffkowa, te czerwone szpilki są piękne! Szukam czegoś takiego, tylko na niższym obcasie

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2013-09-14 o 10:26
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 10:29   #1553
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

A między którymi modelami będziesz wybierać?
na razie to jest mój numer jeden, przymierzałam ją ostatnio w Madonnie a w drugim salonie będę chciała przymierzać podobne fasony.

dobra dziewczyny, lecę się szykować na wesele kuzyna mamy do przejechania 160 km, więc za godzinkę musimy wyjechać, a ja jeszcze w proszku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1235529_623158227728624_1911626948_n.jpg (76,4 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pronovias_barima.jpg (20,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Brautkleid-BARIMA-A-Pronovias.jpg (72,8 KB, 29 załadowań)
Stary 2013-09-14, 10:39   #1554
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
U znajomych ich ciotka wykazała się większą kreatywnością. Kiedy dwójka jej młodszych dzieci była zbyt zmęczona, odwiozła je do domu. I uwaga, nie konsultując tego kroku z nikim, przywiozła dwójkę swoich siostrzeńców (niespokrewnionych z rodziną świętującą wesele). A że byli to nastolatkowie, to całą imprezę dotrwali. I najważniejsze, że talerzyki się nie zmarnowały
Padłam Jaka dobra ciotunia, nie chciała żeby młodym przepadły pieniądze

Maglena89 nie czekasz aż goście potwierdzą Ci obecność? Też chciałam wstępnie już ich porozsadzać, ale jak poźniej osoby odmówią to cały plan się posypię. Zwłaszcza w przypadku okrągłych stolików (ja takie będę mieć), bo może się przecież zupełnie zmienić ich ilość.
A my będziemy usadzać młodych razem z tymi których znają, a rodziny będziemy dopasowywać wiekiem i w sympatiami, żeby każdy miał o czym porozmawiać z sąsiadem

enzunio a ile kosztuje taki welon jak byś chciała na all a ile w salonie?

alloffkowa but zabójczy, ale wytrzymasz na takiej szpili? Jak tak podziwiam

jestem mamą

Edytowane przez cashmere
Czas edycji: 2013-09-14 o 10:43
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 10:40   #1555
alloffkowa
Zakorzenienie

ajj, ale mam nerwa. mam w pracy dziewczyne, która prosiła mnie żebym się z nią jutro zamieniła na jutrzejszy dzień, a ona mi odrobi kiedy indziej, nie zgodziłam się bo raz że miałam już swoje plany, dwa że wychodziło mi że będę pracować 5 dni pod rząd, a 3 że w niedzielę jest się samym w pracy i jest podwójny za☠☠☠☠☠☠☠. to wiecie co zrobiła?? wziela urlop na żądanie.
aaa zapomniałam dodać że chciała się zamienić bo jedzie dziś na 18 urodziny, i nie zdąży się wyspać do jutra do 14 ;]
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-09-14, 10:50   #1556
alloffkowa
Zakorzenienie

alloffkowa but zabójczy, ale wytrzymasz na takiej szpili? Jak tak podziwiam [/QUOTE]

złe zdjęcie chyba wkleiłam. te są z CCC. były dość niskie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 165_07799011c76d4f19249681b8d89f7d44d91328e5.jpg (12,1 KB, 14 załadowań)
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-09-14, 11:30   #1557
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:

bardzo oryginalna a przy tym piękna suknia
Cytat:
Dziewczyny ja tez kupilam kiecke jechalam rano po sincerity 3637 a wrocilam z kupiona sincerity 3621

Ale wiecie co? Nie wiem czemu ale zaczal mnie bolec brzuch z nerwow, zaczynam myslec czy to byl dobry wybor i chce mi sie plakac:-(
CIIIIIIIIIIIIIIIII ZAKAZ ŁEZ!! Wybrałaś przepiękną suknię a i firma sama za siebie mówi. Oglądnęłam obie suknie o których piszesz i też bym wybrała tą co Ty. Jest jak z bajki!Na pweno Twój Tż padnie na kolana z wrażenia
Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
ja też mam wątpliwości, wydaje mi się, że wzięłam za mało strojną Ale my baby głupie jesteśmy Co jakiś czas oglądam sobie zdjęcia i kładę do durnego łba, że we wszystkim innym wyglądałam duuużo gorzej, a moja kieca jak dla mnie szyta
strojna czy nie ważne że to Twoja TA JEDYNA
Cytat:
Ja co prawda welonu nie kupuje, ale byłabym ostrożna co do allegro. Jakoś wolę "pomacać" swój zakup wcześniej
Cytat:

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Ja też się głowię-tym bardziej że mam 170 osób do rozsadzenia ale będę lecieć mniej więcej tak: od mojej strony świadkowa z mężem i kuzynki z mężami (mamy stoły w podkowę) a stół pionowo od mojej strony moi rodzice zaczynają ich rodzeństwa z partnerami a potem dalsze kuzynostwo i znajomi- analogicznie od strony Tż tak samo może rzuciłam trochę światła (albo pomieszałam Ci zupełnie ) ale próbowałam pomóc
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 11:37   #1558
rabbitka
Rozeznanie

Cytat:
rabbitka Tak dla trampek - jak dla mnie świetny pomysł na plener i jeśli masz odwagę, to na wesele
A jeśli chcesz oglądać Rozmowy w T(ł)oku, zawsze są odcinki na playerze.

Piekna suknia, wygladasz w niej extra, lepiej niz modelka gratulacje zakupu! a co do trampek chyba sie zdecyduje wlasnie ze wzgledu fajnego motywu na zdjecia, a potem zawsze moge je jeszcze zalozyc

Cytat:

Gratulacje zakupu! czekam na fotki! A co do bolu brzucha, to wydaje mi sie, ze zakup sukni to stresujaca decyzja, zeby miec pewnosc, ze to ta jedyna, zwlaszcza, ze w dzisiejszych czasach mamy taki ogromny wybor! Ale skoro przymierzajac ja czulas sie pieknie jak ksiezniczka to nie ma sie czym stresowac

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Ja ją jutro będę mierzyć , starsznie ciekawie wygląda nie mogę się w takim razie doczekać
powodzenia na przymiarkach zdaj relacje co i jak

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Dostałam dziś próbki zaproszeń ciągle jeszcze nie wiem, na jakie się zdecydujemy, czekam jeszcze na trzy przesyłki, ale te mi się spodobały.
piekne zaproszenia, no ale koperte trzeba by koniecznie zmienic na kwadratowa.

Maglena, ja bym poczekala na potwierdzenie od gosci, wtedy bedziesz miala jasniejsza sytuacje do rozsadzenia ich

a co do dzieci na weselu, u nas ich nie bedzie, wiec nie pomoge.

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 11:38   #1559
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą

Cytat:
na razie to jest mój numer jeden, przymierzałam ją ostatnio w Madonnie a w drugim salonie będę chciała przymierzać podobne fasony.

dobra dziewczyny, lecę się szykować na wesele kuzyna mamy do przejechania 160 km, więc za godzinkę musimy wyjechać, a ja jeszcze w proszku
A gdzie to wesele? Bo ja dzis tez ide a te 160 km z G to akurat ;-) smiesznie by bylo gdybys jechala do Slupska

iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 11:58   #1560
kasia1201
Rozeznanie

Ja przepraszam że tak pozwolę sobie wstawić tą wiadomość ale przeglądając neta w poszukiwaniu idealnych butów natknęłam się na COŚ TAKIEGO:brzydal :Pojęcia nie mam co autor miał na myśli....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty-slubne-005-450x300.jpg (11,7 KB, 19 załadowań)
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości