Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł?
Trzy miesiące prawie mam, już niedługo w kość Wam dam! VII-VIII cz. 2 2 16,67%
Skok nawiedza moje dziecie niech idzie precz na swoje śmiecie! VII-VIII cz. 2 1 8,33%
Czas to śmiechów i gugania, a wnet diety rozszerzania. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013. 6 50,00%
Nasze dzieci to istne aniołki! Tylko gdyby nie te skoki, nocne wstawanie i kolki VII-VIII cz.2 3 25,00%
Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-14, 12:35   #1951
dzoan
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

O kurczę tylko 2 tyg od otwarcia? myślałam, że dłuzej..a to wtedy się nie opłaca.. a słyszałam, że bebiko lub bebilon jest najbardziej dosładzane.. nie pamiętam które z tych dwóch, bo nazwy podobne..może wiecie? żebym uniknęła tego 'cukru'

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

a no i dla 6 tygodniowego malca '1' kupować?

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Jeszcze jedno pytanko odnośnie odparzeń.. bo skoro używałam niepotrzebnie non stop maści z cynkiem sudocrem i teraz babydream, to czym mam zwalczyć odparzenie na pupci Małego..dzisiaj ma jeszcze gorzej? w dotyku takie paseczki wzdłuż wypukłe.. W ogóle niczym nie smarować czy tylko natłuszczać kremikami typu Alantan, linomag.. ??

Edytowane przez dzoan
Czas edycji: 2013-09-14 o 12:37
dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 12:37   #1952
katarzynkajg
Zadomowienie

Dzoan tak 1

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 12:38   #1953
dzoan
Zakorzenienie

Wybaczcie, że ja tak tlyko os obie dzisiaj, ale chyba mi się stres jakiś udziela przed jutrzejszymi chrzcinami

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 12:45   #1954
jakierka
Zadomowienie

Dzien dobry wszystkim

I to chyba tyle mam do powiedzenia Nadal wisimy na piersi, mamy teraz okres 'Tylko u mamy mi najlepiej'

Milego dnia wszystkim
Stary 2013-09-14, 12:48   #1955
czarownica1
Zakorzenienie

Antek mial slady krwi na rekawku jak go teraz przewijałam. Obejrzelismy dziasla, nosek, ale nic nie ma. Ciumkał przed przebraniem rekaw i piastke i chyba sie gdzies zadrapał.
Serce mi staneło jak to zobaczyłam

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Wybaczcie, że ja tak tlyko os obie dzisiaj, ale chyba mi się stres jakiś udziela przed jutrzejszymi chrzcinami
bedzie dobrze
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 12:52   #1956
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Re: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42797097]Obejrzałam NDINZ, Top Chefa, odciągnęłam 440 ml, a Arturro dalej kima (oczywiście, że na brzuchu)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Może ja też zainteresuję się tym cudem
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Witam po pierwszym karmieniu.
Nie mam teraz siły pisać, ale powiem wam, że na zebraniu nasluchalam się samych superlatyw o Malgosi

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Czarownica - jak się czujesz?

-------
Hej
Nocka spoko, a ja się nawet lepiej czuję
Mały smerfuje w gondolce, a ja piję Karmi i będę nadrabiała
Pan Skok już prawie spakowany, już prawie w drzwiach-liczę na to, że dziś powie nam ostatecznie "bye"

Poza tym nic ciekawego u mnie. Nawet pogoda nieciekawa
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 12:53   #1957
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
Tekst roku

popieram

Samantha jest i zagęszczacz do pokarmu nazywa się nutriton i mleko specjalne AR ale to u nas nie wiem jak u Ciebie. NIestety mój Antoniusz ma srakę po zagęszczaczu więc pozamiatane. CO do karmienia to ja karmię tak pod skosem a potem noszę w pozycji pionowej.
A i nie wiem czy to Ty pisałaś że jest 8-9 kupek na dobę. Zależy czy tak jest cały czas czy dopiero teraz się tak zrobiło. Jeśli dopiero teraz i nagle to za dużo i szybko trzeba do lekarza żeby mały się nie odwodnił.

Mój Antek właśnie odkyrwa przestrzeń i już wie, że jak matka się nachyli blisko niego to może dosięgnąć jej japoni ręką i właśnie dostałam pierwszego liścia od syna
Stary 2013-09-14, 12:54   #1958
Neni1984
Zakorzenienie

Samantha nie daj sobie wmówić żadnej depresji! To normalne, że jesteś zmęczona-przede wszystkim psychicznie. I nie zrozumie tego nikt dopóki nie przyjdzie mu zajmować się dzieckiem 24 na dobę.
Gadaj z nami-resztę olej

A co do ulewania - mój też ulewa gdzie popadnie-jednego dnia ładnie beka i mniej ulewa, a innego chodzę zarzygana
Myślę, że może mieć na to mieć wpływ nasza dieta, bo ponoć dzieci też w ten sposób mogą reagować na produkty, które nie bardzo tolerują.

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-09-14 o 12:56
Stary 2013-09-14, 13:01   #1959
enlevee
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Zalatwilismy chrzciny i to bez żadnych problemów nawet sie ksiądz nie zapytał czy mamy ślub czy nie, powiedział żebyśmy złożyli oświadczenie czy mamy ślub, czy jesteśmy bez ślubu i tyle
Mamy chrzciny indywidualne 26 października o godzinie 17:30, tak chcieliśmy zeby nie robić obiadu, tylko przystawki i przekąski i wsio cieszę sie, bo nie chcieliśmy chrztu zbiorowego, tak bedzie rodzinnie i kameralnie
Ksiądz tylko prosił o dostarczenie aktu urodzenia i zaświadczeń od rodziców chrzestnych z ich parafii i tyle bardzo w porządku, pozartowal z nami i zaprosił ponownie

Zdałam Wam sprawozdanie, a teraz lecę robić zupę marchewkowa bo ostatnio dzoan mnie natchnela potem jeszcze wpadne poczytać co u Was
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 13:01   #1960
czarownica1
Zakorzenienie

Neni, psychicznie staram sie nie myslec choc ciezko. Myslalam, ze jak wyzale sie w klubie to mi lzej bedzie... przynajmniej staram sie nie plakac juz. Moze wyczetrpalam limit łez?
Troche dobija mnie druga kicia ktora od mamy przychodzi, jej widok. Pokaze obie w klubie to bedziesz wiedziala czemu jej widok taki ciezki do zniesienia. Ta jest delikatna i milutka. Była mocno zdominowana przez moja kicie.
Bedzie dobrze, czas potrzebny.
Stary 2013-09-14, 13:03   #1961
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
P.S. Juz wiem po co są wyjmowane szczebelki w lozeczku. Żeby sobie nimi pier...ać i się znieczulic kiedy Młode płacze i marudzi BógJedenRaczyWiedziecOcoK urdeChodzi... Jak dobrze, że mamy szczebelki o oplywowych kształtach. Przynajmniej sobie gęby nie potne :thumbup:
Padam ze śmiechu
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Ależ jestem zła na tego mojego chłopa. Doprowadził mnie w nocy do totalnej nerwicy... Miał być przed północą. Budzę się o 1:00 jego nie ma. Już zaczynam się martwić, więc wysyłam sms...czekam...czekam i nic. 1:40 wysyłam kolejnego, już ostrzejszego i z łaską dzwoni. Słyszę, że pijany, a miał wypić z dwa piwka, żeby rano się normalnie czuć, bo wreszcie jest w domu, ma wolne i miał być z niego pożytek. Pytam grzecznie kiedy będzie, a on, że za 20 minut, więc dalej nie śpię tylko czekam....i czekam...karmienie...prze wijanie...czekam. Po ponad godzinie wtacza się...Pytam:
- Ile wypiłeś?
- 3 piwa.
śmiech na sali. Słyszę, że pijany, a on mi wmawia, że 3 piwa.
- Ile wypiłeś?
- 3 piwa
- Ile wypiłeś?
- 3 piwa.
No już nie mogę. Pytam znowu
- Ile wypiłeś?
- 3 piwa
- I co jeszcze
- Wódkę

