|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
moze juz podejme decyzje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1532 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I co, po przymiarkach okazało się, że takie koronki mnie przytłaczają i co namniej postarzają nie mówiąc o welonie obszytym koronką to już wogóle. Kupiłam sukienkę odbiegającą od moich wymysłów ale zakochał się od pierwszego wejrzenia. Oczywiście krótko po zakupie miałam wątpliwości, że chciałam inną i może źle zrobiłam, bo inną miałam wypatrzoną a inną kupiłam i wymyślałam miliony różnych powodów ale wiem, że to ta jedyna i przypominam sobie jak mierzyłam ją i jak zakochana w niej jestem, chociaż czasami nachądzą mnie wątpliwości, których szybko się pozbywam tym myśleniem. Wiem, że prawie każda PM młoda po zakupie ma choćby przez chwile wątpliwości to jest normalne. |
|||
|
|
|
#1533 |
|
BAN stały
|
Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
|
|
|
|
#1534 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Kupuję w salonie, mam na żywo jak wygląda i jak wykonany. |
|
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
KULI relacja oczywiscie bedzie
tym razem biore ze soba swiadkowa, wiec mam nadzieje, ze uda sie zrobic jakies fotki JUSTYNKIE, ILONUS czy w Celebrity Bridal pozwalaja robic fotki? ENZUNIO ja welon chyba wezme w salonie. Co prawda dluga mgielka w madonnie kosztuje 300 zl, ale przynajmniej widze ja na zywo i moge przymierzyc razem z suknia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
Cytat:
na pewno dobry wybór, to minie Cytat:
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam się powalić-
dzisiaj mam 4,5 roku z TŻ Wtedy teź był piątek 13
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonu
LINA gratuluje
u nas niedługo będzie rok od zaręczyn Pewnie tak zrobię, ona była cudowna Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2013-09-14 o 00:22 |
|
|
|
#1539 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonu
Cytat:
Cytat:
moja wymarzona idzie 7 miesięcy ![]() Cytat:
ja po wielu zakupach mam takie odczucie...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z na
Cytat:
|
|
|
#1541 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1542 |
|
BAN stały
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z na
Ale z drugiej strony mogę w ciągu 10 dni zwrócić ten welon, a suknia w domu... Sknera mi się włączyła
|
|
|
|
#1543 | |
|
Raczkowanie
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaa!
- Będę wdzięczna.---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Do ślubu jeszcze dużo czasu także zdążysz jeszcze wydać kasę, albo kupić inny welon jeśli ten nie spełni Twoich oczekiwań
|
|
|
#1544 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U znajomych ich ciotka wykazała się większą kreatywnością. Kiedy dwójka jej młodszych dzieci była zbyt zmęczona, odwiozła je do domu. I uwaga, nie konsultując tego kroku z nikim, przywiozła dwójkę swoich siostrzeńców (niespokrewnionych z rodziną świętującą wesele). A że byli to nastolatkowie, to całą imprezę dotrwali. I najważniejsze, że talerzyki się nie zmarnowały natalia1011 Mam nadzieję, że choć trochę czasu znajdziesz na rajd po salonach - chociazby ze względu na te wyprzedaże warto ![]() cudeUdanego polowania na sukienkę ![]() Elrosa Te zaproszenia są piękne - uwielbiam niestandardowe metody druku i uszlachetnień, więc ta wycinanka świetnie się w to wpisuje. Co do kopert - faktycznie głupio. Pasowałaby kwadratowa w kolorze. Myślę, że warto byłoby do nich domówić nawet z innej firmy. Cytat:
poznanianka1990 Nigdy nie mogę zrozumieć takiego chamstwa u pracodawcy. Trzymam kciuki, żeby kasa szybko się znalazła. Cytat:
![]() Cytat:
Dołączam się do pytania - w moim salonie nie ma aż tak dużego wyboru welonów (może będzie wraz z nową kolekcją), na all jest ogromny. Cytat:
![]() Cytat:
). Zastanawiam się, co z młodzieżą z rodzin moich i TŻ-ta - czy pokusić się o młodzieżowe stoliki? Moje doświadczenia z wesel, gdzie siedziałam obok rodzinnej geriatrii nie są zbyt szalone ( głównie wspominam rozmowy o nieślubnych dzieciach lokalnego organisty lub o pladze krwiożerczych ślimaków )Macie jakiś pomysł, jak udogodnić przyjęcie matkom karmiącym? Kilka moich koleżanek oczekuje właśnie dziecka, chciałabym, żeby świętowały z nami wesele - dużo zależy od kondycji maluszka. Restauracja idzie nam na rękę w kwestii posiłków (specjalne dania dla matek), w łazience jest przewijak. I co do dzieci na weselu - moooniaaaa wspomniała, że rodzice urwali się z wesela przed 22, bo 7 latek był zmęczony. Jak podejść w tym wypadku do rodziców, którzy by się obrazili za zaproszenie bez Krzysia czy Aneczki? Wynająć pokój w hotelu, gdzie dziecko będzie można położyć spać? Szczerze - nie mam pojęcia. Widzę sporo ogłoszeń o animacjach zabaw dla dzieci, że muszą być. Nie wiem, na ile to realna potrzeba, a na ile dogadzanie fanaberiom rodziców. Dziękuję Wam za wszystkie miłe słowa
|
|
#1545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, mam taką nadzieję
Cytat:
open toe.Rajstop chyba nie będę ubierała ale jeszcze na 100% nie wiem ![]() Cytat:
handzia600: wiesz najważniejsze, że TŻ został przy Tobie Ja dziewczyny troszkę nadrobiłam. Say-hello bierz tą suknię z piórami, jestem pewna, że będziesz wyglądała obłędnie Co do bizuterii to nie wiem, chciałabym dłuższe kolczyki, nie wiem czy coś na dekolt, mam suknię bez ramiączek, do kościoła będę miała koronkowe bolerko z dekoltem z łodeczkę a później je zdejmę Ogólnie ja mam pierścionek zaręczynowy z topazem i myślałam żeby do tego dobrać biżu z jakimś niebieskim akcentem Nie wiem też czy będę miała welon, jeśli tak to tylko do kościoła a potem go zdejmę i wepnę jakąś ozdobę we włosy.
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Prośba, jak chcecie skracać to Lin, bez "a". Bo ten nick ma znaczenie i dzieli się na Lin-ae(w)-(w)en.
![]() Jeny, u nas już 2,5 roku od zrękowin. Strasznie długo nam zeszło Cytat:
Ha, cały czas się zastanawiałam, gdzie mam pojechać, żeby zmierzyć moje upatrzone od dawna modele LadyBird (bo oczywiście we Wro ich nie ma...). A 31.10 jadę do Poznania do lekarza i niespodzianka-w jednym z salonów są te moje suknie
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1547 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do daty- masakra, udusilabym mojego tż gdyby nie wiedział ![]() Cytat:
nie martw się, ja też mam wątpliwości- nie myślę o tym, jak ją ponownie założę napewno będę wiedziała że to ta Cytat:
może myśli że Ci nie zapłaci i ujdzie jej to na sucho.Cytat:
Dziewczyny, chyba jednak będe miała czerwone buty, jeśli znajdę takie jak w załączniku, widziałam takie w CCC, ale nie było rozmiaru mojego już w całej Polsce ![]() Chyba odstawię anty, po 2 opakowaniach czuje się nadmuchana jak balon, bolą mnie cycki i są takie wielkie |
|||||
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wykupione 2 kolejne w sumie... ajj, sama nie wiem, boje się, kiedyś po anty tak sie doprowadziłam że ważyłam 8 kg więcej niż TERAZ, a teraz mało nie ważę. Fakt że w ogole nie patrzyłam jak i ile jem, ale i tak się tego boję
|
|
|
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
aniuska18032 Faktycznie, do bolerka naszyjnik może być za ciężki. Chyba, że ubierzesz go do samej sukienki na przyjęcie
Pomysł z bransoletką i kolczykami jest świetny - topazy są niesamowite ![]() Cytat:
![]() alloffkowa W deezee widziałam podobne - tylko ciężko z przymierzeniem
|
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1552 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluję! ![]() Cytat:
Ja też mam Sincerity Rozumiem Twoje obawy, bo chyba każda z nas je ma w większym lub mniejszym stopniu. Ale jeśli w momencie mierzenia czułaś, że to ta, to to na pewno "ta" ![]() Cytat:
![]() alloffkowa, te czerwone szpilki są piękne! Szukam czegoś takiego, tylko na niższym obcasie
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2013-09-14 o 10:26 |
|||
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
na razie to jest mój numer jeden, przymierzałam ją ostatnio w Madonnie
a w drugim salonie będę chciała przymierzać podobne fasony. dobra dziewczyny, lecę się szykować na wesele kuzyna mamy do przejechania 160 km, więc za godzinkę musimy wyjechać, a ja jeszcze w proszku
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maglena89 nie czekasz aż goście potwierdzą Ci obecność? Też chciałam wstępnie już ich porozsadzać, ale jak poźniej osoby odmówią to cały plan się posypię. Zwłaszcza w przypadku okrągłych stolików (ja takie będę mieć), bo może się przecież zupełnie zmienić ich ilość. A my będziemy usadzać młodych razem z tymi których znają, a rodziny będziemy dopasowywać wiekiem i w sympatiami, żeby każdy miał o czym porozmawiać z sąsiadem enzunio a ile kosztuje taki welon jak byś chciała na all a ile w salonie? alloffkowa but zabójczy, ale wytrzymasz na takiej szpili? Jak tak podziwiam
♥ jesteśmy małżeństwem ♥ jestem mamą Edytowane przez cashmere Czas edycji: 2013-09-14 o 10:43 |
|
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
ajj, ale mam nerwa. mam w pracy dziewczyne, która prosiła mnie żebym się z nią jutro zamieniła na jutrzejszy dzień, a ona mi odrobi kiedy indziej, nie zgodziłam się bo raz że miałam już swoje plany, dwa że wychodziło mi że będę pracować 5 dni pod rząd, a 3 że w niedzielę jest się samym w pracy i jest podwójny za☠☠☠☠☠☠☠. to wiecie co zrobiła?? wziela urlop na żądanie.
aaa zapomniałam dodać że chciała się zamienić bo jedzie dziś na 18 urodziny, i nie zdąży się wyspać do jutra do 14 ;] |
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
alloffkowa but zabójczy, ale wytrzymasz na takiej szpili? Jak tak podziwiam
[/QUOTE]złe zdjęcie chyba wkleiłam. te są z CCC. były dość niskie. |
|
|
|
#1557 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja co prawda welonu nie kupuje, ale byłabym ostrożna co do allegro. Jakoś wolę "pomacać" swój zakup wcześniej ![]() Cytat:
ale będę lecieć mniej więcej tak: od mojej strony świadkowa z mężem i kuzynki z mężami (mamy stoły w podkowę) a stół pionowo od mojej strony moi rodzice zaczynają ich rodzeństwa z partnerami a potem dalsze kuzynostwo i znajomi- analogicznie od strony Tż tak samo może rzuciłam trochę światła (albo pomieszałam Ci zupełnie ) ale próbowałam pomóc
|
||||
|
|
|
#1558 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gratulacje zakupu!![]() Cytat:
Cytat:
zdaj relacje co i jak ![]() Cytat:
Maglena, ja bym poczekala na potwierdzenie od gosci, wtedy bedziesz miala jasniejsza sytuacje do rozsadzenia ich ![]() a co do dzieci na weselu, u nas ich nie bedzie, wiec nie pomoge.
|
|
#1559 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1560 |
|
Rozeznanie
|
Ja przepraszam że tak pozwolę sobie wstawić tą wiadomość ale przeglądając neta w poszukiwaniu idealnych butów natknęłam się na COŚ TAKIEGO
:brzydal :Pojęcia nie mam co autor miał na myśli....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.

moze juz podejme decyzje 

na pewno dobry wybór, to minie 

- Będę wdzięczna.
Uprzedzam pytania - dziecko mieli z kim zostawić.
ale jestem fanką obcasów
więc chyba grawer na obrączkach to mus, bo chłop zapomni kiedy ślubował
może myśli że Ci nie zapłaci i ujdzie jej to na sucho.