|
|
#2041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Cytat:
![]() Ale najważniejsze że jesteś zadowolona ![]() Ja tam nie mam odwagi wbić się w krótką spódniczkę/sukienkę. auć ![]() Cytat:
Tak samo jak używanie 6 balsamów do różnych częsci ciała i 3 kremów codziennie rano i wieczorem... 'ten typ tak ma' - jestem nienormalna pod pewnymi względami ![]()
|
||
|
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może Ewcia
|
|
#2043 |
|
BAN stały
|
Kobitki z moim hula jest cos nie tak
za małe chyba -60 cm srednicy chyba że ze mnie taki ćmok , że nie umie się do niego zabrać Kurde-bratowa (ciężarówka ) mnie wykończy- kusicielka... do złego mnie ciągle namawia- lody z bitą śmietaną, serki, gofry.. okropna dziś już daje sobie sianka z żarciem ale od jutra spowrotem katownia ![]() chociaż brzuszki dziś porobiłam... |
|
|
|
#2044 |
|
BAN stały
|
hihi- ja katowałam kiedys swoje kudły prostownicą ale chyba zmadrzalam i teraz im nic nie robie
czesze tylko palcami jakie są widać na avatarze
|
|
|
|
#2045 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2046 |
|
xxyy
|
ja wcinam tiki taki ( takie czekoladki
), tata mnie tuczy ale co tam, nie zaszkodzi troszeczke
|
#2047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sliczne wloski masz Tak wogole dziewczyny prostujące wlosy - w zakladach fryzjerskich jest taki fajny kosmetyk, bardzo bardzo wydajny, chroniacy wlasnie przed zelazkiem. taki "psikacz" z Welli. Kosztuje okolo 50zl ale jest super wydajny i podobno faktycznie wlosy sie nie wysuszaja. A wiem to bo niedawno pytalam kolezanki, co robi z wlosami ze jej sie nie przesuszaja a od kilku lat dzien w dzien je prostuje. no i wlasnie tego czegos uzywa tak apropos
|
|
#2048 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mniaaaaaaaaam.... dziouchy ja dziś dopiero poszalałam ![]() całą paczkę piegusków- markizów wcięłam- deser lodowy- za namową tatusia i w ogóle szkoda gadać- za namową ciężarnej bratowej ale wlasnie poskakałam na skakance może chociaż 100 kcal się spaliło
|
|
|
|
|
#2049 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
ja słyszałam o osis + do prostowania włosków, że jest rewelacyjny- dość drogi- też koło 50-60 zł ale ponoć działa
|
||
|
|
|
#2050 |
|
♥
|
EWA jak bedziesz to prosze jakbys wiedziałą to napisz mi tutaj
![]()
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
wiiitam,
![]() Nie nadrabiałam WAs przepraszam, ale nie mma siły ![]() Chcecie fotki? :P
|
|
#2052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobne do deichamannowskich tylko droższe, bo 55 zeta Miałam dziś szkołę i musiałam coś tam sobie powtórzyć Ale tak wogóle ja lubie wcześnie wstawać Najlepiej mi się uczy właśnie wcześnie rano. Ma to swoje wady i zalety Np. teraz mi się oczki powoli zaczynają kleić Do tego oblałam kolosa na kórego się dużo uczyłam i mnie krew zalewa jak pomyślę, ze znowu muszę te bzdury powtarzać Cytat:
Jak raz sobie prostnęłam to wszyscy wyli z zachwytu, ze niby mi tak ładnie Nie wiem ile w tym prawdy, bo wiadomo zawsze miałam kręcone i jak raz przyszłam w idealnie prostych to była duża odmiana Ja spokojnie mogłabym dalej spać, bo z tym problemów nie mam Ale to poczucie obowiązków mi nie pozwala
|
||
|
|
|
#2053 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ulubiony zegarek mamy przepad, prawdopodobnie w liceum w sali gimnastycznej zostawiłam Moja ulubiona spinka, którą cieszyłam się 5 dni- chyba musiała mi spaść z włosów podczas jakiegoś spaceru Kilka miesięcy temu gdzieś mi się zapodziało 50 złotych Na szczęście znalazłam, ale przed znalezieniem szłam drugi raz do sklepu oddalonego od domu 20 minut, bo bałam się, że może po drodze mi gdzieś wyleciało Pewnie nawet gdyby wyleciało i tak bym nie znalazła Że nie wspomne o tym, ze już dwa razy komórkę zgubiłam Raz wyleciała mi na kalwaryjskiej jak biegłam do tramwaju No ale coż głupi to ma zawsze szczęście Oczywiście zbieg nieprawdopodobnych wydarzeń i komórka wróciła do roztargnionej właścicielki Itd. itp. Na pewno znajdziesz zgubęCytat:
![]() Cytat:
Chce się tego czego się nie ma, a nie chce tego co się ma, i nie tyczy się to tylko włosów Naprawdę śliczne włoski
|
|||
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
Ta milka jest bardzo dobra
![]() duzo to ma kaloriów?
