|
|
#1561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Ale Tesciu Się Wczoraj Pytał Czy Może Ja Na Barana Wziąć :banghead::banghead: Cytat:
Nie. Jestem tak zmęczona, że jedyne czego potrzebują to położyć się i nic nie robić. Choć jak do nas znajomi wpadają wieczorem to mi to nie przeszkadza. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
||
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Hej. Super weekend sie zapowiada jak cholera...
Rano przed pracą wpadł do mnie Tż ze śniadankiem i kawą McDonalda. Potem na pół godziny przyjechała t. (łał). Oczywiscie nie wpadnie na to żeby mnie trochę zastąpić w szpitalu... w końcu jest babcią nie? Ehhh.... Szkoda gadać. Moja mama jakby mogła to bylaby codziennie u Darii. No więc caaaaly weekend będę sama...
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-14 o 14:30 |
|
|
|
#1563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhh tak sie niefortunnie poskładało wszystko a tata Twój?Cytat:
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, mój tata codziennie do mamy jeździ do szpitala bo ona biedna nie potrafi sie na razie nawet sama umyć
Mama chciała żeby tata do mnie przyjechał ale wolę żeby był z nią. A dziś taty cały dzień nie ma bo na zawody jechał (jest trenerem).
|
#1565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, co do wyjść na jakieś imprezy to ja też nie mam ochoty. Jakoś mnie nie ciągnie
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurna, nie radze se z muszkami, wczoraj wyrzuciłam ogryzek po gruszce a dzis mam stado muszek!
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-09-14 o 14:46 |
|
|
|
|
#1568 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42795683]Miłe moje, normalnie próbuję czytać ale oczy mi się same zamykają, w sumie nie wiem czemu, jakiegoś spiocha mam takiego... więc idę. Tylko się pochwalę, że empetrójeczkę od męża dostałam, cobym audiobooków mogła słuchać nie na telefonie (bo nie lubię bo się za szybko rozładowuje)
![]() http://www.euro.com.pl/ipod-odtwarza...czerwony.bhtml eee Sarah, za co ostrzeżenia poleciały? [/QUOTE]za to co u nas wklejam tez o chorych dzieciach zeby kase zbierac i wklejalam tez na innych forach dla mam i komus sie to nie spodobalo (wiem, wiem hopla mam, ale tak mysle im wiecej osob wie tym wiecej pomoze) co ja zrobie, ze juz taka, uperdliwa jestem ale im odpisalam napisalam, ze ostrzezenie za takie cos swiadczy o tym iz sa bez serca Cytat:
Cytat:
a w polsce to mozna dobre jakies zjesc??? bo on we wloszech jadl |
||
|
|
|
#1569 |
|
Konto usunięte
|
Nie chce mi się imprezować
|
|
|
|
#1570 |
|
Zadomowienie
|
szajka
za takie cos dostalam WAGA POMOC POTRZEBNA OD ZARAZ: MICHAŁEK MARKOWSKI MA 4,5 ROKU I W LISTOPADZIE 2012 ROKU ZDIAGNOZOWANO U NIEGO ŚMIERTELNĄ CHOROBĘ CEROIDOLIPOFUSCYNOZĘ. JEST TO CHOROBA GENETYCZNA POSTĘPUJĄCA. CHOROBA JEST STRASZNA, MA DRAMATYCZNY PRZEBIEG, CICHY BEZLITOSNY ZABÓJCA. DZIECI DO TRZECIEGO ROKU ŻYCIA ROZWIJAJĄ SIĘ NORMALNIE, NIC NIE WSKAZUJE, ŻE NAGLE ZAWALI SIĘ NAM ŚWIAT. CHOROBA ZACZYNA ATAKOWAĆ, POJAWIAJĄ SIĘ PIERWSZE ATAKI PADACZKI, DZIECKO PRZESTAJE CHODZIĆ, MÓWIĆ, POTEM TRACI WZROK, NASTĘPNIE NIE PODNOSI SIĘ Z ŁÓŻKA, PRZESTAJE SAMODZIELNIE JEŚĆ. CHOROBA POSTĘPUJE SZYBKO, A ZGON NASTĘPUJE ZAZWYCZAJ MIĘDZY 8 A 12 ROKIEM ŻYCIA. NA DZIEŃ DZISIEJSZY POZA LECZENIEM OBJAWOWYM NIE MA INNEJ METODY LECZENIA CEROIDOLIPOFUSCYNOZY. http://michalekmarkowski.pl/co-dalej/ adres na FB https://www.facebook.com/MichalekMarkowski Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą” Bank BPH S.A. 15 1060 0076 0000 3310 0018 2615 Tytułem: 20147 – Markowski Michał – darowizna na pomoc i ochronę zdrowia |
|
|
|
#1571 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej girls
![]() Wpadłam na momento bo dziś cały dzien przy garach stoję, postanowiłam dogodzić memu mężowi :P U nas też dziś w nocy była jesień średniowiecza Uciekam dalej w gary, a Wam zyczę miłego weekendu Będę pewniej później . |
|
|
|
#1572 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem bardzo!!!Cytat:
Wiem o czym mówisz z tym mężem ![]() Dziękuję Ale Ona teraz już nie poleży, od razu fik i siedzi. A jak nie może z boczku usiąść, to siada tak jakby do tyłu ze zgiętymi nóżkami i prostuje najpierw jedną, potem drugą i siedzi Cwaniara mała ![]() Może spróbuję nagrać. Cytat:
![]() Zdrówka dla Igusia! Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42798311]Fewciu, dzielna, siadająca Blanka ![]() .[/QUOTE] Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1573 |
|
Konto usunięte
|
Sarah, to po cholerę kolejny raz to wklejasz?
