|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Hej dziewczynki, u nas dzisiaj spokojny, deszczowy dzień, a smrodzidełko już śpi.
Bokeh, ten najnowszy oglądałam, bez napisów. Szklaneczko, wybacz, musiałam przeoczyć
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Dziecię spało dziś jedyne 10 minut, przez co zaraz po drzemce histerioza niesamowita (a ona bardzo rzadko aż tak płacze), ale że specjalizuję się w siedzącym bujaniu dziecia z piersią w buzi....(jednocześnie, siedzę, bujam a dziecko ssie UU, obłęd, cnie?) to jakoś ubujałam i śpi ale w dziennym ubranku i bez kąpieli, no nie dało się, taka histeryja...
Liczę się z tym, że niedługo wstanie to zmienię pampa, ubiorę piżamkę, nakarmię i mam nadzieję znowu uśpię. Już godzinę śpi może chociaż jak wstanie to humoras lepszy będzie. Mamy dzieci stojących: od czego to się zaczęło? Moja dziś zaczeła się łapać siedziska sofy, wyglądało to jakby się chciała podciągnąć?? O_O ale się rozjeżdżała, od tego się zaczynały próby stawania u Was? Ależ to moje dziecko się rozpędza, przecież siedzi ledwie parę dni. Już non stop, całkiem prosto i nie da się jej położyć Na bieżąco jestem, ale cytować sił nie mam. |
|
|
|
#2223 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hania też miała zatkany kanalik, ale udało nam się odepchać masażami. Cytat:
ja mam takie , tylko kupiłam w carrefourze po przecenie a 30zł ![]() http://allegro.pl/puzzle-piankowe-tr...538175007.html Cytat:
Hania jak słyszy muzykę i leży na brzuszku z prostymi rączkami to zaczyna się huśtać ![]() Cytat:
![]() oby już te zęby się wykluły Cytat:
![]() teście przyjechali, Hania spała, obudziła się na obiadek, zjadła i pojechali. także nawet godziny nie byli
|
|
#2224 |
|
Wtajemniczenie
|
Hje, to jakie te ruchy no... bo dalej nie wiem
![]() Chcąc niechcąc poszłam za śladem Szajki i jestem w trójce w przedszkolu
|
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak dokładniee, u nas tak było. Ja na początku asekurowałam z tyłu aż w końcu się sama podciągnęła. Teraz zakładam jej rajstopki albo skarpetki antypoślizgowe bo po panelach się ślizga w normalnych. |
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
hej
nadrabiam od rana, od 46 strony chyba, i został mi tylko dzisiejszy dzień, więc się odzywam; widziałam, że pytałyście o mnie ![]() po ostatnim "cudownym" weekendzie, całym tygodniu milczenia, nie spodziewałam się, że na ten weekend przyjedzie; niestety przyjechał piszę niestety, bo było chyba gorzej niż ostatnio mam okropnego dołaa dzisiaj jest nasza druga rocznica ślubu
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co Ci napisać ![]() :przytu l:
|
|
|
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2229 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42849895] Agu angina na całego, bidulka jeść nie może bo gardełko boli, mango weszło tylko.[/QUOTE] Całuski dla Agu Cytat:
Cytat:
Tylko że u mnie już 32 ![]() Cytat:
Ruchy posuwisto zwrotne, które na filmiku zaprezentowała Pstryczkowa w wykonaniu Dżejkoba ![]() Cytat:
Dobrze że Ewcia tak dzielnie to zniosła. Koleżanka mi opowiadała, jak jej synek miał zabieg, kazali jej przyjść z dzieckiem na czczo (5 miesięczniakiem) więc od 6 dziecko nie jadło bo miał być zabieg o 10. Suma sumarum, dopiero o 16 zrobili. Masakra jak tak można, glodny niemowlak, zmęczony i jeszcze do tego bolało W szpitalu robili. I nie udało się, miał mieć znów.Ja kpiłam jak Miś kataru dostał, fajna sprawa. Jak mnie zatoki bolały też skorzystałam Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o biedna... trzymaj sie kochana *Niekapek? a po co mi niekapek ? ? ?
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-09-17 o 20:50 |
||
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas też ciężko jak się żremy..
|
|
|
|
|
#2232 |
|
Zadomowienie
|
Hejka laseczki, nie wiem czy ktoras zauwazyla, ze mnie 2 dni nie bylo
Dzisiaj moj tata mial 55 urodziny, upieklam mu torta i dalam w prezencie 4 ramki na fotki ze zdjeciami mlodej ... ale ucieszony, a torta wszatkowal polowe niestety nie wyszlo mi za ladnie udekorowanie, bo mloda spac nie chciala i byla jeczydlem jeczydlowatym i dekorowalam z nia na rekach, ale jakos nikt nie narzekal A teraz ide nadrobic chociaz ze 3 strony
|
|
#2233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czekam na męża aż wróci z pracy, bo dziś obchodzimy 2 rocznicę ślubu (cywilnego) Co prawda średnio mam nastrój do świętowania, bo rano się dość mocno pokłóciliśmy, no ale przygotowałam sałatkę i czekam. Mam nadzieję, że nie wróci o 22, bo chyba nie wytrzymam do tej godziny ![]() Insolito świetny filmik ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2234 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A taki kanalik zapchany charakteryzuje się tym, że oczko trochę mniejsze, łzawi i takie glutki z niego wyłażą? Bo u nas tak jest....![]() A Ty się dziwisz po kim Karinka taka wyrywna Cytat:
Taki macie styl bycia ze sobą, czy to większy kryzys? No bo nie wygląda to za dobrze Okropne, że rocznicę spędzacie osobno ale lepiej nie mogłaś trafić, zaraz zorganizujemy jakąś tugezę dla Ciebie TŻ pisał, że będzie później I tyle się widzimy, pół h wieczorem... Samochód się popsuł Mała strasznie kaszle, głos zmieniony, chyba zaciulam lekarkę jak coś przeoczyła bo na moje oko to coś grubszego jest No ale poczekam cierpliwie, ważne, że Mała humor ma, je i nie gorączkuje...Bokeh Jeszcze dzień, jeszcze dwa i będziecie pięknie świecić ząbkami jak bóbr ![]() Mnie się też ta stronka z dizajnem dla dzieci strasznie podoba!! Dobra odpalam tekkena
|
|||
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
wow!
|
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj się !!!!
|
|
#2237 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i kolejnych stu lat razema Hania dzisiaj usiadła, z pozycji tak półleżącej, ale już jakiś postęp
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I gratulacje dla Hani
|
|
|
|
|
#2239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wyobraź sobie uprawianie seksu w pozycji misjonarskiej, i są to ruchy mężczyzny
![]() Cytat:
A myślisz, że on o rocznicy zapomniał, czy specjalnie się nie odzywa nawet o tym, bo chce Ci zrobić na złość?Kurde, cholernie smutne, że akurat na rocznicę trafiło ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2241 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
moja Agatka na 2ur dostała od nas lalę bobasa niefunkcyjnego, łóżeczko dla niego od mojej mamy, od matkokrzesno ciastolinę (strzał w 10!) i takie puzzle (też polubiła od razu): http://merlin.pl/Karotka-przed-i-po-...6,1023177.html A pieczątki do dzisiaj lubi, mamy takie małe z Biedronki, drewniane takie, polecam Cytat:
u nas podobnie, ale bez temp. - za to jakieś krostki się robią wkoło ust i na policzkach (już tak miała wcześniej), ślinotok i marudPociesz się, że ja dzisiaj miałam 2 jęczydła i jak nie jedną, to drugą nosiłamCytat:
u nas podobnie, tyle, że ja nigdy nie rozważałam wyjazdu stąd, bo mama by sama musiała zostać - nierealne Cytat:
Cytat:
świetna jest! Agatka zaczynała wstawanie od klęczenia Cytat:
![]() Evel, ruchy jak kopulacyjne ![]() cudo ![]() Cytat:
łoooo to żarłoczek
|
|||||||||
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam wszystko
dziękuję dziewczynki za pocieszenie ![]() meduzka, jakbyśmy mieli "taki styl bycia razem", to chyba bym sobie w łeb palnęła; po prostu z pierdoły zrobił się foch, potem wielka obraza i tak brniemy w to dalej
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłabym Kinder niespodziankę
|
|
|
|
#2244 | |||
|
Wtajemniczenie
|
w wierze katolickiej, ślub też braliśmy w kościele
Dzielna Ewcia ![]() Taaaa teraz takie mądre a jak latem mówiłam że ja lubię czikę to takie mądre były i narzekały ![]() Cytat:
I to tak pewnie wstał że w szoku byliśmy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Też mam takie portki
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Szaja
Dziewczyny kiedy jest tak, że dziecko je np. mleko jeszcze na noc, w nocy a w ciągu dnia już normalne posiłki, w sensie dostosowane do jego potrzeb i możliwości? Śniadanko, obiadek, kolacyjka?
|
|
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooo kochana, ja też lubie czike i absolutnie nie narzekałam! może raz ale tak to nieeeeee a teraz leje i leje i leje ............ ;(
|
|
|
#2248 | ||
|
Zakorzenienie
|
hello,
randka z mężem udana potem Samuel do nas dołączył bo wracał z anglika i zakupy ciuchowe dla nich mieliśmy zrobić i już nie było tak fajnie ![]() ![]() tzn małego obkupić to jeszcze przyjemność ale tego starszego? nieeeenic mu się nie podoba, dziecięce już za małe a dorosłe jeszcze za duże masakra w końcu "coś tam" kupiliśmySarah nie pogniewaj się na mnie ale nie rozumiem po co wklejasz te wszystkie informacje o pomocy? nie można tego zebrać w jakiś jeden wątek? sorry, ale nie widzę w tym żadnej logiki, chyba,że coś przeoczyłam to przepraszam Cytat:
a ile płacisz średnio za tę kandyzowaną przyjemność?![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Illusion, a Twój tż musiał się jakoś "przygotować", żeby wziąć ślub w innej wierze, niż sam wyznaje? Czy ot tak, bez niczego mógł? |
|
|
|
#2250 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, nie musiał bo to też wiara chrześcijańska.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

moja bidulka. Mam nadzieję że te zęby już serio wychodzą bo ona tak się męczy
musimy ja wziac do siebie bo jest chora - nie bede sie rozpisywac, ale za pare lat moze sobie sama po prostu nie dac rady. i to jest jedyne wyjscie, jakie w tym momencie nam do glowy przychodzi

piszę niestety, bo było chyba gorzej niż ostatnio

I gratulacje dla Hani
w końcu "coś tam" kupiliśmy
a ile płacisz średnio za tę kandyzowaną przyjemność?