No tak, głupia ja. Nic mi nie ściemnia, tylko ja nieuk zadaję mało precyzyjne pytania
Sprytnego masz TŻ

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Neni, psychicznie staram sie nie myslec choc ciezko. Myslalam, ze jak wyzale sie w klubie to mi lzej bedzie... przynajmniej staram sie nie plakac juz. Moze wyczetrpalam limit łez?
Troche dobija mnie druga kicia ktora od mamy przychodzi, jej widok. Pokaze obie w klubie to bedziesz wiedziala czemu jej widok taki ciezki do zniesienia. Ta jest delikatna i milutka. Była mocno zdominowana przez moja kicie.
Bedzie dobrze, czas potrzebny.
Stary 2013-09-14, 13:04   #1962
czarownica1
Zakorzenienie

EN, no nas tez czeka przeprawa z ksiedzem w sprawie chrzcin. Ciekawa jestem czy bedzie sie czepiał ze slubu nie mamy. Jak cos mu nie bedzie pasowało to Tz jest odpowiednio nastawiony i pewnie cos powie.
Stary 2013-09-14, 13:07   #1963
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Zalatwilismy chrzciny i to bez żadnych problemów nawet sie ksiądz nie zapytał czy mamy ślub czy nie, powiedział żebyśmy złożyli oświadczenie czy mamy ślub, czy jesteśmy bez ślubu i tyle
Mamy chrzciny indywidualne 26 października o godzinie 17:30, tak chcieliśmy zeby nie robić obiadu, tylko przystawki i przekąski i wsio cieszę sie, bo nie chcieliśmy chrztu zbiorowego, tak bedzie rodzinnie i kameralnie
Ksiądz tylko prosił o dostarczenie aktu urodzenia i zaświadczeń od rodziców chrzestnych z ich parafii i tyle bardzo w porządku, pozartowal z nami i zaprosił ponownie

Zdałam Wam sprawozdanie, a teraz lecę robić zupę marchewkowa bo ostatnio dzoan mnie natchnela potem jeszcze wpadne poczytać co u Was
Super

już wiesz w czym wystąpi Tomaszek?
Stary 2013-09-14, 13:19   #1964
taribari
Zadomowienie

Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
O kurczę tylko 2 tyg od otwarcia? myślałam, że dłuzej..a to wtedy się nie opłaca.. a słyszałam, że bebiko lub bebilon jest najbardziej dosładzane.. nie pamiętam które z tych dwóch, bo nazwy podobne..może wiecie? żebym uniknęła tego 'cukru'

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

a no i dla 6 tygodniowego malca '1' kupować?

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Jeszcze jedno pytanko odnośnie odparzeń.. bo skoro używałam niepotrzebnie non stop maści z cynkiem sudocrem i teraz babydream, to czym mam zwalczyć odparzenie na pupci Małego..dzisiaj ma jeszcze gorzej? w dotyku takie paseczki wzdłuż wypukłe.. W ogóle niczym nie smarować czy tylko natłuszczać kremikami typu Alantan, linomag.. ??
Patrzyłam na skład to tam cukru nie ma jako takiego. Tylko laktoza wiadomo.

Cynk bardzo wysusza więc pupcie bym natłuszczała właśnie linomagiem lub alantanem. A masz tormentolum? Ptyś miał podrażnioną pupę po antybiotyku. Raz posmarowałam i pupcia piękna.

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 13:21   #1965
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Boze dziewczyny ledwie zyje, na te zajecia juz na pewno nigdy nie pojde, czyli piatki omijam szerokim łukiem godzina ciągłych wykopów, podskoków, pompek, biegania itp. siedze i wyc mi sie chce zem taka słaba, ze co chwile padałam tam
Jeszcze tylko wypije Tztowe białko jako posiłek po cwiczeniach i ide spac, pewnie syna nawet w nocy nie bede słyszała z tego wszystkiego
A jutro jedziemy z samego rana do kancelarii parafialnej załatwiac chrzciny