|
|
|
|
#1574 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny co mozna kupic na 8 urodziny, chlopiec w II klasie podstawowki, ciagle na ixboksie gra albo na kompie, gierek zadnych mu nie kupie, zabawek ma ful, rok temu kupilam mu dzinsy i slodycze
zaznacze ze to chrzesniak tz myslalam o tej grze zgadnij kto, bo sara ma i fajne to ale ja wiem czy mu sie bedzie podobalo jak on komp i ixbox |
|
|
|
#1575 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wolę spędzić wieczór z Mariuszem i Blanką Uwielbiam gdy po kąpieli Mała leży z nami na łóżku i świruje z tatą,rozmawia z żyrandolem i lampką nocną i szafą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale kocham to i nic na to nie poradzę U nas na tapecie dzisiaj:-możenie dyni, śliwek -ciasto meduza -kotleciki z piersi kurczaka -pierogi z mięsem na jutro (Bokeh narobiłaś mi smaku )
|
|||||
|
|
|
#1576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i w ogole Wy wszystkie Dziewczyny dobrze, ze moj maz nie czyta tego forum, bo by wystapil o rozwod |
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
kochane u nas armagedon Leo miał dziś w nocy ponad 39 st, rano byl lekarz, niby tylko gardło lekko czerwone, uszy wszystko ok, to też mogą byc zęby maly nie płacze tylko u mnie.... na rękach za przeproszeniem wysrać się chodzę jak zaśnie, a spi po 5 minut, bidulek moj mały" ale to nic TZ też "chory", dziewczyny nic mu nie jest, ma lekki katar a zachowuje się jak.... ten wyje, ten smarka i jak kicha to mowi,że mu coś chyba się oderwało a to że go głowa boli to w ciągu ostatnich 5 minut słyszałam trylion razy ja chyba zaraz zwariuje, sorki ale nie dam rady Was nadrobić |
|
|
|
#1578 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i po glebokich przemysleniach zdecydowalam ze wezme zwyklaka np taki http://allegro.pl/dywan-i-dywany-300...522085891.html Cytat:
![]() zdrowka! rano kaszka na 150/180 obiadek ok 200 deserek -roznie ok 100 kaszka-na 90/120 cyc - ???? ![]() kaszka - 150/180 Cytat:
Cytat:
Cytat:
narazie odpukac jeszcze sie trzymam ale to kwestia czasu pewnie Cytat:
![]() co do prezentu ajdontnol.... a moze jakas ksiazka nt komputerow, jakies ciekawostki komputerowe ![]() Cytat:
![]() ale ja wrocilam do pracy wiec jaki-taki kontakt z ludzmi mam wiec tez u mnie to inaczej wyglada... ale generalnie to raczej nie mialam ochoty a teraz to tym bardziej ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
![]() zdrowka dla Leosia a dla Ciebie duzo sily i wytrwalosci
|
||||||||
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jadłam na surowo i potwierdzam że są ok. Jeszcze takie ze skorupek prosto wyciągałam żywe
|
|
|
|
#1580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Illusion, Lenova - dziękuję za piękne komentarze
|
|
|
|
|
#1582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ksiazka odpada bo on na kompie to tez tylko gierki |
|
|
|
|
#1583 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zjadłam plasterek i resztę wyrzuciłam do tych co jadłam w chorwacji nawet się nie umywają, rosły u nas w ogrodzie Cytat:
![]() ale nie wiem jak by to bylo w praktyce bo jak byłam na weselichu to u mnie zadziałał syndrom więźnia- kraty otwozyli a ja dalej siedziałam czyli przez cały wieczor wypiłam kila łyków wina a dalej ze 3 l wody,gazowanej chodzilam ściągać mleko do kibla i płakałam,że jestem taka nieszczęśliwa bez mojego baby![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
ostatnio w ikei widziałąm dzieciaka w wózku jak łoił na iphonie w jakąś gierę, w szoku byłam |
|||
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Hej...ja dziś czas rodzinnie spędzam więc mnie nie będzie na razie:
