|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | ||
|
Czekoladoholik
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 04:10 ---------- Poprzedni post napisano o 04:08 ---------- Cytat:
no i za życiówke Ja też skończyłam z makrelą na kolacje
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Hej właśnie wcinam owsiankę z nektarynką i żurawiną
Mam nadzieję, że 1 października zobaczę na wadze poniżej 62
|
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak np. jesz kotleta zmaiast panierki obtocz go w gyrosie, ja tak uwielbiam i zobacz ile kcal obinasz, według mnie wina jest w Twoim jedzeniue nieodpowiednim no i brak ćwiczeń, najlepiej, jakbyś np. od dziś zaoisywała wszystko co jesz przez parę dni i potem nam tu napisała, jest mnóstwo ćwiczeń, każdy powinien znaleźć coś dla siebie, cokolwiek. Hej
|
|
|
|
|
#904 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Cytat:
napisz nam te posiłki i policz Bwt. Fajny i przydatny jest fotograficzny przelicznik na ilewazy.pl Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() No pada pada :p W koncu na iOS zrobili możliwość multicytatow na wizaz dzien dobry :róża:. Ja dzis cały dzien nauka. Bieganie odpuszcze by mięśnie sie zregenerowaly i jutro znów idę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2013-09-17 o 10:59 |
|||||
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Anns mamy podobny cel
ja bym tak chciała zejść poniżej 60 kg 57-58 kg i to utrzymać, marzenie
|
|
|
|
#906 | |||
|
Zakorzenienie
|
Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Cytat:
ja tez chce 5 z przodu i utrzymać. mam nadzieje ze zdążę do sylwestra ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obecnie ile ważę to nie wiem, planuję 30 wrzesnia ważenie, żeby jakiś plan na 3 miesiące mieć potem ale jakbym zbliżała się do 60 kg to też będę szczęśliwa
|
|
|
|
|
#908 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale paskudna pogoda leje niemiłosiernie, że świata nie widać takie kałuże u mnie na podwórku, że przejść nie idzie a psom to tylko nosy z daleka się błyszczą, siedzą w budach i paczą co to się dzieje Nie mam czasu siedzieć na kompie ciągle sprzątam i gotuję już mi to powoli brzydnie zaraz idę coś wymodzić. A potem biorę się za robienia lecza na obiadek ![]() Cytat:
także dziękować mi! ![]() Cytat:
trzymasz się diety? ![]() Z serem i truskawkami razem? jeszcze chyba takich nie jadłam a jeszcze bardziej z jagodami ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#909 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczęłam oglądać i przepadłam ale ciuchyyyyyyyy Cytat:
![]() Dobrze, że ruszyło do przodu! Aczkolwiek dziwna sprawa z tymi dwoma chorobami... ale bądź dobrej myśli i nie pisz sobie czarnych scenariuszy Cytat:
powodzenia Cytat:
![]() Cytat:
Oczywiście, że nie no i tych ćwiczeń (aczkolwiek tu nie jestem do końca przekonana ). Zacznij jeść w miarę dietkowo, policz kalorie i rozkład BTW i napisz nam na wątku tylko nie załamuj się! Nie wolno Ci się poddawać! ![]() No i dla wszystkich za ćwiczenia, bo sporo ich było
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o promocji wiem, ale nie skorzystam
|
|
|
|
|
#912 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio kupnym pierogom to ufam w takich punktach z jedzeniem do odgrzania ![]() Pizze i pierogi w promocji. Ale ja też nie skorzystam Chamy, akurat jak zaczynam od nowa, to robią promocję na moje ulubione produkty ![]() W moim miasteczku co roku jest organizowany bieg na 10 km, znany w sumie w Polsce, bo zjeżdżają się uczestnicy, głównie z Wlkp. Jest limit 1000 uczestników i zawsze tyle się minimum zgłasza. I patrzyłam sobie na wyniki i laska, która wygrała miała czas ode mnie lepszy o 25 minut . Tak sobie po cichu obiecałam, że za rok ja wystartuje (to dokładnie za rok) i muszę mój czas mega poprawić ![]() Tak mi narobiłyście ochoty na pierogi, że jak wrócę do domu to przyrządze sama (1 raz, bo tak to zawsze z babcią ) tylko, że z mąki razowej
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2013-09-17 o 11:14 |
|||
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje pol Killera...
W niedziele wracam do pracy... |
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Usnęłam o 2.30
brzuch mnie bolał, jak na @ i trochę tak jakbym się przejadła czymś (zapewne węglami) musiałam latać do kibelka co jakiś czas. Wstałam o 6 rano''wypoczęta'' teraz usypiam, a musze dziś ogarnąć tak: lekturę na polski, na szwaba tabelkę z czasownikami i na kartkówkę się nauczyć do tego, z angola kilka zadań. Matmę zrobiłam już. Po 16 idę po wyniki badań, a potem od razu na trening. Wrócę to pewnie już padnę i pójdę w kimę. Nienawidzę takich dniWłaśnie się dziś dowiedziałam, ze moja koleżanka zaczeła od tygodnia robić Ewkę(killer i turbo na zmianę) ale jej dieta polega na głodówce w znacznej mierze. Kiedyś nie jadała w ogole sniadan, teraz kolacje opuszcza, a w szkole co je? NIC. Ja jej mówię, że to złe rozwiązanie, ale ona ma to w |
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
na prawdę plotkary z Was niezłe, tyle nadrabiania. niestety skoro jestem nowa to nie wiem za bardzo o co chodzi w niektórych momentach, to będę was podczytywać, czasem odpisywać ale nie ucieknę jak coś
![]() dwa dni miałam do za wszystkie !---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
jaka lektura?szybciej niż Ci się wydaję, wystarczy, że zacznie jeść jak wcześniej.. Ci ludzie nie czytają czy co? |
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie ciesze ze pojde do pracy bo nie bede siedziala prze laptopem i jadla
![]() Niestety silownia dopiero po 10 pazdziernika... |
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już końcówka na szczęście.Ona się upiera, że dobrze robi, bo ''chudnie''. Ja to ją podziwiam bo mimo wszystko przy tak obciętych kaloriach potrafi normalnie funkcjonować. jak ona to robi. Jeszcze mówi mi, ze jest gruba kiedy wygląda ode mnie znacznie znacznie lepiej.
|
|
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Brawa dla wszystkich za wczorajsze ćwiczenia ![]() Cytat:
Pojeździłam dziś na rowerku ale tylko 40min żółwim tempem ![]() Jestem jeszcze osłabiona, oddałam dziś sporo krwi i do 13 byłam bez jedzenia…normalnie jedząc posiłek, aż mi ręce latały - chyba z braku witamin ![]() Porobiłam badania (krew i mocz) więc akurat będę mieć na wizytę w PL ![]() Dobrze, że mam tu ubezpieczenie bo bym z torbami poszła, dzisiejszy rachunek 1700zł
|
|
#919 | ||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Będę trzymać kciuki za wagę poniżej 62 kg ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Brawo ale co z plecami?
|
|
|
#920 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Rozumiem super wygląd, ale chyba zdrowie jest najważniejsze? Zresztą to jest masakra, całe życie sobie może z własnego wyboru spieprzyć.Co do tego czy da się wytrzymać: jak najbardziej się da. Jak robiłam takie głupie głodówki to później i 500 kalorii mi wystarczało. Zresztą jak to mówi mój TŻ: bez ćwiczeń takie laski to są sama skóra i kości (i cellulit ). I że w ubraniach może i fajnie wyglądają, ale jak się rozbiorą to jest dramat.
|
|
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za rowerek, nie przemęczaj się Kochana!ło matko, ja dziś 25 zeta wyłożyłam za badanie i aż żal wydawać nawet takiej kasy, kiedy mogłam mieć to zrobione za darmo, gdybym wcześniuej dupę ruszyła.. |
|
|
|
|
#922 |
|
Konto usunięte
|
Hej piękne
Do tej pory siedziałam w kuchni i robiłam krokiety z białym serem i ziemniakami (farsz jak do ruskich pierogów), wreszcie też smażę idealne naleśniki ![]() Mój apetyt po @ jest nie wielki, jem bardzo małe porcje i czuję się przejedzona. Tak szczerze to mogłabym zawsze jeść tak mało Ale nie bo organizm świruje i raz chce się jeść mało, a innym razem bym jadła wszystko co zobaczę Za Wasze ćwiczenia Staram się cokolwiek podczytywać bo ten internet mam beznadziejny i dobrze, że po kilku minutach mi chociaż otwiera strony. Lepsze coś niż nic
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Lekarka powiedziala ze mam probowac i przerwac jesli poczuje bol dlatego niektore poprostu opuszczalam tzn te typu brzuszki...Pozniej jeszcze na rowerku pojezdze bo to mi wolno
![]() Melduje obiadek: szpinak z kotletem z miesa wolowego ala mielone
|
|
|
|
#924 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak dziś pójdę to przebiegnę mniej, bo trochę czuję nogi. I w środę już na pewno odpuszczę, a w czwartek mam egzamin i jadę do domu więc nie będzie kiedy biegać Potem wrócę do codziennego biegania, nie chcę przesadzić
|
|
|
#925 | ||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Koleżance możepodsuń coś na temat zdrowego odżywiania? ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42848902]Hej piękne Do tej pory siedziałam w kuchni i robiłam krokiety z białym serem i ziemniakami (farsz jak do ruskich pierogów), wreszcie też smażę idealne naleśniki ![]() Mój apetyt po @ jest nie wielki, jem bardzo małe porcje i czuję się przejedzona. Tak szczerze to mogłabym zawsze jeść tak mało Ale nie bo organizm świruje i raz chce się jeść mało, a innym razem bym jadła wszystko co zobaczę Za Wasze ćwiczenia Staram się cokolwiek podczytywać bo ten internet mam beznadziejny i dobrze, że po kilku minutach mi chociaż otwiera strony. Lepsze coś niż nic [/QUOTE]To sobie pospałaś ![]() Fajny pomysł z tymi krokietami ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Nie myślałaś o ćwiczeniach wzmacniających gorset mięśniowy? Bo Ewa w tym wypadku to chyba za hardcorowa jest.
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Sikorka muszisz na siebie uwazac i nie przemeczac sie tak
![]() Dzo moze podsun Wizaz kolezance? Jakies broszurki o dietach lub ksiazki? Chociaz pewnie i tak nie poslucha... ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Alice dostalam ulotki o cwiczeniach na kregoslup od lekarza i je robilam rano
|
|
|
|
#927 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łatwo by mnie znalazła, wtedy nie czułabym się komfortowo mimo wszystkoPogadam z nią na pewno, mam nadzieję, że w końcu posłucha. Wiecie co, mam koleżankę, która od ponad roku choruje na bulimię, schudła baardzo, jest chudzinką i utrzymuje wagę. To jest mądra dziewczyna, a zarazem głupiutka w tej kwesti.. Najlepsze jest to, ze ona idzie na medycynę na studia, a takie krzywdy swojemu organizmowi wyrządza ![]() Alice właśnie zaparzyłam rumianek i zielone
|
|
|
|
|
#929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Właśnie śmieszne jest to, że ludzie szybko się zniechęcają do zdrowego żywienia. z Moich obserwacji wynika, że po prostu nie chodzi o to że im nie smakuje ten rodzaj diety, tylko nie mają efektów. A efektów nie mają, bo każdy myśli że zdrowe odżywianie polega na zjedzeniu owoca na wieczór zamiast kolacji, nie jedzenia po 18, jedzenia kanapek z serkiem almette, czy zjedzenie jogurtu light. Jak wszystkie tu wiemy to gówno prawda, ale taka osoba tego nie wie i potem nie ma efektów to sięga po bardziej drastyczne diety, w których jest wprost powiedziane co mają jeść. Ja sama nie wiedziałam wielu rzeczy i w sumie najbardziej uświadomił mnie wizaż(oprócz wieeeelu artykułów nt zdrowego odżywiania).
Moja kuzynka całe życie była chudzinką i nagle strasznie przytyła. Przy 164cm wzrostu ma z 67kg. (a zawsze miała z 10 mniej). No i pisała do mnie załamana co ma jeść, bo wie że w tym długo siedzę (no i mam efekty). i ja jej krótko starałam się wytłumaczyć co może jeść, co nie + pare zasad typu ile ma pić wody, ile jeść posiłków. Do tego wypisałam jej przykładowe posiłki na daną porę dnia. I wszystko w mega skrótach pisałam to wyszedł mi taki tekst, że masakra więc to na prawdę jest dużo rzeczy do ogarnięcia wbrew pozorom.
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam za bardzo czasu, bo jutro dwa sprawdziny. Mniej więcej przeczytałam o czym pisałyście ale nie będę odpisywać, bo książki mnie wołają
(& jestem leniem )Jestem wykończona a to dopiero wtorek. Zaczęłam tworzyć plan, zeby się z wszystkim wyrobić. Ale już po dzisiejszym dniu widzę, że muszę go troszkę poprawić , więc w tym tygodniu będę się starać go wykonywać i ewentualnie udoskonalać, ale od przyszłego tygodnia już ma być wykonany w 100%
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

czas: 58minut i 15 sekund. Rekord poprawiony o minutę 

napisz nam te posiłki i policz Bwt. Fajny i przydatny jest fotograficzny przelicznik na ilewazy.pl

leje niemiłosiernie, że świata nie widać
zaraz idę coś wymodzić. A potem biorę się za robienia lecza na obiadek 

Miałyśmy sie od dziś ogarniać, a nie kusić 
)
jeszcze chyba takich nie jadłam
no i tych ćwiczeń (aczkolwiek tu nie jestem do końca przekonana 

Ja ostatnio kupnym pierogom to ufam w takich punktach z jedzeniem do odgrzania 
za wszystkie !
jak ona to robi. Jeszcze mówi mi, ze jest gruba
kiedy wygląda ode mnie znacznie znacznie lepiej.