Poza tym uwaga uwaga!!! teraz pisze o tesciowej
Była u niej dzisiaj kolezanka na 5 minut na ZOBACZENIE DZIDZIUSIA
Jadł dopiero, był spokojny jak aniołek, a one dwie sie pochyliły nad nim i zaczęły gadać jakim to jest słodziutkim kjujickiem itp, a dziecko mi się rozwyło w sekunde. Tesciowa mówi do niej "POpatrz jaki ma twardy brzuszek, dotknij!!!" ona dotknela i mowi, ze rzeczywiscie twardawy.. to im mówie jaki ma miec jak płacze i się cały napina z płaczu? i nagle tamta baba mowi "to trzeba duuuuzo nosic dzidziusia zeby czuł bliskosc, kangurować i wszystko robic" ja mowie nie bede go nosic bo nikt mi kregoslupa nowego nie zasponsoruje i ze sie przytulamy duzo, co nie znaczy ze musi byc ciagle na raczkach.. a ona : NO ALE JAK TOOOO??? no ku*wa tak to!! te wzięły i w koncu poszły, a na do widzenia moja Tesciowa rzuciła świetnym zartem- "Teraz to taki zamordyzm i zimny wychów, ha ha ha"... po czym wrocila i mowi: "TO BYŁA POŁOŻNA!!!!" a ja na to oschłe "AHA." tak jakby jakies obce babsko było wyznacznikiem co za masakra
Ale jak to nie słuchasz się położnej

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Mój Antek właśnie odkyrwa przestrzeń i już wie, że jak matka się nachyli blisko niego to może dosięgnąć jej japoni ręką i właśnie dostałam pierwszego liścia od syna

Cytat:
Hej dziewczyny

Super, że udało się bezproblemowo

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42796408]Łoooooooooo a ja dokonałam nowego odkrycia IPLA I wszystkie seriale moje
Póki co oglądnęłam środowe NDINZ, bo w niedzielę chcę obejrzeć powtórkę Top Chefa, chyba, że też znajdę na Ipli
[/QUOTE]

Za to się coś płaci? Jak będziesz miała czas to napisz mi coś więcej, bo ja coraz bardziej cofam się nowinkowo

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
EN, no nas tez czeka przeprawa z ksiedzem w sprawie chrzcin. Ciekawa jestem czy bedzie sie czepiał ze slubu nie mamy. Jak cos mu nie bedzie pasowało to Tz jest odpowiednio nastawiony i pewnie cos powie.
Z, żeby poszło tak łatwo, jak u En.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 13:27   #1966
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Cześć Laski
Nie nadrabiam, bo nie mam jak. Mały po szczepieniu płaczliwy się zrobił. W nocy nie spał za dużo bąki go meczyly. Nie wiem może to skok

Możliwe.
Cytat:
Drugie pranie wstawione mogę jechać na zakupy.

Uwaga... zamieściłam sie w jeansy które przed ciążą były troszkę luzne ale np 2 tyg temu nie szło ich dopiac a teraz nawet nie upijaja!!!

A ja schudłam kilogram - no nie wiem jakim cudem
Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
Dziewczyny bez kitu będę łysa biorę witaminy, wcieram cuda, a włosy lecą garściami

Rozmawiałyście o chrzcie- u nas mogą być cyrki, bo od kilku lat nie przyjmujemy księdza po kolędzie. Co ja poradzę, że chodzi zawsze o 16 jak my jeszcze w pracy. Mojemu bratu nie chcieli przez to już dać karteczki że dał na zapowiedzi. No chore! Na szczęście znaleźli kościół gdzie nie trzeba było nic przynosić. Strasznie mnie drażni takie podejście. A ksiądz, który dawał nam ślub z tż ma już 2 dzieci z panią od polskiego z liceum w którym uczył religii

Dziś pierwszy raz od urodzenia Ptysia wychodzę z koleżankami na ploty SAMA. Nie zostawiałam go jeszcze na dłużej niż 15 minut i normalnie mam stresa! Nigdy w życiu bym nie pomyślała że tak będę mieć!

