|
|
#1831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
na szczęscie mam psa któremu kudłacze nie lecą, a koty 3 amen.
|
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo, masz może taki sposób, jaki i ja - rajty po pachy? ![]() To się Weekend sprosi, mam znajomości, to będą za półdarmo ![]() No, czip & dejl i ci inni
|
|
|
|
|
#1833 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie, nie ma goraczki. czolko zimne Cytat:
|
|||
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, ja mam też kota i uwierz - w domu więcej jego sierści, niż moich włosów
A psa dawniej mieliśmy w domu (teraz na łańcuchu) i on w ogóle sierści nie zostawiał
|
|
|
|
#1835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Cytat:
dajesz przepis ! ;P
|
|
#1836 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym z domu nie wyszła Pieter uroczy przy tej nodze, pod maminą spódnicą Cytat:
![]() Cytat:
Co za okropność, co drugi bąbel chory.... Czytałam dzisiaj, że takie przeziębienie u niemowlaków, pociąganie noskiem to nawet 2 tyg. U nas by się sprawdzało....Cytat:
Cytat:
![]() Zjadłam kanapki z czosnkiem Nos mam zatkany to niech się inni martwią w nocy![]() Dziewczyny robiące zakupy w etesco, ile płacicie za dowóz?? |
|||||
|
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn ja też miałam kota u rodziców i wiem że zostawiają sierśc ale kurcze jakoś one są takie delikatne a psy to skaczą po ludziach szczekają ogólnie wszędzie ich pełno a kot to nawet czasem niewiadomo gdzie jest :Phahahah Hje, rajty po pachy
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42821875]ibum przez 3 dni lub nurofen przeciwzapalnie rano i wieczorem (bodajże 2,5ml), odciągać, psikać ew. nasivin baby 3x po 1 psiknięcie, calcium (dawka na opakowaniu), wit. C 2x po 5 kropli. Zdrówka!
[/QUOTE] |
|
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, śpi, je, śpi, je... A jak się go weźmie na ręce, to jojczy, żeby go puścić. I jednak koty mają ten plus, że mrrruczą |
|
|
|
|
#1840 |
|
Rozeznanie
|
Hej, odzywam się znów raz na pól roku
. Nie wiem co robię nie tak, ale ciągle nie mam na nic czasu. Dzisiaj udało mi sie zainstalować wizaż na tel, więc może będę w końcu na bieżąco. Całusy dla wszystkich maluchów od kubusia, zdrówka dla podchorowanych. My u dziadka nocujemy bo trochę demontujemy łazienkę - pięta mi wpadka w brodzik jak się kąpałam i dziura się zrobila😈. Sent from my RM-825_eu_czech_397 using Tapatalk
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze, martwie sie bo praktycznie przez 3 dni mnie nie bedzie, tzn bede wracac bardzo pozno. mam nadzieje ze mama z mezem jakos sobie poradza z malym
|
|
|
|
|
#1842 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jaaaaaaaa uwielbiam jąąąąąą, ona tu jeeeeeeest i tańczy dla mnieeee... na nanananaaaaaa ![]() ![]() masz takie znajomości mówisz? jak bedzie dobra tugeza to zagrają za darmoszkę tyle babek będzie ![]() ![]() Cytat:
![]() dobranoc
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Pola miała kiedyś katar chyba przez 4 tygodnie. Ale nie lało jej się ani nic, tylko po prostu taki suchy, zapchany nosek miała. ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Ale dużo człowieków przegląda wątek
|
|
|
|
|
#1844 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie wieczorkiem, przyjaciola pojechala, tesciowa tez, mala chyba za duzo wrazen, od 14 do 21 nie spala, byl juz koszmar, wycie i wyrywanie sie, gryzienie itp ... w koncu padla ... pozniej pocytuje ...
Mam pytanie ... moj tata przywiozl mi kure wijeska, musze ja poporcjowac i teraz nie wiem umyc ja przed tym, czy nie, jest oskubana ... ale ma stopy nie uciete ![]() Kure bede mrozic i nie wiem czy myc przed tym ...
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja-kurna dziewczyno minęłaś się z powołaniem,powinnaś być lekarzem
![]() Nie jeden lekarz jest cienias przy Tobie Sylwietta-kochana jesteś Nie ogarniam się ostatnio. Czas mi między palcami ucieka i ciągle mi mało dnia. Wstaje o 7 i nie wyrabiam mimo to. Oskar ostatnio przesypia całe noce (znaczy mleka nie pije ale upomina się o smoczek) i wczoraj zrobił mi pobudke o 6;10 a dziś o 5;40 Co tam jeszcze... Aaa jak go usypiam i nuce lub śpiewam to on nuci razem ze mną próbuje mnie naśladować i tak sobie mruczymy jak te żubry-na zmianę Laurko-zupełnie nie ma czym się chwalić. Po prostu ogarniamy burdel który zrobili rodzice-ale do luksusu będzie jeszcze daleka droga. Black-trzymam kciuki za wasz interes ![]() Hope-wielkie brawa i szacuneczek za egzamin ![]() Silver-zdrówka dla malutkiej ![]() Cała-pilnuj dobrze grzędy i już nie uciekaj bo Charlizz sama nie daje rady
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
|
|
|
|
#1847 |
