|
|
#2011 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
O, tak jak i my. Widzę, że u mnie było bardziej lajtowo. Udałam, że śpię i młoda zasnęła po pół godzinie
![]() Cytat:
![]() Tak, zdecydowanie najlepszy, dlatego u nas był aż 5 lat, choć normalnie powinien 3 ![]() Do tej pory przyjeżdża na jakieś imprezy i do rodzin, z którymi najlepszy kontakt miał ![]() Ale sprostuję od razu, nie wiem czemu zagmatwałam, ale on pochodzi z miejscowości tż, jego dalszym sąsiadem był. A najlepsze, że proboszcza też stamtąd mamy, a nie lubili się jakoś specjalnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wszyscy mówią, że nerwusik po rodzicach ![]() Meneq, Ty zaklinaczu siuśków Cytat:
![]() Cytat:
Ona najwięcej czasu spędza z Tobą, więc się do Ciebie przyzwyczaiła, a jak widzi inną twarz, to reaguje inaczej. Jakby Ciebie cały dzień nie wiedziała, cieszyłaby się tak samo ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2012 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I zupa dyniowa rozgrzewająca, na taką pogodę jak mamy teraz, Jutro robię, z grzaneczkami.Cytat:
ile w tym prawdy ![]() Cytat:
Aaa mężulo mnie wkurzył, bo w niedzielę o 5 rano młodzież się obudziła, a ja nietomna chciałam żeby zasnął jeszcze i do cyca chciałam prrzystawić No ale Michaś miał inny plan i mnie dziabnął Zaniosłam delikwenta mężowi i mówię mu że koniec z karmieniem piersią to się wkurzyłam i dopiero dzisiaj w miarę normalnie do niego odzywam mimo że skruszony mi cały dzień dogadza i słodzi. Nie będzie ze mnie cholernej mleczarni robił na siłę, jak stwierdzę że koniec cyca to ma to szanować i koniec! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Lenova, pod wieloma punktami z Twojej listy mogę się podpisać. Ewik, nie gadaj bzdur! Michał jak ze mną tylko jest to się zwyczajnie nudzi po jakim czasie i marudzi, jak moja mama przyjdzie to jest szał! Ale jak ja gdzieś wyjdę i po 2h wracam to widzę radość i wyciągnięte do mnie rączki. Twoje dziecko kocha Cię najbardziej na świecie! |
||||||||||
|
|
|
#2013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dzięki dziewczyny
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2015 | ||||
|
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42827581]
większość chorób i pasożytów przenosi się nie tylko na zwierzaku - pasożyty na człowieku lub (jaja glisty na przykłąd) w powietrzu, pchlę można na ubraniu przenieść, bakterie też.[/QUOTE] i to mi sie podoba taka tresciwa odpowiedz. chyba zmienie swoje nastawienie a bynajmniej postaram sieCytat:
po 2 - super prezent dla tz napewno zrobie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2016 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tak na rachu ciachu, bo Julas coś się z płaczem budzi
![]() jakajakaja, pytałaś o zęby (to chyba Ty byłaś nie? ) u nas te 4 jedynki szły praktycznie na raz wszystkie i sie Julas namęczył niestety ![]() Bokeh, piękny prezent dla TŻ ![]() marsi, brawa dla M. za usypianie ![]() już widzę jak tam żeś się trzęsła pod drzwiami od sypialni ![]() ![]() ewik, nie opowiadaj smętów. Jesteś dla Domci całym światem. A jak teraz z nią wiecej pobędziesz to sama się o tym przekonasz i odbudujesz relacje, które wg Ciebie się "popsuły". Ja i tak uważam, że Dominisia Cię Kocha i wcale nie jest tak źle jak mówisz- wymyślasz coś ![]() co do mamy silver, to też uważam, że powinni zawalczyć o jakieś odszkodowanie od takich partaczy coś jeszcze chciałam, ale zapomniałam. Jak słoń Tomasz Trąbalski
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Właśnie uspałam małego i padam na pysk,tak mnie kręgosłup i kark boli od tego klocka że łolaboga... Jutro jadę do dentysty-a tak mi się nie chce Dzisiaj kawałek od mojego domu był wypadek. Trójka młodych ludzi uderzyła w drzewo. Stan wszystkich krytyczny,reanimowali i przewozili do szpitala u nas. Ale stan chłopaka był na tyle poważny że przysłano helikopter z Gdańska i czekali na stabilizację bo nie wiadomo czy warto go było zabierać czy umrze w drodze do szpitala. Jak zakończyła się ta sprawa nie wiem ale bardzo mnie to przybiło
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, no i oprócz pobudki o 23, była wyżej wspomniana o 3, na hulanki i swawole
, potem o 7.I przez cały dzień Pola miała tylko dwie drzemki 20 minutowe, a naprawdę miała dobry humor, W OGÓLE nie płakała, tylko czasem marudziła (znudzona, głodna), a tak to bez przerwy gadanie, śmianie No i muszę powiedzieć, że dzisiejszy dzień był chyba przełomowy, przynajmniej troszkę 1. Ewidentnie było widać, że chce usiąść, tylko nie mogła złapać równowagi, bo główka do tyłu ciągnęła, a nóżki nie mogły utrzymać. No i przyznaję, przytrzymałam ją za nogi, a ona bach! oparta na rączce podniosła się i usiadła 2. Mamy trochę podniesiony piekarnik nad podłogą, a wdziała w nim odbicie mojej mamy. No i tak do góry, do góry się ciągnie, aż dosłownie na 3 sekundy, ale jednak! była w pozycji do raczkowania, na czworaka 3. Potem tak ze 3 razy, takie mini mini, ale też jednak! były zauważalne ruchy Dżejkoba 4. A na koniec chciała butelkę, myślałam, że do zabawy. Dałam jej, a ona siup, do buzi i pije! Już kilka razy tak było, ale raczej na zasadzie "robię to, ale nie wiem po co i jak", a tutaj pełna świadomość, pije, wyciąga butelkę, ogląda, znowu buziala i tak w kółko Jeden dzień, a tyle nowych rzeczy Chyba naprawdę zacznę wierzyć w skoki.
|
|
|
|
#2019 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
marsi brawa dla Tż
![]() Cytat:
Cytat:
![]() chociaż jak teraz moi Rodzice Ją noszą to i tak szuka mnie, czy jestem gdzieś w pobliżu. słodkie to jest ![]() [/QUOTE] Cytat:
Cytat:
![]() dobrze Mężą usadziłaś ![]() Cytat:
Cytat:
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-09-16 o 21:25 |
||||||
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które oglądają Devious Maids - widziałyście najnowszy odcinek?! Aż mnie serce zabolało przy końcówce.
A tak w ogóle, to bardzo podoba mi się postać Evelyn Powell - biedna, udręczona kobieta, jest przy tym fantastycznie zimna i wyniosła. |
|
|
|
#2021 |
|
Zadomowienie
|
jestem
przepraszam, że mnie tak mało, ale nie nadążam za Pietrem ![]() Poza tym, że mały ma niezły motorek w dupce to wsio ok Nocki jeszcze nie idealne, ale już lepsze Jutro idziemy na zajęcia na basenie, ciekawe jak syn mój zareaguje 100 lat dla kochanej Szaji Zdrówka dla Dari, dużo cierpliwości dla Silver, dasz radę kochana Buziaki dla wszystkich zakatarzonych dzieciaczków ![]() Za nowe umiejętności i skończone miesiące
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
Oby mama Silver jak najszybciej doszła do siebie
I też uważam, że powinni walczyć o odszkodowanie, bo gdyby tamte cwele nie s☠☠☠☠☠☠☠iły roboty, to by teraz nie było problemu Mała, masakra Pamiętam, jak dawniej mieszkaliśmy w samym centrum wsi, przy samiutkiej A4, to nieraz się naoglądaliśmy takich rzeczy, że do tej pory mi w głowie siedzą
|
|
|
|
#2023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale podoba mi sie ten serialos
|
|
|
#2026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to sie wyrabia.... ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2027 |
|
Zadomowienie
|
Mam chęć luknąc na ten serial, tylko nie wiem jak ja czas na niego znajdę
Zaraz się chirurdzy zaczynają to niema bata muszę oglądać ![]() A zapomniałam napisać Piotr dziś wlazł sam na kanapę ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Hje, dla Polci, jeszcze chwila i będzie śmigać a Ty za nią ![]() Ania, piękne zdjęcie Lilci, cudowna ona jest
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ogarniam, co się dzieje z ludźmi
|
|
|
|
|
#2030 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawe jak tam Ellmi po weekendzie z Tż ?
|
#2031 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
popatrz na ceny zabawek FP na przykład - wcale nie są niskie a jak woda idą Cytat:
międzynarodówka ![]() Cytat:
Cytat:
cudne hasło Cytat:
to po prostu nasza historia, nie da się wymazać, co nie znaczy, że trzeba żyć w nienawiści Cytat:
![]() Agu mi się pochorowała |
|||||||
|
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez chirurgów oglądam, uwielbiam ten serial <3<3 zdrówka dla Agu;* aj, głodna jestem.
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
Też o tym pomyślałam, niech się szybko odezwie
|
|
|
|
#2034 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42839996]
![]() myślę, że tak popatrz na ceny zabawek FP na przykład - wcale nie są niskie a jak woda idą międzynarodówka ![]() cudne hasło no i co? to po prostu nasza historia, nie da się wymazać, co nie znaczy, że trzeba żyć w nienawiści [/QUOTE] ojej zdrowka dla Agu wiem, wiem tylko wolalabym wychowywac swoje dziecko w ojczyznie tam nigdy nie bedziemy u siebie hje dla corci
|
|
|
|
#2035 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
to ucz od razu tyłem schodzić ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Sarah, no niestety, ale takie czasy, pomyśl, że dla dziecka lepiej być poza ojczyzną a mieć co jeść
|
||
|
|
|
#2036 | |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42839996]
![]() Agu mi się pochorowała[/QUOTE] Biedna Zdrówka![]() Cytat:
Pierwsza ekipa z Izzy i Bambim była najlepsza ![]() Ale mi się sąsiedzi nad głową tłuką ![]() Macie mojego misa : http://www.youtube.com/watch?v=6uIV6...ature=youtu.be
|
|
#2037 |
|
Konto usunięte
|
Meneq, to genialne!
http://designdladzieci.blogspot.com/...rchitects.html a na tym bym sama szalała! http://designdladzieci.blogspot.com/...la-dzieci.html |
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Insolito, o nie mogę
![]() |
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Insolito Ależ on jest słodki
![]() piękny uśmiech, a jak podskakiwał przed oballem super Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2040 | |
|
Zadomowienie
|
I teraz sobie wyobraź, że mamy tak od 5 rano do 19 wieczorem, z trzema małymi przerwami tyko na sen bo jedzenie też w biegu
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
Dziękuję A on sobie tak skacze bardzo często, jak już nie wie co wymyśle to przecież nie będzie się w miejscu zastanawiała co teraz ma spsocić więc sobie czas umila brykaniem
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

ciosał u Was słlownictwem i chamstwem?
u nas tak ale i tak go lubię, najlepszy jaki był 

Nie mam zupełnie na nic czasu, Domcia jest strasznie wymagającym dzieckiem - trzeba non stop się nią zajmować, inaczej jest marudzenie.
Domcia nie lubi ze mną siedzieć sam na sam. Jak tylko ze mną zostaje to zaczyna płakać. A jak tylko ktoś przychodzi, czy to TŻ czy mój tata to od razu humor jej się poprawia, przestaje płakać i zaczyna się uśmiechać i cieszyć. Co ja robię nie tak? Dlaczego własne dziecko mnie nie lubi? ;(
Ona najwięcej czasu spędza z Tobą, więc się do Ciebie przyzwyczaiła, a jak widzi inną twarz, to reaguje inaczej. Jakby Ciebie cały dzień nie wiedziała, cieszyłaby się tak samo 

ile w tym prawdy 
winowajczynię :/

I też uważam, że powinni walczyć o odszkodowanie, bo gdyby tamte cwele nie s☠☠☠☠☠☠☠iły roboty, to by teraz nie było problemu
Zaraz się chirurdzy zaczynają to niema bata muszę oglądać 

super