Antonio właśnie usnął, lecę i ja sie kimnac.. W dzień.piłam z malzem drineczki i zaszumiało w głowie (teraz wiele mi nie trzeba)..lecę..będę jutro..pa ![]() Marsi...trzymaj się i zdrówka dla Leosia!z Ewadylewska...sama dywanu nie upierzesz a jedynie odswiezysz...bo z dywanu najlepiej "wyssac" kurz..roztocze itd.więc odświeżyć możesz jakimś specyfikiem...ale fakrycznie uprac to juz trzeba odpowiednim odkurzaniem...no ciut wiem bo moj tz pierze.dorywczo karcherem puzzi 200-specjalny odkurzacz odsysajacy na mokro wsio z powierzchni tapicerowanych..i dywanów ![]() Lecę..może dziś zejdę na chwilę do piwnicy ![]() ![]() ![]()
|
#1585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na szczescia moja siostra gra w siatke, noge unihokeja al tez sobota od rana tablet |
|
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No powiem Wam ze moj chrzesniak mając 3 lata, lepiej naginał w need for speed niz ja. W szoku bylam. Babcia pozwalala jak moja sis byla w pracy. Na szczeście teraz Mateusz się odzwyczail. Ale był czas, ze zapominal isc siku i lał w gacie z tego calego siedzenia przed kompem. Jestem styrana. Amelkadzis jest jęczydłęm strasznym. Nie wiem, moze zeby jej ida... tylko rączki i rączki..
|
|
|
#1587 |
|
Zadomowienie
|
Hejka laski ... Ale dzisiaj cisza, widac, ze weckend
MOja prxzyjaciola przyjechala do mnie, wlasnie mi robi zupe z dyni ![]() Dziewczyny, ale ze mnie tempak, kolo mnie zamykaja na 3 tyg lidla, bo jest przebudowa .. wisialy wielkie plakaty o ktorych oczywiscie nie widzialam ... przecena na caly towar 25% ... kurde poszysmy z lidka na zakupy nieswiadome, a tu caly sklep wymieciony ... nic juz praktycznie nie bylo .. LKupilam jakies resztki, pesto, ocet balasamiczny z takich fajniejszych .. Kurde podobno rano byly kolejki na parkingu z wozkami, a sklep byl wyladowany towarem ... NIe dziwie sie, sama bym zapasy zrobila .. No ale trudno, jak sie slepcem jest i nie czyta ogloszen Bylam zobaczyc to mieszkanko ... ahhh dziewczyny, wydawalo mi sie, ze pokoje 10 m2 sa male, ale wiecie co nie sa .. jest piekne, a balkon, okazuje sie, ze ma 1,5 metra szerokosci, wiec spokojnie wejdzie stol i krzesla wejda ... i 13 metrow dlugi piekny, praktycznie naokolo calego mieszkania jest ... Fotki nie zrobilam z zewnatrz naszej czesci, bo byla nieskonczona i laska zrobila mi dobrze wpuszczajac mnie do tamtej czesci budynku ... ale zrobilam z zewnatrz ogolnie calego budynku ... Kurde odbior czerwiec 2014 ...
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
My już po odwiedzinach, Pola dostała parę ciuszków na 1-2 latka i na teraz - kombinezon "świnkę". Jednak humor nie został do końca dnia. Tż się obraził, bo jak dzwonił na fb, żeby przez kamerkę pogadać, to akurat przyszli goście. No i się rozłączył, bo Pola się patrzyła na Monikę, a nie na niego
|
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi - a Ty nie my slalas zeby wystapic w jakims kulinarnym programie telewizyjnym?
|
|
|
|
#1590 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Baby, jak jedną stronę nadrobię, już kolejna zapisana
Syzyfowa robota! ![]() Cytat:
Cytat:
bez stupek i uwielbiałam je.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mimo że dzieciaczki chore były, to dobrze razem nam się rozmawiało, i czas dość szybko leciał, zwłaszcza jak widziałyśmy poprawę u dzieci. Oby szybko wam zleciało Michał zasnął, już miał jedną pobudkę, więc lecę czytać dalej bo ciągle tyle samo mam do nadrobienia. Niby weekend a piszecie tyle że szok :P |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.

[/QUOTE]

? u mnie w domu nigdy się inaczej nie robiło