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2056 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do wstawania, kwestia przyzwyczajenia, codziennie wstaje o 5, od poniedziałku do piątku, a w weekendy pozwalam sobie pospać do 6.30 - 7, zależy czy był męczący tydzień. Ale im wcześniej tym lepiej dla mnie, lubię mieć calusieńki dzień przed sobą ![]() Ja kilka miesięcy temu też zgubiłam, wypadła mi z kieszeni płaszcza w autobusie, zorientowałam się 30 minut później. Najgorzej, że nacieszyłam się tamtym telefonem tylko miesiąc chyba. Ufff... właśnie skończyłam sprzątać całe mieszkanie. Jestem padnięta
|
|
|
|
|
#2058 | |
|
Zakorzenienie
|
A jestem
Cytat:
Zawsze mi się wydaje, że spanie odbiera mi coś cennego No i jeszcze te wschody słońca i ćwierkające o poranku ptaszki![]() Ja drugim telefonikiem cieszyłam się 8 dni. Ale zgubiłam go na szczęście tylko na godzinkę, bo nadal cudem leżał tam gdzie mi upadł Dobranoc
|
|
|
|
|
#2059 | ||||
|
xxyy
|
[QUOTE=Ather;4281574
Zatem zacznij odkładać już teraz 'dodatkową' kasę ^^ Chyba że nie działasz pod wpływem impulsu jak to mi się dośc często zdarza, zwłaszcza jak jestem w IKEI i nie tylko zresztą :P Nanu - nana... i tego typu sklepy. [/QUOTE] wiem wiem, musze zaczac odkladac kase na takie rozne *******ki, bo malowanie, meble itp sfinansuje mi tata, ale dodatki bede kupowala juz sama. tez tak mam ze jak jestem w Ikei to wydaje duzo kasy ale juz nie moge sie doczekac az bede urzadzala sobie gore. njutro ma przyjsc do mnie siostra i wujek i z tata bedziemy wynosic meble bo w przyszlym tygodniu przychodzi facet od parkietu. meble duze i ciezkie wiec bede miala darmowa silownie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale wczesniej za zadne skarby bym nie wstala chyba ze musze na zajecia to wstaje o 5:30 w tygodniu ![]() Cytat:
i nie nadaja sie juz do uzytku
|
|
#2060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najbardziej lubię wychodzić wcześnie rano latem, kiedy jeszcze 'wszystko śpi' a słońce zdąrzyło już się pojawić I ten zapach powietrza, mmm...No ale każdy ma swoje... odchyły ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
Aż podziwiam dziewczyny,które kupują buty dla wygody
.Ja zawsze,wszędzie latam w szpilkach i mimo,że czasem mi już naprawde nogi odpadają,to czuję się w nich taka bardziej kobieca pewnie dlatego,że mam te jedyne 158cm wzrostu .
|
#2062 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jednak jest ta różnica - deichmann górą Obok brązowych były jeszcze kremowe, moze też Ci się spodobają![]() Cytat:
Wtedy nie jest jeszcze gorąco i można w spokoju zwierzaki pofotkować Cytat:
Pewnie ja dlatego, ze jestem sporo wyższa unikam szpilek W sumie ogólnie niezbyt dobrze się czuje w bardzo wysokich butkach, a jak jeszcze faceci dookoła mnie są tacy malutcy...![]() Eh pada ![]()
|
|||
|
|
|
#2063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak poważnie - noszę na małym obcasiku buty, czuje sie w nich pewnie i z reguły są bardzo wygodne, obcas do 5 cm. A 'kaczuszki' to już w ogóle uwielbiam, takie 3 cm ![]() Jak byłam ostatnio na studniówce to przyszlo mi założyć ósemkę. 15 h pierwszy raz na takiej szpili byłam tyle czasu oO |
|
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą właśnie skończyłam czytać artykuł na temat aspartamu (wiele razy już czytałam różne, ale tu jest więcej konkretów).
A kupiłam dwa dni temu słodzik bo chciałam zamiennik cukru do ciast ![]() Najbardziej zainteresowało mnie to: "(...) powodowane przez aspartam to: (...), przybieranie na wadze". O ironio ^^ O tym to wcześniej nawet nie słyszałam. Bez sensu, to po co zaleca się słodziki jako zamiennik cukru dla osób na diecie ? ![]() Fruktoza to dobry pomysł ? - chodzi mi że do pieczenia ciast ![]() "Kilka z 90 różnych udokumentowanych symptomów wymienionych w raporcie jako powodowane przez aspartam to: Bóle głowy / migreny, zawroty głowy, napady epilepsji, nudności, drętwienia, skurcze mięśni, przybieranie na wadze, wysypki, depresje, zmęczenie, drażliwość, częstoskurcz serca, bezsenność, problemy z widzeniem, utrata słuchu, palpitacje serca, trudności z oddychaniem, ataki niepokoju, niewyraźna wymowa, utrata smaku, szum w uszach, zawroty głowy, utrata pamięci i bóle stawów. Badacze i lekarze studiujący niekorzystne działanie aspartamu stwierdzili, że jego spożywanie może się przyczynić do wywołania lub pogorszenia stanu w następujących chorobach chronicznych 2) guzy mózgu, stwardnienie rozsiane, epilepsja, chroniczny syndrom zmęczenia, choroba parkinsona, choroba alzheimera, opóźnienie umysłowe, chłoniak, wady wrodzone, fibromyalgia, i cukrzyca." |
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym tyciem to może chodzi o to, że jakaś mega duża dawka zaburza przemianę materii w organiźmie
Ale pewnie od malutkiej tableteczki czy nawet kilku malutkich dziennie aż tak źle nie będzie Już pomijając fakt zbadanej szkodliwości tej substancji, aspartam to prawdziwe świństwo smakowe. Kiedyś kupiłam sobie słodzik - kilka dobrych lat temu i pewnie do tej pory w szafce leży Moim zdaniem nie ma co go porównywać z najzwyklejszym na świecie cukrem. Już wolę przyjmować więcej kalorii, byle to mi smakowało.
|
|
|
|
#2066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale chyba do ciast jednak kupię fruktozę. Bo tylko do tego potrzebuję czasem 'cukru'. Przyzwyczaiłam się pić herbaty bez, więc do nich nie jest mi potrzebny ![]() Wyszłam z założenia że nie ma sensu dodatkowo sobie szkodzić, jak można to ładnie ominąc, już wystarczy że w niektorych produktach jest aspartam
|
|
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
A swoją drogą - dzisiaj jest paskudna pogoda (jak na wyjście) ale muszę przyznać, że lubię jak czasem pada seszcz za oknem lub np. latem zbiera się na krótką ulewę
To taka odmiana... Gorzej jak planuję w dany dzień iśc na basen a tu psikus ![]() Tak czy inaczej - zaraz męczarni c.d. Historia czeka
|
|
|
|
#2068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Równiez na naukę Ja też się zabieram do pracy Miłego wkuwania Siostra też zakuwa histe do matury
|
||
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2070 | ||
|
xxyy
|
bry
Cytat:
![]() Cytat:
wygoda ponad wszystko ![]() zabieram sie za nauke tylko czekam az mi sie omlet upiecze, zjem go i zaglebiam sie w notatki
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

Czarną, krotką, na ramiączkach - boska! Dałam tylko 39 zł

może Ewcia
sliczne wloski masz 

dziouchy ja dziś dopiero poszalałam 

już cały dom postawiłam do góry nogami,nawet telewizor pomykałam i nic
Że nie wspomne o tym, ze już dwa razy komórkę zgubiłam
a tu psikus