Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-16, 21:59   #2791
martyna_tina
Bang Bang Bang

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Cytat:
Napisane przez wioleta20 Pokaż wiadomość
Tez chce zobaczyc te kolczyki

Dziewczyny wspolczuje wam mieszkania w takiej okolicy, mi naszczescie nic takiego nie grozilo jeszcze..

Hejka Malinova
Wszystkie czekamy na foto kolczyków
A co do okolicy w której mieszkam, to nie do końca tak, że jest jakaś szczególnie niebezpieczna (choć podobno w czasach, gdy byłam jeszcze niemowlakiem, strach było się tutaj zapuszczać ). Moja mama mieszka tutaj praktycznie od zawsze, więc ja mieszkam tutaj od urodzenia (wynajmuję mieszkanie przy tej samej ulicy )... Owszem - kręci się tutaj różne towarzystwo, starsze i młodsze, grupka facetów często zbiera się pod osiedlowym marketem lub kioskiem i popija piwo, jednak NIGDY nie zostałam przez nich w jakikolwiek sposób zaczepiona ani tym bardziej zaatakowana. Kojarzymy się z widzenia i po prostu się ignorujemy, ani mnie ziębią, ani parzą Z początku obserwowałam, czy nie nagabują mojego (wtedy jeszcze przyszłego) męża, bo przecież był "obcy" na osiedlu, ale kiedy tutaj zamieszkał szybko się "oswoili" i sytuacja wygląda podobnie jak ze mną Natomiast raz na jakiś czas, z racji bliskiego sąsiedztwa parku, przyplącze się jakiś nieciekawy typ i później różnie to bywa
Niedawno rozmawiałam z mężem i stwierdziliśmy, że chyba jednak kupimy mi ten gaz pieprzowy - nigdy nie wiadomo, na kogo trafi się w parku
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 22:24   #2792
martuha20
Rozeznanie

ale napisałyście dużo!
Ja też wolę nie wypuszczać się wieczorem, raczej siedzimy w domku. Teraz tylu popapranych ludzi chodzi po Ziemi, że nie wiesz co się może przytrafić. Aż strach. Nad gazem też myślałam, i może go kupię, kosztuje ok 15 zł. Generalnie stram się nie "kusić" losu, szczególnie wieczorami. Z reguły jestem domownikiem, i wychodze tylko jak naprawdę muszę

Chyba też poszukam na all jakiś świątecznych rzeczy i się pochwalę

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
martuha20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 22:29   #2793
Jelizawieta
Rozeznanie

Malinova-witki

Milena- gratulejszyns

ja tez chyba zakupie gaz pieprzowy. Wprawdzie zamierzam zacząć chodzić z kijkami nordic walking i ewentualnie mam jakąś obronę, ale gaz tez dobry kiedys z kolezankami (jak chodzilysmy do liceum w nieciekawej okolicy) jedna wziela do szkoly gaz no i jechalysmy w windzie i psiknela.....płakałyśmy we 3 a tą która psiknęła myślałam, że zabije
Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 22:40   #2794
kleo111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Ja mimo wszystko czuję się bezpieczniej gdy idę z psem, niż sama - Nelson jest dość duży i może odstraszać już samym wyglądem. Natomiast nad gazem też się zastanawiałam - obawiam się jednak, że pod wpływem nerwów mogłabym źle wycelować i jeszcze użyć go przeciw sobie - tym bardziej, że w drugiej ręce trzymałabym smycz Myślałam też nad paralizatorem, ale jego trzeba używać już przy bezpośrednim kontakcie, a tego wolałabym uniknąć
Chodzi Ci o Yankee Candle? Możesz je kupić np. na allegro, zapachdomu.pl, swiatzapachow.pl, czy candleroom.pl

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Poka, poka!
Gaz, który ja mam ma specjalne wgłębienie, aby położyć palec, więc nie musisz sie obawiać, że w amoku psikniesz sobie w twarz. Ja kupiłam go na drugim roku studiów, kiedy mieszkałam w dość niebezpiecznej dzielnicy Poznania, koło parku. Posłużył mi do końca studiów, bo w tym roku skończyłam. Nosiłam go wszędzie, mając go czułam się bezpieczniej. Miałam niezłego stracha kiedy w okresie jesienno- zimowym wracałam z zajęć po 20-stej, dlatego zawsze nosiłam go trzymając rękę w kieszeni
Miałam go ze sobą nawet w dzień, bo w tramwaju też nie raz podróżowali psychopaci Raz kiedy jechałam na uczelnię w samym centrum miasta wsiadł mężczyzna z jakimś kijem, po czym zaczął wyzywać ludzi, rzucać tabletkami, no i wymachiwał tym kijem. To było straszne, mnie również "zaatakował" i wiecie co było najgorsze? Tramwaj był pełen ludzi, bo było to jakoś przed południem, było sporo mężczyzn i nikt, absolutnie nikt nie zaareagował. Teraz gdybym była w podobnej sytuacji na pewno nie zawachałąbym się użyć gazu w obronie własnej, przecież ten psychopata mógł mi wybić oko

Dziękuję na nazwę świec, teraz kiedy znam pełną nazwę mogę szukać tych cudeniek

Cytat:
Napisane przez wiki2501 Pokaż wiadomość
Mi chłopak kupił gaz,przez jakiś czas go nosiłam i gdzies zgubiłam jak to ja dlatego teraz jak wracam nocą to nosze w kieszeni nóż może to głupie ale bezpieczniej się czuje.
Chociaz dzisiaj jak szlam z kolezanką rano,w biały dzień jakiś facet ( stary i obleśny) zaczal od tak nas wyzywac i kiedy skrecilysmy miedzy blokami to zaczal biec za nami i drzec się ze mu się podobamy i że chętnie by nas...no ! Dobrze że akurat koledzy stali blisko to ten idiota ich zobaczyl i zwiał. Ale niezłego stracha miałyśmy obie,bo gość wygladal na psychopate.
Ojj, współczuje

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
Brat opowiada dzisiejszy epizod ze śniegiem:

Brat - No padał śnieg!
Ja, mama - Tak, jasne !
B- No, nawet kolegów pytałem na FB !
M- Co pytałeś?
B- Czy śnieg u nich sypie.
M- No i co odpisali?
B- Że nie. J. zapytał czy u mnie pada.
M- No i?
B- Odpisałem, że tak.
M- I co on na to?
B- Rozłączył się...

Pytali , czy jest trzeźwy
Haha, nie dziwie się

Cytat:
Napisane przez martuha20 Pokaż wiadomość
ale napisałyście dużo!
Ja też wolę nie wypuszczać się wieczorem, raczej siedzimy w domku. Teraz tylu popapranych ludzi chodzi po Ziemi, że nie wiesz co się może przytrafić. Aż strach. Nad gazem też myślałam, i może go kupię, kosztuje ok 15 zł. Generalnie stram się nie "kusić" losu, szczególnie wieczorami. Z reguły jestem domownikiem, i wychodze tylko jak naprawdę muszę

Chyba też poszukam na all jakiś świątecznych rzeczy i się pochwalę
Ja zawsze zachwycam się pidżamami świątecznymi w Tesco Może w tym roku się na jakąś skuszę.
Swoją drogą czy Wam też ogromną przyjemność sprawia kupowanie ubran i dodatków na sezon jesienno-zimowy? Ja poluję na kozaki, właściwie mam już upatrzone, i już nie mogę się doczekać kiedy je zamówię Ponadto uwielbiam różnego rodzaju okrycia wierzchnie i dodatki w postaci czapek i szali

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 22:56   #2795
martuha20
Rozeznanie

póki co nei widzę wiele rzeczy świątecznych na all albo źle szukam...

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
Stary 2013-09-17, 05:20   #2796
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Cytat:
Napisane przez Cytruskowa6 Pokaż wiadomość
Nimfa, a Twój brat wolny?
Oddam za darmo. Niekoniecznie w dobre ręce
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 07:10   #2797
skimos
Zakorzenienie

Dziś od samego rana krąży mi po głowie "Stała pod śniegiem panna zielona, nikt prócz zajączka nie kochał jej..."

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 07:35   #2798
martuha20
Rozeznanie

Odp: Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Dziś od samego rana krąży mi po głowie "Stała pod śniegiem panna zielona, nikt prócz zajączka nie kochał jej..."
co to za piosenka :p

witajcie kochane

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
Stary 2013-09-17, 08:05   #2799
paulinusia180
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

97 !
paulinusia180 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 08:16   #2800
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Ja zawsze zachwycam się pidżamami świątecznymi w Tesco Może w tym roku się na jakąś skuszę.
Swoją drogą czy Wam też ogromną przyjemność sprawia kupowanie ubran i dodatków na sezon jesienno-zimowy? Ja poluję na kozaki, właściwie mam już upatrzone, i już nie mogę się doczekać kiedy je zamówię Ponadto uwielbiam różnego rodzaju okrycia wierzchnie i dodatki w postaci czapek i szali
Ja uwielbiam te piżamki teskaczowe W tamtym roku kupiłam sobie taką cieplutką flanelową w czerwoną kratę w promocji i w tym poluję na jeszcze jedną Cudnie się w niej siedzi w zimowe wieczory i popija ciepłe mleczko.
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 08:48   #2801
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Gaz, który ja mam ma specjalne wgłębienie, aby położyć palec, więc nie musisz sie obawiać, że w amoku psikniesz sobie w twarz. Ja kupiłam go na drugim roku studiów, kiedy mieszkałam w dość niebezpiecznej dzielnicy Poznania, koło parku. Posłużył mi do końca studiów, bo w tym roku skończyłam. Nosiłam go wszędzie, mając go czułam się bezpieczniej. Miałam niezłego stracha kiedy w okresie jesienno- zimowym wracałam z zajęć po 20-stej, dlatego zawsze nosiłam go trzymając rękę w kieszeni
Miałam go ze sobą nawet w dzień, bo w tramwaju też nie raz podróżowali psychopaci Raz kiedy jechałam na uczelnię w samym centrum miasta wsiadł mężczyzna z jakimś kijem, po czym zaczął wyzywać ludzi, rzucać tabletkami, no i wymachiwał tym kijem. To było straszne, mnie również "zaatakował" i wiecie co było najgorsze? Tramwaj był pełen ludzi, bo było to jakoś przed południem, było sporo mężczyzn i nikt, absolutnie nikt nie zaareagował. Teraz gdybym była w podobnej sytuacji na pewno nie zawachałąbym się użyć gazu w obronie własnej, przecież ten psychopata mógł mi wybić oko

Dziękuję na nazwę świec, teraz kiedy znam pełną nazwę mogę szukać tych cudeniek
Ojj, współczuje
Haha, nie dziwie się
Tak sobie wczoraj myślałam o tym gazie, napadach itd. i przypomniały mi się 2 sytuacje, gdzie miałam zdecydowanie więcej szczęścia niż rozumu - na samą myśl o tym, jak nieodpowiedzialnie się zachowałam, włosy stanęły mi dęba
Ja też poluję na piżamkę z Tesco - jakieś 2 lata temu (chyba) kupiłam tam świetną, flanelową, świąteczną piżamkę w misie Mam nadzieję, że w tym roku też będą mieć coś podobnego Ja za czapkami nie przepadam, ale uwielbiam kupować cieplutkie swetry
Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez martuha20 Pokaż wiadomość
co to za piosenka :p
witajcie kochane
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No wiesz?! Jak możesz tego nie znać?! Wstydź się!
http://www.youtube.com/watch?v=6ZDR1jbKY6k

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam te piżamki teskaczowe W tamtym roku kupiłam sobie taką cieplutką flanelową w czerwoną kratę w promocji i w tym poluję na jeszcze jedną Cudnie się w niej siedzi w zimowe wieczory i popija ciepłe mleczko.
Na samą myśl o tym robi mi się jakoś tak błogo... Za to moja mama na myśl o ciepłym mleku ma odruch wymiotny
U mnie od samego rana leje - nie dość, że wróciłam z psem cała przemoczona, to jeszcze podczas gdy ja wycierałam mu łapy, ten postanowił się otrzepać - nie muszę pisać, jak to się skończyło?
A! Jeszcze odnośnie wosków - wczoraj późnym wieczorem "paliłam" sobie Sugared Apple, bo zachciało mi się czegoś słodziutkiego, ciepłego, otulającego, a ten wosk pachnie jak posiekane drobno jabłuszko, gotowane w duuużej ilości cukru Za to rano, kiedy weszłam do pokoju w którym stał kominek, poczułam upojną woń świeżego, słodkiego, kruchego jabłka, przyprószonego cieniutką warstwą cukru pudru Zakochałam się
Stary 2013-09-17, 09:10   #2802
Nicole`_
Zakorzenienie

Ja tam zamiast ciepłego mleka wolę ciepłe kakao

Piżamy świąteczne też uwielbiam W tym roku muszę sobie ze dwie kupić, albo nawet trzy, bo po moim odchudzaniu wszystkie które mam są na mnie stanowczo za duże
Stary 2013-09-17, 09:17   #2803
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Ja tam zamiast ciepłego mleka wolę ciepłe kakao

Piżamy świąteczne też uwielbiam W tym roku muszę sobie ze dwie kupić, albo nawet trzy, bo po moim odchudzaniu wszystkie które mam są na mnie stanowczo za duże
Też pychota
Dziołchy Gdyby któraś wiedziała, gdzie można dostać ciepłe świąteczne piżamki - mam nadzieję, że podzielicie się tutaj tą wiadomością?
Stary 2013-09-17, 09:17   #2804
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inal Pokaż wiadomość
Dzień dobry,witam się po dłuższej nieobecności.
Wątek już zdążyłam nadrobić,ale stron naprodukowałyście sporo..
Widzę,że niektórych choroba złapała ,jak i mnie i TŻ.Na szczęście już jest lepiej niż w weekend.

Zauważyłam u sugar śliczne skarpety świąteczne z allegro.Są bardzo urocze,w dodatku za taką cenę żal było nie brać.

Nie wyobrażam sobie mieć żywej choinki ze względu na koty,które lubią zieleń.Zapewne po paru dniach byłaby ona ładnie ponadgryzana czy pogryziona..
Dzięuję W tym roku obiecałam sobie kupić WSZYSTKO jak będą limitowanki świąteczne - mydło, płyn do kąpieli, szampon - jak bądź Do tego na pewno jakiś sweter, kapcie świąteczne. Obiecałam sobie, a posłużą kilka lat na pewno, a ja zawsze celebruje ten okres (dziewczyny zresztą pamiętają mój sweter renifera z dzwoneczkiem i piszczałką )

Cytat:
Napisane przez Milena_12 Pokaż wiadomość
Pokażesz zdjęcia jak ubierzecie?