Mojego dziecka nikt nie nosi poza tż- odkąd miał infekcję każdy się boi że go czymś zarazi a ja mam spokój

Brawo za wyjście
Też nie lubię zostawiać Małego
Cytat:
Ten mój chłop dalej śpi

Wyczytałam gdzieś w mądrym źródle, że karmiąc piersią spalamy aż 700 kalorii. Po przeczytaniu tego zamknęłam zakładkę z torturą z Chodakowską. Wolę karmić.

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
A i przeczytałam,ze banieczki ze silny to oznaka radości. Czyli happy ten moj dziec to czego tak sie rzuca tymi nozkami i lapkami

Nadrobiłam.

Dzoan spróbuj Totmentiolem() - zawiera ten zakazany kwas borowy ale posmarujesz dwa razy i po kłopocie.

Tż na imprezie a ja w domu z dzieckiem
Stary 2013-09-14, 13:38   #1967
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Ten mój chłop dalej śpi

Wyczytałam gdzieś w mądrym źródle, że karmiąc piersią spalamy aż 700 kalorii. Po przeczytaniu tego zamknęłam zakładkę z torturą z Chodakowską. Wolę karmić.
coś w tym jest bo ja sie mieszcze teraz w spodnie w które ledwo wchodziłam przed ciążą
tylko ten brzuch przydało by się zrzucić

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość

Moja też mieli języczkiem i puszcza bańki, ale też nie wiem, co to oznacza Mam nadzieję, że nic.
nasze dziecj zaczynają się slinić taka kolej rzeczy
u mnie malutkie banieczki robi

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;42800472]
W aptekach są gotowe małe buteleczki w mlekiem, kup taka [/QUOTE]
ja w szpitalu miałam buteleczki bebilonu, odkręcasz nakrętkę, przykręcasz smoczek i dajesz

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
popieram

Cytat:
Hej dziewczyny

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 13:41   #1968
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Surka nie płaci sie, chyba, ze chcesz coś obejrzeć jeszcze przed premiera w tv lub bez reklam.
Ja mam to ściągnięte jako aplikacja, nie wiem, jak to działa na windowsie, pewnie jak normalna strona internetowa.

480. Tak to ja mogę ściągać, mam cały dzień luzu ..
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 13:47   #1969
surka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Cytat:
Witam po pierwszym karmieniu.
Nie mam teraz siły pisać, ale powiem wam, że na zebraniu nasluchalam się samych superlatyw o Malgosi

Nic dziwnego z tego co piszesz, zawsze można wyczytać, że Małgosia to łagodne i dobrze poukładane dziecko

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
P.S. Juz wiem po co są wyjmowane szczebelki w lozeczku. Żeby sobie nimi pier...ać i się znieczulic kiedy Młode płacze i marudzi BógJedenRaczyWiedziecOcoK urdeChodzi... Jak dobrze, że mamy szczebelki o oplywowych kształtach. Przynajmniej sobie gęby nie potne :thumbup:
.
Sory

Cytat:
Ależ jestem zła na tego mojego chłopa. Doprowadził mnie w nocy do totalnej nerwicy... Miał być przed północą. Budzę się o 1:00 jego nie ma. Już zaczynam się martwić, więc wysyłam sms...czekam...czekam i nic. 1:40 wysyłam kolejnego, już ostrzejszego i z łaską dzwoni. Słyszę, że pijany, a miał wypić z dwa piwka, żeby rano się normalnie czuć, bo wreszcie jest w domu, ma wolne i miał być z niego pożytek. Pytam grzecznie kiedy będzie, a on, że za 20 minut, więc dalej nie śpię tylko czekam....i czekam...karmienie...prze wijanie...czekam. Po ponad godzinie wtacza się...Pytam:
- Ile wypiłeś?
- 3 piwa.
śmiech na sali. Słyszę, że pijany, a on mi wmawia, że 3 piwa.
- Ile wypiłeś?
- 3 piwa
- Ile wypiłeś?
- 3 piwa.
- Ile wypiłeś?
- 3 piwa
- I co jeszcze
- Wódkę

No tak, głupia ja. Nic mi nie ściemnia, tylko ja nieuk zadaję mało precyzyjne pytania

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42801512]Surka nie płaci sie, chyba, ze chcesz coś obejrzeć jeszcze przed premiera w tv lub bez reklam.
Ja mam to ściągnięte jako aplikacja, nie wiem, jak to działa na windowsie, pewnie jak normalna strona internetowa.

O dziękuję, a z tego korzystasz na laptopie czy w telewizorze
Stary 2013-09-14, 13:55   #1970
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Na tablecie.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 14:08   #1971
Neni1984
Zakorzenienie

Jestem genialna Tylko tyle musicie wiedzieć

Z 3 bluz z kapturem zrobiłam bluzy z kołnierzykami
I będzie wygodnie nosić je Małemu po domu
Stary 2013-09-14, 14:17   #1972
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

neni jeszcze nie wiem w czym młody wystąpi, ale na pewno bedzie wyglądał zaj*ebiscie, tak jak zawsze

czarownica to zeby i u Was poszło tak gładko jak u nas

dzoan chyba tez bym zrobiła tak jak neni pisze z tym tormentiolem, to na pewno Wam wyleczy dupke najszybciej.
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 14:26   #1973
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 14:40   #1974
moonlightdancer
Rozeznanie

Dzien dobry
Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
I macie Hanke w pełnym skupieniu
Jaka ona jest sliczna moja ciagle lysa

Cytat:
Karolajn- nie jadłam pstrąga, bo smażony, a frytki ... też A Ty jadłabyś?
A teraz mój TŻ nagotował leczo, a ja się boję je jeść
E to wiem skad to kilo mniej... ja kp a jem smazone i frytki. Kolek jeszcze nie mialysmy.
Cytat:
Cycolimy się za każdym razem jak buzie otworzy

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Oby bez bólu i krwi...

dla was, oby kp sie udalo

Cytat:
- Ile wypiłeś?
- 3 piwa
- I co jeszcze
- Wódkę

Moj TZ tez mnie wkurza bo niby jest teraz w domu a pozytku z niego nie ma. Wstaje po 12stej, silownia, jakies swoje sprawy, wyklady, odwiedzenie rodzinki i w domu go prawie nie ma. Chociaz wczoraj przyznalam sie ze zwyczajnie mu zazdroszcze bo dla mnie te przyjemnosci sie skonczyly.
moonlightdancer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 14:45   #1975
surka
Zakorzenienie

Zaraz lecę w gości, a jutro wybierzemy się chyba na ostry dyżur okulistyczny, jeśli się Lilce nie poprawi
Stary 2013-09-14, 14:51   #1976
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz lecę w gości, a jutro wybierzemy się chyba na ostry dyżur okulistyczny, jeśli się Lilce nie poprawi
Wiem, że znów wypalam z swoimi niekonwencjonalnymi metodami (), ale spróbuj zakropić Lili oczko swoim mlekiem-czytałam, że tak się robi
Ponoć na katar też to działa...

Trzymam kciuki żeby zeszło

Enlevee a Ty nie na fitnesie? Obijasz się strasznie muszę Ci powiedzieć
Stary 2013-09-14, 15:00   #1977
katarzynkajg
Zadomowienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42801512]Surka nie płaci sie, chyba, ze chcesz coś obejrzeć jeszcze przed premiera w tv lub bez reklam.

Można oglądać w przeglądarce internetowej bądz właśnie ściągnąc aplikacje na komputer i poprzez nią oglądać.

Cytat:

Zdolniacha

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 15:10   #1978
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, że znów wypalam z swoimi niekonwencjonalnymi metodami (), ale spróbuj zakropić Lili oczko swoim mlekiem-czytałam, że tak się robi
Ponoć na katar też to działa...
Chciałabym, spróbować, ale niestety mam puste cyce
Stary 2013-09-14, 15:14   #1979
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym, spróbować, ale niestety mam puste cyce
No to Ci doradziłam
Wybacz
Stary 2013-09-14, 15:22   #1980
surka
Zakorzenienie

Dobra lecę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości