|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł? | |||
| Trzy miesiące prawie mam, już niedługo w kość Wam dam! VII-VIII cz. 2 |
|
2 | 16,67% |
| Skok nawiedza moje dziecie niech idzie precz na swoje śmiecie! VII-VIII cz. 2 |
|
1 | 8,33% |
| Czas to śmiechów i gugania, a wnet diety rozszerzania. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013. |
|
6 | 50,00% |
| Nasze dzieci to istne aniołki! Tylko gdyby nie te skoki, nocne wstawanie i kolki VII-VIII cz.2 |
|
3 | 25,00% |
| Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Nie wiem ,czy widać to foto? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#2432 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Ja pisze sie na 56kg. Mam 169cm wiec bedzie w sam raz ![]() ja To co Chodakowska sklapel? Cytat:
To super!!! Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
OLCIA WOJTUŚ Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-09-16 o 20:36 |
||
|
|
|
#2433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Wrócił mąż i się dziwi czemu Mały płacze skoro jest po drzemce, ja nakarmiłam, a on przebrał po kupie i trzyma w ulubionej pozycji na rękach
) na 2 minuty ...długo nie wraca.. houston mamy problem? ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2434 |
|
Rozeznanie
|
Nie noo prawie 20 stron do nadrobienia to mnie przerasta
jak Wy znajdujecie tyle czasu?? ![]() Ma któraś z was ogród lub ogródek działkowy?? Wrzuciłybyście foty jak to u was wygląda cooo ![]() ![]() Bo chcę na wiosnę zrobić wypasiony ogród za domem z warzywkami, ziołami i kwiatkami - poszukuje inspiracji jak to ogarnąć :P U nas nudy prócz tego że była " ciocia" do Igorka i dostał drewnianą huśtawkę na potem w środę może w końcu bd to szczepienie..czekam jutro na telefon z przychodni ^^ dla potrzebujących mam ![]() ![]() A w załączniku Igor jak sie wygrzewał na tarasie w niedzielę :P |
|
|
|
#2435 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Cytat:
![]() Cytat:
Skylie obawiam się, że już za późno, bo budka zamknięta Młody już wykąpany i może śpi Jak on się dziś denerwował przy cycku ojejku jejku-za szybko mu mleczko leciało Nie wiem, co mam robić-odciągnąć i karmić butelką? On chce ciumkać dużo i wtedy mleko mu za bardzo leci, a on się denerwuje i krztusi ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
Bardzo ładnie się wygrzewał ![]() Zmykam nyny
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-09-16 o 20:47 |
||||
|
|
|
#2437 |
|
Zadomowienie
|
cholera jasna
moja mądra teściowa przyszła z wizytą o godzinie 19.15!!!! a doskonale wie że ja o tej godzinie karmie i kąpię maleństwo!!! to mi powiedziała że nie musi być dzisiaj kąpana bo babcia się chce nią nacieszyć i gadaj do głupiej teraz dopiero wyszła... zburzyła nam cały wieczorny rytm a dziecko zasnęło pół godziny temu w wózku i nie wiadomo co teraz robić
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Coś się podziało z apką w telefonie, więc wstawię Wam foty do klubiku - moja fryzura i jeden gratis (bo się nie mogę powstrzymać)
![]() No i od razu z kompa nadrobię zaległości klubowe ![]() Ach... no i smutna rzecz- jadę laktatorem, sysak tak mnie dziś pożarł, że ledwo chodzę, bo przy każdym kroku czuję cycki ;( |
|
|
|
#2439 |
|
Zadomowienie
|
mam tylko nadzieje że jak kiedyś wyląduje w więzieniu za zamordowanie teściowej to sąd jednak wymierzy mi łagodną kare z racji tego że to jednak była teściowa
|
#2440 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
to ja się pochwalę moim strzałem sprzed godzinki syn zasnął po kąpieli i jedzeniu w ciągu 5 minut !!! ![]() pewnie w takim razie zaraz się obudzi... |
||
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
ja siebie nie oszukuje i wiem doskonale, że nie będę ćwiczyła w domu
![]() zazdroszczę bym co potrafią regularnie i rzetelnie ćwiczyć w domu. ja muszę razem z grupą wsparcia ćwiczyć, dlatego chodzę na fitness
|
#2442 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ze starszakiem teściowie przyszli o tej porze w odwiedziny tylko raz.. potem mały był tak rozregulowany i marudny że masakra.. a po latach usłyszałam że nie dopuszczałam ich do wnuka. he he. jak chcieli się nacieszyć wnuczkiem to mieli przychodzić o wcześniejszych porach, po 18 nikogo nie przyjmowaliśmy.. i proponuję zrobić podobnie |
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;42839364]
to ja się pochwalę moim strzałem sprzed godzinki [/QUOTE]śliczne kwiatki
|
#2444 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
może wspólnie będziemy ćwiczyć... o jednej porze się nie da, ale każdego dnia tak nie wiem tylko jeszcze co to ten skalpel chodakowskiej i kto to jest ale zaraz "wygoogluje" ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- kwiatków niestety nie kupiłam
|
|
|
|
|
#2445 |
|
Zadomowienie
|
tak mnie nastraszyłyście tą opryszczką że nie będę mogła spać
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;42839529]
nie wiem tylko jeszcze co to ten skalpel chodakowskiej i kto to jest ale zaraz "wygoogluje" [/QUOTE]to taka pani z dziwnym brzuchem a ten skalpel to pewnie jakiś fat burning
"nie człowieka kocham mniej, lecz naturę bardziej" Edytowane przez lachryma Czas edycji: 2013-09-16 o 21:21 |
|
|
|
#2447 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
porównanie |
|
|
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;42839364]
to ja się pochwalę moim strzałem sprzed godzinki syn zasnął po kąpieli i jedzeniu w ciągu 5 minut !!! ![]() pewnie w takim razie zaraz się obudzi...[/QUOTE]wow sliczne |
|
|
|
#2450 |
|
Zadomowienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;42839486]ze starszakiem teściowie przyszli o tej porze w odwiedziny tylko raz.. potem mały był tak rozregulowany i marudny że masakra..
a po latach usłyszałam że nie dopuszczałam ich do wnuka. he he. jak chcieli się nacieszyć wnuczkiem to mieli przychodzić o wcześniejszych porach, po 18 nikogo nie przyjmowaliśmy.. i proponuję zrobić podobnie no to ja powiedziałam głupiej babie że teraz to my idziemy się kąpać a ta że wcześniej nie mogła bo pracowała do 19 i prosto z roboty jedzie i taka głodna ale musiała wnuczkę zobaczyć... nie widziała jej aż jeden dzień... i mi wciska że dziecko przecież nie musi być codziennie kąpane ble ble ble
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
ćwiczmy z tapl model!
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...zlo,98920.html
|
#2452 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=v1YlQv3IXu8 to co ćwiczymy od jutra ??? i będziemy się nawzajem dopingować i przypominać i kopać w d..upe... |
|
|
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo.
Dziekuje Wam dziewczyny Jak zawsze moge na Was liczyć i miec zrozumienie ![]() Nie cytuje bo nadrabialam z telefonu z Mr. Skokiem i ciezko było, a teraz nie pamietam juz wiele i nie chce nic pokickac. Mr. Skoku zasnął dopiero ok.4rano. Cudem spał do po 6. Najadl sie z jednego cycka. Kupnal se. Został przebrany i związany dostal drugiego cycka w nagrode, a nie prosil i o dziwo zasnął. Mysle sobie eeee pewnie 30min.i zaraz bedza oczy jak 5zl. Wiec wstalam i poszłam se hotdoga zrobic na szybko bo bylam mega głodna i rzuciły mi sie w oczy ogórki gruntowe i inne warzywa,które juz gnily w lodówce wiec ogarnelam lodówkę i na szybko zrobiłam malosolne. Skoku dalej spał wiec weszłam do niegdyś mojej i Tz sypialni (obecnie Tz śpi z kotem w komputerowym, a ja mam 1/4 łóżka. Synus kochany sie podzielił z mamusia. Pewnie ze wzgl.na łatwiejszy dostęp do cyckow) No i zaczęłam powoli sie układać z boczku. Skoku zaczal sie wierci wiec juz zaczęłam dumac,ktorego cycka tu dać,ale Skoku dalej spał. Ja zasnelam i obudzilismy sie po 3,5h Wiec trochę kimnelam na raty. Nie wiem skad ja biorę te siły. A Tz mowi do mnie , ze ale sie wyspal bo 12h spał i tylko po 6 rano wstał bo ja poszłam siku i Skoku sie rozwyl to Tz wstał wtedy. Mowie , ze dobrze, ze wstales bo go nakarmie i teraz ty go pilnuj i zabawiaj , a Tz spojrzał na mnie z mina,ktora mówiła chyba cie je.blo dziewczyno Miałam ochotę go zabić ![]() Teraz o dziwo Skoku tez szybko padł w bujaczku Juz wiem co mnie czeka w nocy. Ten Skoku to prowadzi nocny tryb życia patrzę ![]() My zaraz jedziemy do tesciowej Jeśli chodzi o wagę to ja nie wiedziałam, ze to jest wątek dla modelek,które zaszły w ciaze. Chyba tu nie pasuje bo ja w dniu testu wazylam 61kg przy wzroście 160 i fakt przytylam sporo bo na zimę zawsze tyje trochę. Normalnie waze odkąd jestem w Stanach 57kg. i to musze uważać na siebie. Moj Tz lubi kobiece kształty dość wyraźne wiec mu 61kg nie odpowiadało , on lubi jak jest teraz. Tylko mowi,ze trzeba nad brzuchem popracować i skora i bedzie super. Najbardziej uwielbia moje tłuste uda bo sa takie mieciutkie ![]() Obecnie waze 71kg i szczerze pewnie prędko na kp nie schudne. Mam nadzieje, ze będę mogła niedługo pocwiczyc bo naprawde czuje sie jak bym miała 70lat. Jestem polamana i z trudem sie ruszam. Kręgosłup mina doope wlazi. Mały jest juz tak ciężki , ze ledwo go podnosze. Oliath- świetny kawałek mebla dla cory Mam cos podobnego. Niestety nie mam juz sypialni zeby to wstawić ![]() dla potrzebujących i dla maluszkow za wizyty i egzaminy u lekarza.
|
|
#2454 |
|
Zadomowienie
|
a w ogóle to ja nie wiem jak taka tępa baba mogła urodzić tak normalnego człowieka jakim jest mój mąż
no ale jakieś geny na pewno mu sprzedała i gorzej jak dopiero z wiekiem będą się ujawniaćja się nie odchudzam i na pewno nie będę ćwiczyć bo te nerwy co przez teściową mam na pewno pomogą w utracie zbędnych kg chociaż takowych nie posiadam
|
#2455 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a może mały spokojnie pójdzie spać i nie będzie problemu..
|
|
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoją drogą mam uczulenie na osoby, które zamiast "usiąść" mówią "usiąsc". Normalnie plaga jakaś... |
|
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;42839732]aaa juz widzę...
http://www.youtube.com/watch?v=v1YlQv3IXu8 to co ćwiczymy od jutra ??? i będziemy się nawzajem dopingować i przypominać i kopać w d..upe...[/QUOTE] muszę powiedzieć, że ABT na jakie chodzę wygląda prawie tak samo, tzn ćwiczenia wzmacniające pokrywają się w 90%. to co dziewczyny, robimy wewnętrzną grupę wsparcia do walki z kilogramami i naszymi fałdami?
|
#2458 | |||||||
|
Rozeznanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42827391]A to my już dawno o tetrę :P Wręcz nazywam ją deserkiem, bo zawsze ją wcina po mleku
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Mój póki co ją trzyma w rączce, czasem ma ochotę chrupać słonika pluszowego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ogólnie apetyt spory ![]() Noo dużo rzeczy :P Cytat:
![]() Cytat:
byłby mniejszy wyrok ![]() Ja uciekam do łóżka dobranoc
|
|||||||
|
|
|
#2459 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Luksia- rany co za baba z tej teściowej :banghead:
En-ale przystojniacha z Tomusia Jak juz tak sie zwierzamy to ja taki kurdupel jak Neni Co do ćwiczeń to jak mnie odpowiednio zmobilizujecie to tez bede sie skalpelowac ![]() ![]() Tz oczywiście musial zostac dłużej w pracy, ale juz jedzie z moim Karmi ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2460 |
|
Zadomowienie
|
teso ja już chyba nie umiem być bardziej stanowcza bo bardziej stanowczym to oznacza już chyba tylko zamknąć drzwi na klucz i udawać że nikogo nie ma w domu ale to raczej nie zadziała o godzinie 19
![]() jutro Wam zdam relacje jak przeżyłyśmy noc a teraz idę zajeść nerwy bo przez nią nie jadłam kolacji bo jeszcze musiałabym się dzielić
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

) na 2 minuty
Lalę chrzcilismy na naszym slubie, gdy miala 1,5 roku
jak Wy znajdujecie tyle czasu?? 
dla potrzebujących mam 

a po latach usłyszałam że nie dopuszczałam ich do wnuka. he he.