|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Tak jak i my, 4 jedynki, kasownik do biletów
![]() Hmm, czytam, co Wy jecie na te obiady i tak się zastanawiam. Czy u którejś z Was jest taki zwyczaj, że w niedziele zawsze je się rosół z makaronem, a na drugie ziemniaki z mięchem jakimś? U nas tak jest, z małymi wyjątkami tylko
|
|
|
|
#1712 |
|
Wtajemniczenie
|
Super i fioletowe też widziałam że w użyciu i geterki czerwone nawet
|
#1713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej. Widzę, że mnie wywołujecie często, a mam chwilę, to się odezwę.
Jak słusznie zauważyłyście, nie ma mnie - szkolimy się i przygotowujemy gabinet do pracy. Sklep internetowy jest jeszcze w przygotowaniu, ale biznes już jest otwarty, będziemy pracować regionalnie i na allegro, dopóki strona nie będzie skończona - a robimy pieczątki i mamy baaaaaaaaaaardzo konkurencyjne ceny. Dziś zrealizowaliśmy już pierwsze zamówienia. Poza tym tak, dalej szukamy samochodu. Cytat:
Cytat:
Ale Sylwia, sweter jest przecież poprawne - domyślam się, że miało być swetr?
|
||
|
|
|
#1714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nigdy nie patrzę czy to niedziela czy inny dzień, robię to co akurat mi do głowy przyjdzie. A dwóch dań nie robię nigdy, albo zupa albo drugie
|
|
#1715 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do obiadu, to u nas nie robimy z dwóch dań, ale w niedziele zazwyczaj ziemniory i mięcho i jakaś sałatka, co by się pyrami nie zapchać u mojego męża kolegi z wielkopolski to zawsze w niedziele rosół i miecho na drugie, a codziennie obiad dwu daniowy. wszystko jest w użyciu oprócz tego co jeszcze za duże
|
|
|
#1716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
się,to zawsze jest rosół a na drugie kurczak z ziemniakami. A ja w niedzielę przeważnie robię coś wyjątkowego na obiad bo mogę spokojnie gotować gdy mąż zajmuje się Blanka. Cytat:
![]() Dziewczyny Blanka tylko siedzi,jak ja kładę,to od razu na czworaczki i siada. Nic Jej nie będzie? ![]() Marsi jak Leo? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1717 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spoko, przywyklam ![]() tylko jak o tym pomysle to gesiej skorki dostaje ![]() Cytat:
Cytat:
tzn ja tez tak robie, na poczatku to w ogole nie wiedzial o co kaman z tym staniem a teraz coraz czesciej probuje na doopke ale i tak sie boje i go asekuruje ![]() Black widzialam wczoraj chyba na pasku ale sie nie odezwala ![]() przeczytalam UDKO Z SÓWKI Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oby twoje marzenie kiedys sie spelnilo Cytat:
![]() Cytat:
ja to roznie, daje co mam akurat pod reka. podstawa to kartofelek a reszta to juz roznie |
|||||||
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co np. dzisiaj robisz na obiad?? ![]() Mi się strasznie nie chce gotować jak jestem w domu sama...
|
|
#1719 | ||
|
Zakorzenienie
|
u nas dzis kaczka. sis przyjechala na łikiend i sie kulinarnie samorealizuje
![]() a co do rosolu - przeuwielbiam. moglabym wpierdzielac go codziennie Cytat:
podlacze sie - Buziaki dla dzieciaczków naszych kochanych: dla Darii silver Tosi littlle ![]() Cytat:
slit ksiezniczka!
|
||
|
|
|
#1720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Niedługo wspomnisz jak będzie czworakowała po całym mieszkaniu i wstawała przy meblach i pomyślisz że fajnie było jak siedziała sobie na pupie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Black no w końcu jesteś
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ogląda któraś z Was "Wiem, co jem. Bosacka na tropie" na TTV?