|
Lurker ;)
|
Mamy opieke, babcia sie zgodzila
U mojej mamy dzis ziemniory, kotlety i surowka, nigdy nie robilismy dwoch dan.
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Moje pachy co prawda rajt nie widzialy, ale okolice cycochow a jakze
![]() Grubas moze nie, ale tluszcz z brzucha moglby pojsc tam, skad przyszedl!! A czosnek kocham miloscia bezgraniczna ![]() Zapach tez, takze niestraszna mi jestes
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-09-15 o 22:04 |
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
|
|
|
|
#1850 |
|
Konto usunięte
|
No to sobie pooglądałam
![]() http://dzieciologia.blogspot.com |
|
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja czosnku nienawidzę A sos czosnkowy uwielbiam |
|
|
|
|
#1852 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
Little,
Szaja, tak oglądam, i stwierdziłam, że zdecydowanie Yae powinna powinna być na miejscu tego dziecka
|
|
|
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zjadlabym cos polane sosikiem ![]() Np calzone
|
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
A co to
![]() Mnie by fryty wystarczyły ![]() Wujek gugl jak zawsze pomocny - jednak nie jest ze mną tak źle i wiem co to, tylko nie wiedziałam, że tak się nazywa
|
|
|
|
#1856 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Taka słodziutka buzia <3 A powiedz, jej nie przeszkadzają spinki? nie zdejmuje i nie próbuje zjeść? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A my dziś ma obiadku u mojej mamy. Tak się bawi moje dziecko... I w klubie fota rodzinna. |
||||||
|
|
|
#1857 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
mi by wystarczyła grzanka z masłem i czosnkiem. btw już od tygodnia tylko tym się żywię Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1858 |
|
Zadomowienie
|
Witam się wieczornie
![]() Myślałam, że po weselu czas zacznie płynąć wolniej a tu nici we wtorek jak goście się w końcu rozjechali zabraliśmy się za dokończenie przeprowadzki i można powiedzieć, że większe gratu już wszystkie przewiezione została już "tylko" drobnica ![]() Na początek dużo zdrówka dla pochorowanych maluszków mamusiek i tatusiów Najlepsze życzenia urodzinowe dla Evel i spóźnione Sto lat dla Szaji Kilka dni temu była gorąca dyskusja mam zwłaszcza kp i koszmarów nocnych naszych bąbli, nie byłam świadoma, że nas aż tak dużo :/ Lady pisałaś, że to może coś z pogody, mi to się jednak wydaje, że najwięcej mają tu do czynienia nerwy, stresy rodziców. Przynajmniej u nas takie powiązanie widzę. My do wesela mieliśmy najbardziej stresujący, intensywny, przewracający życie do góry okres w swoim życiu, narodziny dziecka, poszukiwania mieszkania, wykańczanie, przeprowadzka i na to wszystko organizacja wesela, po weselu od razu atmosfera zrobiła sie mniej stresująca i co na to brzdąc? Z dnia na dzień odeszły w zapomnienie nocne histerie, które u nas nie były etapem czy ząbkowaniem bo trwało to od urodzenia. Owszem, budzimy się kilka razy w nocy, ale w tych kilku się zamykamy, Nie chcę zapeszać, ale mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej Był też temat ochoty na imprezowanie, powiem wam, że tydzień temu- moje wesele to było równocześnie nasze pierwsze wieczorne wyjście bez dziecka i ja troche jak zerwana z łańcucha do obiadku triumfalnie ogłosilam, że się bawię dzisiaj na całego hulaj dusza! i kielicha przechyliłam pierwszego, drugiego...i to by było na tyle po tym drugim stwierdziłam, że jednak starczy i do rana chce być trzeźwa, żeby małego UU i koniec końców pod koniec imprezy zaczełam kombinować od kogo by tu kluczyki do auta wziąć, żeby jak najszybciej do domu do małego dojechać. Zabawnie to musiało wygladać, bo na sam koniec małż mnie zdeptał i zerwał mi guzik podpinający tren, więc jak wsiadałam do auta to musiałam się tą swoją slubną kiecą owinąć,żebym mogła sprawnie pedałami operować ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42822808]No to sobie pooglądałam ![]() http://dzieciologia.blogspot.com[/QUOTE] Super te zabawki światowe, może na tym chińskim allegro można je powychaczac? ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- kurcze mam nadzieje, że moje kolejne dziecko to będzie dziewczynka bo też bym chciała takie słodkie kity robić |
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poki co musi mi wystarczyc tost z serem zoltym, czosneczkiem i ketchupem ![]() Juz go popchnelam pierniczkiem
|
|
|
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ezzo,
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

amen.

)

Nebulizacje fajna sprawa. No i maść rozgrzewającą Pstryczku bardzo polecam, na stópki, klatkę i plecki.

bo Charlizz sama nie daje rady

A sos czosnkowy uwielbiam