|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Bang Bang Bang
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
![]() A co do okolicy w której mieszkam, to nie do końca tak, że jest jakaś szczególnie niebezpieczna (choć podobno w czasach, gdy byłam jeszcze niemowlakiem, strach było się tutaj zapuszczać ). Moja mama mieszka tutaj praktycznie od zawsze, więc ja mieszkam tutaj od urodzenia (wynajmuję mieszkanie przy tej samej ulicy )... Owszem - kręci się tutaj różne towarzystwo, starsze i młodsze, grupka facetów często zbiera się pod osiedlowym marketem lub kioskiem i popija piwo, jednak NIGDY nie zostałam przez nich w jakikolwiek sposób zaczepiona ani tym bardziej zaatakowana. Kojarzymy się z widzenia i po prostu się ignorujemy, ani mnie ziębią, ani parzą Z początku obserwowałam, czy nie nagabują mojego (wtedy jeszcze przyszłego) męża, bo przecież był "obcy" na osiedlu, ale kiedy tutaj zamieszkał szybko się "oswoili" i sytuacja wygląda podobnie jak ze mną Natomiast raz na jakiś czas, z racji bliskiego sąsiedztwa parku, przyplącze się jakiś nieciekawy typ i później różnie to bywa ![]() Niedawno rozmawiałam z mężem i stwierdziliśmy, że chyba jednak kupimy mi ten gaz pieprzowy - nigdy nie wiadomo, na kogo trafi się w parku
|
|
|
|
|
#2792 |
|
Rozeznanie
|
ale napisałyście dużo!
![]() Ja też wolę nie wypuszczać się wieczorem, raczej siedzimy w domku. Teraz tylu popapranych ludzi chodzi po Ziemi, że nie wiesz co się może przytrafić. Aż strach. Nad gazem też myślałam, i może go kupię, kosztuje ok 15 zł. Generalnie stram się nie "kusić" losu, szczególnie wieczorami. Z reguły jestem domownikiem, i wychodze tylko jak naprawdę muszę ![]() Chyba też poszukam na all jakiś świątecznych rzeczy i się pochwalę
|
|
#2793 |
|
Rozeznanie
|
Malinova-witki
Milena- gratulejszyns ![]() ja tez chyba zakupie gaz pieprzowy. Wprawdzie zamierzam zacząć chodzić z kijkami nordic walking i ewentualnie mam jakąś obronę, ale gaz tez dobry |
|
|
|
#2794 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam go ze sobą nawet w dzień, bo w tramwaju też nie raz podróżowali psychopaci Raz kiedy jechałam na uczelnię w samym centrum miasta wsiadł mężczyzna z jakimś kijem, po czym zaczął wyzywać ludzi, rzucać tabletkami, no i wymachiwał tym kijem. To było straszne, mnie również "zaatakował" i wiecie co było najgorsze? Tramwaj był pełen ludzi, bo było to jakoś przed południem, było sporo mężczyzn i nikt, absolutnie nikt nie zaareagował. Teraz gdybym była w podobnej sytuacji na pewno nie zawachałąbym się użyć gazu w obronie własnej, przecież ten psychopata mógł mi wybić oko![]() Dziękuję na nazwę świec, teraz kiedy znam pełną nazwę mogę szukać tych cudeniek Cytat:
Cytat:
Cytat:
Swoją drogą czy Wam też ogromną przyjemność sprawia kupowanie ubran i dodatków na sezon jesienno-zimowy? Ja poluję na kozaki, właściwie mam już upatrzone, i już nie mogę się doczekać kiedy je zamówię Ponadto uwielbiam różnego rodzaju okrycia wierzchnie i dodatki w postaci czapek i szali
|
||||
|
|
|
#2795 |
|
Rozeznanie
|
póki co nei widzę wiele rzeczy świątecznych na all
albo źle szukam...
|
|
#2796 |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś od samego rana krąży mi po głowie "Stała pod śniegiem panna zielona, nikt prócz zajączka nie kochał jej..."
|
|
|
|
#2798 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
witajcie kochane ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2799 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
97 !