Piękne kolory! :Niestety nie na moją kieszeń, ale ja już ze 2 miesiące temu zakupiłam sobie inne 2 świąteczne lakiery do paznokci - bordowy i złoty. Myślę, że wyczaruję ombre w tych kolorach.

Dziewczyny - dziś mam szczęśliwy dzień! Okazało się, że zdałam egzamin właściwie niezdawalny dodatkowo przyszły dziś do mnie woski i pozyskałam trochę finansów! Mam nadzieję, że Wasz dzień też jest tak cudowny!
W załączniku śnieg i mój stary pies spędzający zimę pod kocem
Gratki!!

Cytat:
Napisane przez Malinovva Pokaż wiadomość
Matko boska, matko, matko, matko! Pamiętacie mnie jeszcze? Jak zawsze dołączam do wątku, dopiero teraz, mimo że obserwuję Was od kilkunastu dni, ale jakoś żyłam jeszcze wakacjami i nie czułam nadchodzącej zimy i świąt, aczkolwiek teraz czuję!

Ciągle gadam o świętach, o zimie, mimo że tej zimy tak bardzo aż nie chce... znaczy powiem Wam tak... cieszę się jak cholera na zimę, ale jak pomyślę sobie o śnieżycach, to wiem, że już mi się odechciewa. Bo jak śnieg sobie leży i świeci słoneczko (albo nawet bez słoneczka) to jest przepięknie i przecudownie, ale jak muszę iść gdziekolwiek w śnieżycy to naprawdę zaklinam zimę na wszystkie możliwe sposoby!

A co do Świąt... cieszę się na całą otoczkę, na wszystko co ruszy praktycznie od października, na całą magię, na choinkę, bombki, łańcuchy, prezenty, kupowanie, szał-ciał cały Aczkolwiek nie tak bardzo na samą Wigilię. Jakoś nie wiem, pewnie mi się zmieni, ale na razie to się średnio cieszę Przez to, że znowu nie mam możliwości spędzenia Świąt z moją ciocią (tą ze Szkocji). Ale wiem, że dostanę mój wymarzony aparat w Wigilię, więc cała reszta świąt zyska na JESZCZE większej magii...

Ale kurde, jak ja się cieszę na Święta, mamoooo! Cudownie. Uwielbiam tą magię

W końcu się pojawił jakiś pozytywny akcent w moim życiu. We wtorek mnie napadli i od tamtej pory się nie mogę pozbierać... chodzę wbita w ziemię, w ogóle nic dla mnie nie ma sensu...

KOCHAM WAS
Cześć

Biedaku, mam nadzieję, że już lepiej się czujesz? Makabra...

Cytat:
Czyli woski przypadły Ci do gustu November Rain nie jest szczególnie intensywny, ale już Red Apple Wreath z tego co pamiętam dawał czaduHoney&Spice po odpaleniu też jest dość wyraźnie wyczuwalny Wszystkie woski, które planujesz zamówić (oprócz najnowszych, które dopiero do mnie dotrą) znam i lubię, choć na Pink Lady Slipper muszę mieć dzień - jest intensywny, kwiatowo-pudrowy. Strawberry Buttercream - ja go lubię, ale jeżeli nie lubisz bardzo słodkich zapachów to uważaj - mniej tam truskawek, a więcej kremu i cukru Ja poleciłabym Ci jeszcze spróbować Camomile Tea (pachnie jak herbatka rumiankowa i dużo miodu ), Sweet Strawberry (jak bardz0 intensywna truskawka ), Paradise Spice (jak banany z cynamonem) oraz Fresh Cut Roses (jak najprawdziwsze, świeżo ścięte róże w wazoniku

Gratulacje!
Jak wrażenia z wosków? Słodki ten psiak
A u mnie dziś pochmurno, co jakiś czas pokropi deszczyk... A ja znów bez chłopa

[/COLOR]
Witamy
Ojej, napad... Mam nadzieję, że nic Ci się nie stało? Ja też ostatnio miałam dość nerwową przygodę, ale na szczęście zdążyłam dojść do mieszkania rodziców...
UU to nasze gusta zapachowe nie pokrywają się Bo dla mnie te wszystkie truskawy to jakiś koszmar ulepkowy jest Honey & Spice też mi nie podszedł specjalnie
Zgadzam się co do Paradise Spice i Camomile Tea (dziś u mnie w kominku). Ze świątecznych polecam Happy Christmas (kocham, mam duży słój), które jest wycofywane Z jesiennych otulających Red Velvet (też wycofywany), Warm Spice (też wycofywany) a z Q3 nie doradzę bo mam, ale czekam do kalendarzowej jesieni z odpaleniem ich

Cytat:
O matko, strasznie mi przykro : Wcale nie dziwię Ci się, że boisz się po tym wychodzić z domu Ja z racji tego, że w ciągu tygodnia mąż pracuje w innym mieście, muszę sama chodzić z psem na spacery. Ostatnio, kiedy wieczorem wychodziłam już z parku, zauważyłam dziwnie zachowującego się faceta - z początku chciał iść prosto, kiedy mnie zobaczył zaczął niby grzebać coś przy sznurówkach, a kiedy przeszłam na drugą stronę (tą samą po której on stał) i go minęłam, ruszył za mną. W pewnym momencie mój pies dość gwałtownie obrócił się w jego stronę i wtedy niby zawrócił, jednak po chwili znów był kilka metrów za mną... Wokół ani jednej żywej duszy, chwyciłam psa krótko przy sobie i jednocześnie po cichu zawiadomiłam męża przez telefon, że coś jest nie tak. Chciał już dzwonić do mojej mamy (byłam wtedy jakieś 2 minuty drogi od jej mieszkania), ale chwilę później przejeżdżało jakieś auto, ktoś wyszedł z klatki nieopodal i facet chyba się spłoszył, bo ponownie zawrócił i skręcił w inną ulicę. Po tym zdarzeniu (choć właściwie tak naprawdę (i na szczęście) nic się nie stało) bałam się iść do swojego mieszkania, do którego od mamy mam raptem niecałe 2 minutki... Dziś też na myśl o wieczornym spacerze robi mi się nieprzyjemnie...
3maj się dzielnie!
A jeżeli chodzi o kominki - w Biedronce są ponoć zestawy: kominek zapachowy, olejek i tealight po kilka złotych
A pies chociaż trochę taki hm, większy?

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
Kupiłam na All świąteczne kolczyki

Proszę pokazać!!

Cytat:
Napisane przez mika93 Pokaż wiadomość
Witaj znowu Malinovva

Za to ja przyciągam jak magnes ekshibicjonistów ale w szczegóły wolała bym się nie wdawać

Mika -

Cytat:
Takiego swetra właśnie szukam: http://allegro.pl/norweski-sweter-je...548695411.html

Szkoda, że nie jest nowy i rozmiar większy

Drogi kurka Mnie się kilka lat temu udało dorwać taki świąteczny, kocham go nad życie, o taki: http://www.cogdziezaile.pl/produkty/24547.jpg

Cytat:
Tak sobie wczoraj myślałam o tym gazie, napadach itd. i przypomniały mi się 2 sytuacje, gdzie miałam zdecydowanie więcej szczęścia niż rozumu - na samą myśl o tym, jak nieodpowiedzialnie się zachowałam, włosy stanęły mi dęba
Ja też poluję na piżamkę z Tesco - jakieś 2 lata temu (chyba) kupiłam tam świetną, flanelową, świąteczną piżamkę w misie Mam nadzieję, że w tym roku też będą mieć coś podobnego Ja za czapkami nie przepadam, ale uwielbiam kupować cieplutkie swetry

Na samą myśl o tym robi mi się jakoś tak błogo... Za to moja mama na myśl o ciepłym mleku ma odruch wymiotny
U mnie od samego rana leje - nie dość, że wróciłam z psem cała przemoczona, to jeszcze podczas gdy ja wycierałam mu łapy, ten postanowił się otrzepać - nie muszę pisać, jak to się skończyło?
A! Jeszcze odnośnie wosków - wczoraj późnym wieczorem "paliłam" sobie Sugared Apple, bo zachciało mi się czegoś słodziutkiego, ciepłego, otulającego, a ten wosk pachnie jak posiekane drobno jabłuszko, gotowane w duuużej ilości cukru Za to rano, kiedy weszłam do pokoju w którym stał kominek, poczułam upojną woń świeżego, słodkiego, kruchego jabłka, przyprószonego cieniutką warstwą cukru pudru Zakochałam się
KOCHAM Sugared Apple W listopadzie jest FOM! Na pewno wpadnie jakiś słoik Jedyne jabłko YC które mi podchodzi

A ja mieszkam już w najbezpieczniejszej dzielnicy swojego miasta - kiedyś była wsią, teraz jest włączona w miasto, więc tu od dziada pradziada wszyscy się znają, obok krowy, kury...tu jest ok. Natomiast pracuję w jednej z najniebezpieczniejszych dzielnic, kiedyś stawiałam swoje auto poza posesją mojej pracy, ale tyle się naczytałam o tej dzielnicy, że teraz już się nie przejmuję - stawiam tuż koło drzwi Wczoraj na przykład wyszłam z pracy 22:15, więc nie wyobrażam sobie paradować jeszcze po ciemku w deszczu i do auta wsiadać

Ja pierdziele Baby!! Nie mogę Was cytować, bo mi wizaż nie pozwala napisać posta! "Wiadomość jest przeładowana grafiką
W wiadomości znajduje się zbyt wiele uśmieszków, zdjęć lub tagów [img]. Program dopuszcza jednorazowe użycie maksimum 20 grafik.
Aby dodać wiadomość usuń z niej emotikonki i wtedy ponownie wyślij."

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 09:35   #2805
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Też pychota
Dziołchy Gdyby któraś wiedziała, gdzie można dostać ciepłe świąteczne piżamki - mam nadzieję, że podzielicie się tutaj tą wiadomością?
No ba! Też na to liczę! Jak zobaczycie gdzieś swetry, kapcie i inne to też krzyczeć

Na mnie możecie liczyć, na pewno będę raportować

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Dzięuję W tym roku obiecałam sobie kupić WSZYSTKO jak będą limitowanki świąteczne - mydło, płyn do kąpieli, szampon - jak bądź Do tego na pewno jakiś sweter, kapcie świąteczne. Obiecałam sobie, a posłużą kilka lat na pewno, a ja zawsze celebruje ten okres (dziewczyny zresztą pamiętają mój sweter renifera z dzwoneczkiem i piszczałką )
Masz tkmaxxa blisko? W zeszłym roku mieli duuuużo takich cudeniek. Sama kupiłam sobie żele pod prysznic pakowane chyba były po 7 sztuk (każdy 30ml) w różnych świątecznych zapachach o bajecznych nazwach np. candy cane, frosty the snowmen itd itd. Także tam można na pewno rarytaski wyrwać
Stary 2013-09-17, 09:40   #2806
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Też pychota
Co roku są w tesco na dziale f&f Bardzo ciepłe flanelowe w mikołajkowe wzorki. Jak się pojawią dam znać bo mieszkam obok teskacza.
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 09:41   #2807
kleo111
Zakorzenienie

Potwierdzam, w tkmaxx maja dużo świątecznych cudeniek od listopada zaczyna się szal i wtedy też najlepiej robić zakupy, bo pamiętam jak w ubiegłym roku w grudniu juz pustki byly

Instagram
Stary 2013-09-17, 09:41   #2808
martuha20
Rozeznanie

Znam znam piosenkę, a w sumie refren- mój chrześniak kilkuletni mi to śpiewa słodziak no to zwracam honor piosenka spoko!

W takim razie ok, też sobie kupie świąteczną piżamę z tesco, bo też lubię piżamki

i też mam manie edycji limitowanych wszystkiego świątecznego i też kupię mydło cynamonowe w płynie, było rok temu w ziaji, moze powtórzą jakiś płyn do kąpieli trzeba znależć no i w ogóle wszystko chcę!

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
Stary 2013-09-17, 09:54   #2809
Nicole`_
Zakorzenienie

U mnie na świątecznej liście zakupów:

- kilka girland choinkowych na balkon
- lampki w kolorze fioletowym na balkon
- świąteczne świece i woski z BBW i YC
- świąteczne mydła, żele pod prysznic itd.
- wycieraczka ze świątecznym motywem
- wianek na drzwi wejściowe
- poszewki na poduszki do salonu
- świąteczna pościel
- antypoślizgowe papcie w formie skarpet (wiecie o co chodzi )
- 2-3 piżamki świąteczne
- legginsy
- sweter w renifery
- 2 kubki
- świąteczny fartuszek w którym będę piec pyszności
- na pewno kilka nowych bombek
- mała choinka w doniczce na balkon
- candy canes
- świąteczny talerz/patera na pierniczki

I pewnie milion innych Lista mi się rozrasta w zastraszającym tempie
Stary 2013-09-17, 09:55   #2810
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
No ba! Też na to liczę! Jak zobaczycie gdzieś swetry, kapcie i inne to też krzyczeć

Na mnie możecie liczyć, na pewno będę raportować

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Masz tkmaxxa blisko? W zeszłym roku mieli duuuużo takich cudeniek. Sama kupiłam sobie żele pod prysznic pakowane chyba były po 7 sztuk (każdy 30ml) w różnych świątecznych zapachach o bajecznych nazwach np. candy cane, frosty the snowmen itd itd. Także tam można na pewno rarytaski wyrwać

Mam prawie po drodze do pracy

Cytat:
Potwierdzam, w tkmaxx maja dużo świątecznych cudeniek od listopada zaczyna się szal i wtedy też najlepiej robić zakupy, bo pamiętam jak w ubiegłym roku w grudniu juz pustki byly
Ale pewno drogie?

Stary 2013-09-17, 10:03   #2811
Nicole`_
Zakorzenienie

Nie jest jakoś wybitnie bardzo drogo. Są rzeczy tańsze i droższe, wiadomo Ale zawsze da się coś wyszperać co wpisuje się w budżet Te żele co kupiłam kosztowały ok 35zł... ale było ich sporo i były cudowne

Niestety są też takie rzeczy które są mega cudowne i drogie... ale tak piękne, że i tak kupuję Także dobrze, że to już koniec października/listopad się zaczyna, można te wydatki jakoś rozłożyć
Stary 2013-09-17, 10:09   #2812
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jest jakoś wybitnie bardzo drogo. Są rzeczy tańsze i droższe, wiadomo Ale zawsze da się coś wyszperać co wpisuje się w budżet Te żele co kupiłam kosztowały ok 35zł... ale było ich sporo i były cudowne

Niestety są też takie rzeczy które są mega cudowne i drogie... ale tak piękne, że i tak kupuję Także dobrze, że to już koniec października/listopad się zaczyna, można te wydatki jakoś rozłożyć
No ja mam swoją puszeczkę, a tam całe 40 zł

Ja w zeszłym roku w TK MAxx dorwałam świąteczny fartuszek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ddd.jpg (78,4 KB, 22 załadowań)

Stary 2013-09-17, 10:17   #2813
Nicole`_
Zakorzenienie

Świetny Pamiętasz może ile kosztował? Też w tym roku będę polować, chociaż mi się marzy bardziej w czerwieni
Stary 2013-09-17, 10:26   #2814
wioleta20
Zakorzenienie

Swietny fartuszek
wioleta20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 10:29   #2815
kleo111
Zakorzenienie

Cytat:

- świąteczna pościel
- 2-3 piżamki świąteczne
- legginsy
- sweter w renifery
- 2 kubki
- candy canes

Wow, Nicole zbankrutujesz!
Cytat:
Mam prawie po drodze do pracy

Ale pewno drogie?
To zależy co Rzeczy jakiś super znanych firm potrafią miec ceny zaporowe, ale tak pozatym wszystko do przelkniecia
Cytat:
No ja mam swoją puszeczkę, a tam całe 40 zł

Ja w zeszłym roku w TK MAxx dorwałam świąteczny fartuszek
Baedzo ładny! Czerwony fartuszek z dzwoneczkiem na kieszonce +rękawicę kupiłam 2 lata temu mamie i teściowej w Tesco, jeszcze był promocji, może tam też warto zajrzec

Instagram
Stary 2013-09-17, 10:31   #2816
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
UU to nasze gusta zapachowe nie pokrywają się Bo dla mnie te wszystkie truskawy to jakiś koszmar ulepkowy jest Honey & Spice też mi nie podszedł specjalnie
Zgadzam się co do Paradise Spice i Camomile Tea (dziś u mnie w kominku). Ze świątecznych polecam Happy Christmas (kocham, mam duży słój), które jest wycofywane Z jesiennych otulających Red Velvet (też wycofywany), Warm Spice (też wycofywany) a z Q3 nie doradzę bo mam, ale czekam do kalendarzowej jesieni z odpaleniem ich

A pies chociaż trochę taki hm, większy?

KOCHAM Sugared Apple W listopadzie jest FOM! Na pewno wpadnie jakiś słoik Jedyne jabłko YC które mi podchodzi
A widzisz, bo ja ogromną fanką wszelkich słodziaków jestem Lubię słodko, ciężko, mocno! Z perfumami mam podobnie - wśród ukochanych jest Flowerbomb, L de Lolita, Addict, Angel i Hypnotic Poison Poza tym są dni, kiedy z przyjemnością wwąchuję się w Rebelle od Rihanny czy słynnego słodziaka absolutnego - Pink Sugar
Ja z pewnością zrobię zapas Sugared Apple w wosku Teraz, kiedy na dworze chłód i słota, zapach ten pokazał mi się od zupełnie innej strony niż wiosną
A psiak raczej większy Olbrzym to z niego nie jest, ale ogólnie postura dobrze zbudowanego owczarka niemieckiego, jakieś 45kg wagi Z resztą zobacz moje maleństwo na fotkach

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Co roku są w tesco na dziale f&f Bardzo ciepłe flanelowe w mikołajkowe wzorki. Jak się pojawią dam znać bo mieszkam obok teskacza.
Super - ja do Tesco muszę lecieć przez pół miasta Z góry dzięki za info

Cytat:

- świąteczna pościel
- 2-3 piżamki świąteczne
- legginsy
- sweter w renifery
- 2 kubki
- candy canes

No, trzeba przyznać - niezła ta lista Sponsora już masz?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00111.jpg (66,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3859.jpg (64,8 KB, 33 załadowań)
Stary 2013-09-17, 10:37   #2817
Nicole`_
Zakorzenienie

Piękny pies!!!

Cytat:
Cytat:
Wow, Nicole zbankrutujesz!
Dziewczyny, ja tak bankrutuję co roku Zawsze Nowy Rok zaczynam na minusie Taki urok świętomaniaczki
Stary 2013-09-17, 10:44   #2818
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
A widzisz, bo ja ogromną fanką wszelkich słodziaków jestem Lubię słodko, ciężko, mocno! Z perfumami mam podobnie - wśród ukochanych jest Flowerbomb, L de Lolita, Addict, Angel i Hypnotic Poison Poza tym są dni, kiedy z przyjemnością wwąchuję się w Rebelle od Rihanny czy słynnego słodziaka absolutnego - Pink Sugar
Ja z pewnością zrobię zapas Sugared Apple w wosku Teraz, kiedy na dworze chłód i słota, zapach ten pokazał mi się od zupełnie innej strony niż wiosną
A psiak raczej większy Olbrzym to z niego nie jest, ale ogólnie postura dobrze zbudowanego owczarka niemieckiego, jakieś 45kg wagi Z resztą zobacz moje maleństwo na fotkach

Super - ja do Tesco muszę lecieć przez pół miasta Z góry dzięki za info

Świetny jest! Dla mnie pies zaczyna się od 15 kg! My po ślubie dopiero bierzemy, wystarczająco wydatków teraz jest

Cytat:

- świąteczna pościel
- 2-3 piżamki świąteczne
- legginsy
- sweter w renifery
- 2 kubki
- candy canes

U mnie to głównie:
lampki
jakaś jeszcze świąteczna świeca YC tym razem przyprawowa (choć i tak dalej będę kochać moje Happy Christmas miłością wierną i niezmienną)
świąteczne żele i mydła pod prysznic
wianek, tak tak!

a resztę już mam Candy Canes na choinkę i dla gości weselnych

- antypoślizgowe papcie w formie skarpet (wiecie o co chodzi ) Te "skarpety" co tu wklejałam, te które dorwałam za 9 złotych okazały się takimi kapciami! Właśnie wyszedł ode mnie listonosz otwieram, a one mają taką utwardzaną, antypoślizgową podeszwę, jestem przeszczęśliwa

Stary 2013-09-17, 11:06   #2819
Milena_12
Rozeznanie

Cytat:
Też pychota
Ja widziałam w tamtym roku w Cubusie - PIĘKNE! A jak znajdę w tym roku to dam znać
Cytat:
Ja niestety jestem nieszczęśliwą posiadaczką AZS, więc używanie większości takich bajerów źle się dla mnie kończy. Za to kupiłam jakiś czas temu w sklepie kalina-sklep.pl mydło w płynie z masłem shea i wszystkim polecam! Super nawilża, na zimę idealne No i zapach też bardzo przyjemny, jakby... migdałowy?
Cytat:
Świetny jest! Dla mnie pies zaczyna się od 15 kg! My po ślubie dopiero bierzemy, wystarczająco wydatków teraz jest
To mój pies prawie się łapie - 10kg
Milena_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 11:11   #2820
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Piękny pies!!!

Dziewczyny, ja tak bankrutuję co roku Zawsze Nowy Rok zaczynam na minusie Taki urok świętomaniaczki
Cytat:

U mnie to głównie:
lampki
jakaś jeszcze świąteczna świeca YC tym razem przyprawowa (choć i tak dalej będę kochać moje Happy Christmas miłością wierną i niezmienną)
świąteczne żele i mydła pod prysznic
wianek, tak tak!

a resztę już mam Candy Canes na choinkę i dla gości weselnych

- antypoślizgowe papcie w formie skarpet (wiecie o co chodzi ) Te "skarpety" co tu wklejałam, te które dorwałam za 9 złotych okazały się takimi kapciami! Właśnie wyszedł ode mnie listonosz otwieram, a one mają taką utwardzaną, antypoślizgową podeszwę, jestem przeszczęśliwa
Dziękuję dziewczyny - przekażę Nelsonowi Swoją drogą - widzicie, jakich cudownych stworzeń pozbywają się ludzie? Nelsona wzięliśmy ze schroniska, dokładnie 1 listopada 2010r. Był tam od jakichś 4 miesięcy, sam w kojcu... Nikt się nim nie zainteresował, nikt go nie chciał - w końcu nie był słodkim, małym, młodziutkim psiakiem, tylko dużym, dorosłym (miał wtedy ok. 4 lat) psem o niewiadomej przeszłości. Nie potrafił zwrócić na siebie uwagi tak jak inne psy w schronie - był cichutki, nieśmiały, nie szczekał, nie skakał na kraty... I wiecie co? Ja też go nie zauważyłam Moja mama również Na szczęście wolontariusz, który pomagał nam w wyborze psa, w pewnym momencie zaproponował nam właśnie Nelsia Wzięłyśmy go na spacer i wtedy chyba już obie wiedziałyśmy, że to on będzie członkiem naszej rodziny. Kiedy wracałyśmy do domu (jeszcze przez tydzień trwał u nas remont, więc tak czy siak musiałyśmy się wstrzymać, a przez ten czas mogłyśmy się zastanowić na spokojnie) mama płakała... Po kilku dniach wróciłyśmy po niego i od tamtego momentu ten wspaniały zwierz jest moim najlepszym przyjacielem Gdybyście mogły go poznać osobiście, zobaczyłybyście, że Nelson to czysta dobroć i miłość opakowana w psie ciałko Jeżeli któraś z Was zastanawia się nad psem, a nie ma potrzeby posiadania pupila konkretnej rasy, z rodowodem, to z całego serca polecam adopcję - uczucie, kiedy zdobędziesz zaufanie i miłość tak ciężko doświadczonego stworzenia, jest nie do opisania!

A jeżeli chodzi o świąteczne zakupy - ja muszę zainwestować przede wszystkim w choinkę oraz ledowe światełka na nią i na okno
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości