Isana Ol Dusche Melone & Birne Olejek pod prysznic `Melon i gruszka`

• 17 stycznia 2017 o 18:10
    Super
    Bardzo często sięgam po produkty Isana, są bardzo tanie, a niezwykle dobre jakościowo, co do ceny. Składy ich, są również dobre. Ten olejek mam już długi czas, zachwycił mnie swym pięknym zapachem, gdzie ewidentnie wyczuwalny jest bardziej melon niż gruszka, opakowania może nie, są piękne ale jakość genialna. Po tym olejku skóra jest nawilżona, odżywiona, jędrna i miękka w dotyku. Serdecznie polecam
  • 15 stycznia 2017 o 18:16
    Dobry!
    Tania i dobra Isana. Jedna z lepszych dostępnych na rynku obecnie, Nieco bardziej żelowa niż pozostałe przez co bardziej wydajna i komfortowa w użyciu. Pięknie pachnie, nie wysusza skóra, nie podrażnia. Naprawdę w porządku!
  • 2 stycznia 2017 o 18:14
    Super!
    Super pachnie, nawilża, konsystencja kremowo-żelowa, wydajny,nie wysusza, wystarczy na długo, jak wszystkie żele isany tani-ten kosztował 2,49zł.Rewelka, zapach soczystych, letnich owoców.
    suzeta
    16 grudnia 2016 o 11:34
    Fajny żel
    Bardzo przyjemny żel Isana. Świetny pobudzający zapach idealny na lato. Uwielbiam owocowe zapachy. A połączenie mango i gruszki świetnie wyszło Isanie. Plusy: - ładny zapach - wydajność - nie wysusza skóry - dobrze sie pieni - niska cena Minusy : BRAK
  • 12 grudnia 2016 o 5:16
    Super żel za grosze
    To pierwszy żel Isany, który kupiłam. Od tamtej pory kupiłam ich już dobre kilkanaście, ten gruszkowy zapach jest przecudowny. Według mnie to najlepszy żel Isany, zawiera drobniutkie granulki, taki jakby mikropeeling :). Pięknie pachnie, kosztuje grosze, a do tego daje fajny efekt świeżości. Może nie pieni się tak bardzo jak inne żele, ale jak sama nazwa wskazuje ma to być taki a la olejek. Idealny zarówno w podróż, jak i na domową półkę w łazience.