|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
Kochana, ja mam to na co dzień - jestem weterynarzem Mój pierwszy piesek (odszedł w tym roku) Gandalf, był z nami 16 lat - odwiązany od drzewa, znaleziony w lesie, bez kosmków jelitowych, nie miał siły się podnieść. W załączniku - Gandaś już zdrowy. Potem przygarnęliśmy kotkę, ale niestety potrąciło ją auto - mieszkaliśmy w bardzo ruchliwej dzielnicy Wychodziła na noc, wracała za dnia, pewnego razu nie wróciła, szukaliśmy jej kilka tygodni, dopiero za 6 telefonem do schroniska powiedzieli, że podobny kot tam zszedł![]() Teraz rodzice mają bokserkę, którą przywiozłam z Wrocławia, z naszego prosektorium - pańcia wyjeżdżała do UK, chciała ją uśpić Jest już z nami dwa lata. Teraz, po odejściu Gandasia rodzice przygarnęli drugiego boksera, z fundacji ![]() Moje fretki też wszystkie są z drugiej ręki
|
|
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
ile postów
|
|
#2823 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Sama marzyłam o zostaniu weterynarzem, jednak chyba nie wyrobiłabym psychicznie - jestem przeraźliwie wrażliwa na krzywdę zwierząt... Przy usypianiu pewnie też miałabym problemy Gandalf był pięknym psem - i miał ogromne szczęście, że trafił na Was szczurzyc No to gdzie kochana przyjmujesz? Może odwiedzę Cię z moim "maleństwem" A tak poważnie, to dobrze wiedzieć, że jest wśród nas wet - w razie jakichś wątpliwości odnośnie ewentualnego leczenia będę walić do Ciebie
|
|
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w pracy jeden namawiał mnie ze mogłam isc na technika weterynarii
po techniku i tak bym nic nie miala bo trzeba studia skonczyc ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- http://www.domowe-wypieki.pl/przepis...ier-piernikowy co myslicie o tym? ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- http://www.domowe-wypieki.pl/przepis...mek-z-piernika piekne
|
|
#2825 |
|
Zadomowienie
|
Re: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Czytam Was tylko, bo ja mało rozgadana jestem ale... Dziś nie mogłam się powstrzymać. U mnie w Lidlu już wystawiają świąteczne rzeczy, w Funciaku powoli też. Od razu pomyślałam o Was
|
|
|
|
#2826 |
|
Zadomowienie
|
Sugar. piękny pies, śliczną miał mordkę!!
U mnie pogoda fatalna, potwornie leje. kupiłam wczoraj w Biedronce herbatę czerwoną z pomarańczą i cynamonem, piła któraś?? Idę dzisiaj do fryzjera... A co!!---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Co ładnego mają?
|
#2827 |
|
Rozeznanie
|
Obejrzałam te Wasze zimowe zdjęcia i stwierdzam ,że musze zimą zrobić fotki z mojej okolicy bo kiedy spadnie śnieg to robi się tu pięknie
Wiecie,że w tym roku ma być podobno zima stulecia?
|
|
|
|
#2828 | |||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() Co ciekawego tam u Was mają? ![]() Cytat:
Mnie też od jakiegoś czasu korci zmiana fryzury i koloru, ale właściwie sama nie wiem, co chciałabym zrobić ![]() Cytat:
A w ogóle gdzie Was wszystkie wywiało, co?
|
|||
|
|
|
#2829 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Lilly- a co do domku z piernika to w zeszłym roku miałam taki sklepowy do sklejenia, ale mam ambicje na samodzielne stworzenie od podstaw. Natomiast likier robiłam w zeszłym roku i wyszedł pyszny, tylko zamiast rumu dałam wódki soplicy orzechowej
Edytowane przez Jelizawieta Czas edycji: 2013-09-17 o 17:40 |
|||||||||
|
|
|
#2830 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczynki!
dziś udało mi się wbić do dentysty kurcze kusi mnie żeby zamówić 10 wosków YC TERAZ! ale cały czas się powstrzymuje... :silna:uratujcie mnie... edit: ok nie zamówię, bo nie mają chyba dostępnej promocji 10 za 8 wosków, no i nie mają wszystkich zapachów które chcę. Poczekam...uff
![]() Edytowane przez martuha20 Czas edycji: 2013-09-17 o 18:06 |
|
|
|
#2831 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A ile ma lat? Przystojny?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Uśpić?! Jak ja nienawidzę, gdy ludzie traktują zwierzęta przedmiotowo Cytat:
|
||||
|
|
|
#2832 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja niestety mam bardzo przykre przeżycia związane z adopcją psa ze schroniska i choć bardzo kocham zwierzęta to chyba nigdy już się na to nie zdecyduję ![]() Poza tym adoptowałam też mojego ś.p. chomiczka, cudne stworzonko. Obecnie jestem bezzwierzętowa i intensywnie myślę nad jeżem pigmejskim ![]() Cytat:
oszaleli ![]() Cytat:
A co do piżamek to co roku są też w Marks&Spencer |
||||
|
|
|
#2833 | |||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Ja na porządną zimę też się nie obrażę Soplica orzechowa mówisz... Cytat:
![]() Cytat:
Ja kiedyś jeździłam powyprowadzać psy na spacer, ze 2 razy byłam też z mężem, ale niestety w tej chwili brak mi czasu + nie jestem zmotoryzowana Fakt - widok tych wszystkich psów potrafi dobić człowieka...Ja ogólnie nie lubię i nie ufam ludziom, którzy nie lubią zwierząt |
|||
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, dzięki za info! A pamiętasz mniej więcej jakie są ceny?Oni też mają ładne dodatki świąteczne, bombki itd, ale w koszmarnych cenach! Zawsze się obkupuję na wyprzedażach
|
#2835 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Ja za to przykre przeżycia miałam z moim poprzednim psem, którego kupiliśmy jako szczeniaka... Axel był w typie cocker spaniela. Nie było chyba w mojej rodzinie osoby, której by nie dziabnął lub nie starał się dziabnąć Gdy ktoś nas odwiedzał, dla bezpieczeństwa odgradzałam go od gości, potrafił dostać nagłego ataku szału i atakować, szczególnie wredny robił się po wieczornym spacerze - po odpięciu go ze smyczy potrafił wywalić kły i zabunkrować się pod stołem w kuchni powarkując gdy tylko kogoś usłyszał, by po kilku minutach ze stoickim spokojem łasić się do nas i spać pod nogami Generalnie po jakimś czasie nauczyliśmy się przewidywać, kiedy może mu "odbić", jednak któregoś dnia Axel mnie zaskoczył i tak trafiłam na pogotowie z rozcharataną prawą dłonią (ale przynajmniej pierwszy raz miałam coś szyte i miałam z tego niezły ubaw Tak to bywa - nigdy do końca nie wiesz, co siedzi w zwierzaku...A tak w ogóle, to zapomniałam Ci napisać, że list wysłany ![]() Wiecie co? Tak szczerze mówiąc, to nie mam jakiejś wielkiej nadziei na białe święta w tym roku |
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2837 |
|
Raczkowanie
|
Ooo to ja poproszę porządną zimę w moim regionie - w zeszłym roku w Wigilię było slonecznie - wręcz wiosennie
http://www.ebay.de/itm/Yankee-Candle...item1c36a1a1ec właśnie rozplanowuje sobie duuuży zakup
|
|
|
|
#2838 |
|
Zadomowienie
|
Obcięłam, króciutko ze skośną grzywką, kolor też zmieniam, zawsze było coś wpadającego w czerwień a teraz pora na cynamonowy brąz..
|
#2839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piżamki mają też niestety drogie 100-200zł (zależy od kroju, materiału etc), ale można upolować na wyprzedaży Cytat:
Byłam tak rozżalona i wściekła na schronisko, a dodatkowo piekielnie smutna ze względu na piesia, że do dziś mam uraz. Twój list niestety leży u mnie w torbie spóźniłam się o 10 min na pocztę! Ale szefowa dała mi pozwolenie na wyskoczenie jutro z rańca na chwilkę z pracy to wyślę
|
||
|
|
|
#2840 |
|
Zadomowienie
|
Toż to prawdziwa rozpusta!!! Taka kasa za piżamę??
|
#2841 | |||
|
Bang Bang Bang
|
Cicho, starsi mają pierwszeństwo!
Cytat:
Ja zamówiłam teraz tylko 4 najnowsze woski - większe zakupy planuję na listopad ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja też bym się spóźniła, ale dałam radę na ostatni moment ![]() Dokładnie Dla mnie to jednak trochę za dużo Zostanę przy tescowych
|
|||
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2843 |
|
Rozeznanie
|
Siedzialam teraz w kuchni patrze przez okno cos białego leci mysle ,że pewnie śnieg a tu tata siedzi na balkonie i jakiś styropian zmiata:P
Aż mi sie gorzej zrobiło,jutro planuje zawagarowac żeby skoczy do galerii i sprawdzić czy już mi to pepco otworzyli
Edytowane przez wiki2501 Czas edycji: 2013-09-17 o 19:57 |
|
|
|
#2844 |
|
Zadomowienie
|
A ja słyszałam że zima ma być bardzo mrozna ale niestety bez śniegu..
|
#2845 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
A mi w tym roku to kolega mojego faceta powiedział który sie zajmuje meteorologia(czy jakos tak? ),że w tym roku rzeczywiście zima sie szykuje. Oby mieli racje [/QUOTE]Przekaż koledze, że jeżeli się myli, to zemści się na nim tabun świętomaniaczek |
|
|
|
|
#2846 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Psiak fajniutki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też, z 9-10 lat farbuję się na czarno. Miałam momenty by coś zmienić ale nigdy nie byly na tyle silne by to zrobić, podoba mi się i pasuje ta czerń więc tak się noszę na głowie ale pewnie kiedys w końcu coś zmienię ![]() Cytat:
![]() Połowy i tak nie zacytowalam bo tyle tego, pędziecie jak szalone
|
|
#2847 |
|
Bang Bang Bang
|
|
|
|
|
#2848 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Martyna tina, kiedy dostaniesz te nowe woski. Jestem ciekawa relacji
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2849 | |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
Zapomniałam o tym, jak mogłam !!!
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2013-09-17 o 20:07 |
|
|
|
|
#2850 |
|
Zadomowienie
|
A gdzie bym śmiała. Pomyśl sobie jaką niespodziewajkę będziemy miały jak któregoś ranka wstaniemy a tam...śnieg!!! Mimo prognoz.
A o moich kolorach tak samo pomyślałam ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Właśnie popijam herbatę, cynamon czuję, pomarańczę tak nie bardzo.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

Swoją drogą - widzicie, jakich cudownych stworzeń pozbywają się ludzie?
Moja mama również
Jest już z nami dwa lata. Teraz, po odejściu Gandasia rodzice przygarnęli drugiego boksera, z fundacji 

Może odwiedzę Cię z moim "maleństwem"
po techniku i tak bym nic nie miala bo trzeba studia skonczyc 

dziś udało mi się wbić do dentysty
ale cały czas się powstrzymuje... :silna:
27.03.2016 

Generalnie po jakimś czasie nauczyliśmy się przewidywać, kiedy może mu "odbić", jednak któregoś dnia Axel mnie zaskoczył i tak trafiłam na pogotowie z rozcharataną prawą dłonią (ale przynajmniej pierwszy raz miałam coś szyte i miałam z tego niezły ubaw