|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Raczkowanie
|
Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)
[ Zastanawiam się nad kupnej tej z Rossmanna z naturalnym włosiem. Miał ktoś?[/QUOTE]
Ja używam szczotki Racoon(dedykowana jest do włosów przedłużanych, ale do normalnych też się sprawdza), bardzo dobrze rozczesuje włosy, wygładza je. Oprócz tego mam jeszcze szczotkę "Lena"-ta już jest z naturalnego włosia i również jest rewelacyjna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | ||||
Rozeznanie
|
I ja się dołączam do życzeń
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Zadomowienie
|
#4444 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może kiedyś zabiorę się za Ludzi Lodu - trochę o tym czytałam i mnie ciekawi ![]() ![]()
![]() |
#4446 |
Przyczajenie
|
śniło mi się ostatnio, że w Rossmanie była półka peeeeełna Jantarów ♥ Były po 12 zł xd I nie pamiętam, czy je kupiłam w tym snie, czy nie
![]() I jescze pytanie : Dziewczyny, jakie witaminy B polecacie na dobrą kondycję włosów ![]() bo ja mam z taka zawartością w jednej tabletce : B1(3mg), B2(5mg), B6(5mg), niacyna(40mg) i kwas pantotenowy5mg) . czego tu brakuje ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4448 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez i_luv_smile Czas edycji: 2013-09-17 o 15:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja nigdy nie zrezygnowałabym z wizyty u jakiegoś specjalisty tylko dlatego, że jakiś lekarz źle mnie zbadał lub był niemiły |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
![]() Uwielbiam ciasto z dużą ilością kremu ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4452 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
Moja najświeższa lista do wypróbowania: olej lniany, kosmetyki Bingo, no i coś z rosyjskich. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4455 | |||||||
Rozeznanie
|
Współczuję, ja lubię się lenić rano w łóżku
![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
![]() Pewnie jakiś produkt ci zaszkodził. Ciekawi mnie to w jaki sposób duża ilość kosmetyku szkodzi? ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4456 |
Konto usunięte
|
może obciążać włosy. zresztą często na blogach włosowych dziewczyny piszą, że jeden z pierwszych błędów "włosomaniactwa" jakie popełniały, to właśnie nakładanie dużej ilości produktów na włosy. ja też tak robię, teraz staram się mieszać i zestawiać ze sobą jakieś produkty.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Pół dnia Was nadrabiałam ![]() Mam pytania, co znaczy skrót BTW? ![]() I na czym polegają zasady CG? Wybiera się tylko produkty bez silikonów i polyquartenium ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Amalia1989;42851740 Widziałam,że takie loki mają dziewczyny, które długo o nie dbają.
Na czym dokładniej polega reanimacja? Włosy się tylko lekko namacza odżywką w mgiełce? jak to wygląda?:[/QUOTE] wiem wiem, mi do takich daleko dlatego chciala bym innych oszukac i se takie zrobic jakos ![]() ja reanimuje tak ze mocz eleko wlosy i na mokro ugniatam cos w nie potem sobie same schną. I ygniatam je z tej sztywnosci (esli sa sztywne) po tym lotionie co w rossie kupilam ostaynio nie sa sztywne ![]()
#4459 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja dopiero za którymś podejściem np. nauczyłam się nakładać oleje w odpowiedniej ilości. A i tak wciąż zdarza mi się za dużo nałożyć |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4460 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Ja zanim poczytałam u Anwen o ilości oleju, dawałam go dużo i w w moim przypadku nic się nie działo. I tak nakładam go sobie dużo, bo ciężko mi dokładnie rozprowadzić go na włosach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja ostatnio sobie nałożyłam (po % ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() Trochę mnie nie było a Wy tyle stron namachałyście ![]() ![]() ![]() Ostatnio myje włosy co 3 dni jak siedze w domu więc dopiero jutro coś będę z nimi robić może maska miodowa ![]() Kusicie tym olejkiem z Bielendy ![]() ![]() Któraś z Was pisała (wybaczcie nie pamiętam która) o torbielach na jajniku, też miałam na szczęscie leki pomogły i się wchłonęła, ale trzeba kontrolować, badać ![]() ![]() ![]() Aneta! i Prince spóźnione, ale szczerze wszystkiego najlepszego! ![]() Jeśli można chętnie dołącze do klubu też bym chciała Was zobaczyć ![]() Postaram się już być na bieżąco, bo potem za dużo nadrabiania ![]() ![]() Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2013-09-17 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4464 |
Zadomowienie
|
Witaj Kropelko
![]()
#4465 |
Zakorzenienie
|
dla kreconych ładniejsze loki/fale . Bo po nocy zawsze sa spuszone np moje. I z czego wiem wiele innych kreconowlosych tez tak ma ze po nocy sie gdzies tam poodgniatają itp. Wtedy je "poprawiam" rano
![]() dziekuje, i dołączam sie do zyczeń dla Anetki ![]() tz wraca w piątek ![]() ![]() ![]()
#4466 |
❤ bee happy ❤
|
Hej dziewczyny
![]() Ja właśnie siedzę z Vatiką koskosową na włosach, potrzymam około 2 godzin ![]() ![]() Wróciłam też do łykania skrzypu -może coś pomoże od wewnątrz ![]()
![]() |
#4467 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, a jakie macie opinie o produktach ☠☠☠☠☠☠☠☠? Pierwszy raz zamówiłam sobie kosmetyki (bodajże z maja, bo najwięcej było tam kosmetyków do włosów) i jestem ciekawa jak się sprawdzą
![]() ![]() chodzi mi o firmę "błyszczące pudełko" w języku angielskim ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- ja chcę wrócić do picia siemienia lnianego, ale nie mogę się zebrać do apteki ![]() Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2013-09-17 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4468 |
❤ bee happy ❤
|
A o jakiej szczotce mówicie dziewczęta ? Bo może i ja bym zmieniła..
W jakiej cenie ta rossmanowska z naturalnego włosia?
![]() |
#4469 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak humor i zdrówko ? Cytat:
![]() ![]() Pysznyyy drink ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() Heejoo ![]() Chwila czasu dla Wizażu ![]() Ale mnie nogi bolą. Jak dobrze usiąść i się zrelaksować ![]()
![]() |
#4470 |
Zadomowienie
|
Aneto,witaj!
![]() ![]() ![]() Katar już przechodzi ![]()
![]() Edytowane przez barylka666 Czas edycji: 2013-09-17 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.