|
|
#1741 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
malo tego do dentysty zawsze bez znieczulenia miala zlamanego malego palca w 2 miejscach zle sie zrastalo, to kazal sobie na żywca łamac nie brał znieczulenia, zeby jak najszybciej wrocic do mnie do szpitala bo urodzilam Cytat:
za zeboleCytat:
Cytat:
za zeboleu mojej Tesciowej w niedziele zawsze rosol, mialam isc ale deszcz padal i nie wiem czy jeszcze nie bedzie ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Moja Niunka jak jest na mnie w pozycji pollezacej to odchyla do tylu do mnie glowke ichce zeby Ja w nosek calowac ale ma zaciesz wtedy |
||||
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pola tak już chyba od jakichś 2 miesięcy robi. A gaworzyć zaczęła dopiero w ten czwartek ![]() O to to Jak już to tylko "baba"
|
|
|
|
|
#1743 |
|
Zadomowienie
|
Buziaczki dla Darii i Oleńki za 8 miesięcy
i Tosi za 7 miesięcy |
|
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To masz męża twardziela!Pola też tak robi Jaka, z tym pilotem, to mi przypomniałaś tą reklamę: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=D8hA8Nf0X-s
|
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
A poza to ja asekuruje pod paszki, ale jak leci to nie trzymam, chyba że widzę że może polecieć inaczej niż na pupę. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
U nas dziś biały barszcz z wczoraj ale i pewnie na jutro jeszcze zostanie...a jutro karkówka z pieczarkami na wodzie z kasza gryczaną...dobre i szybkie..
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-15 o 14:37 |
|
|
|
#1747 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty sie ciesz, że jeszcze w miejscu, bo później będzie gorzej ![]() ![]() Cytat:
W mojej dawnej pracy, w jednym se sklepów w CH dziewczyny pracowały w kurtach w zimę, bo był sklep przy wejściu i było spatraczone ogrzewanie i woda marzła w kranie. Po kilku dniach dostały urlopy, bo sie pracować nie dało i sklep sie sądził z dyrekcją centrum. Cytat:
komunikuje się krzycząc i czasami powie jakies ghi, wuuuuuuuu, buuu. I też nie sylabuje Czekam.Black, powodzenia i żeby się interes dobrze kręcił. ![]() meneq, nie odważyłabym się spróbować
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
cos mi posty zjada
|
#1749 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
i zdrówka dla reszty miesięcznicowych solenizantów sarah, ale trwada sztuka z Twojego małża. ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- albo ktoś ![]() :brzyda l:pewnie ktoś dzisiaj nie mial rosołu na obiad i głodny
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Mogłam się nie odzywac
|
|
|
|
#1753 |
|
Wtajemniczenie
|
a widzisz.. teraz to już po ptokach
i po kurokach
|
|
#1755 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1756 |
|
Wtajemniczenie
|
black - dzięki za cynk o Devious maids, chyba mi się ten serial spodoba
Jestem po pierwszym odcinku.dexter już obejrzany, teraz czekam na revenge
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
:hej:
Przeczytałam Was, przyznaje, ale nie cytuję. Dziękuje za pamięć (hje, evel, pstryczkowa )byłam na pasku, wiem, ale od piątku to ja nie wiem co się dzieje. Jak byłam w Krk, TZ dzwonił, Mały marud, beczy itp. Wróciłam i faktycznie. Okazało się, że katar go dopadł. Z nosa jak z rynny, nonstop kichanie. Temperaturka na stanie podgorączkowym. Dodatkowo na górnym dziąśle w miejscu gdzie pchają się ząbki zrobiła mu się chyba afta. Taka biała kreseczka,a ząb to nie jest bo nie czuć w ogóle, a jak on tylko smokiem sobie to urazi to płacz niesamowity Biedny mójDodatkowo ja dziś zaczęłam smarać i gardło zaczyna boleć, także i my dołączamy do chorowitków ![]() Angielski zdany na 3,5 poziom B2. Poległam na gramatyce tylko, no bo języka się nie uczyłam ostatnio przy Młodym. Jestem zadowolona mimo to bo na B2 poziomie zdać to super ![]() Bokeh pięknie wyglądasz ![]() Szaja, Evel 1oo lat ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- przyłączam się
|
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zdrowka! |
|
|
|
|
#1760 |
|
Zadomowienie
|
Hello
Nadrobiłam, ale nie cytuję bo brakoczas totalny u mnie. Mąż w delegacji, Ewcia wczoraj usnęła o 2, już się boję co będzie dzisiaj ![]() A we wtorek mamy ten zabieg już, na szczęście TŻ może wrócić na ten dzień i jechać z nami bo sama bym się bała. Poza tym bez auta byłoby trudno. Widzę, że coraz więcej dzieciaczków chorych, dużo zdrowia dla wszystkich! Ewidentnie coś w powietrzu wisi, bo wokół mnie też co chwilkę ktoś chory. Ewcia ma nową ulubioną potrawę - burak, ziemniak i żółtko Jeszcze nigdy nie była taka szczęśliwa przy jedzeniu, mój wampirek mały ![]() Szaja spóźnione najlepszego! E_vel dla Ciebie również wszystkiego dobrego Silver uściski dla Ciebie i Darii |
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, dziewczyny. Myślę, że będzie dobrze.
A co do oferty, to mamy całą gamę produktów Wagraf, Colop, Nomo i Modico - pieczątki, datowniki i długopisy z pieczątką. Do tego wkrótce będziemy mieć jeszcze jednego producenta, ale na razie jest "w przygotowaniu".
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie na szybko, może któraś się orientuje? Czy jeżeli mamy meldunek w gminie A i z tej ze gminy wszystkie należne zasiłki pobieramy, mimo, że mieszkamy w gminie B, to możemy złożyć wnioski o zasiłki teraz w gminie B nie mając meldunku, czy nadal w gminie A, do której należymy?
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryń, wowowow
![]() Hope,
|
|
|
|
#1764 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Pozjadało mi cytaty, dziękujemy z Michałem za komentarze miłe
![]() laurko, jaka kota niewzruszona, jak posag ![]() nasza juz ucieka od Pietraszka bo mlody wyrwal jej juz z 20 garsci futra. wczoraj go lekko dziabnela lapa w lapke malz nie przypilnowal i piotrus zlapal z calej sily za skore biedna lune i sie zdenerwowala..... jest bardzo cierpliwa do niego, ale wczoraj widocznie zabolalo. [/QUOTE] Taaaa niewzruszona, zaraz po cyknięciu zdjęcia zwiała Ciągle wyciągam młodemu futro złapek, a ona i tak się koło małego kręci.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dyńka to był hicior, dobre 10 minut kombinował jak zrzucić ją z krzesełka ![]() Jak się Igi czuje? Cytat:
Cytat:
![]() Pożarłam się dziś z mężem, od rana się do niegoo nie odzywam. Michaś po południowej drzemce obudził się strasznie rozmemłany, wszędzie źle, płakał. Odciągłam katar, dojadł i dalej w kimono. Pójdę piec chleb, coby jutro na śniadanie mieć. Zrobiłam też sałatkę z pieczonego buraka, wczoraj favę, tylko kto to pozjada |
||||||
|
|
|
#1765 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A krzyczy na jej widok? Tak "Ah!!"?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ejejejej co to za kolorowe półeczki????? Cytat:
Super! A wasze dzieci jak wstały? Miały gdzie się wspinać?? Czy i tak się wspinają, nawet jak nie ma gdzie?Cytat:
Cytat:
Mmmm zjadłabym, nie powiem. Chociaż miniaturka przeraża ![]() [QUOTE=hope01;42816456]:hej: Przeczytałam Was, przyznaje, ale nie cytuję. Dziękuje za pamięć (hje, evel, pstryczkowa )byłam na pasku, wiem, ale od piątku to ja nie wiem co się dzieje. Jak byłam w Krk, TZ dzwonił, Mały marud, beczy itp. Wróciłam i faktycznie. Okazało się, że katar go dopadł. Z nosa jak z rynny, nonstop kichanie. Temperaturka na stanie podgorączkowym. Dodatkowo na górnym dziąśle w miejscu gdzie pchają się ząbki zrobiła mu się chyba afta. Taka biała kreseczka,a ząb to nie jest bo nie czuć w ogóle, a jak on tylko smokiem sobie to urazi to płacz niesamowity Biedny mójDodatkowo ja dziś zaczęłam smarać i gardło zaczyna boleć, także i my dołączamy do chorowitków ![]() Angielski zdany na 3,5 poziom B2. Poległam na gramatyce tylko, no bo języka się nie uczyłam ostatnio przy Młodym. Jestem zadowolona mimo to bo na B2 poziomie zdać to super ![]() Bokeh pięknie wyglądasz ![]() Szaja, Evel 1oo lat ![]() Ja to samo Chora jak 150, Mała chora, TŻ mi średnio pomaga, głowa go boli Black-Powodzenia z interesem!!! I buziaczki miesięcznicowe dla Antosi, Darii i Oli!!! |
||||||
|
|
|
#1766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
Piszczy i pełza, a jak ucieka to taka zdziwiona mina. Jej, zdrowiejcie dziewczyny! Ale ze mnie osioł, przyłączam się do życzeń dla Evel i solenizantów miesięcznicowych! |
||
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje postanowienei nie jedzenia slodyczy poszlo sie je.bać;> wlasnie robie tztowi wuzetke
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Deli, ale jak robisz tżtowi, to znaczy, że Ty nie jesz
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Przecie musi spróbować jak wyszło
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Oj, to jeden gryz, to przecie nie grzech
![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- No, my idziemy na spacer, festyn u nas jest. Święto ziemniaka ![]() Wieczorem wpadnę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

miło mi to słyszeć 

za zebole
a druga fotka z dedykacją dla Cioci Illusion 

Jak już to tylko "baba"
To masz męża twardziela!

śliczny!!!!
Nic Jej nie będzie? 

)
Biedny mój