Dzisiaj jest odcinek o jogurtach, serkach i twarożkach i też o tych, które dzieci najczęściej jedzą. Powiem tyle: |
|
|
|
#1722 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale zazdroszczę takiego wypadu we dwójkę ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42807833]Little, usprawiedliwiona nieobecność, normalnie płatne. Pokazujesz w pracy i MUSZĄ cię puścić, ja miałam z wezwaniem do skarbówki tak. Pytanie mam ile czasu od początkó ruchów Dżejkoba do raczkowania minęło u was? Dodam, że u nas ruchy z lekkim tylko podniesieniem dupki, a nie takie pełne stanie na czworaka. Młoda raczej na leżąco, za to - intensywnie :d na plecach, na bokach, na brzuchu, nawet jak na rękach ją mam w wózku też. I się chichra przy tym.Bokeh, drugie dziecko najpierw uśpione i śpi A dorosłe dziecko na piwo dzisiaj, nie powiem, zazdroszczę ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- SIlver, przytulam wiem jak się czujesz, z Agu w szpitalu byłam gdy ona 7mcy niecale miała :/ obyście wyszli prędziutko i zdrowe![/QUOTE]u nas też się te "ruchy" zaczęły ![]() jak wróciliśmy w piątek od lekarza- jakby chciała pokazać, że głupia matka się martwiła a ja tu wszystko potrafię ![]() ale cudny kącik Cytat:
widziałam ostatnio w Ugotowanych kobitka robiła pastę z rukoli, muszę wypróbować![]() Cytat:
![]() Ja z Hanią dzisiaj jadę na tydzień do Rodziców, bo Tż ma masakre w pracy. więc i ja i On sobie odpoczniemy trochę
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Black, moja ciocia ma firmę internetową, produkują smycze i breloczki. Na allegro też są. I powiem Ci, że niezłe mają z tego zyski
|
|
|
|
#1724 |
|
Zadomowienie
|
dziewczeta jak to robicie ze 1 drzemka po porannym wstaniu trwa tak dlugo. u mnie jak jest.pol godz to swieto ...
zaraz robie na obiad dorsza zapiekanego w piekarniku a na niego szpinak wymieszany z plesniakiem u smietana. do tego surowka z kiszonej kapusty i ryz jasminowy ... moja przyjaciola wziela do mnie psy swoje. takie male kundelki wielkosci jorka. kuwa laski ile siersci szok. latam za nimi z odkurzaczem. z mojego owczarka mniej ... jeszcze zeby bylo ciekawiej suka dziabnela mala .. nic jej nie zrobila, klapnela tylko paszcza, ale w buzie ... jakby cos sie jej stalo chyba bym zatukla ... wiecej juz z psami nie ma wstepu :p
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
hje u mnie nigdy nie bylo takiego niedzielnego zwyczaju a obiad rzadko kiedy byl jednodaniowy
Chyba rosna Yae dolne jedynki, ma takie jakby pecherze na dziaslach. Dobrze mysle? |
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
niedzielne heloł
![]() kawał: przyjechał z miasta chłopak na wies do rodziny, sobota, poszedl na wiejską potupajke, podchodzi do dziewczyny -zatanczysz? -nie hulom podchodzi do kolejnej - zatanczysz? -nei hulom to sobie mysli, trzeba tak jakone, podchodzi do kolejnej - pohulomy? - z wiesniakami nie tancze Cytat:
![]() [QUOTE=pstryczek84;4281432 1] Buziaki dla dzieciaczków naszych kochanych: dla Darii silver Tosi littlle QUOTE] przyłączam sie juz zaczynam czuc sie jak człowiek, kicham prycham, ale zyje EVEL sto latek, usmiechu, dobrego męża HJE- u nas przewaznie rosół jest w sobote, a w niedziele odgrzewany - taki z dnia poprzedniego kocham miloscią nieograniczoną na drugie przewaznie mieso jest bede wieczorem |
|
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj był wyjątek. Zazwyczaj, jak Pola się obudzi o 6, to pierwszą drzemkę ma o 13-14 ![]() Sylwia, ja za to odgrzewanego rosołu na następny dzień nie lubię ![]() Ach, to widzę, że my tacy tradycjonaliści jesteśmy ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Bokeh, Meneq, ja jak jestem sama, a Ci co później przyjdą gdzieś zjedzą, to nie gotuję nic
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Zadomowienie
|
hej
chyba w końcu uda mi sie do Was wrócić od godziny 5 rano jestesmy u TŻ w Niemczech na jego "mieszkaniu" a raczej malej kawalerce do pl planuje wrócic za 2 tygodnie
|
#1730 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Dziewczyny dzięki za buziaki dla Oli, kurde dopiero pół roku miała a tu już 8 miesięcy? Gdzie mój babas?
![]() Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kolejna ciekawostke kulinarna - dzis jadlam musztarde z malinami - cos pysznego!
|
|
|
|
#1732 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1733 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja bym nie wpuscila do domu psow, nie ma mowy Cytat:
|
|||
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-15 o 14:03 |
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej żyć w nieświadomości
![]() Iffonka, |
|
|
|
#1736 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do szkoły to ja miałam tak w podstawówce ale jak było tak zimno to mieliśmy wolne od zajęć ![]() Cytat:
Z tą pogodą to może fakycznie coś na rzeczy hmm Cytat:
Gratulejszyn ! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czołem. Blanka własnie uskutecznia drugą drzemkę. Nocka super od 20 do 6.20 bez pobudek No i nie wiem czy to kwestia lepszej nocy ot tak po prostu czy tego że usypiałam ją od razu u nas na łóżku. Jak myślicie? Kurdę z jednej strony mi nie przeszkadza to że ona z nami śpi, mężowi też nie, ale jkoś bym chciała żeby ona spała u siebie, żeby miała swoje miejsce,no ale z drugiej jak ma się u nas lepiej wysypiać to czemu by i nie. Myślę że sama dojdzie do tego etapu kiedy zechce spać u siebie. hmm A mam do Was takie pytanie czy Wasze dzieci też tak krzyczą? Od przedwczoraj Blanka tylko krzyczy. Ciągle jest AAAAAA, IIIIIII, EEEEEE, ŁAAAAAA i uśmiech od ucha przy tym. Już mi bębenki w uszach pękają. Wczoraj w sklepie tez ludzi zaczepiała i krzycZała do nich. Poza tym nie mówi żadnych łączonych głosek tylko pojedyńcze aaa gggg, czasem brrrr, wrrr, bziiii, lub mamamama od święta. Normalne to czy się martwić ??? Szaja Mam do Ciebie jeszcze pytanie.Ty chyba pracujesz z dziećmi z autyzmem cz coś pokręciłam? Powiedz mi czy to możliwe żeby u dziecka 1,5 rocznego już diagnozowali autyzm. Mojej bratanicy lekarze mówią że może mieć autyzm bo jest zamknieta w sobie, duuużo mega płacze, boi się ludzi, prawie nic nie mówi . Mi się wydaje że nie koniecznie.Podejrzewam, że to kwestia tego że bratowa strasznie dużo nerów miała w ciązy poza tym mój brat często do kilicha zagląda a Ty co o tym sądzisz??? |
||||||||
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale niektóre to mi się z tym różem wydają bardziej dziewczęce...no ale skarbonkę to mu kupie...a widzialam też te jesienne dekoracje
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
no co Ty, pyyyyyyyyyyyyycha
zupy na drugi dzien sa najlepsze ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Już druga drzemka
|
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to mamamamama doprosic sie nie koge za Chiny
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.

Dziś zrealizowaliśmy już pierwsze zamówienia. 

Nic Jej nie będzie? 

ja pierdziu!