|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() neti no nie widać fotek |
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
|
|
|
|
#1893 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Dzień dobry
![]() My z Hanią już u Rodziców. moja Mama pojechała dzisiaj na zieloną szkołe, ale nie mówiła mi bo może bym nie przyjechała ![]() jutro wraca na szczęście. nadrobiłam Was, ale już nie cytuję.. zdrowia dla wszystkich Mamuś i Dzieciaczków a hope gratuluję zdania ![]() Dziewczyny jak podjecie zwykłą kaszę manne? bo ja miałam do tej pory taką błyskawiczną z bobovity, ale mi się skończyła. tzn chodzi mi o gotowanie jej
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-09-16 o 08:30 |
|
|
|
#1894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pierwsza miłość ![]() wczoraj siedziałam do 1 żeby Was nadrobić gaduły ale dopiero dzisiaj piszę ![]() z tego, co pamiętam przede wszystkim zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków, Was mamusie i dla chorych tż (chory tż jest gorszy od chorego dziecka, cały czas tylko "mam temperaturę", "słabo mi", "ale mam straszny kaszel/ katar/ból głowy", "zrób mi herbatę", "podaj pilot, ja nie mam siły wstać") gratuluję wszystkich nowych umiejętności (chociaż najbardziej rozwaliła mnie Blanka fewciowa i jej spanie na siedząco), ząbków, "kasowników". , jedzenia nowych rzeczy i w ogóle jedzenia pisałyście o tradycyjnych niedzielach... w domu u moich rodziców i teściów tak jest tzn w niedzielę dwa dania: rosół a na drugie ziemniaki z mięsem, najczęściej kurczak albo kotlet smażony ewentualnie jakieś mięso duszone. U mnie nie ma takiej tradycji ale zawsze w niedzielę staram się, żeby były dwa dania i drugie jest takie bardziej wypaśne, z tym że ziemniaków raczej z tż nie jemy raczej kluskowi jesteśmy oboje ![]() był też temat chodzenia na imprezy, ja nigdy nie byłam jakaś imprezowa więc pewnie nigdy nie będę ![]() co do używanych zabawek, jeśli wiem po kim to jak najbardziej, chociaż większość i tak mamy nowych, które dostaliśmy jako prezenty ![]() więcej nie pamiętam, przepraszam ![]() my byliśmy na weekend u t. i zamiast odpocząć to zmęczyłam się psychicznie.... ehhhhh...... dobrze, że tym razem tż moją stronę trzymał, chociaż nie obyło się bez spięć z t. |
||
|
|
|
#1895 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Mężuś właśnie pojechał do pracy, bedzie dzisiaj dopiero około 18 dodatkowo jesteśmy uwięzieniu w domu bo wózek pojechal razem z nim w bagazniku. Kawalerka którą wynajmuje znajduje się nad restauracją i wejście znajduje się od zaplecza - boze jakie tutaj się zapachy pyszne unoszą-. Nie wiem czy pisałam ale aktualnie Bartuś waży 8800 i na 2 ząbki (dolne jedynki).
|
#1896 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1897 |
|
Lurker ;)
|
9:30 a ja umylam gary, poodkurzalam i umylam podloge w kuchni.
|
#1898 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
również jestem za Witam się ![]() Noc jakoś przeżyłam a jeszcze tyle przede mną wpadajcie na tugeze to będzie mi raźniej ![]() Ide zacząć robić obiad, bo t. nie ma, więc trzeba kuchenne obowiązki przejąć ![]() miłego dnia życzę i do zobaczenia wieczorem- wtedy będę miała czas, żeby Was poczytać i popisać, aha, Lady Ty uważaj, bo ja nie wiem jak taka kontuzjowana na tugeze wpadniesz.
|
|
|
#1899 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Mowiłam wczoraj że mnie bierze choróbsko no i w ciągu jednej nocy rozłożyło mnie na łopatki ![]() Blanka urządziła sobie 2godzinną zabawę w nocy od 1 do 3 musiała pełzać, wstawać, siadać i w ogóle ćwiczyć wszelkie umiejętnośći, akurat w nocy ehhh.W ogóle dziękujemy za komplementy Blankowe ! Debrah pytałaś o spinki,to Blance nie przeszkadzają tylko podczas zakładana muszą ją czymś zając żeby nie zauważyła a potem jest ok. Śliczna Amelka <3 Bokeh ale Hania to spryciula ![]() Brawa dla Yae za rozszerzanie diety ! ![]() Szaja dzięki Ci za linka, teraz jak tak czytam to sporo rzeczy pasuje stamtąd do mojej bratanicy no i ku mojemu przerażeniu do Blanki też ...ale to może kwestia wmawiania sobie.Hope powodzenia w łapaniu siuśków i za pomyślny wynik.Ale sobie żeście tugeze wczoraj urządziły ho ho |
|
|
|
#1900 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
No to tak: Ola wstała o 7:30, teraz śpi od 9 już. Bidulka straszna, kaszle, idę dziś z nią do pediatry,bo strasznie się boję żeby coś poważnego się nie rozwineło Dziewczyny, kupiłam dziś sobie wedlowskidm wafelki torcikowe, o ja głupia jaki to był błąd, Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Cytat:
Ech .. kurna ale mam sajgon na chacie.. wieczorem zaczelo leciec z rury w kuchni pod zlewem, czekam na tescia ;// a mam taki sajgon przez to ech.. Amelka marudzi a ja nieuczesaana taka ;/ i juz rasie... A i Amelka ma chrypke;( co na chrypke... boje sie ze ja rozlozy;/
|
|
|
#1902 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Deli, nie chcę Cie straszyć ale u nas też zaczęło się od chrypki w czwartek i jest kurde coraz gorzej!
Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurna:/
|
|
|
#1904 | |||
|
Raczkowanie
|
No widzę że moje majty zrobiły furorę na wątku. Ja tak mam - czasami jak coś palnę to chowajcie się narody
![]() Moje dziecko powróciło chyba do starych nawyków i najgorszy ból wyrzynającego się ząbka za nami ale było cięzko!!! Ja wyłam w kuchni on w łóżeczku z tej bezsilności bo spać nie, jeść nie, rączek nie !!! tyle dobrego że nie dopadła go ani sraka ani gorączka (tej się boję jak ognia) Ale chyba idzie druga jedynka dolna ?! to możliwe by w tak krótkim odstępie czasu to się działo?? A pisałam że WAS KOCHAM MOJE WIRTUALNE PRZYJACIÓŁKI ?? taki mam dzień sentymentalny. Pogoda? A to dedykacja dla wszystkich bobasów - tak zasypialiśmy za niemowlęcia ![]() http://www.youtube.com/watch?v=KBm0-IKvs1I Cytat:
I tym sposobem jest nas dwie hihihihiA ja uważam że masz sporo tych sówek ale jest to tak słodkie i kochane że w żaden sposób nie zmieniaj się!!! jedne kochają hello kity, inne kubusia puchatka a ja niebieski i beżowo-brązowy kolor czerwieni nie uświadczysz u mnie hehehehO to to potwierdzam Rewelacja i one tak jeden po drugim poszły? Cytat:
proszę częściej ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1905 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
klaski;kupowal am Agu te, które dobrze się dało czyścić, czyli plastik na przykład. FP jest nie do zdarcia raczej ![]() Cytat:
Cytat:
_------- Meneq, w domu pooglądam dzięki ;*
|
|||
|
|
|
#1906 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=meduzza;42816765] W życiu by mi to do głowy nie przyszło [QUOTE] A widzisz taką fantazję mam Lecę na spacer i zakupy bo malizna już się obudziła Do potem papapapa |
|||
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Amelka usnela mi sama na kolanach, sluchając na full piosenki M. Cyruss we can't stop hahah moja malutka. Dzisiaj chcialabym ogarnać rzeczy małej od noworodka, moze jakies wystawie na all. Btw. Mam 4 kurteczki chłopiece na rozmiat 74. Później Wam pokaże może któraś z Was będzie chciala
dostałam tam kiedyś, jak jeszcze nie było wiadomo czy dziewczynka czy chloopaczek;pa bym zapomniała, jak ja spiewam, albo leci muza i spiewam to i Amelka sobie spiewa tak otwiera buzke i aaaaaaaaaaaaaaaaaaalalala <3<3<3 o a tu moja malizna bule sobie ciamcia;p
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-09-16 o 11:02 |
|
|
|
#1908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
hallo !!
ja dalej w piżamce dziecie śpi ale pewnie już niedługo dziś tżbokeh ma ur ale poszedł do pracy szkolić nowych pracowników ale może wróci wcześniej![]() No i to tyle, dziękuję za uwagę.....
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny..ja mam taki kombinezon..uprany ale nigdy niezalozony...w sam raz na jesień...dla dziewczynki też pasuje- tj. rozm.74, cool club, dla Antonia jest ciut ciasny teraz-nie mogę odzalowac bo jest super-ma wywijane rekawy i nogawki tak ze rączki i stópki szczelnie można zakryć..jakby co oddam za 2 paczki mokrych aliesowych chusteczek z lidla..szkoda mi sprzedac komuś obcemu na all..bo naprawdę jest super.
http://www.google.com/imgres?imgurl=...ed=0CBQQrQMwBQ
|
#1911 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry! |
|||||
|
|
|
#1912 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I dla Amelci tez zdrówka ! [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42827581] Nie wmawiaj sobie, bo córa jet połowę młodsza. I wiele dzieci jest niespokojnych, ot tak, a nie z powodu choroby. [/QUOTE] No ja wiem, ale zawsze jak o czymś czytam to z moją B.porównuje ;/ Cytat:
I mamy takie same legginsy ![]() Cytat:
ja również w piżamce ![]() Właśnie dziewczyny ja mam takie pytanie: czy oprócz mnie jest jeszcze mama której dziecko jest takie bardzo nerwowe ? - potrafi ze śmiechu w seknde przejśc w dziki płacz -jak płacze to napina całe ciało, że nie sposób przytulić -o tym że krzyczy już pisałam wcześniej , no ale dla przypomnienia dodam że zamiast gaworzyć to krzyczy i ma z tego wielką radość. -podczas ubierania,przewijania, wycierania po kąpieli napina ciało że nie ma możliwości jej zgiąc -podczas zabawy jak coś jej nie pasuje to płacze -przy próbach nowych umiejętności beczy jak jej coś nie wychodzi i rezygnuje z tego. -przy zasypianie trzeba się nagimanstykować by uśpić bo się denerwuje i wpada w coraz większa furię gdy nie możę spac No i tyle. Jesli jest jeszcze ktoś kto ma takie dziecię to powiedzcie- jak sobie radzicie z takim dzieciem??? Ale pomijając to wszystko i tak jest mega kochana i na ogól rozchichrana ![]() z nosa mi leci jak z kranu buuu |
|||
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Hello,
u nas troszkę lepiej,mały nie gorączkuje za to teraz leci woda z dupy ![]() i to wszystkim ![]() na dodatek już wiem skąd ten wirus- tatuś chrzestny Leo przechodził go z całą swoją rodziną a my byliśmy u nich na obiedzie tego dnia jak z wakacji wróciliśmy,ech..... mały nadal nie ma apetytu, wczoraj zasypiał chyba ze 3 h i to już się przewracal na podłodze- przy cycku nie, na rękach nie, w łóżeczku nie, była chyba 23 jak padł wiem wiem jestem wyrodna matka ale musiałam wyjsć na troszkę z domu, przyszłam do biura na parę h, bo byłam już bliska obłędu, 3 chorych chłopów ![]() i to ten najstarszy doprowadza mnie do szewskiej pasji aż chce się pracować![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42822808]No to sobie pooglądałam ![]() http://dzieciologia.blogspot.com[/QUOTE] kurde ale superowe może kiedyś meneq się nad nami zlituje i zrobimy u niej zbiorowe zakupy ja tam byłabym chętna![]() poza tym kochane: hope, gratulacje - za wszystkie zęby ![]() - za siadanie i wstawanie ![]() -za dzielnie pochłaniane łyżeczki ![]() - za grymasy w nocy ![]() - za skończone miesiące chyba nie dam rady Was nadrobić ale obiecuję do czasu zalagodzenia sprawy na poligonie zaglądać ![]() Delicjanka nie byłam jeszcze na poczcie bo nie mam nawet jak
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-09-16 o 11:27 |
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=wyy6x...ature=youtu.be Hania w pogoni za piłeczką
![]() Debrah zgadzam się ! zgłośmy ją ! ![]() Hmmm Lenova, Hania czasem tylko napina nózki albo rąckzi przy przebieraniu tzn nie da się ich zgiąć. W ogóle Hania jest taka... wyloozowana, w sensie że jak chce to się do kogoś uśmiechnie jak nie to nie wystarczy ją trzymać i coś tam pokazywać, albo ona słucha jak ktoś rozmawia, nie jest taka że zaczepia wszystkich i się do nich hihra np. Ogólnie jedynie co to bardzo lubi być rano z nami w łóżku wtedy jest taka mega kontaktowa a w ciągu dnia raczej taka outsiderka ![]() Nie wiem czy to dobrze czy źle...
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam do oddania, jak cos to piszcie na priv.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-09-16 o 11:39 |
|
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
|
|
|
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dotychczas Kuba mial uzywane jedynie po mojej siostrze, takze pewne "zrodlo". I tak sobie mysle czy by nie kupic mu czegos z ogloszenia, bo ceny nowych mnie z lekka szokuja
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-09-16 o 11:43 |
|
|
|
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Meneq ja myślę że tak. Sama bym taki sklep otworzyła.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak myślę, bo fajne mają zabawki, zalezy potem tylko ile by to powychodziło w przeliczeniu na PL z wszystkimi opłatami cło itp?
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

a jeszcze tyle przede mną 

za pomyślny wynik.

klaski;
Dziś zrealizowaliśmy już pierwsze zamówienia.

aż chce się pracować