|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
. A tak serio, to logiczne chyba, że dzieci u świnioe ciastkiem czy czymkolwiek w sposób przesadny, się wyciera? To powiedzenie raczej dotyczy niebiegania co sekundę za dzieckiem, bo o borze, dotknęło piaskownicy . A żarcie, to może mieć zwierzę a nie człowiek.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
|
|
|
|
#1953 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
|
|
|
|
#1956 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
A co do chodzenia na boso w domu - ja tak kiedyś chodziłam, ale teraz przeraża mnie, że w łazience czy kuchni mogłabym nadepnąć na kroplę wody czy coś rozlanego.
|
|
#1957 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
taki, który ślini (nie liże, ślini) - też no, ale podejrzewam, że w swoim dziecku będę zakochana i będę wstawiała miliony zdjęć swojego bejbika na fejsiku. Nawet takiego umorusanego ![]() nikt się nie rzucał, tylko próbował wytłumaczyć, że niektóre pomysły są niedorzeczne. |
|
|
|
|
#1958 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Nie wiem, dla niektórych wytarcie uślinionego dziecka nie jest oczywiste. O ile rozumiem, że niemowlaka można nie wycierać, bo ślini się na okrągło, to u starszego dziecka powinno się o to zadbać.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-09-17 o 20:16 |
|
|
|
|
#1959 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja po swoim domu mogę chodzić boso - nie chodzę bo jest zimno. Ale jak mieszkałam w akademiku - za żadne skarby nie przeszłabym się boso po module. Moja współlokatorka chodziła tak i później zdziwiona dlaczego ma skarpetki brudne. oczywiście w międzyczasie kładła się do łóżka
|
|
|
|
|
#1960 |
|
Copyraptor
|
Mnie psy z takimi wilgotnymi "faflami" też brzydzą
pracowałam kiedyś w firmie w której był rhodezjan, pies sam w sobie świetny i bardzo go lubiłam, ale szlag mnie trafiał, że miałam non-stop torbę i spódnice uświnione od tych jego fafli. A rodezjany i tak nie są jakoś wybitnie faflate, takie dogi z bordeaux to dopiero obrzydliwe
|
|
|
|
#1961 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Nie lubię oślinionych zwierząt
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie będę wymagać od dzieci by się opanowały; od dorosłych - już tak Cytat:
tak około poprzedniego tematu: http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/4740403.stm |
||
|
|
|
#1963 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;42851854]Do mojego oddawania krwi się już przyzwyczaili, ale no... Jedna koleżanka tylko zareagowała, że super i że mnie podziwia, mama się na mnie obraziła [!], a chłopak powiedział, że mu sie to kompletnie nie podoba. Ale jego namówiłam żeby usiadł ze mną i poczytał chociaż te ulotki, mamy nic nie przekona. Reszta patrzy na mnie jak na wariatkę. Względem oddawania krwi też była na nie
![]() I mnie to naprawdę, naprawdę dziwi. Tak samo, jak podpisałam oświadczenie o oddaniu organów. Hitem było "to jak Ty będziesz wyglądać na pogrzebie "[/QUOTE]![]() Strasznie mnie to dziwi, dziwi mnie, że Twoja mama wam tego "zabrania". ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Nie, po prostu dla mnie to niemiłe uczucie takie wdepnięcie w coś mokrego. A jak mam skarpetę to już w ogóle.
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, jak widzę psa, któremu ślina cieknie z pyska, który to pysk zamierza wytrzeć o moje spodnie, to się odsuwam.
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1966 |
|
Raczkowanie
|
Za każdym razem kiedy słyszę o aferach z wydzielaniem stref bez dzieci to łapię się za głowę, bo sprawa jest przynajmniej na skalę utworzenia getta dla nieletnich. Nie, nie uważam, że należy dzieci izolować. Za to ja chętnie dopłacę, żeby odizolować się od nich
No nie lubię, denerwują mnie nawet grzeczne, no chyba, że siedzą i naprawdę nie odzywają się, nie przekonuje mnie żadna argumentacja, uważam, że miejsca i strefy bez dzieci są potrzebne i w 100% zrównoważone przez strefy i kąciki specjalnie dla rodzin.Jestem potworem
|
|
|
|
#1967 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Jak miałam mega śliniącego się psa to miałam też specjalne ciuchy do zabawy, spacerów z nim. No i nigdy nie puszczałam go do ludzi, którzy mnie odwiedzali.
Jak idę na spotkanie z koleżanką i są tam jej dzieci to sorry, nie ubiorę się jak lump.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-09-17 o 20:15 |
|
|
|
#1968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawda taka że co się nie zrobi- grzebanie, nie grzebanie prawnika dobrego trzeba mieć bo pacjent potrafi oskarżać o pocięte ubranie na złamanej nodze. * grup krwi jest wiele w wielu układach, dlatego zawsze się sprawdza krew przed przetoczeniem bo sama zgodność w grupach AB0 to za mało. Cytat:
Cytat:
A są tak stare i w takim stanie że anatomii i tak się uczy z atlasu. |
|||
|
|
|
#1969 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Że nikt, nigdy nie chce dobrowolnie siedzieć koło kącika dziecięcego nie mając dzieci to już nieważne |
|
|
|
|
#1970 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Boże, chroń...
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1972 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1975 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Ale mnie to brzydzi, nawet jeśli byłabym boso.
|
#1976 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1977 |
|
Copyraptor
|
Nie mogę wejść do restauracji z psem ani z moimi kotami. Dyskryminacja!
|
|
|
|
#1978 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety tak jest, dostaje sie "nieświeże" ciała. Miałam okazję zobaczyć "świeże" zwłoki i to było coś... niesamowitego. Żadna wystawa sie temu nie równa. Dokładnie. Kocham moją bratanicę, ale mam ciarki i nie mogę się przemóc do niej, jak jest taka obśliniona ![]() Dziwi mnie mój kot! Czy on mógł sam sobie spalić wąsy?
|
||
|
|
|
#1979 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Ja tam bym nie chciała wejść z dzieckiem do bezdzietnej strefy. Jak kogoś denerwują dzieci, za to, że są, to wolę nikomu zdrowia nie psuć
. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Właśnie zdziwiła mnie daleka znajoma jeszcze z czasów gimnazjalnych. Nie widziałam jej spokojnie z 10 lat a ona mnie zaprasza na imprezę urodzinową. Wie, że nie ma mnie w rodzinnym mieście i mimo to sobie klika jakby nigdy nic. Fajnie robić fejsikowe wydarzenia, ale to dziwne zapraszać kogo popadnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

. A tak serio, to logiczne chyba, że dzieci u świnioe ciastkiem czy czymkolwiek w sposób przesadny, się wyciera? To powiedzenie raczej dotyczy niebiegania co sekundę za dzieckiem, bo o borze, dotknęło piaskownicy
. A żarcie, to może mieć zwierzę a nie człowiek.

pracowałam kiedyś w firmie w której był rhodezjan, pies sam w sobie świetny i bardzo go lubiłam, ale szlag mnie trafiał, że miałam non-stop torbę i spódnice uświnione od tych jego fafli. A rodezjany i tak nie są jakoś wybitnie faflate, takie dogi z bordeaux to dopiero obrzydliwe

"[/QUOTE]