|
|
|
|
#2800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W tamtym roku kupiłam sobie taką cieplutką flanelową w czerwoną kratę w promocji i w tym poluję na jeszcze jedną |
|
|
|
|
#2801 | ||||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Ja też poluję na piżamkę z Tesco - jakieś 2 lata temu (chyba) kupiłam tam świetną, flanelową, świąteczną piżamkę w misie Mam nadzieję, że w tym roku też będą mieć coś podobnego Ja za czapkami nie przepadam, ale uwielbiam kupować cieplutkie swetry Cytat:
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=6ZDR1jbKY6k Cytat:
U mnie od samego rana leje - nie dość, że wróciłam z psem cała przemoczona, to jeszcze podczas gdy ja wycierałam mu łapy, ten postanowił się otrzepać - nie muszę pisać, jak to się skończyło? A! Jeszcze odnośnie wosków - wczoraj późnym wieczorem "paliłam" sobie Sugared Apple, bo zachciało mi się czegoś słodziutkiego, ciepłego, otulającego, a ten wosk pachnie jak posiekane drobno jabłuszko, gotowane w duuużej ilości cukru Za to rano, kiedy weszłam do pokoju w którym stał kominek, poczułam upojną woń świeżego, słodkiego, kruchego jabłka, przyprószonego cieniutką warstwą cukru pudru
|
||||
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam zamiast ciepłego mleka wolę ciepłe kakao
![]() Piżamy świąteczne też uwielbiam W tym roku muszę sobie ze dwie kupić, albo nawet trzy, bo po moim odchudzaniu wszystkie które mam są na mnie stanowczo za duże
|
#2803 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Dziołchy Gdyby któraś wiedziała, gdzie można dostać ciepłe świąteczne piżamki - mam nadzieję, że podzielicie się tutaj tą wiadomością?
|
|
|
|
|
#2804 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym roku obiecałam sobie kupić WSZYSTKO jak będą limitowanki świąteczne - mydło, płyn do kąpieli, szampon - jak bądź Do tego na pewno jakiś sweter, kapcie świąteczne. Obiecałam sobie, a posłużą kilka lat na pewno, a ja zawsze celebruje ten okres (dziewczyny zresztą pamiętają mój sweter renifera z dzwoneczkiem i piszczałką )Cytat:
Cytat:
![]() Biedaku, mam nadzieję, że już lepiej się czujesz? Makabra... Cytat:
Bo dla mnie te wszystkie truskawy to jakiś koszmar ulepkowy jest Honey & Spice też mi nie podszedł specjalnie ![]() Zgadzam się co do Paradise Spice i Camomile Tea (dziś u mnie w kominku). Ze świątecznych polecam Happy Christmas (kocham, mam duży słój), które jest wycofywane Z jesiennych otulających Red Velvet (też wycofywany), Warm Spice (też wycofywany) a z Q3 nie doradzę bo mam, ale czekam do kalendarzowej jesieni z odpaleniem ich Cytat:
Proszę pokazać!! ![]() Cytat:
Mika - Cytat:
Drogi kurka Mnie się kilka lat temu udało dorwać taki świąteczny, kocham go nad życie, o taki: http://www.cogdziezaile.pl/produkty/24547.jpgCytat:
Jedyne jabłko YC które mi podchodzi A ja mieszkam już w najbezpieczniejszej dzielnicy swojego miasta - kiedyś była wsią, teraz jest włączona w miasto, więc tu od dziada pradziada wszyscy się znają, obok krowy, kury...tu jest ok. Natomiast pracuję w jednej z najniebezpieczniejszych dzielnic, kiedyś stawiałam swoje auto poza posesją mojej pracy, ale tyle się naczytałam o tej dzielnicy, że teraz już się nie przejmuję - stawiam tuż koło drzwi Wczoraj na przykład wyszłam z pracy 22:15, więc nie wyobrażam sobie paradować jeszcze po ciemku w deszczu i do auta wsiadać![]() Ja pierdziele Baby!! Nie mogę Was cytować, bo mi wizaż nie pozwala napisać posta! "Wiadomość jest przeładowana grafiką W wiadomości znajduje się zbyt wiele uśmieszków, zdjęć lub tagów [img]. Program dopuszcza jednorazowe użycie maksimum 20 grafik. Aby dodać wiadomość usuń z niej emotikonki i wtedy ponownie wyślij." |
||||||||
|
|
|
#2805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na mnie możecie liczyć, na pewno będę raportować ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
|
|
#2806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam, w tkmaxx maja dużo świątecznych cudeniek
od listopada zaczyna się szal i wtedy też najlepiej robić zakupy, bo pamiętam jak w ubiegłym roku w grudniu juz pustki byly
|
|
|
|
#2808 |
|
Rozeznanie
|
Znam znam piosenkę, a w sumie refren- mój chrześniak kilkuletni mi to śpiewa
piosenka spoko! ![]() W takim razie ok, też sobie kupie świąteczną piżamę z tesco, bo też lubię piżamki i też mam manie edycji limitowanych wszystkiego świątecznego i też kupię mydło cynamonowe w płynie, było rok temu w ziaji, moze powtórzą jakiś płyn do kąpieli trzeba znależć no i w ogóle wszystko chcę!
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na świątecznej liście zakupów:
- kilka girland choinkowych na balkon - lampki w kolorze fioletowym na balkon - świąteczne świece i woski z BBW i YC - świąteczne mydła, żele pod prysznic itd. - wycieraczka ze świątecznym motywem - wianek na drzwi wejściowe - poszewki na poduszki do salonu - świąteczna pościel - antypoślizgowe papcie w formie skarpet (wiecie o co chodzi )- 2-3 piżamki świąteczne - legginsy - sweter w renifery ![]() - 2 kubki - świąteczny fartuszek w którym będę piec pyszności ![]() - na pewno kilka nowych bombek - mała choinka w doniczce na balkon - candy canes - świąteczny talerz/patera na pierniczki I pewnie milion innych Lista mi się rozrasta w zastraszającym tempie
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam prawie po drodze do pracy ![]() Ale pewno drogie? |
|
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest jakoś wybitnie bardzo drogo. Są rzeczy tańsze i droższe, wiadomo
Ale zawsze da się coś wyszperać co wpisuje się w budżet Te żele co kupiłam kosztowały ok 35zł... ale było ich sporo i były cudowne Niestety są też takie rzeczy które są mega cudowne i drogie... ale tak piękne, że i tak kupuję Także dobrze, że to już koniec października/listopad się zaczyna, można te wydatki jakoś rozłożyć
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w zeszłym roku w TK MAxx dorwałam świąteczny fartuszek
|
|
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Świetny
Pamiętasz może ile kosztował? Też w tym roku będę polować, chociaż mi się marzy bardziej w czerwieni
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Swietny fartuszek
|
|
#2815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To zależy co Rzeczy jakiś super znanych firm potrafią miec ceny zaporowe, ale tak pozatym wszystko do przelkniecia![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2816 | |||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Lubię słodko, ciężko, mocno! Poza tym są dni, kiedy z przyjemnością wwąchuję się w Rebelle od Rihanny czy słynnego słodziaka absolutnego - Pink Sugar ![]() Ja z pewnością zrobię zapas Sugared Apple w wosku A psiak raczej większy Olbrzym to z niego nie jest, ale ogólnie postura dobrze zbudowanego owczarka niemieckiego, jakieś 45kg wagi Z resztą zobacz moje maleństwo na fotkach ![]() Cytat:
Z góry dzięki za info Cytat:
Sponsora już masz?
|
|||
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
Piękny pies!!!
Dziewczyny, ja tak bankrutuję co roku Taki urok świętomaniaczki
|
#2818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My po ślubie dopiero bierzemy, wystarczająco wydatków teraz jest![]() Cytat:
lampki jakaś jeszcze świąteczna świeca YC tym razem przyprawowa (choć i tak dalej będę kochać moje Happy Christmas miłością wierną i niezmienną) świąteczne żele i mydła pod prysznic wianek, tak tak! a resztę już mam Candy Canes na choinkę i dla gości weselnych - antypoślizgowe papcie w formie skarpet (wiecie o co chodzi ) Te "skarpety" co tu wklejałam, te które dorwałam za 9 złotych okazały się takimi kapciami! Właśnie wyszedł ode mnie listonosz otwieram, a one mają taką utwardzaną, antypoślizgową podeszwę, jestem przeszczęśliwa |
||
|
|
|
#2819 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No i zapach też bardzo przyjemny, jakby... migdałowy?Cytat:
|
|||
|
|
|
#2820 | ||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Cytat:
Swoją drogą - widzicie, jakich cudownych stworzeń pozbywają się ludzie? Moja mama również Jeżeli któraś z Was zastanawia się nad psem, a nie ma potrzeby posiadania pupila konkretnej rasy, z rodowodem, to z całego serca polecam adopcję - uczucie, kiedy zdobędziesz zaufanie i miłość tak ciężko doświadczonego stworzenia, jest nie do opisania! A jeżeli chodzi o świąteczne zakupy - ja muszę zainwestować przede wszystkim w choinkę oraz ledowe światełka na nią i na okno |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

). Moja mama mieszka tutaj praktycznie od zawsze, więc ja mieszkam tutaj od urodzenia (wynajmuję mieszkanie przy tej samej ulicy
Z początku obserwowałam, czy nie nagabują mojego (wtedy jeszcze przyszłego) męża, bo przecież był "obcy" 
27.03.2016
Maniaczka Yankee Candle 

Myślałam też nad paralizatorem, ale jego trzeba używać już przy bezpośrednim kontakcie, a tego wolałabym uniknąć 

albo źle szukam...

Mnie się kilka lat temu udało dorwać taki świąteczny, kocham go nad życie, o taki: